482
-
#361 Ütött rendesen :D -
#360 Hát nem volt hiány beteg dolgokból az biztos :)) Birom ezt az Atticus csávót...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Assgasm :D -
Blum #359 Na ez a resz mar ottvolt rendesen. Beteg -
#358 Na ez a rész jó volt,De a következő nagyot fog ütni.Érzem:) -
#357 vicceltem természetesen.
Én is onnan tudom hogy míg vártam újranéztem az elejétől a sorozatot ^^ -
#356 Szégyen, sorry! :) -
#355 Ilyet nem tudni?ejnye :)
-
#354 Hank egyik konyvenek a cime : God hates us all. -
Mi ez a Godhatsusall szöveg?! :) -
#352 Nekem tetszik eddig az évad, ez a Runkle melegsége oltári nagy poén! :) -
Blum #351 "EXCITING NEWS: After a record-setting premiere, Californication will return for a seventh season in 2014!"
-
Blum #350 Ez a 3. resz mar-mar jo volt! -
#349 sztem meg ez már jó rész volt. az 1 nekem se tetszett annyira. itt az elvonón lesznek beteg dolgok:D
-
#348 Ez sem volt egy nagy eresztés... -
#347 Nekem semmi bajom nem volt vele...annyi h angol felirattal még szokni kell mert nem egyszerü sokszor megérteni :S -
Deleter14 #346 Olyan mintha meghalt volna a kedvenc sorozatom. -
Blum #345 Szvsz ez meg rosszabb. :(
Modnjuk a vege az jo volt,amikor...:) -
#344 Ez is? :( Az első sem volt egy nagy eresztés. -
Blum #343 Ez a 2. resz bungyenge volt :( -
Blum #342 -
Blum #341 Hanyszor jartam mar igy en is...:D -
#340 szerintem fasza rész volt.
várom a többit!
A GIF-ért meg köszönet mert ezt kerestem:D -
-
#338 volt pár jó rész, de annyira nekem se jött be ez a kezdő rész. de jó lesz ez majd. ez még csak a felvezetés volt. lesznek itt majd a elvonón beteg dolgok:D -
zotja #337 nemtudja! :) -
hapi #336 Gyenge volt a kezdő rész sztem! -
#335 Nekem annyira nem tetszett ez a rész, voltak sokkal jobbak is a sorozat történetében. -
#334 Nah az bebaszott kicsit :D
Hihetetlen h ez a sorozat h birja tartani a szinvonalat..már az első rész kurva jó volt. -
#333 erről lecsúsztam na sebaj nélküle is jó volt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Deeeeelisüsz" xD :D -
geo91 #332 asszem én még ma és holnap ledarálom az uccsó évadot, aztán jöhet -
#331 Pedig ott van már a felirat :D
link -
#330 Én se bírom kivárni :D -
#329 na már csak egy felirat kell.
Bár valszeg megnézem anélkül -
#328 A Killing rohadt jó volt, de az RTL2-n biztosan nem megy az eredetije. AXN-en megy azt hiszem, és van olyan jó, mint az amerikai :) -
#327 sitcom? mad love-ban tetszett a dagadt dumája... kb ő vitte a sorozatot a hátán /mint az utsó pár évad nem 1 részében BArney Stinson/ de eléggé semmilyen módon ért véget. gondolom a 2-dik évadra akarták hagyni a szálak tovább kuszálását, de elkaszálták. pedig nézhető volt.
az utolsó számomra említésre méltó sorozat, amit néztem /és ami úgy maradt meg bennem, hogy Na, ez igen!/ az a The Killing volt. rtl2-n megy talán az eredetije... /belenéztem... bár ne tettem volna./
ezt a 2-t amit ajánlottál, majd leszedem... de kb 1.5GB helyem van most a 320 GB-ból, úgyogy míg ki nem írok pár DVD-nyi anyagot, addig nem töltök :D kb.
visszatérve a Kaliforgiához, sztem én várok vele 1 hónapot. addig 3-4 rész kijön. jobban szeretem egymás után nézni. :) /sajna, még mindig úgy gondolom, rövidek az epizódok./ -
#326 Pedig a tbbt a legjobb most futó sitcom, a himymet én már kaszáltam akkora kalap szar. Bár a Friendset semmi nem űberli :)
Nézz Sherlockot, Breaking Badet :) -
#325 nem vagyunk egyformák. nekem az a bing bang theory vagy mi az... az egy akkora kalap... hulladék, hogy 1 percet nem pazarolnék rá az életemből. HIMYM-nél is több már a kritikán aluli, mint a pazar epizód /bár most 1-2-3 résszel nagyon betaláltak./ a South PArkot soha nem szerettem. a Family Guy-ért évek óta odavagyok. /a csajom meg kikészül tőle/.
Muldert már régen is imádtam. alap volt, hogy néznem kell ezt is... a story hatalmas, Hank dumája 5*. sztem nincs sz@rrá reklámozva, meg aránylag későn kaptam el 1x-2x, amikor TV-ben láttam, úgyhogy ez lehet az oka annak, hogy egy "nem nagy" számú réteg "rajong" érte. /viszonyítva pl a fent említett pár sorozathoz./
mondjuk a semmitmondó banánok közt meg a hóban koszban... nem egy kategória ezzel... -
zotja #324 nem mindenkinek kell tudnia mi a jó ;) Hétvégén támad az új évad! -
#323 Akkor úgy látszik h qurva kevesen tudják értékelni az igazán jó sorozatokat és kevés embernek terjed tovább az igényszintje a barátok közt jóban rosszban és a hasonló szaroknál! -