4439
  • yesname #1398
    Azért ez erős túlzás, de annyiban egyetértek, hogy kiemelkedően jó hangulatos játék. (Csak fránya questek ne ragadnának bent ;) )
  • yesname #1397
    Igen, a codec csomagok (pl. Ace) nem általánosságban teszik tönkre a drivereket, hanem egy-egy alkalmazásnál, játéknál van baj velük.
  • yesname #1396
    Ha sárga kérdőjelet látsz az nem jó jel. Általában azt jelenti, hogy nincs driver telepítve az adott eszközhöz. Én azt javasolnám, hogy első lépésben új drivert tölts le a hangkártyádhoz (hangchiphez, ha alaplapi). Mielőtt telepíted, uninstalláld a régi driverét. Reboot és utána telepítsd az újat.
  • Sharpsh00ter
    Akárki akármit mond ez a legjobb RPG a Gothic óta.
  • ricsisz
    Mostis ugyanazok a codecek vannak fent mint régebben de lehet hogy ez csak a risennek nemtetszik? 8-)
  • ricsisz
    Semmilyen hang :S
    Még nem próbáltam meg az eszközkezelőben is van egy sárgakérdőjeles rész "hangeszköz a high definition audio buszon" a gyári CDről raktam fel a cuccot hozzá kb 1 hete raktam újra a gépet és eddig mindenhol volt hang(játék film msn minden) viszon az eszközkezelőben régebben nemhiszem hogy volt sárka kérdőjel...:S Aztmondod szedjek le hozzá egy új drivert és hátha?
  • yesname #1392
    Ja és egy fontos dolog: a legtöbb codec csomag tönkrevágja a windows hang- és videókezelését. Lehet van fent neked egy ilyen és az a baja.
  • yesname #1391
    Oké, visszaolvastam. Próbáltál új hangkártya drivert telepíteni? (Teljes uninstall előtte.)
  • yesname #1390
    Semmilyen hang nincs vagy csak a dialógusok nem hallatszanak?
  • yesname #1389
    Látom valóban bolond vagy és értelmezési problémáid is vannak mellé.

1. a készítők menjenek kapálni. ezt én mondtam, sosem tagadtam. És?
    2. Ha nem találkoztál buggal, persze hogy nem fordultál valahova segítségért. Hogy jön ez így ide?
    3. Feleslegesnek taretom, hogy időt pazaoljon arra hogy próbálja előhívni a bugot, amit leírtam. Ezzel meint mi a gond, nem tudom.

Te valóban ostoba vagy. Megnézted a linkeket egyáltalán, mielőtt azt leírtad, hogy legyen igazad, valóban bugos a játék?

Kíváncsi leszek reagálsz-e rá LOOOOOOOOOOL
  • zsgeo
    Sziasztok!

A darabokba talált kardokat (pl. a Souldrinker) ki tudja összekovácsolni? Se a kovácsok se pedig jómagam se tudom...
  • Szivacs25
    :). Bocsánat mindenkitől akit zavar a véleményem. Tényleg. A társaságtól is. Elnézést, de NEM érzem magam bolondnak, hogy sikerült egy olyan küldit megoldani, amibe másnak -úgy látszik- beletört a bicskája. Legyen igazad, akkor legyen bugos a játék, de az nem azt jelenti, hogy:

-- a készítők menjenek kapálni (ez sem külföldi fórumon találtam, hanem idézet, tőlled. )
    -- még nem találkoztam buggal. Mindent sikerült megoldani, és nem sírtam javításért, hanem inkább játszottam. (ez sem légbőlkapott dolog, hanem tény.)
    --'De feleslegesnek tartom, hogy időt pazarolj rá.' -(ez is idézet, ugye)- szóval rád is igaz. Nem kell időt pazarolni rá, ha tényleg olyan bugos játék, mint ahogy azt állítod. Várd csak azt a javítást, hátha attól jobban tudsz vele játszani.(Ez sem légbőlkapott dolog.)

Ezzel a témát lezártam, erre nem vagyok hajlandó reagálni többet, inkább küldiket csinálok. (Amik nem bugosak :-)).

