Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
May the force serve you well!
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Why so serious?
A Gothic 2 is ilyen volt? ( A hárommal nem játszottam mert bosszantott a nagy gépigénye.)Az se volt könnyû ,de azért nem úgy emlékszem hogy az is ilyen nehéz lett volna. Elszokhattam bizonyára Gothic-tól. Hát bele kell jönnöm ismét.
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"
Kis help, szerintem még nem spoiler kategória.
Don Táborában lehetsz harcos, távharcos
A városban lehetsz harcos, távharcos
Az Inkvizítoroknál lehetsz csak varázsló
Ha egyszer eldöntötted hova állsz nem lehet átállni (legalábbis a játék elején tuti, a végét meg még nem látta senki) :)
Ha valakinek ilyen infói/tanácsai vannak szerintem érdemes lenne összeszedni... :)
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
Mindenesetre nehéz, a Gothic2-vel sokat játszottam, nem is tudom, az könnyebbnek tûnt, vagy csak elpuhultam a könynedebb RPG-k miatt.
Na mindegy, de lehet benne akkor nehézségi szintet váltani? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Why so serious?
@Molnibalage
A G3 és a Risen ég és föld a futást illetõen, mintha két teljesen különbözõ cég két játékát hasonlítanánk össze. Persze az is igaz, hogy ennek ára van: a táj bizony nem G3 minõségû, de úgy tûnik, arra még mindig nem érett meg a világ.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
én mocsári banditaként vágok neki,büdösen, retkestalpúan ámde szabadon :D
Racism is a weapon of mass destruction!
???
Az én gépemen fullon futott feljebb húzott tectúraváltási távolsággal is (ini buherálás). A gépem messze nem egy csúcskategóriás gép...
Elsõ betöltséskor és játék indításkor tölt kb 20-30 másodpercet. Mentés kb. 3-4 sec.
A G2 is olyan volt, hogy amíg az összes korinisi alpakülit letoltad az alap karakterrel simán lették 6-7-ik szintû. Azzal már össze lehetett hozni olyan harcost ami az alaplények ellen elég ütõs volt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Technikailag a játék teljesen rendben van, mert bár szerintem a G3 szebb volt, mégis kikészítette a játékost a rengeteg és hosszú töltéssel, illetve szerintem a mai napig nincs olyan gép, amin teljes pompájában, magas felbontás mellett szépen futna.
Ezzel szemben a Risenben szinte alig kell megállnunk, a városbalépéskor van némi töltés, de ez is gyors, illetve a gépigénye kb. az aknakeresõével van egy szinten.
Ami a leginkább tetszik, hogy a játék normál szinten nagyon nehéz. Gothicoztam eleget, szóval tudom, hogy alapból sem egyszerû a dolog, de itt valahogy érzem, mekkora alap karakterem van. És éreztetik is velem! Ugyanis a legjobb az egészben, hogy tényleg úgy kezelnek, ahogy kell: egy hajótörött senkinek. Se becsület, se tisztességes küldetések!
Én Don táborában kezdtem a mocsárban, de nyilván lesz, aki pl. a városba megy elõször, viszont aki hozzám hasonlóan indult, azt megnyugtatom: mire ott végez mindennel -és meg lehet csinálni lazán-, plusz kitanulja a kovácsmesterség alapjait, már egy viszonylag ütõképes karakter boldog tulajdonosa lesz!
Persze ehhez meg kell szerezni az elsõ ruhát, összekovácsolni az elõs kardt, stb. De pont ez a szép benne!
Amúgy igaz, hogy némi egyszerûsítés érte a játékot, de igazából csak felesleges dolgok kerültek ki, legalábbis én nem vettem észre semmi mást.
igen...
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
Why so serious?
Részletek
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ha valamelyikre szüksége lenne, de nem tudnátok lefordítani szoljatok. Oroszul viszont nem tudok :)
World of Risen Fórum
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
A 3-ban nekem nem is tetszett a sok könnyítés, már az eleján orkokat, csontikat nyírt az ember.
Mondjuk még a Risen-t ilyen szempontból nem igazán ismerem, kell egy kis idõ, mire kellõen kiismerem a világot, milyen dögök vannak stb.
Szoval nekem bejon.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
A G2 egyik világbajnok hangualata a játék elején volt, mikor Batrok-kal mentem vadászni naplementekor. A 6 farkas után jött a Shadowbeast és aztán még az Ork felderítõ. :)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
itt fel tudja tolni az agyvizemet hogy egy egyszerû monstát nem tudok lenyomni már 3.szinten.
Igaz képzettségekre nem gyúrtam, csak egyet a kardharcra, hogy a lehetõ legtöbb maradjon meg, lásd a "B" terves bejegyzésem...
Ellenben már találtam benne egy bugot.
Esetleg valakinek "B" terve van arra hogyan induljak el a varázslás rögös útján? :)
Why so serious?
Jah és megkaptam Esteban küldiét hogy menjek a városba. Na itt tartok most :)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
(különben meg ha kicsomagolod winrarral szépen, ott lesz az mds is)
Eddig elég hangulatos.:)
ha valaki ilyennel jönne, én pl. szívesen megrendelem neki (pénzt átlöki számlámra, én megveszem, szállítási címnek megadjuk az övét és kész)de a tizenévesek között azért elég kevés akad aki meg akarná venni a játékot (sajnos)..
bevallom, most ezt én is warezzal tolom, muszáj volt megvennem a Batman-t, nem maradt Risenre...majd két hónap múlva :DDD