4439
-
#1438 lehetséges, de még az oldala is le van véve, és elég hideg van a szobámban! :D -
#1437 videokártya túlmelegedés? -
#1436 tippem szerint [készül a kőzáporra] bug. vmelyik fórumon (gamefaqs?) olvastam hasonlót, szóval nem egyedüli eset. -
#1435 hi!
Erre a vibrálásra, háromszögek megjelenésére, majd a játék lefagyására nem tud valaki valamilyen megoldást?
baromi idegesítő -
Yaken666 #1434 Nagyszerű, hogy átvitted a játékot. Akkor te tudsz segíteni.
1336#hsz. -
#1433 igazándiból nincs olyan hatalmas nagy különbség Don-os és Orderes harcos között, legalábbis pofozás szempontjából. tekercseket mindkettő tud írni, crystal mágiát csak Order használni - de ha azt tolod, akkor meg nem pofozkodsz, nekem spec ez nem jött be benne, ugyanúgy kell váltogatni, mint számszeríjnál. ha máshogy oldották volna meg, Orderes lennék, így inkább Don.
skillekben a különbség pedig... Don nem tanulhat botokat 7-es szint fölött (ó mekkkora veszteség), Orderes pedig nem tanulhat kard skill 7-nél tovább, max gyűrűvel viheti fel 9-re, h tudjon egy kézben tolni kétkezes pallosokat. na, ez már szvsz annál nagyobb veszteség, mert botok kb chapter 1-ben királyok (de ott mást nem is érdemes használni, erőt felgyúrja az ember, +1 bot gyűrű fel, kovács pincéjéből lenyúlni a cuccot, és hadd szóljon), de én azóta nem láttam 50+ sebzésűt, miközben jelenlegi kardocskám 80-at sebez, ÉS használhatok mellette pajzsot.
summázva: Orderbe belenéztem, nekem nem jött be, ha pofozkodni akarsz, szvsz Don a nyerő. -
Dondark #1432 Alexnek igaza van.8800gt igencsak jó kari,aki meg azt mondja rá hogy régi meg szar az nézzen utána.. -
Fbn Lx #1431 a 8800GT régi vga?
na fasságokat ne beszélj már.
Nekem is olyanom van, sőt, mellette csak két giga ram, és eddig szinte mindent maxon nyomtam, vista alatt. Risen sem kivétel, maxon olyan szépen és folyamatosan fut, gyorsan tölt, eddig semmi gondom nem akadt.
a Q6600 meg egy fasza proci. Látom nem nagyon vágod a hardver erőviszonyokat, #1421-es illetővel egyetemben. -
jetyke87 #1430 GRAT!
Nekem az utóbbi időben nem sok időm van tolni, és még egy darabig nem is lesz, lassan haladok, de tuti, hogy min 2szer én is végig fogom nyomni! Csak jönnének már a magyar nyelvifájlok.... -
Fbn Lx #1429 na ma én is végigtoltam, hát... nagyon adta, tényleg igen nagy volt a játék.
6 napomba telt, szerintem 40 órát simán beleraktam. És még nem untam meg. Ez is ritka nálam. Indítottam már egy újat az order oldalán, ezt most full mágiával fogom nyomni. Kíváncsi leszek :] -
jetyke87 #1428 Nem tudom melyik a jobb, mágus vs. harcos terén,de igazából nem is lényeges. Eleve nem értem, mért fontos... Ha mágus jobb, de valaki utálja a mágia használatot, az a büdös életben nem lesz az, aki meg csak mágia segítségével hajlandó rpg-k ben játszani, az meg tisztán harcos karit nem fog csinálni, vagy nem fog neki tetszeni.
Én máguskarit csináltam, és nekem nagyon bejön, rpg-k ben épp azt szeretem, hogy van benne az is, és kó kis taktikákat lehet kieszelni, ha elég sok féle van benne.
Egyszóval, ha tudsz mágiával harcolni akkor jó, ha csak közelharcosként tudsz akkor meg nemjó...
Én bottal és kardal is harcoltam, szerintem jó mindkettő, de maradok botnál ha már ezt az utat választottam.
Haver aki a másik oldalon tette le voksát, játszott az enyémmel, nem is tudott leveni egy csomó ellenfelet, mert nem ehhez volt szokva (ekkor még nem voltam a vari), 3-4 balszerencsés próba után átvettem, és elsőre úgy szarrá vertem az ellent, hogy 1 találat ért, az is csak azért, mert szarakodik az egerem és nem érzékelt egy balklikket, a védelem meg megszakadt...
