22
-
BiroAndras #22 Hát igan. Nekem is feltűnt, hogy akár egy év késéssel jutnak el ide a magyar játékfejlesztéssel hírek. Pl. nem rémlik, hogy olvastam volna itt a Digital Reality összeomlásáról, pedig az is már több mint fél éve volt. -
riddick22 #21 nem tudom ki honnan vette ezt a hírt, aug 23án, hogy ideköltözhet a crytek.. hónapok óta itt vannak :P dorottya udvar... jól informáltak vagytok nagyon :) -
#20 egyetértek. tényszerüb maradhatna. igyis ugyis szarnék a cikkre, tölem költözhet százhalombattára is, nem az miatt olvasom el, hanem a crytekröl akartam többet megtudni én speciel.
dehát ezt már vagy százszor megjegyeztük, már egy jo ideje Blikkesedik az oldal... -
xen #19 Semmi bajom a cikkel, csak megjegyeztem hogy kissé bulvárlapos a cikkcím. -
#18 > Az egyre élesedő erőszakos programok miatti vita miatt azonban a vállalat elköltözhet Németországból.
A legjobb hely erre pedig Magyarorszag, ahol minden devians nyugati szemetet orommel fogad a helyi diplomacia. -
Myron #17 akkor a Horsez pont neked való. -
#16 Mert mibajuk van a lovacskás programokkal?:D
Mindig is szerettem volna a virtuális legelőmön a pacijaimat terelgetni:D -
irkab1rka #15 $beszél.
A németeknek van annyi eszük, hogy ne tiltsák be, csak mert egy szélsőkeresztény áldemokrata képviselő összecsapott valami jaavaslatot. Nem tiltani fognak, hanem büntető adót vetnek ki, hogy ne érje meg megcsinálni a postal 4-et, amiről jót még én sem hallottam.
Ha a cs-t meg bezúznák, akkor kirobban a III. és annak senki nem örülne :)))) -
TunerX #14 Nem Tudom hogy mit keres a cikkben a Far Cry 2 amikor azt a Ubisoft Montreal fejleszti már. (ha jól tudom) -
gyuri12 #13 hány számítógép kocka kell egy 10 kilós súlyzó felemeléséhez?
három -
#12 Hát azzal is marha sok mindent megoldottak ,hogy azokat a programokat betiltották. Inkább vettek volna kutyákat -
aDannyBoy #11 ugye nem szabad elfelejteni h alig fél éve nyitottak itt egy komoly fejlesztő központot, szóval ha eljönnek németországból, akkor komoly sansza van h pl ide, mert hasonló körülmények vannak itt, mint ott, csak szopatás nélkül. -
Csaba42 #10 -
cateran #9 "Ezek elsősorban PC-s stratégiai és szerepjátékok, amelyek túl bonyolultak és nehezek az emberek számára. Az FPS-ket viszont mindenki érti"
No brain,no pain.... -
Csaba42 #8 Persze, pl. a Spore sem egyedi, vagy pl. a Sims sem volt az, mikor megjelent. Pff, no comment, kedves divat-fikázó. -
Csaba42 #7 Ott val a feltételes mód, kedves szakértő! Teccik 'látani'??? -
bugger #6 Miért ne lennének barmok, megoztak már egy olyan törvényt, ami tiltja minden olyan eszköz akár birtoklását is, ami felhasználható arra, hogy betörjenek vele egy gépre, vagy összeomlasszanak egy site-ot. Ebbe beletartozik minden terhelés-analízises és tűzfal/vírusirtó/OS-tesztelő program. Azóta a német fejesztők vagy abbahagyták, vagy elköltöztek hazájukból. -
#5 mi bajod ezzel a cikkel? -
waterman #4 de mindenképp költözik valahova, ha b*rmok lesznek németországban a döntéshozók. nem azért lövöldözi széjjel a német kiccsávó az iskolát, mert csak a postal-lal, meg más "erőszakos" játékkal játszott hanem, mert a szülei inkább hagyják had játszon csak a gyerek, addig sem engem nyaggat.. igen, ha a gyereknevelést átveszi egy fps játék, akkor bizony megszűnik a határ cg és valóság közt. de ez csak az én véleményem.
különben nem tartanám túl jó ötletnek ha pont ez EA vásárolná fel őket. a legtöbb EA játék egy jól bevált marketing-gépezeten halad át, aminek a végtermékét bármilyen torkon le lehet tuszkolni. a gépezet minden egyedit kiírt, hogy minden torokhoz passzoljon a termék. szerintem a far cry a maga nemében elég egyedi volt a nagy és részletes bejárható erdőrészletekkel meg egyebekkel. nagy ötlet volt, hogy rögtön a pályaszerkesztőt is a gémhez adják. ha ez EA lenne egészben, akkor a szörnyek őzgidává szelidülnének, hogy a 12 éveseknek is el lehessen adni... szvsz. -
emp #3 "Budapestre költözhet a Crytek" ...vagy akárhova máshova... -
Cat #2 Pedig tényleg csak Budapestet említi meg az interjúban.
"Avni Yerli: Wir würden Deutschland verlassen. Das wäre die logische Konsequenz. Budapest ist eine schöne Stadt, da könnten wir ohne weiteres leben. Dort haben wir ja bereits eine Niederlassung." -
xen #1 Lassan kezd az sg is a Blikkre hasonlítani a hangzatos cikkekel...