4439
  • nimretil
    Kéne még egy kis segítség. Rodrigueznek csinálom a küldetést, a betörések kapcsán. Beszéltem mind a három fickóval, akikhez betörtek. Nelsonnak visszaszereztem a gyűrűt, meg beszéltem a gyanusítottakkal is. Most mi az eget kell csinálni?
  • Gideon Wieth
    A botot odaadtad neki ? Elvileg ha megvan a staffja odaadod neki és vele együtt kell tudnod kimenni a börtönből :-)
  • nimretil
    kössz
  • yesname #1475
    Ha nincs ötlet spawnoltatom Eldricet és mehet tovább. Csak ez már belenyúlás elég erőszakosan a játékba, el szeretném kerülni.
  • yesname #1474
    Nekem is lenne egy kérdésem. Megkaptam a damaged disket és Eldric azt mondta, hogy vigyem el neki a kunyhójához. Az a baj, hogy nincs ott a kunyhónál Eldric. Lehet, hogy rossz helyen keresem vagy valamit még csinálni kell előtte? (A kunyhójában Eldric ládája áll, innen tudom hogy az a kunyhója valóban. Térkép északkeleti részén van.)
    Remélem nem bug, mert ez a fővonal questje és akkor kaki van :(
  • yesname #1473
    Nem biztos. Van több kép is a házban. Ha jól emlékszem azt a képet kell megnyomin, amely két fát ábrázol. Állj a képpel szemben és kattintgass :) Ha nem megy kicsit jobbra/balra csússzanj.
  • ricsa008
    kösz
  • Szega87
    ez egy magic barrier, csak varázslat oldja fel
  • Szega87
    Pallacetól kapod majd, csak fizetni kell 1000 aranyat, de Gog szív és zafír ellenében elenged 250-250 aranyat
  • Szega87
    el is lophatód tőle, vagy meg is verheted, de ha gyöngyöket gyűjtesz egy egész láncsor kell neki
  • Szega87
    Déli kapu, egy tűzrakásnál ül a férje, a nője meg betegen fekszik a leprás sátorban
  • Szega87
    megtaláltad már a druida glove-ját és staffját?
  • Szega87
    Volcano Keep, pihenő celláknál söpör, tőle kapod meg később a quillt és a scrollokat
  • ricsa008
    oh elnézést a kéréds :
    ezzel az ajtóval mit kezdjek ? nincs se kapcsoló se semmi
  • ricsa008
    üdv
    elnézést hogy képet linkele de nem biztos hogy értelemesen letudnám írni

[IMG][/IMG]

egy gorilla szerű dög után héhány ghoul társaságab bukkantam e kardra
  • Gideon Wieth
    fireball..

Am valaki mondja már meg honnan szerezhetek frost crystalt. Már a titán páncélt keresem de frostot sehol nem találtam még.
  • Pecske
    van vmi lényeges hátránya ha én staffal tolom, azon kívül h a kis állatokat évig kell kite-olnom h beléjük üthessek mer nem tom védeni a támadásait. Mert ahogy olvasom elég sokan toljátok 1kezessel, az miben jobb?, Am inkvizitoros vok a fireball-om vagy a staffom fejlesszem ki először?
  • nimretil
    Ja, meg Cid feleségének milyen gyöngyöt kell vinni, amiért cserébe ideadja a gyűrűt? Mert nálam van sima gyöngy is, meg az a gyöngy is amit Jacktől lehet megvenni, de hiába próbálok beszélni vele, nem reagál.
  • Dondark
    Casper a Monasteryben, Martha pedig amikor bemész a városba a hátsó bejáraton és jobb oldalt lent ott fekszik ha jól emlékszem
  • Yaken666
    Most voltam abban a házban ami előtt Hernandez áll, benn megnyomtam egy képet, de nem történt semmi. Akkor most ez is egy bug??
  • nimretil
    Nem tudjátok hol van Martha? Héling pósönt kéne vinni neki, de sehol nem találom...
  • Broafka
    hát nem úgy tűnik, hogy a videókártya túlmelegedés okozná, mert ma is játszottam kb 20 percet, és már elkezdett vibrálni, pedig 6 órát azért pihent a gép...
    lehet megpróbálom a driver frissítést.

a hivatalos oldalon volt valami hotfix, és írta, hogy display, és tökre megörültem neki, de nem változott semmi sajnos :(
  • zsgeo
    ... kösz, persze... már egy csomószor csináltam ezt, nem tudom most pont miért nem jutott az eszembe
  • Yaken666
    Hát mentésem az már nincs előtte. Már kb 5x voltam a farkasnál hátha, de nem jött velem. Megérintettem a barriert, sajna ez sem segített.
    Szóval akkor egy fránya bug lesz. Emiatt nem tudtam a gothic 3at sem tovább vinni.
  • Itsuki
    Nem tudjátok hol van Casper? A runakészitéshez kellene...
  • Szega87
    kérdezz bátran, ha tudunk segítünk
  • Szega87
    Don régi házának emeletén van, később pedig az északi templomba ha kiszabadult, strand nincs a játékba, de mivel sziget, ezért tengerpart van bőven, sőt van mini-sziget is ahová átlehet csapatni a kalóz-ládák egyikéért no meg egy skorpió-trófeáért
  • Tordaj
    Hi!