Meg kell tanulni azzal is harcolni, ráadásul amíg a kardal nem ért el, bottal simán szemenszúrom a velem szembenállót. Állatok ellen meg egyszerű, nem kell a védekezéssel foglakozni, csak folyamatosan kitérni. kitérés+ütés+kitérés+ütés és így tovább, ha gas van akkor meg, hátatfordítassz, futsz és benyomsz 1-2potit, aztán mehet tovább.
Lv9en kevés str-el 4 molyt simán lenyomtam, persze időbe telt, de asszem 3 kis potival megúsztam a dolgot.
A harcot be kell gakorolni. Mentés és akkor jöhet a csihi-puhi. Ha nemmegy load és újra, amint belejön az ember már nem lesz gond. Gnómoknál meg rohad könnyű a dolog. Távolsági fegyverrel/mágiával leszeded őket, nem jönnek közel, csak ki kell tárni mert dobálnak és kicsit hátrálni (néha azért nem árt megnézni, nincs-e valaki mögötted), amint a gnómok hullák, már simán levered a főnöküket (nem jut eszembe a nevük), stb... de a többi ellen a kitérés+ütés módszer simán jó.
Kardot is lehet tanulni... -
Dondark #1427 Nos találtam egy elmentés ami pont a monastery előtt készült!
Tény hogy bugos akárki akármit mondd minden helyet bejártam SENKI nem beszél semmire max tanitani tud vagy üzletelni!
Újrakezdem ezt a részt,melyik jobb harc szempontjából a harcos vagy a mágus vagy vaalmi vélemény jó lenne.
Ja és kardot nem lehet tanulni csak botot mert nem igazán érdekelnének a botok:D -
#1426 köszönöm a segítséget, a Maximum pre-rendered frames 0-ra állítása megoldotta a problémát úgy tűnik (pedig a 191-es driver van fennt)
a lapozófájlt meg azért kapcsoltam ki mert több helyen olvastam hogy 4 GB RAM mellett már felesleges -
ricsa008 #1425 a Batman után eddig idén abszolut 2. a listán!!! -
#1424 a kép nekem nem jelenik meg, de ahol anti magic zóna van és trükközni kell kapcsolókkal ott általában használj alternatív fegyvert pl bow,crossbow stb -
#1423 mit akarna? nekem is 8800-am van, simán megy majdnem maximumon, egyedül Depth of Field van kinyomva (mert Risen "kicsit" furcsán kezeli), valamint AF levéve 2x-re.
az más kérdés h kedves Risen nem igazán kedveli a friss drivereket valamilyen ismeretlen okból, amit elég sokan emlegetnek hivatalos fórumon is. -
#1422 két megoldás van, írom szép sorban:
1. asztal -> jobbklikk-> Nvidia Control Panel -> Manage 3D settings -> Risen hozzáad -> Maximum pre-rendered frames-t 0-ra állít
2. 178/180-as drivert felrak
szegény lapozófájl mit követett el, h kilőtted? mert az azért nem árt ha be van nyomva, lehetőleg másik partíción/vinyón, és töredezettségmentes. -
ricsisz #1421 Énsem értem mit akarsz a 8800assal max grafikán.. -
juhzo #1420 régi a vga-d és a q6600 alapból lassú csak felhúzva gyors de akkor nagyon sebes :D -
#1419 Erdőben egy kunyhóban él egy ember (nem tudom a nevét) adott egy küldetést. Régi gyűrűt vagy mit kell neki megtalálni. valami farmot emleget, meg tornyot. (angoltudásom =0)
Merre találom?
csinálgatom a mellék küldiket, kisebb nagyobb sikerrel főküldetésem meg csak ez van jelenleg. Jó lenne haladni a tőrténetbe, mert már kezdem unni. -
#1418 Sziasztok!
A konfigom:
Cpu: Intel Core2 Quad Q6600 2,4 GHz
VGA: Nvidia GeForce 8800GT 512MB
RAM: 4 GB Geil
Alaplap: Gigabyte P-35-DS4
A lapozófájl ki van kapcsolva.
A játék eleinte viszonylag simán futott, aztán elkezdett egyre jobban belassulni, most olyan 5-6 FPS körül fut max beállítások mellett (1680x1050 felbontás). Szerintem ezen a konfigon normálisabban kéne futnia. Lehet valamelyik ini vagy xml fájlban buherálni a játék memóriakezelését? Mert szerintem azzal lehet valami gubanc. Ha valakinek van valami tippje, kérem ossza meg velem!
