4439
-
#1358 Ok, akkor ismétlés: 1327-es hozzászólásom. -
jetyke87 #1357 Aric leitatása nem csak annyi, hogy belekortyol és kész, el kell vele beszélgetni és akkor kortyolgat rendesen 3-4szer, mire rendesen beáll, de ha nem a jó kérdéseket teszed föl neki akkor abbahagyja és mehetsz vele harcolni mikor még ereje teljében van...
Én rég megcsináltam, de asszem a felső lehetőségeket kell választani, a végén pedig a kardról kell beszélni vele, ekkor cseréli ki ha jól emlékszem. De a lényeg, hogy a F8-at gyakran használd! Mielőtt valakivel beszélsz akkor mentsd el és nem lehet gond ha rosszul döntesz, egy F9-el már korigálhatod is a hibádat.
Mondjuk el szoktam fogadni, a döntéseiket, ha esetleg nem is a legjobban jövök ki belőlük, így az izgi, ki tudja mi lesz ebből meg abból a döntésből, de vannak olyanok mikor jobb visszatölteni és megnézni egy másik verziót is. :)
Jah, mikor még nincs bejutás a felsőbb szintekre akkor nem kell megtámadni senkit, hogy elfogasd magad. Megnevetteted az őrt és már húzhatsz is befelé, innentől szabad a pálya, persze újra nem fog beengedni, de kifelé már nincs gond.
Yoki mellett is be ehet osonni így a temetőbe, ha még nincs illúzió tekercsed amit kér. Persze ennek megszerzésére is több lehetőség van. A könyvtárban fel kell törni a ládát és ott van 1, vagy a tekercsárus is árul, de minek ha el is lehet lopni XD
Magyarítás engem is érdekelne, nem a legjobb az angol tudásom, ha valami infó van osszátok meg, vagy valaki linkelje be, hogy hol letölthető. Előre is köszönöm!
A könyvtárból nyíló titkos járatban van egy mágikus védelemmel ellátott ajtó. Ennek a feltöréséhez a tekercset küldiben kapom meg, vagy hol tudom megszerezni? -
#1356 Megpróbálom, de holnap, mert épp most értem Don táborához.Itt megcsináltam 2 feladatot(az egyik fickónak beszéltem az anyjával előtte, és elmondtam neki, hogy az aggódik érte, mig egy másik fickóval levadásztam egy kukacot a mocsárban és ennyi), de többet nem kapok, mert nem vagyok kivánatos személy, mivel az Orderhez tartozok.
Birok itt még valamit csinálni jelenleg, vagy hagyjam a fenébe? A Donhoz persze szintén nem eresztenek be. -
ricsisz #1355 1343# hszhez is jöhetne egy kis segítség...pls -
xido #1354 vele nem...de ha egy valaki tolvajnak nevez a kolostorban..mindenki annak fog -
Yaken666 #1353 Akkor használj nevettető varázslatot és utána fog veled beszélni.
-
#1352 Az a baj, hogy egyáltalán szóba sem akar velem állni, pedig nem loptam, sem nem kardoztam vele a feladaton kivül. -
Yaken666 #1351 Jaj. 1336# hszre kell a segítség.. -
Yaken666 #1350 Próbáld meg újra de most más beszéd lehetőségre menj, megkapod majd a kardját, ő meg a ócska kardal fog harcolni. Na akkor csináltad jól... -
Yaken666 #1349 Na, valaki nem tud segíteni? 1333# hsz. Jó páran átpörgettétek , csak tudja valaki. Addig nem tágítok.XD -
#1348 Én is a Monasteryben akadtam meg. Le kellene győznöm a fickót(azt hiszem Aric?). A többit legyőztem. Őt megpróbáltam leitatni(megivott egy üveggel, de semmi sem látszott rajta, és ugyanolyan erős maradt), és nem sikerült legyőznöm. Azóta nem birok vele harcolni(ujra nem birtam leitatni, semilyen napszakban). A temetőbe sem birok bejutni, pedig nálam van amit az őr kér. Van egy rakás küldetésem itt, és javarészét nem birom befejezni. Senki sem áll velem szóba, mindenkivel lebeszéltem mindent.Ujrajártam az egész pályát egy csomószor és semmi. A könyvtárban a titkos ajtó mögött mindent összeszedtem, mindent elolvastam, a tanulókkal szintén mindent lebeszéltem, megkaptam. Mégsem birok befejezni a tekercses feladatot.
Valamelyik romnál kint megcsináltam egy feladatot, mondták jelentsem Cyrus-nak, elmentem, de nem birok vele beszélni...
Harbour town-ban az összes feladatot teljesitettem.
Don táborában még nem voltam.
Ezek bugok a Monasteryben vagy mi?
