Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
May the force serve you well!
és pick pocket lvl3at fejleszteni?
Magic missile van ez gyorsan instant
Fireball 2-3 mp mire feltõltõdik nem tudom miért lenne jobb mint a missile talán picit többet sebez, ha valaki rájön írjon, de nem területre hat vagy nagyon picire 2 szörnyet még nem sikerült sebezni vele egyszerre.
Ice lance 1000g ért tanítják vagy küldiket kell csinálni. Ez megfagyasztja a célpontot elég sokáig meg sebez is.
8 szintû maggel lehet apritani a goblinokat, pillangókat, farkasokat :P
goblin 1db 4. szitû firebbal.
Úgy néz ki a többi mágiát csak tekercslõl lehet nyomni de tekercs írást tanítanak.
A runa mágiát még nem néztem
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Tegnap kitakarítottam a vársoból a söpredéket (Bocs a Don-os oldalnak) ;) Megyek fel a fellegvárba hogy én majd jól belépek mágusnak. Volt valami tanoncos tanya, nagyobb mint az elején van. Kapatm két küldetés a fõnöktõl, godoltam majd megoldom, de a gnomok megölése pont útbaesett. Nah, akkor toljuk le. Igen ám, de rámjött vagy 4... visszaszaladtam, nehogy lenyomjanak mint a rajzszöget, a növendékek meg csak edzésben vannak, mert harcosnak tanulnak (Legalábbis az intelligánciájuk alapján). Jött is az egyik segíteni, de lecsapták!
Konkrétan meghalt, nyista, fine, ende.
A dolog szépsége, hogy nem tudom mennyire kapcsolódik a továbbiakban a fõszálhoz, és nála volt a gnomos küldetésem jutalma :)
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Egyébként nem lenne para ha lehetne ellene védekezni de amikor elkezd folyamatosan ütni ha nem szakítod meg (ami ugy elég nehézkes mert nagyon gyorsan üt) csak védekezel végig akkor tol rád valami varázslatot elég csúnya sebzéssel.
@Merlin szerintem megéri a pénzét, csak itthon nem forgalmazzák:D
Én személy szerint még várok vele pár hetet, ha semmi hír nem jön addig az itthoni forgalmazásról megrendelem külföldrõl.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
kösz
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Inqisitor õrtõl ellptam a kétkezes Execution staffját :P
Ott fogta a kezében aztán hiphopp eltõnt, helyette elõvett egy botot :P
És hogy lehet kimenni a városbóóól?
Túlságosan el van veszve az ember a játékban, valahogy nem tudom mi a célja az egésznek. Céltalanul bolyongok az erdõkben próbálom legyõzni a gyökér lényeket. És igen, eleinte rohadt gyenge a karakter.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Felpakoltam, jó is lenne...De vlm gond van a megjelenítéssel, mert "ködös" minden. Olyan mintha nagyon fent lenne a gamma vagy felhõ mögül látnám a dolgokat. Másnál nem volt ilyesmi?
Next PC upgrade: 2022
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Ha botharcos varázsló is jó akkor csak menny az inquizitorokhoz.
Hogy lehet kimenni a városból??
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...