Risen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rossz hírem van az inqusitorok a magus frakció :P

May the force serve you well!

Tévedtem a fireball teruletre hat igaz kicsire, de sokkal könnybb vele célozni.

Ahogy már linkelték, tényleg van! <#wink>

Milyen frakciók vannak? Mert ha lennének pl druidák, hozzájuk szívesen beállnék :) Most még ugyebár totál az elején vagyok, tehát eddig csak az inkvizítorokról és Don banditáiról hallottam... Utóbbihoz csatlakoznék, de csak azért mert az inkvizítorok elég gonoszoknak tûnnek... hallásból :P Viszont nem szívesen maradok velük sokáig, mert inkább valami félig-meddig mágus frakció érdekelne. Vagy hát valami természetõrült druida banda, esetleg paladin.
runa magicel lehet varázsolni akármit csak a runa kell hozza, hol lehet runat venni?
és pick pocket lvl3at fejleszteni?

na mage vagyok :D
Magic missile van ez gyorsan instant
Fireball 2-3 mp mire feltõltõdik nem tudom miért lenne jobb mint a missile talán picit többet sebez, ha valaki rájön írjon, de nem területre hat vagy nagyon picire 2 szörnyet még nem sikerült sebezni vele egyszerre.
Ice lance 1000g ért tanítják vagy küldiket kell csinálni. Ez megfagyasztja a célpontot elég sokáig meg sebez is.
8 szintû maggel lehet apritani a goblinokat, pillangókat, farkasokat :P
goblin 1db 4. szitû firebbal.
Úgy néz ki a többi mágiát csak tekercslõl lehet nyomni de tekercs írást tanítanak.
A runa mágiát még nem néztem

Molnibalage
Már töltöm is. :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Srácok, vigyázzatok az npc-kre!

Tegnap kitakarítottam a vársoból a söpredéket (Bocs a Don-os oldalnak) ;) Megyek fel a fellegvárba hogy én majd jól belépek mágusnak. Volt valami tanoncos tanya, nagyobb mint az elején van. Kapatm két küldetés a fõnöktõl, godoltam majd megoldom, de a gnomok megölése pont útbaesett. Nah, akkor toljuk le. Igen ám, de rámjött vagy 4... visszaszaladtam, nehogy lenyomjanak mint a rajzszöget, a növendékek meg csak edzésben vannak, mert harcosnak tanulnak (Legalábbis az intelligánciájuk alapján). Jött is az egyik segíteni, de lecsapták!
Konkrétan meghalt, nyista, fine, ende.
A dolog szépsége, hogy nem tudom mennyire kapcsolódik a továbbiakban a fõszálhoz, és nála volt a gnomos küldetésem jutalma :)

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

Molnibalage
Ez most poén a warezra vagy tényleg van demó?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

balee4
Egyelõre nem jelenik meg nálunk. Szal ne no commentezzél.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Ez a jatek egyertelmuem a "meg kell venni" kategoria. Kar hogy nem aruljak itthon meg angolul sem.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

KaszaN
Ti most a demóról beszéltek? Vagy le hackeltétek a netrõl?(no comment) Magyar feliratosan jelenik meg a boltokban?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Kikérem magamnak egy ghoulnak hunter armorban 10es szinten legalább 3-4 ütés kell hogy kinyírjon:D

Egyébként nem lenne para ha lehetne ellene védekezni de amikor elkezd folyamatosan ütni ha nem szakítod meg (ami ugy elég nehézkes mert nagyon gyorsan üt) csak védekezel végig akkor tol rád valami varázslatot elég csúnya sebzéssel.

@Merlin szerintem megéri a pénzét, csak itthon nem forgalmazzák:D

Én személy szerint még várok vele pár hetet, ha semmi hír nem jön addig az itthoni forgalmazásról megrendelem külföldrõl.

Sziasztok! 3-as zárnyitást kinél lehet tanulni? A városban számit hogy kinek segítesz? Order vagy Don?
lwb
Akkor nem lehetsz mage, ha besoroztak és úgy kerültél a monasterybe, nem pedig a városból önként és ajánlással.

ezt hogy értitek?, ha megcsinálom a mesterek küldetéseit akkor nemlehetek mage mert a városba kell teljesítenem a 4 orderes akármit.
thx :P
lwb
Én meg jól megszívtam, mert nem tudtam h recommendation kell a mage-hez és besoroztak. :( Most kezdhetem elõrõl az egészet.

na megvan a recomendation megyek magnek tanulni :D

lwb
Ott van spoiler tagben a válasz. Jelöld ki és kiírja.