Nem tudnátok mondani olyan oldalt ahol találok végigjátszást , de legalább vmi infót a játékról magáról?
  • obligat
    kösz, a bajom csak annyi, hogy fogalmam sincs melyik a keleti templom. az északkeletiből már kihoztam a druidát, azóta is minden gödörbe, bányába benézek, már az elit gyíkharcosokkal is meccseltem, szerintem már nincs oylan része a pályának, ahol ne lettem volna. persze lehet akkor jártam arra, amikor még az erkélyen tanyázott az a bányászdög. :)
    illetve a kék színű magic barrierrel még nem tudom mihez is kellene kezdenem, van néhány hely, ahová e miatt nem jutottam be, de az gondolom előbb-utóbb megoldódik.
    a keleti templom az, amelyikre stan vigyáz a harbor city-novice farm elágazásnál?
  • Fbn Lx
    én ezt megcsináltam, de nagyot csalódtam. :c Aszittem, kapok valami nagyon komoly cuccot jutalmul, ha már ennyit szaladgáltam érte, és ilyen nagy kveszt volt. Erre...
  • obligat
    asszem 6 gyűrűt kell megszerezni, az a lényeg, hogy ilyen kőtéglákból épült régi őrtornyokat/bástyákat keress( jelölve vannak a térképen, de nem pontokkal, hanem a térképbe alapból bele vannak rajzolva. kutasd át őket.
    életerőlötyit vigyél sokat!
  • Fbn Lx
    hanyas fejezetben jársz?
    az elsőben még biztos, hogy a városban van, a don régi házában az erkélyen.
    ha a másodikban jársz, vagy előrébb, akkor:
    ha felvetted Finchertől ( tudod, aki don oldalánál szokott lenni) azt a kvesztet, hogy nézz le a keleti templomba, hogy lecsekkold mi lett az embereivel akiket odaküldött expedicióra, akkor olf ott lesz, a templom mélyén fogságban.
  • juhzo
    Hmm régi és alsókategóriás még középkategóriának se lehet nevezni mert az a 4850-70 és gtx 260 Hd felbontásba elvérzik lehet 1024 be jól megy amúgy egy régi elvevult nekem hd4890oc-m van ahoz képest valami nádszál vékony kisgyerek és ezse felső kategóriás kártya. q6600 lassú hacsak felnem húzod alapból gyenge. Viszonyítsátok nekem q9550-m van és azzal azért már repeszt a gép de ha q6600 at felhúzod 2.80 ra akkor kb azonos sebességet érsz el, azt a procit tuning nélkül csak a hozzá nem értők veszik.
  • obligat
    igenám, de mindenhol azt olvasom, hogy olf a don régi házának első emeletén van, de nincs, akkor valami angol fórumon találtam olyat, hogy lent van a strandon(?), vagy a keleti templomnál, amit szintén nem találok.
  • ricsisz
    Sikerült nyivákolásra bírni a hangot...hangkari drivert letöröltem és az alaplapi hangchipnek felraktam a driverét..először volt egy kis gubanc mert nem ismerte fel vagy nemtudom...újra delete aztán telepít azóta van hang rendesen igaz kiabál hogy nem ismeri a hangezközt (ami az alaplapba van bedugva holnap sztem kiszedem) de nemlényeg:D köszönöm mindenkinek a segítséget
  • Fbn Lx
    vagy úgy érted, hogy ott már átmentél, csak nem találod a csörlőt ami leengedi a hidat? :]
  • Fbn Lx
    nautilus spell. nem sikerült teljesen lebontania a falat, de a törésen pont átférsz
  • Fbn Lx
    már itt sg-n is volt más is rajtad kívül, akinél ugyanez volt. szal bug lesz.
    ha visszatöltöd a mentést és megint beszél a nővel emg a farkassal, se történik semmi?
    Ha nem, akkor végül is elmehetsz oda, ahova a farkas vinne, csak nem biztos, hogy ez önmagában továbbviszi a küldetést...
    Habár lehet. Szóval asszem észak felé kell menned, ha követed az utat ami átvisz egy folyón, akkor a végén egy templombejárathoz jutsz, aminek a bejáratát egy magic barrier védi. Ha erre rákattintasz, megérinti, az lehet továbbviszi a sztorit. Az a baj pontosan már nem tudom, hogy merre, de úgy emlékszek, hogy a druida háza felé vinne a farkas, csak nem kell lefordulni a házhoz, hanem tovább kell menni.
  • zsgeo
    ...hogy kell leereszteni a hidat a templomba, már odaadtam a térképet Mendozának, el is kezdték áttörni a falat (ami nem sikerül), én már kinyírtam a túloldalról mindenkit, de egyszerüen nem történik semmi...
  • Calver

passz, nálam az produkált ejjderégen ilyeneket.
    driver, DirectX frissítés?
    vagy nézz körbe guglival, esetleg hivatalos fórumon.