Risen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zárnyitást a mocsárban a Don-nál a gát tetején tanit egy bandita, kincset keresni pedig olyan helyeken lehet, ahol látszik, hogy más színû a föld. a mocsárban van pár hely a ládák környékén, mocsár elõtt a dombtetõn a temetõben ( az egyik ládához 3as lockpick kell :s ). Of course lapát kell hozzá :-)

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

Kincset hogy lehet keresni? Írja hogy ásóval lehet a síroknál ügyködni de nekem eddig nem sikerül. Találtam egy kétkezes kardot ami 80-at sebez igaz 80-as erõ kell hozzá és csak 10-es szintû vagyok! Van egy küldi a városban ahol a halárusnak kell segíteni eladni a boltját! Azt mondják az érdeklõdõ a kocsmában van de ott nem találok senkit aki megvenné! Valami ötlet?
a trainerek lapon irja, hogy ki mit tud, nézd már meg, hogy hol volt a szaki. thx.

Sziasztok!A kovács Harbor Town-ban nem tudom a nevét pontosan az tud tanítani bányászatot! Azt tudja valaki hogy a zárnyitást hol lehet tanulni? A zsebmeccés,balta,kard,bot,szerszámíj,nyíl, stb a varázsláson kívül lehet tanulni már a városban is! Varázslást hol lehet kitanulni?És igen nehéz lett a játék! 10 szinten a Ghoul-lok leverni mint a vak a poharat! Hol lehet valami frakcióba lépni? Mert a városban(Harbor Town) ott vannak olyan küldik amivel vagy az Order-t vagy Dont segíted! Ez számít valamit? Köszi
Gideon Wieth
huh :D hát neke valaki tanított de nem emlékszem ki volt. :S Azt hiszem a városban volt talán az illetõ :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

üdv, vki tudja, hogy kinél lehet bányászatot tanulni? kéne némi gold a gyûrûmhöz :-)

Gideon Wieth
Nah már csatlakoztam a varázslókhoz :D

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

umm ,hogy lehet pénzt keresni, bejöttem a városba 100g kurváztam 1et 50g fizettem egy kurvát az õrnek 50g fizettem 30g a beteg nõnek legyen szállása és nincs pénzem :(
a küldik csak visszik a pénzt :(

May the force serve you well!

Mivel a G3-ba már egy elõzõ két részt végigharcolt, és a kalandjai során félisteni szintet elért hõssel kezdtünk... Ahhoz képest inkább abba lehetne belekötni :)

Vannak frakciók.
Pedig ennek a játéknak sokkal több köze van az igazi Gothic érzéshez mint a Gothic 3nak volt.

Why so serious?

Alwares
Nem rossz ez a játék, tisztességesen össze van rakva, de azért a G3 nekem ezerszer jobban bejött. Ott valahogy a magad ura voltál, küldiztél orba-szájba, beleszóltál a világ dolgaiba, itt meg egy kis nevenincs senki vagy akit csak úgy dobálnak ide-oda az események... Még barátkozom vele, de áááá ott vagyok a monostorba de nem akarok ott lenni. Itt is van több frakció lehet máshoz is odacsapódni? Ez a G3-ban nagyon tetszett ha ebben nincs, hát az szomorú lenne.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

rotator
Közben kijött a hivatalos demó.

Az úszás lehetõsége növeli a szabadságérzetet, és ügyes fejlesztõk értelmet is tudnak adni neki. A NotR-ben például már a videóért megérte :)

Egyébként személy szerint nem sírok utána (de örülnék neki, a klasszikus Gothic hangulathoz nekem hozzátartozik), sõt éppen azt jegyeztem meg, hogy a leírtak alapján nem egyértelmû a butulás, az pedig még kevésbé, hogy ez a konzolport miatt lenne.
Riddick21
Most komolyan: hova akartok úszni ennyire? Úgy értem, hogy valószínûleg nincs arra semmi, a szigeten kívül, meg a játék is ott játszódik, így lett kitalálva, szóval nem maradtok le semmirõl...

Egyébként szar játék, mert papírrepülõt sem lehet benne hajtogatni.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Gideon Wieth
nah már rájöttem hogy nekem a monostorban a wisdom in combat címû könyv kéne és ha azt odaadom rufusnak enyémek a hozzávalók. de hol van ez a könyv?

városban lehet tanulni kardot,baltát, ilyászotot úgy hogy nem kell csatlakozni senkihez

Nem is tudom, mászás, pár PC-only G3-ban sem volt (sajnos :(), és szerintem merülés sem. A víz felszínén lehet úszni itt is, nem? Azt pedig bírtam, hogy egyzserre betöltött egy jókora térképet - a harmadik részig.

Kicsit egyszerubb a fejlodesi lap, kevesebb tulajdonsag es kepesseg van.

Az elsõ két részé elég komolytalan volt, ha HC cRPG-k felõl próbálnánk érétkelni. A G3 esetében pedig a karakfejlesztés hibái kioltották számomra a mennyiségi elõnyt.

Szóval nem ijesztettél el, akkor sem, ha nem is ez volt a célod :)
gfreak
érdekes, ha az ellenfeledet sikerül nekiszoraítanod valaminek (pl sziklafalnak, házfalnak, stb) akkor nem oldalaz el, sõt, néha védekezik egy kicsit, de simán laposravered..én a Rottworm-öt a vadásszal így intéztem el, egyszer sem csapott meg (normalon játszok)...

