4439
-
#1518 klikkelj a "falra" (avagy magic barrier), utána irány Cyrus. -
Fbn Lx #1517 figyelj, én bizony k*rvára unom a gazdag ficsúrokat, akik vergődnek, hogy milyen gépük van. Tisztában vagyok vele, hogy már maximum alsó-középkategóriásnak számít, de nem értem, hogy miért kell lenézni valakit azért, mert nincs pénze vagy csak szimplán nem akar félévente gépet fejleszteni. De amúgy se tereljük már el a játék topikját hardver irányba.
Mellesleg azt szerettem volna kifejteni, saját korának legerősebb kártyája még mindig olyan szinten megállja a helyét, 2 év távlatából is, hogy nem nagyon kell még sehol sem lejjebb vennem a grafikát.
Érdekes, ha annyira ciki a kártya ficsúr körökben, akkor miért játszok mindennel maxon?
Na ennyit a hardverről, térhetünk vissza a játékra. -
zsgeo #1516 Storno, nem néztem fel.. ott a szobor -
ravens #1515 Ha találkozott már valaki ezzel a buggal, kérem segítsen!Egy idő után
állandó éjszaka lesz,alhatok akár meddig.Csak a hold világít, A kép egyébként kifogástalan, csak így nagyon sötét.Ugyanez a hiba volt a Gothic Forsaken Gods-nál is,de azóta már videokártyát cseréltem,a legfrissebb driver van fenn, tehát nem a gép kapacitásával van baj.
Minden észrevételt előre is köszönök. -
zsgeo #1514 Titán armour daraboknál milyen szobrot kell az oltárra rakni? (amit még a vulkán templomba szereztem az nem nyitja) -
#1513 Eldricet a Druidát keresem. A farkas elvezetett egy templomig, de nem birok bemenni, mert ott van egy varázsfal a bejáratnál. Visszamentem Cyrushoz, de nem segit. Mi a teendő? -
ofp #1512 Kéne egy kis segítség kipróbáltam a játékot, de nálam tejesen játszhatatlan. 5fps-em van max grafikai beállítások mellett és ha mindent minimumra állítok akkor is 15 körül mozog és ez nem vicc. Konfig: AMD 5400+, 3giga ram, 8600gts. Teljesen játszhatatlan szaggat, akadozik. Több dolgot is állítgattam, de semmi sem segített (driverek, beállítások stb). -
#1511 OFF
Nem vagyok szakértő, de google keresés szerint két éve jött a kártya. Ez számítástechnikában ma kis túlzással az ősrégi kategória. Több boltban nem is árulnak már ilyet, ahol van, az a középkategória, de annak is inkább a legalja, már 30 k körül összegért megkapod. Én 2006 táján ennyiért vettem egy 128 megás AGP-s asszem Gainward 6600GT-t. Akkor volt az olyan árban.
A mostani VGA-m tavaly decemberben fájt olyan 55'000-be, de akkor a válság miatt felment az ára egy kicsit.
Szóval nem egy olyan cucc, amitől hasra kellene esni szerintem.
ON -
#1510 Megvan Eldric. Kétszer kellett valamiért útnak indítanom. Vissza mentem megint a templomban és újra ott üldögélt a cellájában. Nagy kő esett le a szíemről :) -
#1509 Igen, de sajnos egyszerűen nem taálom a helyén Eldric bácsit. -
nimretil #1508 Tudni akarja, hogyan viszik ki a tárgyakat a városból. -
nimretil #1507 Carlos adja, harbor city-ben. Bocs, csak szeretnék gyorsan túl lenni ezen a részen, meg itt abszolút nem tom hogy mit kell tenni. Nem említ semmilyen személyt vagy hasonlót -
#1506 sokat segít, ha megmondod KI adja. -
#1505 sokkal jobb érzés magadtól rájönni, egyébként a journalból meg a dialógusokból kiderül minden -
nimretil #1504 Valaki, légyszi! Ez az egy küldetés kéne és itt hagyhatnám harbour sityt... -
#1503 elmondjak a quest dialogusába, ha jól emlékszem egyikük fogságban van a gárdistáknál, egyikük a kocsmában az öbölben, másikuk meg szintén kocsma, csak nem az öbölben, hanem a master belschwurtól nem messze le kell menni a lépcsőn és ott :D -
#1502 képszerkesztővel szín és fénykorrekció -
nimretil #1501 Na, továbbjutottam. Ad vmi kvesztet, hogy derítsem ki, hová tűnnek az artifaktok. Itt mit kell csinálni? -
tombadillo #1500 Ez rendben van, csak a paintben egy nagy feketeséget kapok. -
#1499 Print Screen, aztán paintbe beilleszted, vagy letöltöd a Frapsot... -
tombadillo #1498 Segítsetek, légyszi!