Bebirom fejezni a játéko anélkül, hogy teljesiteném a Monasterys küldetéseket? -
xido #1347 egyébként talán nem bug,hanem ok és okozati következmény,hogy ne mindig ugyanolyan legyen a játéknál mindig minden..na bumm,nem leszek mágus
városban pl bementem házba lootolni,jöttek utánam..odakint erkélyre be tudtam mászni egy hordóról és senki nem vett észre..ha ez is bug és nem választási lehetőség..:) -
xido #1346 Nálam pl most este derült ki,hogy hiába mondta Vitus,hogy Caspar segít anyomozásban és van meg minden nyom...nem beszélt velem..mert ő is letolvajozott..Joke-spell..és lőn,majdnem a nyomozás végén vagyok..
Aki nem beszél veled,pedig talán kellene,nyomj rá ilyet és lehet megoldódik minden -
#1345 Komolyan mondom, hihetetlen emberek vannak, akik nem látnak tovább saját maguknál. Ez elég egyszerű Szivacs? -
#1344 Akkor a következőt mondanám le neked. Maga a PB is elismeri hogy egyik súlyos bug a játékban pl. a mágussá válás során van. Ugyanis ha azelőtt beszélsz Ignitiussal, hogy Pallas semmit sem mondott, mielőtt Pallassal beszélnél lehetetlen megcsiunálni a küldit és mágussá lenni.
Ebből pl. következik az, hogy ahogy Te mondod iutt jópáran mégis mágus lettek, mert nem szaladtak bele ebbe a bugba (nem ebben a sorrendben trécseltek az NPC-kel).
Én is beleszaladtam sajnos.
Ugyancsak ismert bug a gyilkosságos nyomozásnál, hogy szintén hasonló nem megfelelő trécselés következtében nem lehet megcsinálni a nyomozást. (Pedig semmilyen hibát nem követtél el.) Ez a másik amibe most belefutottam őgy tűnik.
Szóval mielőtt úgy gondolod, hogy nincs bug olvass utána pl. a Piranha Bytes fórumokon kérlek. Ne légből kapott dolgokkal dobálózz. -
ricsisz #1343 Sziasztok
az lenne a problémám hogy nincs hang a játékban. mikor elindítom az exet "begerjed" a hagfal meg sípol utána meg elmegye a hang. valakinek volt már ilyen vagy valami öltet? lécci segítsetek jó gém lenne de hang nélkül nemvalami jó:S -
Szivacs25 #1342 A gyilkosság nyomozásához nem kell semmiféle javításra várni. A küldi jó, én is megcsináltam, meg még itt egy páran, szóval nem bugos(!).
Ez elég egyszerű?
Azzal, hogy nem egyszerű 'menjél el a sarokig meg vissza' küldetések vannak benne, csak élvezetesebb lett. Meg persze nehezebb, de akinek nincs türelme az ilyen játékokhoz, az úgyis hamar abbahagyja. Meg kiabálja, hogy : 'bug, bug! Javítás kell neki, mert rossz a játék!'. A játékkal semmi baj. -
ricsa008 #1341 fánk:D
télleg
kössz -
#1340 Persze. Látod azt a kapcsolót tóloldalt? Telekinézis spell? :) -
ricsa008 #1339 üdv
ezt a csapdát ki lehet játszani ? lecsapódik és placcs -
#1338 na akkor egy szép kérdés: ki tudja Speed rune-t merre találok? -
#1337 Megjelent az első patch ami egy sújos hibát javít, ugyanis régebbi geforce kártyáknál (6-7széria) van hogy nemindul el a játék. Ez ezt orvosolja és még a gépigényt is lejebb tolja. -
Yaken666 #1336 Valaki nem tudja megmondani, hogy hol találom a druidát? A legjobb segítség egy térkép lenne azon bejelölve.
Én valamiért nem kapom meg ezt a questet, pedig beszéltem Cyrussal, van nyers húsom a farkasnak és van egy rongyom is a druidától a házából, de a farkas nem csinál semmit és a nő sem mond újat és nem mondja, hogy vegyem meg tőle a farkas bőrt... -
torma1 #1335 Szia! A heavy mage robe elég jó azért meg hozzá az erősítő varázslat és nincs semmi gond! Meg nemis nagyon tudnak közelembe érni! Egy inferno varázslat a tömegbe és egykét tűzgolyó és senki sem ér a közelembe!!Nem kell órákig gyepálni őket főleg ha tömegesen jönnek akkor elég nehéz egy harcosnak! A manám kb 250-es eddig úgyhogy elég sokáig kitart! -
#1334 hali nekem is elkelne egy kis segitség,elvileg kész vagyok a mágus küldetésekkel de nem kaptam semmit és nem is mond senki semmit:)
-
#1333 Hali!
Tud valaki Risen magyarositásról? Lesz-e egyeltaláln, ha lessz mikorra kb? -
#1332 nekem is maradt befejezetlen sajnos, túl hamar elvállaltam ezt a békekövetes küldetést a Donnál, így megúszta a csuhástábor :D na majd a következő..vagyis...akkor order leszek...ejj... -
#1331 Engem idegesít, hogy ott van egy küldi befejezetlenül :) De kényetelen leszek kihagyni azt hiszem a nagy patchig. -
Fbn Lx #1330 Don oldalán is lehet úgy tudom, ha beengednek a monasterybe, ott egy küldetés alkalmával ugyanúgy megtanulhatod.