Racism is a weapon of mass destruction!

dante3
Jaja, így tanultam meg a lock 1-2-öt!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Gideon Wieth
vagy hol van ? mert se az alkimista pincéjében nem találtam és még más se tudja :)

Gideon Wieth
Valaki nem tudja esetleg hogy a Monostorban a hozzávalógyûjtõs küldiben ///amikor megtanulnánk tekercseket írni/// a HEALINGES ingredientset kitõl tudom meg ?

Vannak traininges arcok akiknél tudsz gyúrni gold+learning points. Inqisitoroknál könnyen megtalálod õket a mocsárban még nem nagyon keresgéltem.
Pluskast
Egy kérdés. A learning pointokat hogy a fenébe tudom felhasználni?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Én az õ küldetését nem tudom végigcsinálni...
Mondjuk joggal...
Csak így utolag nagy szívás anniyt visszamenni. de lehet visszatöltöm.

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

Város másik oldalán az ör beenged 100 buznyákért

nyugati bejáratot akartam írni

hmm hol lehet bemenni a városba a keleti bejáratot inquizitorok örzik, kulcs kéne az alsó ajtóhoz, vizbe nem érdemes menni az már próbáltam szép kis meglepetés vár az strandolókra :P

Mágus-harcos csak bottal tud harcolni?
Szasztok. Én a mocsári táborban a Don-nál kezdtem a játékot, a mocsáron kívül még nem jártam sehol, level 6-os a karim de még mindíg pizsamában rohangál. Hol lehet valami normális (nem worker ruha) páncélt vagy ruházatot szerezni?<#conf>
A ládákban,szekrényekben jó cuccok vannak csak nem szeretik ha elcsenjük. <#hehe> Elvernek mint a lovat <#idiota>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"

Gideon Wieth
én nem találtam Harbor Townban olyat aki képezne. Egy varázslót találtam de az miután megcsináltam a küldijeit nem beszélt velem :)

Gideon Wieth
még nem álltam be.

A csomagot még nem szállítottam le neki amit a városból küldtek. Csak azért mentem a monostorba mert szeretnék mágiát tanulni :)

hmm és be is áltál a Donhoz? És utánna besoroztak az ikvizitorokhoz?

Beszéltem a farmon egy csávóval és azt mondta, hogy a városban lehet sima mágusnak is tanulni.
Szoval szerintem
Don Táborában lehetsz harcos, távharcos
A városban lehetsz harcos, távharcos
Várposban sima varázsló.
Az Inkvizítoroknál lehetsz csak haros-varázsló
De ha valaki elõrréb van írjon.
Én azt hiszem kipróbálom a sima varázslót.

Gideon Wieth
He Én mentem a monostorhoz aztán bevitettem magam. Szal most a botharcból mindenkit legyõztem :) és bejutottam mást tanulni :) Amúgy meg Donnak mindent megcsináltam csak a csomagot nem vittem még el. Harborban minden Donos srácnak segítettem :P de még vissza kell majd oda mennem :D

ja bementem az inkvizotorokhoz, leütöttek elvittek a templomba és a csávó modnja, hogy megsértettem a törvény,
Nem én önkénetes vagyok :D
aztán nem vette be :P
De itt lehet botharcot meg tûzmágiát tanulni.

balee4
Hát elég baromság is volt a régi részekben, hogy az égõ fákját zsebre rakta.:D

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Legalább visszaidézi a régi szép emlékeket. :D

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Elején én is idegeskedtem, de belegondolva így is logikus. Az elrakás akkor lenne, ha valami rongyot rá tudnál csavarni. Mert úgy szokták elrakni a valóéletben is.

Ez így nem egészen igaz, mert az inkvizítoroknál is tanulhatsz harci képzettségekeet, csak ha a lázadóknál kezdesz, akkor nem lehetsz többet mágus. Legalábbis a jelen tudásom szerint.

Jelen pillanatban a németeknél is reklamálnak, de mivel nincs idõhöz kötött küldetés így szerintem is felesleges :)

rotator
Ha csatlakoztál valahova, akkor nem.

rotator
Ahogy a Gothicokban, itt is csak embereknél lehet tanulni képességeket.

ha harcosnak kipezem magam aztán mem tudom átképezni távharcosnak vagy mágusnak?

Mikor kapok fejlõdési pontokat miket szét tudok osztogatni a képességeim között? C-vel be tudok lépni karakter screenre de annyi és kész ott nem tudok osztogatni pontokat.
gfreak
remek kis játék lett mindent összevetve..kár hogy az ugrás animációja olyan félelmetesen béna mint amilyen a G1-ben volt :DDD

alig haladok különben, vadászgatok, gyógynövényeket gyûjtögetek...tényleg, van az a wanderakármi nevû gaz, ami 10xp-t ad...van hozzá valami jó kis recept amitõl majd többet ad, vagy az fix 10xp-s boost csak?

ja, örültem annak is, hogy ahol mocsár, ott a weed :DDD

Racism is a weapon of mass destruction!

Riddick21
:D De nem ám... mekkora baromság is volt, csak most szembesültem vele, amikor észrevettem, hogy itt nem lehet.
Viszont a földön égve maradnak egy darabig, így van értelme akár több tucatnyit is magaddal hordani, ki lehet vele világítani a barlangokat...

kosz, égõ fákját nem lehet elteni késõbbre?

Azt valahol meg lehet nézni, hogy hány óra van a játékban éppen? A Gothicokban meg lehetett de itt nem találtam meg.

Why so serious?

Riddick21
Úgy kapod õket, ahogy haladsz elõre a játékban.
Én pl. Don táborának befejezésével kaptam egyet. De darabokat kaptam elõtte is.