Elnézést mindenkitől, akit zavart ez a kis közjáték. További esetleges hozzászólásaim kizárólag a játékkal foglalkoznak, igérem.
  • ricsisz
    Díjaznám hogyha valaki nemcsak azzal foglalkozna hogy a "hülyegyerekek" a bugokon vitáznak hanem segítenének a júzer gémernek hogy mi a faszééé nincs hang a játékon! Már elnézést a hangnemért de már legalább 2x írtam és egyfolytában arról megy a vita hogy akkor bugos a játék vagy sem.... Légyszíves valaki segítsen nekem is mert semmi ötletem:S
  • Calver
    Druid's hemlock-hoz (+1 permanent health) lesz még valami recept, amivel táp piát csinálhatok belőle, v. semmi ilyesmi, és simán csámcsogjam be? mert perma health potion-höz nem az kell, ezért tippelem h nem lesz receptje, csak inkább megkérdezem még mielőtt kibasznék magammal

ja és Berserker Sword \o/
    már csak kéne LP kardokra
  • yesname #1384
    Szerintem a hiba akkor is meg van ha régebbi állást töltesz vissza. De feleslegesnek tartom, hogy időt pazarolj rá. De ha rengeteg van belőle... :)
  • torma1
    Ja értem! Én rögtön ahogy Pallus adta a Mesterek tesztjét mindjárt beszéltem vele! Igy mentem Ignushoz! Így minden rendben volt! De visszatöltök egy állást és megpróbálom megcsinálni ugy mint te hátha előjön a hiba! A hiba akkor is megvan ha egy régebbi állást betöltesz? Még a Kolostor előtt mentettél?
  • yesname #1382
    Akkor bugokról ennyit részemről. Várom a patchet :) Addig meg ott figyelnek a megoldatlan (vagy megoldhatatlan) questek a logban.
  • yesname #1381
    Azt kell mondaj irigyellek, hogy nem futottál bele bugba.
    A mesterek tesztjénél az van, hogy Ignatius kérésére meg kell keresned a négy mestert. Ebből 3 ad feladatot, a negyedik (Palius vagy ki) nem. De azt, hogy Palius nem ad feladatot csak akkor tudod meg, ha beszélsz Paliusal.
    Ennek ellenére Ignatiusnak akkor is lehet mondani, hogy Palius nem adott feladatot neked, ha még nem is beszéltél Paliussal.
    És ha így mondod Ignatiusnak, hogy nem kaptál feladatot tőle, akkor nem lehet teljesíteni a mesterek tesztjét.
  • torma1
    Én nem azt mondom hogy nincs hiba a játékban! Én csak azt mondom hogy nekem eddig nem volt! Azért mert elakad az ember akkor még nem kell a hibákra hivatkozni! Nem értem azt a Mesterek tesztje dolgot! Mindenki megadta a feladatát! 3 volt nem? Ignatus,Brax,meg valaki másé! Azokat meg meglehet csinálni! Mint mondtam ments és tölts be egy régebbi állást hátha akkor nem jön ki a hiba nálad!! 4 chapterben vagyok és eddig minden küldetést teljesítettem!
  • yesname #1379
    Így van, igazad van. Van aki tisztában van dolgok működésével, hogy egy bug nem mindig jelentkezik stb. és meg is érti. Pl. Te ahogy látom.
    De sajnos ha sokadjára szent meggyőződéssel állítja valaki, hogy nem, az nem lehet (pedig de) mert nála nem fordult elő akkor az néha kiborítja a bilit. Mint most. Elnézést.
    Valóban sokan segíőkészek, nem is nekik címeztem az esetleges sértő hsz-eket, de az látható is a válasz címkéjükből stb.
  • Szega87
    Szerintem olvastuk elégszer, továbbá már zavar az antiszociális viselkedésed a fórumon, ha te akarsz lenni a fórum trollja akkor válassz másik topicot, mert itt most egy elég segítőkész-normális banda jött össze, nem kell szétverni. Ha tudunk segíteni segítünk, ha nem akkor ott vannak a külföldi fórumok, ha ott sem akkor vársz a patchre és pont.
  • yesname #1377
    Ha valaki valóban úgy gondolja nem bug, szívesen küldözgetek neki bugos játékállásokat és majd szóljon ha megoldotta a bugos questeket :D
  • yesname #1376
    Bolond ember. A játék tetszik. A bugoknak semmi köze ahhoz, hogy egy játék hangulata megfog vagy nem. Előző hozzászólásom neked is szól, mert biza nem nézel utána semminek és légből kapott dolgokkal dobálózól még másodjára is. :D
  • yesname #1375
    Te valóban ennyire hülye vagy? Nem hallottál olyanról, hogy egy bug csak bizonyos körülmények között jelentkezik?
    Már ne haragudj, de ha Te nem beszéltél még a mesterek tesztjének questjében Paliussal, akkor Ignatiusnak hogy tudnád azt mondani hogy Palika nem adott neked feladatot? Na? Ez nem bug szerinted? mert pl. a Piranha Bytes szerint az. Érdekes, hogy Te jobban tudod.
    A poén, hogy ha Ignatiusnak meg is mondod, hogy Palika nem adott feladatot, mielőtt Palikával beszélsz akkor lőttek a mágusságodnak.
    Ez az egyik.
    Másik ismert bug a gyilkosság, hogy hasonlóan el lehet rontani. Én bele is futottam. Nálam pl. minden összeszedett bizonyíték ott van, Csapar még sem beszél arról, hogy Hemlar drog dealer volt, hanem folyton a bizonyítékokat akarja hogy mutassam meg neki, amiket Hemlar szobájában lehetett összszedni. A baj az, hogy nálam van minden. EZ sem bug szerinted?
    Te is csak úgy beszélsz, hogy utána sem nézel a dolgoknak, nem látsz saját magadnál tovább. Mert neked 2x is sikerült nem jelenti azt hogy nem bugos. Nevetséges.

