Budapestre költözhet a Crytek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát igan. Nekem is feltûnt, hogy akár egy év késéssel jutnak el ide a magyar játékfejlesztéssel hírek. Pl. nem rémlik, hogy olvastam volna itt a Digital Reality összeomlásáról, pedig az is már több mint fél éve volt.
nem tudom ki honnan vette ezt a hírt, aug 23án, hogy ideköltözhet a crytek.. hónapok óta itt vannak 😛 dorottya udvar... jól informáltak vagytok nagyon 😊
Én nem embertől vagyok. Egy embernek nem lehet ekkora húgyhólyagja.
egyetértek. tényszerüb maradhatna. igyis ugyis szarnék a cikkre, tölem költözhet százhalombattára is, nem az miatt olvasom el, hanem a crytekröl akartam többet megtudni én speciel.
dehát ezt már vagy százszor megjegyeztük, már egy jo ideje Blikkesedik az oldal...
dehát ezt már vagy százszor megjegyeztük, már egy jo ideje Blikkesedik az oldal...
Semmi bajom a cikkel, csak megjegyeztem hogy kissé bulvárlapos a cikkcím.
> Az egyre élesedõ erõszakos programok miatti vita miatt azonban a vállalat elköltözhet Németországból.
A legjobb hely erre pedig Magyarorszag, ahol minden devians nyugati szemetet orommel fogad a helyi diplomacia.
A legjobb hely erre pedig Magyarorszag, ahol minden devians nyugati szemetet orommel fogad a helyi diplomacia.
akkor a Horsez pont neked való.
Mert mibajuk van a lovacskás programokkal?😄
Mindig is szerettem volna a virtuális legelõmön a pacijaimat terelgetni😄
Mindig is szerettem volna a virtuális legelõmön a pacijaimat terelgetni😄
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
$beszél.
A németeknek van annyi eszük, hogy ne tiltsák be, csak mert egy szélsõkeresztény áldemokrata képviselõ összecsapott valami jaavaslatot. Nem tiltani fognak, hanem büntetõ adót vetnek ki, hogy ne érje meg megcsinálni a postal 4-et, amirõl jót még én sem hallottam.
Ha a cs-t meg bezúznák, akkor kirobban a III. és annak senki nem örülne 😊)))
A németeknek van annyi eszük, hogy ne tiltsák be, csak mert egy szélsõkeresztény áldemokrata képviselõ összecsapott valami jaavaslatot. Nem tiltani fognak, hanem büntetõ adót vetnek ki, hogy ne érje meg megcsinálni a postal 4-et, amirõl jót még én sem hallottam.
Ha a cs-t meg bezúznák, akkor kirobban a III. és annak senki nem örülne 😊)))
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Nem Tudom hogy mit keres a cikkben a Far Cry 2 amikor azt a Ubisoft Montreal fejleszti már. (ha jól tudom)
hány számítógép kocka kell egy 10 kilós súlyzó felemeléséhez?
három
három
Hát azzal is marha sok mindent megoldottak ,hogy azokat a programokat betiltották. Inkább vettek volna kutyákat<#idiota>#idiota>
ugye nem szabad elfelejteni h alig fél éve nyitottak itt egy komoly fejlesztõ központot, szóval ha eljönnek németországból, akkor komoly sansza van h pl ide, mert hasonló körülmények vannak itt, mint ott, csak szopatás nélkül.
<#idiota>#idiota>
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
"Ezek elsõsorban PC-s stratégiai és szerepjátékok, amelyek túl bonyolultak és nehezek az emberek számára. Az FPS-ket viszont mindenki érti"
No brain,no pain....
No brain,no pain....
Persze, pl. a Spore sem egyedi, vagy pl. a Sims sem volt az, mikor megjelent. Pff, no comment, kedves divat-fikázó.<#levele>#levele>
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Ott val a feltételes mód, kedves szakértõ! Teccik 'látani'???
Miért ne lennének barmok, megoztak már egy olyan törvényt, ami tiltja minden olyan eszköz akár birtoklását is, ami felhasználható arra, hogy betörjenek vele egy gépre, vagy összeomlasszanak egy site-ot. Ebbe beletartozik minden terhelés-analízises és tûzfal/vírusirtó/OS-tesztelõ program. Azóta a német fejesztõk vagy abbahagyták, vagy elköltöztek hazájukból.
de mindenképp költözik valahova, ha b*rmok lesznek németországban a döntéshozók. nem azért lövöldözi széjjel a német kiccsávó az iskolát, mert csak a postal-lal, meg más "erõszakos" játékkal játszott hanem, mert a szülei inkább hagyják had játszon csak a gyerek, addig sem engem nyaggat.. igen, ha a gyereknevelést átveszi egy fps játék, akkor bizony megszûnik a határ cg és valóság közt. de ez csak az én véleményem.
különben nem tartanám túl jó ötletnek ha pont ez EA vásárolná fel õket. a legtöbb EA játék egy jól bevált marketing-gépezeten halad át, aminek a végtermékét bármilyen torkon le lehet tuszkolni. a gépezet minden egyedit kiírt, hogy minden torokhoz passzoljon a termék. szerintem a far cry a maga nemében elég egyedi volt a nagy és részletes bejárható erdõrészletekkel meg egyebekkel. nagy ötlet volt, hogy rögtön a pályaszerkesztõt is a gémhez adják. ha ez EA lenne egészben, akkor a szörnyek õzgidává szelidülnének, hogy a 12 éveseknek is el lehessen adni... szvsz.
különben nem tartanám túl jó ötletnek ha pont ez EA vásárolná fel õket. a legtöbb EA játék egy jól bevált marketing-gépezeten halad át, aminek a végtermékét bármilyen torkon le lehet tuszkolni. a gépezet minden egyedit kiírt, hogy minden torokhoz passzoljon a termék. szerintem a far cry a maga nemében elég egyedi volt a nagy és részletes bejárható erdõrészletekkel meg egyebekkel. nagy ötlet volt, hogy rögtön a pályaszerkesztõt is a gémhez adják. ha ez EA lenne egészben, akkor a szörnyek õzgidává szelidülnének, hogy a 12 éveseknek is el lehessen adni... szvsz.
\"The voices are back... Excellent.\"
"Budapestre költözhet a Crytek" ...vagy akárhova máshova...
Pedig tényleg csak Budapestet említi meg az interjúban.
"Avni Yerli: Wir würden Deutschland verlassen. Das wäre die logische Konsequenz. Budapest ist eine schöne Stadt, da könnten wir ohne weiteres leben. Dort haben wir ja bereits eine Niederlassung."
"Avni Yerli: Wir würden Deutschland verlassen. Das wäre die logische Konsequenz. Budapest ist eine schöne Stadt, da könnten wir ohne weiteres leben. Dort haben wir ja bereits eine Niederlassung."
Lassan kezd az sg is a Blikkre hasonlítani a hangzatos cikkekel...