Hogy tudok képernyőt menteni a játékból.Ha már előfordult, bocsi. -
#1497 és ők merre találhatóak? :) -
#1496 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a három kincsvadásztestvérnél van, a legegyszerűbb ha az első kettőt megveszed 250 aranyért, a harmadikat meg lelopod a világítótorony gerendájáról telekinézissel -
#1495 Megvan az amulett. elűztem tonit, és most? Már mindenkinek megcsináltam amit kért. Még van 1 csávó a házban akinek valami 3 arany tányér kéne. Ezeket hol találom? -
#1494 egy fát ábrázolót képet keress egy nagy faszék mellett és bal gomb elvileg megnyom egy kapcsolót és tádámmm , kinyílik a titkos ajtó -
#1493 ha sikerült követni akkor átadod neki a discet és egy aktív kristályt :
Utána elmész vele a druidák oltárához és jöhet a rituálé:
-
#1492 hello
pár kérdésem lenne.
Miután kitréneltek mondta a mester hogy menjek valami barlangba. Ezt a barlangot hol találom? Aztán Harbor Cityből kiűztem Weaselt, és megcsináltam Marcello küldetését. Ezután mi legyen? A házban, amit Hernandez őriz hol található az amulett? -
#1491 Aki túl alacsony szintű használja a "locking"-ot a északkeleti templomba, mivel Cyrus a partyba van, csak magunkra kell húzni a lizardokat, Cyrus elpusztíthatatlan, beléjük sem kell ütni, kapjuk anélkül is az XP-t és a tárgyak is a mieink maradhatnak. Gond max akkor lehet ha túl sok Lizardot húztunk Cyrus nyakára és nem tud ütni, mert körbeállták. Ilyenkor döfjünk hátba lizardot :)
Képek:
útban a Lizard börtön felé:
A druidát a Lizard főpap őrzi, kemény dió volt ( még ketten is ) :
-
#1490 nem teljesen szvsz, ha Don-hoz húz a szíved akkor érdemes az összes küldit úgy megcsinálni, de ha Order-hez, jobban jársz ha csak 4-et oldasz meg az ő oldalukon, és a maradék hármat Don módszereivel... miért? mert Don-os küldik több XP-t/aranyat adnak! -
#1489 cyrus ad "destroy magic gate" vagy valami hasonló scrollokat amikkel széttudod szedni a védőmezőt -
xido #1488 véletlen volt...az egyik oldal egy feladatért zsét adott..aztán a másikért meg csak manát,amiért a másik oldal zsét..:) -
#1487 kollaborálás helyett érdemesebb egy adott oldal szerint végigmenni -
#1486 ha kisakkoztad a gyilkost, akkor meg kell keresned és bevallja -
#1485 követni kell a druidát a sátráig, én pl levágtam a vízesésnél ő meg a hosszabb úton a híd felé ment, s megállt a fánál, szerintem keresd ott, és menjetek együtt :) -
xido #1484 akkor azért volt nekem gyanús később,mikor ide is meg oda is stikliztem,hogy 2/4 mindkettő:D -
#1483 btw azt a küldetést meg lehet csinálni úgy is, h mind Order-nél mint Don-nál kaphatsz kapsz 1-1 pontot (amikor 4 küldetést kell összeszedni ahhoz h beléphess Don-hoz/Order-hez) -
xido #1482 Arról van szó ugye,hogy Cid kémét kell megtalálni...beszélned kell először azokkal,akikhez betörtek ugye..Nelson,Baxter,meg a harmadik,akinek a nevét most nem tudom..figyeld milyen nevek hangoznak el,kik jártak náluk..azokkal is beszélned kell majd..lesz egy név,ami mindhárom címen felbukkant...aztán jön asszem a befenyítős rész,majd vissza Cidhez majd Rodriguezhez... -
#1481 akik nem találnak valamit egy küldetésnél - templomot v. társait - azoknak: L betű megnyom, küldi nevére klikk, jobb oldalt quest map, és (nagy általánosságban) örül. -
#1480 Próbálkozz, ha jó helyre rakod a koponyát már úgyse tudod vissza venni.... -
Pecske #1479 chapter 3-ban mien sorrendben kell lerakni a koponyákat h kiengedjem a titánt?