Linkek:
    http://www.rpgwatch.com/forums/showthread.php?p=1060974805
    http://www.rpgwatch.com/forums/showthread.php?p=1060975585#post1060975585
    http://forum.worldofplayers.de/forum/showthread.php?t=691202
    http://forum.deepsilver.com/forum/showthread.php?p=399254

Mazsolázz a bugok között :D

• Szega87
    én annyit tudok segíteni, hogy igyekeztem tudatosan felgöngyölíteni a story szálait, végig arra mentem, hogy a Donnak kedvezzek és Brogar elveszítse a hatalmát és száműzzék a mocsárból, összedolgoztam Sam-el és Don Esteban csajával és így meg is lett minden küldi. A legvégén mikor "beavatott" a Don a templomba volt olyan opcióm, hogy elmondom, hogy Brogar miket tett amikről nem tud, vagy elhallhatom a felesége kérésére. Itt én elmondtam, megmutattam a listát is amit anno nem adtam vissza Brogarnak és ugyan ezzel szereztem egy mínusz pontot a Don csajánál, hogy fel-stresszeltem a férjét, de legalább Brogarnak el kellett menekülni a mocsárból Délre.
  • Szivacs25
    Nem légbőlkapott dolgokkal dobálóztam, hanem tény: meg lehet csinálni a küldiket. Ez egyszerű, nemde?. Az ha valahol elakadtál, és a játékkal bajod van, akkor a megoldás is 'egyszerű': nem kell vele játszani. Elakadni én is elakadtam párszor, de nem szidok semmit és senkit, hanem megpróbálom megoldani.. eddig sikerült.

Akkor mondjam azt, hogy mázlista vagyok, amiért eddig minden küldetést sikerült megcsinálni? Lehet van bug, de eddig én nem találkoztam vele. Ha találkozok buggal, igérem: ide fogom írni :).

"Komolyan mondom, hihetetlen emberek vannak, akik nem látnak tovább saját maguknál" --
    NEM én küldtem el a készítőket kapálni. Erről ennyit. Ha nem tetszik a játék, menjél Mariózni. Az tuti tetszeni fog.
  • torma1
    Sziasztok! Nem tudom miért sír mindenki mer bugos a játék! Én eddig 2-szer is simán lehettem mágus semmi bug nem volt! Azt nem hiszem hogy valakinek van valakinek nincs! A városban csatlakozni kell az Orderhez kapsz ajánlást Carlostól, beszélsz a Kolostor őrével aki Pallas elé vezet és megmutatod neki és lám máris mágus lehetsz! Nem értem hogy lehet mással beszélni először a kolostorban mikor ahogy oda érsz máris jön a dialogus! Mentsetek gyakran ésh a valami gond van töltsd be az állást és csináld másképp! Na Gothic 3 az bugos volt nem ez az!A gyilkosságos sem bugos csak sok mindenkivel kell beszélni a végén meg egy kádban megvárni a gyilkost! Ennyi igaz erre én sem 2 perc alatt jöttem rá! :)
  • juhzo
    sikerült már valakinek kinyírni a 2. felvonót? az inkvizítoroknál chapter 3. nál??? mert nem tudom hogy kellene.
  • Yaken666
    Továbbra is várom a segítséget az 1336#hsz-re..
  • Blondy
    na ezért aggódom én is :) Amúgy tényleg idegesítőek a félbe maradt nyitott quest-ek. Sokkal elegánsabb lenne ha valamit elbasztam és nem lehet befejezni akkor nyomjon a game egy mission canceled vagy failed-et. de igy hogy ott idegesíti az embert a játék végéig ez bosszantó :(
  • Szega87
    én ezeket a küldetéseket már chapter 1 ben megcsináltam, csak rossz "válasz-utakat választottál szvsz"
  • Blondy
    Kezdek aggódni.