Köszi -
Dondark #1417 A temetős könyv már rég megvan oda is adtam.
De ez a nautilus hogy merre kell menni hogy a csávót megtaláljam nem esett le:D:D -
#1416 Driver
Vagy innen:
Driver -
#1415 Na jó keverem a szénát és a szalmát. Szóval jobbot és balt cseréld fel :) -
#1414 Nem tudom eljutottál-e már oda, de ha nézed a regionális térképet, akkor a monostorban a barlangba (északi részén) kétfelés lehet bemenni. Elsőnek csak a jobb oldalin tudsz, a bal oldali ágba a barlangból tudsz átjutni úgy, hogy Nautilus spellt lőssz el magadon vagy a polymoorph gömböt használod az egyik szobában és elcsúszkálsz a bal oldali lejáratig. A falban van egy lyuk és csigaként (vagy mi) át tudsz ott bújni. Ott lesz az egyik mester is. Az aki az alchemiával foglalkozik és elmond neked összetevőket 1-2 scrollhoz ha jól emlékszem.
Van egy könyv is amit meg kell szerezni, azt pedig a temetőben fogod megtalálni. -
#1413 Az a hangkártya már elég régi. Akkor gondolom az alaplapi hangkártyának nincs feltelepítve a meghajtója és az sárga felikiáltójeles az eszközkezelőben.
Megpróbálhatod az alaplapit letiltani BIOS-ban, hátha az zavar be, bár Én nem hiszem. Első lépésben tedd tisztába a drivereit mindkét hangkarinak szerintem. -
#1412 A játékot nem fikáztam, csak a bugokat. A játék rohadtul tetszik, olvass vissza nyugodtan. Igen jó hangulata és környezeti tervezése van. -
#1411 Tedd azt, de más is belefuthat ilyenekbe és nem árt ha tud róla. Lehet, hogy Dondark is találkozott vele, ahogy látom.
Dondark ha lesz megoldás, kérlek szólj! Köszönöm! -
#1410 Mermailor. Szerintem 1286-tól kezd el olvasni. Nézd meg hogy indítottam. Nem ékesszólóna az biztos, de úgy hogy ttalán nem egy újabb bug és van rá megoldás.
Akkor nézd meg ki miként írt, és hogy én kinek válaszoltam és hogyan. Tudod, ott van bal alsó sarokban hogy válasz XY üzenetére. Tehát nem kell mindenkinek magára vennie mindent.
Vannak akiknek nem így válaszoltam, meg van az oka ennek is és tudhatják is kikről van szó. Nem Ego és hasonlók, hanem Szivacs rögeszmés márpedig bug nincs a játékban és ha nálam nincs, akkor másnál sem lehet ragaszkodása borított ki, amit el is ismertem/ismerek. Sajnálom.
Én most visszaolvastam az egészet és egyetlen esetet látok, ahol nem kellett volna arrogánsnak lennem: ez pedig az 1375-ös, Torma1-es hsz-érte adott válaszom.
Az meg renben van, hogy ahol már felhúzott valaki, ott még ha nem is adtam igazat neki erős voltam. (De hát az a leegyszerűzés betett.)
Sorry mindenkitől és hagyjuk már a fenébe az egészet. Mermával meg majd beszélek személyesen ;) Jó téged itt is látnia. -
torma1 #1409 Szia! A gyilkossággal kapcsolatban beszélgess a többi emberrel! Mutasd meg amit találtál a helyszínen stb! Elég időigényes küldetés az biztos! Én is egy darabig elvoltam vele! :) A "tűzfal"-hoz meg majd kapsz tekercset az egyik mágustól mikor keresed a druidát! Asszem a 2.dik vagy 3.dik chapterban! -
#1408 most így fejből nem igazán ugrik be, nézegesd journal-t (L gomb), ott általában elég szépen leírja. könyv már megvan a könyvtárban álldogáló srácnak? btw könyvtárban az egy magic barrier, sztem majd később lesz megoldás, spec én még nem tartok ott. -
Fbn Lx #1407 leszarjuk. -
Dondark #1406 Sziasztok!
Amikor a gyilkost kell megkeresni és az áldozat társát is a Monasteryben ott mi a megoldás?(használtam a tell joke-ot mindenkin úgy sem jó)
Senki nem beszél velem semmiről és még 6 küldetésem van!
