Risen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Én eddig csak állóképeket és pár videót láttam, de vizuálisan itt baj nem lesz. 😊 A zene remélem, hogy a megszokott minõség, ahogy G2/3 estén is volt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hi, all!
Eszméletlen szép lett gyerekek.
Az orosz tudásom már megkopott,de ezt látnom kellett.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

Na, xbox-ra már van huncut változat.
várok ha minden igaz a héten már lesz razor is vagy valami normális release
áh kösz
de a rapid nem épp a normális kategória a többi megy de sajna csak 23-30kb-s el
http://epidem.ru/index.php?newsid=139562
jöhetne már valami normális link
Molnibalage
Ha segítenél majd a Paypal rejtelmeibe bevezetni, azt nagyon megköszönném. Nekem nem fûlik a fogam a warezhoz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

rotator
Lesz az, ha egyszer kijönnek angolul.

grebber
Pontosan.Ezért van nálam pihenõpályán a Drakensang a Venetica és a Divinity 2 mellett ez is most.
Ettõl nem félek ehhez tuti lesz magyarítás de elõbbi 3 hoz hát lehet hogy soha 😞

Next PC upgrade: 2022

egyébként logikus is..az ilyen játékok ereje a szöveg és a történet..ha nem érted és csak kaszabolást meg gyûjtögetést látsz benne úgy..akkor oda a varázs
grebber
Nem baj az van sok más game amit lehet tolni szal nem fog megölni az unalom.

1. Tényleg az a legegyzserûbb és legkényelmesebb, ha ezt az ember maga intézi. Egyszer úgyis át kell esni a tûzkeresztségen. PayPal rocks!

2. Tényleg szívesen segítenék, de én csak olykor-olykor utazom fel Pestre.
Oblivion szintû szövegmennyiség esetén majd akkor jövõre😊
grebber
Ja amugy az alant linkelt tesztet érdemes megnézni mert ugytudom hogy nem GPU-s hanem CPU-s PhysX van benne és nem gyengén jó benne az új ATI 😄

Szerintem bolyongok majd benne felderitem a világot küldetést nem csinálok mert nem értem és majd ha egyszer lesz magyarítás akkor jön el az én idöm 😄

rotator
Hát igen, mert ezt nem németek ferdítették angolra, hanem képzett angolszász írók újraírták az egészet. Szóval biztos elég zaftos oxfordi lehet a szövegezés. 😊

grebber
Fenébe de tolnám vele tovább de ez nekem nagyon angol 😞
Értem valamennyire de nem eléggé és nem mindent.

Én végül is megrendeltem -ahogy már korábban is írtam- és Paypal-lal rendeztem a fizetést. De mivel nem bp-i vagyok ezért nem egyezkedtem veled.
Nem olyan vészes a menete a dolognak, úgyhogy szerintem jobban is jársz, ha saját magadnak intézed. Az egész postaköltséggel lett: 28.96 GBP
grebber
Nem írtad át az xml-t nekem mûködik angol a szöveg!

dante3
nálam nem jó, eltûntek a menü feliratok, meg az itemeknél sem ír ki mindent

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Dunpeal
Tessék: http://www.2shared.com/file/8097689/3d486596/strings.html

grebber
Valaki tegye ezt fel máshova nem tudom leszedni 😞

Feliratok oroszról átállíthatóak,ha minden igaz,audio orosz marad..

Change the ConfigDefault.xml line Subtitles=Russian to what you want to use instead.
(Perhaps works with all five bigger EU languages like French, Italian, Spanish, English and German.)

EDIT: Mirror.
http://rapidshare.com/files/286098367/strings.pak

bocs ha már volt
dante3
Vaddiszno engem is kinyuvasztott!😊

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

grebber

rotator
Nekem meg HD3870-em van, és 1920*1200-ban játszom. Ja és a processzorom se Core-i7 (bár legalább dualcore).

Jelesül feszengek a 9600 GT-mmel 😊 Mondjuk a megfizethetõ árkategóriában más VGA sem ver rá köröket.
grebber
Na elvittem az elsõ vaddisznóig ami meg is fingatott 😄
Szerintem a futással nem lesz gond 25 fps alá nem ment le nekem átlagban olyan 3x-4x nek mondanám.
Volt nekem olyan hogy elkezdett remegni a kép.Meg láttam olyan sziklákat aminek elfelejtettek textúrát adni csak egy zöld ocsmányság volt 😞 Így elsõre nem rossz game csak ezt akartam megtudni orosz mivolta végett törlöm is.

rotator
Jelesül?

Részemrõl a korábbi ömlengés és a prezentált látvány fényében a legkevésbé sem vagyok megelégedve az olvasottakkal, akkor sem, ha meglepniük nem sikerült.
valami készülödik már can kép egy angol autorunról
rotator
Az jó, akkor jól skálázható a motor, mert a lenti diagramok alapján a gépeden feleannyival kéne mennie.

rotator
Áhh, a Piranha Bytes sem a régi. Már megjelenéskor létezik olyan gép, amivel max. grafikán is gyönyörûen fut.

dante3
Na nekiálltam az orosz verziónak kíváncsiságból 😊
Sajna a nyelv miatt nem igazán tudtam jobb grafot csiholni, de így is szép, bár a távoli tárgyak növények mosottak nálam!
Játékmenet bejön, viszonylag jól fut 40-50 fps közt, van amikor lemegy 30-ra is, viszont barlangban stabil 60 volt!
Pár kép:

dante3

dante3
Sok jót nem várok, remélem kellemesen csalódom.

Molnibalage
Nekem csak no deeplinking please felirat jön be...

grebber
Há van egy kis gépigénye eszerint 😞

dante3
Remélem jól fog futni nálam!<#szomoru1>

Molnibalage
Még midig senki?

Innen szedtem, jött max-al: http://www.min***va.org/tor/2994201/

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

grebber
Nekem nem ez a neve de méretre pontosan stimmel de nem jó!Kiírja helyezze be az eredeti lemezt!

és ezt a verzát merrõl lehet leszedni?
A lehetõ legegyszerûbben 😊, ezt szedtem le: Risen 2009, telepítettem, és .exe-vel indítottam. Próbáltam az .ini-ben matatni, de csak ruszki nyelv van benne, sajnos. Beállítások valszeg random, mert már nem vágom az oroszt (régen volt már az ált.isk). Futással nincs gond, elég jól lett optimalizálva az elsõ pár méter alapján.

grebber
Hogyan mit csináltál??
Képeket tennél be? Hogy fut?

hát, nekem meg elindult 😊, igaz, oroszul változatlanul nem beszélek :-)

Molnibalage
Nos, ki rendelne velem? Paypalt ha õ intézi, annak örülnék. Én meg fizetek, mint a katonatiszt. 😊

rotator
Mindenesetre a demónak már nagyon jönnie kéne, mert még megjelenés elõttre ígérték. Reméljük, nem valami 0-day patchen dolgoznak helyette. 😊

és mellesleg akármikor felkerülhet szerintem mer azok a dobozok nagyon szabadon vannak 😄
akkor már legalább raktáron van és nem fogják azt írni megjelnés elõtt hogy csúszik pár hetet 😄