Chapter III. Harbour townban minden küldit kipucoltam. Azonban a Don táborában 5 küldim is nyitva van és képtelen vagyok tovább vinni őket. Azt hittem még korán van hozzá de chapter III-era már illene ezeket befejeznem. Ez most bug?

pl:

-A hunterek nem vadásznak. Hülye Sam vágja a fát a főmajomnak és nem tágit.
    - Főmajmot képtelen vagyok kihívni párbajra és ezáltal legyőzni. Már fighter vagyok és nincs rá opció.

Sajnos a pénzbehajtós listát azt odaadtam neki mert volt ilyen opció a beszélgetésben ,de remélem nem emiatt akadt el vele a mission láncolat. Néha megdicsér a hülye hogy "huu már fighter vagy öcsém? az fasza" de utána megont semmi opció csak morog magában ha beszélni akarok vele.

- Az a küldi is nyitva van ezáltal hogy valaki nyulja a don pénzét a táborban.

van még valami de most nem ugrik be. Szal bugos vagyok vagy valamit elbasztam? Már senki nem mond semmit és a vulcánban vagyok az orderrel de bosszant hogy a táborban nyitva vannak ezek a küldik. Az egyetlen dolog amit másképp csinálnék hogy a 2. harcost azt véletlenül kivégeztem! Fasza volt az animáció meg minden. nem töltöttem vissza. ja meg a craig-et felnyomtam a spinének hogy fogadásokat szervez.
  • Calver
    igaz, sry, health ad +10-et.
    én is csak vmi fórumon láttam, örültem is, van már v. 50 almám, az pont egy poti
  • Fbn Lx
    összeraktam a souldrinkert, de szomorúan tapasztalom, hogy csak 75-ös, pedig már az előző kardom is 80as volt. a stormrise is ilyen gyenge? Hol lehet 4. fejezetben 80-asnál jobb kardot szerezni?

Habár... mindjárt meglesz a szett a kalapáccsal, szal... :]
  • Fbn Lx
    ezek a perma potik mind +5-öt adnak.
    az almát én még nem nagyon tudtam használni semmihez, szal meg lehet enni.
    +1 erő tizesével? na ezt nem tudtam :0
  • Calver
    arra gondolok, h ott az ogreroot v. mi (asszem ez a neve), ami +1 erő. de, ha potiont csinálsz belőle 3-as alchemy-vel, akkor +10 erőt adó lesz belőle.
  • jetyke87
    Ezt még nem próbáltam, de ghotic-okban volt hasonló (10 goba), meg ha 10 alma=1erő akkor elég megenni, különben a kaja lenne megadva...
    De könnyen letesztelheted: F8 10 almát betolsz, ha jön a +erő akkor faja, ha nem akkor F9.
  • Calver
    Don táborában a küldetéseket még az Orderhez való csatlakozás előtt tudod végigtolni.

Arin-t le lehet itatni?
    én ilyenről nem is tudtam. mondjuk mire odaértem volt 107-es erőm és gyűrűvel 2-es botom, na meg egy 50-es sebzésű abból is (Chapter 1 királya?), szóval kivasaltam.

btw Hemlar küldetése nálam is bebugzott - elosztottam az összes füvet sztem, de gyilkos bá' csak nem jött, akármit is csináltam.

mondjuk igazándiból lényegtelen, beavatás után meggondoltam magam, és mentem inkább régi mentésből Don-hoz dolgozni, nagyon kis "pütypürütty" volt a mágia.

na akkor kérdés: kemény kardot chapter 2-ben merre találok?

és random hasznos info: 10 alma = +1 erő
    kell vmibe alma, vagy faljam fel nyugodtan?
  • jetyke87
    Ezeket nem a bugos eszmefuttatásodhoz írtam, engem nem érint, nem találkoztam egyikkel sem, ezeket csak tippnek írtam, ha esetleg valaki most kezdi és nem igazán tud tovább haladni akkor ezekkel a megoldásokkal biztosan menni fog, legalább is én nem futottam bele olyanba ami miatt ne ment volna.
  • yesname #1359
    Oké, sziontén újra irom le: a piranha bytes által is elismert bug!!!