Egyikhez kellene egy illuson scroll,másiknak a nautilus scrollról kellene valami meg akinél a varászlatokat(3mester egyike) vannak annál sem tudok tovább menni.
Ja és találtam egy régi könyvtárat amiben van egy tűfal szerű valami azon hogyan tudok kersztülmenni vagy kiiktatni?
Előre is köszönöm a válaszokat és minden megoldás érdekel!
-
ricsisz #1405 nemértem hogy minek kell megint felhozni ezt a témát...teis csak mondod h így úgy a játékról kéne beszélni közben meg teis az "észt akarod osztani"...mindenkinek megvan mindenről a saját véleménye és a topiknak nem az a neve hogy "belekötök a kib*szott véleményedbe"... tegnap kezdtem olvasni a fórumot de már most meguntam a folyamatos okoskodást... -
scott280 #1404 Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a titan armour darabjainak összeszedésénél: abban a barlangban amelyikbe vizesésnél lehet bemenni, (nyugati felén a térképnek; közelbe volt Patty bezárva ezelőtt. tehát ebbena barlnagban hogy kell a végére jutni. Van egy rácsos ajtó, amit semmivelsem tudok felengedni, pedig 2 darab tekerőt(winch) is találtamés mindegyiket használtam. Így 2 darab falrészt tudtam felnyitni. (térkép is 3 réteget jelöl; három zöld vonallal) Tudja valaki,hogyezen hogy lehet átmenni?
Illetve amikor kimegyek vulkános részre, ott van egy hid ami elvileg valahogy leereszkedik, a másikoldalon van szintén egy winch, de oda sehogy sem tudok átmenni, mert anti-magic zóna!
Ki lehetvalahogyezeket az anti-magic kristályokatiktatn. valaki HELP Plíz!
-
ricsisz #1403 Creative Sound Blaster Live! 5.1 ilyen típusú a hangkarim de nemtaláltam csak 2004es drivereket hozzá meg van egy alaplapi hangkari de azt nemhasználom lehet h megkéne próbálni azzal hátha menne normálisan? -
mermalior #1402 yesname, az a baj, hogy az összes kommented csupán egyvalamiről szól: rólad. Nem a játékról, nem a bugokról, hanem az önérzetes egódról. Az csupán egy dolog, hogy mindenféle magyarázkodásod ellenére nyilvánvalóan szidod a játékot, mert láthatóan frusztrál az ha elakadsz valahol, de ami ennél sokkal rosszabb, hogy nem birod ki hogy az egódon esett csorbákat ne vidd át flamebe, kitöltve egy jobbra érdemes topic kommenteinek a nagy részét, melyeknek mellesleg csak hozzád, a hivatkozásaidhoz, meg az önigazolásodhoz van köze.
Borzasztó unalmas.
Szerintem hagyd meg az arrogáns stílusodat azoknak, akiknek ezt muszály hallgatnia, és a topicot pedig hagyd meg azoknak, akiket a játék érdekel és nem Te. Foglalkozz a játékkal, és csak akkor írj ide, ha valamiben segíteni tudsz másoknak. Ha úgy tetszik nyiss másik témát mások és a játék fikázásra.
Hálás köszönet a többiek nevében is. -
Fbn Lx #1401 na most ja, mindhárom küldetést azért nem tudod megcsinálni szerintem, mert odaadtad a listát, és jópofának tart.
habár lehet, hogy én is odaadtam? már nem emlékszem. De ha ki tudnád őt hívni, az összes küldetésed megoldódna, mert mind ezen alapul.
Egy másik eshetőséget tudok még elképzelni, hogy nem csináltad végig az arénát. Ha Delgadoval bezárólag mindenkit kihívsz és legyőzöl, akkor kihívhatod őt is. Ha nem tudod, akkor tényleg azért, mert nem mutattad meg Rachelnek a listát, ami felidegesítené és így akarna párbajozni.
Ötletem, ha már mindenkit legyőztél arénába, de ő nem akar menni: egyszerűen csak támadj rá, verd meg ott a táborban. Ha kifekszik, elveszed tőle a listát, megmutatod Rachelnek, aztán kihívod. :] -
ricsisz #1400 Nekem is a gothic 2őt juttatja eszembe és sztem az volt a legjobb gótiik( 5 perc játék hang nélkül...tehát lehet még változni fog a véleményem...:D) -
ricsisz #1399 Oks köszi szépen megpróbálom. Majd írok hogy mi lett.