Én nem tanultam, mert nem igazán használom a scrollokat, max a nautilus meg a levitáció, ezekből is csak annyi kell, amennyit amúgy is meg tudok venni. -
Fbn Lx #1329 Nekem a kardforgatás általában minden játékban jobban bejön, szeretek közelharcban trükközni. Itt jól ki is dolgozták :]
Habár kicsit idegesítő, amikor egy ghoul vagy egy lizard warrior elkezd hadonászni, és még a saját csapásaimtól is folyton hátratántorodok. Mondjuk már nincs vele probléma, 2 jól időzített charge-olt csapás, meg 1-2 vágás és fekszenek is. Plusz előny, ha olyan szépen jön ki, hogy 2-t egy csapásra, és csak úgy röpködnek körülöttem.
Mellesleg a mágust nem szedik szét hamar közelről? A ruhái mekkora fizikai védelmet adnak? -
xido #1328 bocs,az a rész kiesett,hogy mindenhová..akkor tojd le..nálam is ott van még minden bizonyíték..ha csak nem a 100%-osság zavar,nem hiszem,hogy a történetet befolyásolja a végén,hogy kimarad valami -
#1327 Akkor újra a Te kedvedért is: olvasd el a #1300-as hozzászólásomat please...
Már beavatott mágus vagyok, mindenhova eljutok. Senki sem mond semmi újat, főleg nem a gyilokkal kapcsolatban. Még Joke spelleket is bevetettem, hátha.
-
xido #1326 Akkor én is újra mondom..valaki lentebb írta,hogy nyomozás alatt fenit is beszélned kell 1-2 emberrel még..de csak Vitus adhat engedélyt feljutni..na most..nekem se adott,csak tanítana...menj a feljáróhoz..mindig jön a videó,az őr megállít...én azt csináltam,hogy nekiestem valakinek,aki és felfelé tartott..mire az őr is nekem ugrott..és szépen verekedés közben felrohantam a lépcsőn:)..onnan már vissza nem zavarna,szóval beszélhetsz mindenkivel..Ignatius enged kimenni a kolostorból..egy másik küldetést is adhat..stb..stb...még be se fejeztem így az edzést,de a városban már azt mondták,hallottak rólam,milyen gyorsan befejeztem az edzést..szóval ha bug,ha nem..kijátszható..egyébként meg ha valaki nem szól hozzád már..az lehet azért is,mert megharagudott rád és tolvajnak nevez a sok loot-olás miatt...oda Joke spell kell.. -
#1325 remek tanács, köszi :D akkor gyúrok még kardra gyors ;) -
#1324 Akkor a gyengébbek kedvéért ismét elismétlem idézve:
"Na most van végleg elegem a Risenből. Már 2 igen dühítő bugba futottam bele és ez most betett. Nem tudom bug-e,de a többi után valószínű: Hemlar gyilkosának megtalálásában nem tudok továbblépni. Beszélek CCasparral és azt mondja a végén, hogy "What about clues? Have you searched his room?" Igen, Te f..!!! Mindent összeszedtem amit találtam.
Na és inenntől kezdve semmi továbblépési lehetőség az ügyben. Mindenkivel beszéltem már, senki sem mond semmi újat, csak train és trade lehetőség van...
A véleményem a következő: A Piranha Bytes inkább menjen el kapálni, mert még ennyi év után sem képesek olyan játékot csinálni, ami ahelyett hogy kikészíteni a zembert, szórakoztatná.. Uff!"
Tehát Casparnál nem jön elő az a lehetőség, hogy osztogassam a füvet és így nem is tudok ezúton továbblépni. Pedig nálam van amit felszedtem a gyilkosság helyszínéről. De csak a gyengébbek kedvéért írtam le megint :) -
#1323 Türelem? A bughoz ami megakadályozza, hogy questet befejezz?? Normális vagy? Max. a patchhez kell türelem hogy kiadják, de ennek mi köze ahhoz hogy kinek fekszik a játék, kinek nem? -
juhzo #1322 Inkvizítoroknál mikor kinyitom a discekkel a bejáratot azután van a második kaput hogy tudom kinyítni ott találkozok két fószerral aki bennragadt. Lekellene engedni a hidat de nemtudom a 2. hídnál tartok. Már az ogrét is kiszabadítottam. -
#1321 scroll-t tudsz csinálni ha Don oldalára állsz, akkor is? -
#1320 kardokból lvl 6-on egy kézben használhatod a bastard sword-öket, lvl 9-en a kétkezes kardokat. szóval inkább ne hagyd szvsz -
sirdond #1319 a legjobb egykezes kard a sharp obsidian sword,de a rapier se rossz szerintem