Kijött a játék demója, ha valakit érdekel! <#smile>

mestor :D hol találtad meg mert én még mindig ezzel szenvedek:S
MerlinW
Ejh... mit mondtok a játékról? Bolt, warez, vagy az se?:)

[merlinw.org]

merre találtam meg???:D please írd le
ja :D várjatok akinek problémás a harc akkor van egy bugger ököllel menjetek neki az ellenfélnek szorítsátok be valami falhoz és nyertek elég komoly bug akinek gondja volt Arci legyõzésével az így próbálja engem meg se sebzett :D easy sajna itt is megvan az a hiba hogy itt is inkább az erõ határozza meg az ütésedet nem az hogy mien kardod van.
városban lehet lockpicket tanulni?

lwb
Megtaláltam

A temetõben van a Monasteryben.

Riddick21
kicsit zoomolj vissza <#idiota>

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

rotator
Az itt nem fog menni. Néhány óra _rendes_ játék után az elsõ páncélban + valami normális karddal + némi stat megfelelõ helyekre már meg se kottyan egy kisebb csapat farkas. Na persze egy ghoul az 2 ütésbõl lecsap, és meg se lehet karcolni. :D

azt kikell tanulni aztán a CTRL el mûködni fog
csak nekem nem mûködik a kúszás-mászás gomb?
kösz
SzAbbbbI
Tudja valaki esetleg készül-e már magyarositás?

Énse találom a wisdom of combat könyvet az kellene már csak. végülis nagy unalmamba csináltam egy másik karaktert ami donnak melózik. Mage mégis jobban tetszik :D:D
lwb
Vegulis hol talaltad meg a Wisdom in Combat konyvet? Mert en nagyon nem talalom ... :(

ó városõrpazsot loptam elég jó :P

Gideon Wieth
2ikra legyõztem:D futkároztam körbe egy nyilpuskával :Pa végén meg karddal puff neki.

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Rajöttem, beszélgetés közben lehet.
Inqisitor õrtõl ellptam a kétkezes Execution staffját :P
Ott fogta a kezében aztán hiphopp eltõnt, helyette elõvett egy botot :P

ja és hogy kell lopni felvetem 2. szintû lopást csak azt nem tudom milyen gomb snek is kéne hozzá?

Hol van Aric?
És hogy lehet kimenni a városbóóól?

Alwares
Na végül nem is volt nehéz. Kb 2 perc alatt kinyúlt. Csak elõtte körbe kellet kérdezni az embereket tanácsért aztán csak 3-4 bor kellett az öregbe hogy egy rozoga karddal akarjon legyõzni. Jó ez a játék, de nem lesz a kedvencem. Sõt.
Túlságosan el van veszve az ember a játékban, valahogy nem tudom mi a célja az egésznek. Céltalanul bolyongok az erdõkben próbálom legyõzni a gyökér lényeket. És igen, eleinte rohadt gyenge a karakter.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Hi!
Felpakoltam, jó is lenne...De vlm gond van a megjelenítéssel, mert "ködös" minden. Olyan mintha nagyon fent lenne a gamma vagy felhõ mögül látnám a dolgokat. Másnál nem volt ilyesmi?
Bartn73
Megéri szenvedni Aric legyözésével,mert a kardja 30at sebez és 25 ös erõ kell hozzá Én kb 25 ször kezdtem neki és 15 percig vagdaltam mire meghalt xd

grebber
Hát basszus nem igen jön össze ugy néz ki amit szeretnék. (hogy csak mászkálok és ápolom magam mivel szinte alig jártam valamerre mindenhol rajban vannak a dolgok és elején nem sok esély van 2 farkas vagy 1 vadkan vagy két akármi ellen :(

Next PC upgrade: 2022

Szia! Hol lehet csatlakozni a mágusokhoz? A kolostorban? Milyen küldit kell csinálni a városban? Én már voltam ott de nem emlékszem mágusos küldetésre!
nem

Kardos varázslo is lehetek vagy csak botharcos varázsló?
Alwares
Hát én most csinálom a botharcos tréninget és rohadtul nem sikerül mikor Arci-t kell legyõzni vagy kit. Ütés elõtt kell lenyomni röviden a jobb gombot de ezt rohadt nehéz eltalálni. Ez a harcrendszer komolyan rosszabb mint az eddigiek. Nem olyan hatékony de kb olyan nehéz mint egy Ninja Gaiden :D

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Ha sima varázsló akarsz lenni botharc nélküél elõbb a városban kell csinálni 1 küldit a varázslónak aztán Carlosnak kell csinálni párat és akkor kapsz ajánlást az Inquizitorokhoz és lehet sima varázsló.
Ha botharcos varázsló is jó akkor csak menny az inquizitorokhoz.

Hogy lehet kimenni a városból??

jja, rákattintasz a földre, és tip-hopp kiemel egy ládát a föld alól, azé' kemények vagyunk már az elején is :-)

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...