4439
-
#1558 de ha kiválasztod a küldetést journalban (L betű), ott van ám quest map opció, ahol mutatja hova menj -
#1557 Monostorba majd csak a Don embereként fogsz benézni - tehát nem fogod tudni ugyanazokat a küldetéseket megcsinálni, amiket Order-ként, lesz pár másik, de jóval kevesebb, minimális átfedéssel. valamilyen szinten szívás, mert így elesel egy kevés XP-től, mivel Order-esként megcsinálhatod a banditák féle küldetéseket is csatlakozás előtt, de ez visszafelé nem működik :C
azért mondom h kerüld el pofozkodós dolgokat (pl aréna, barlang, társai), mert sokkal egyszerűbb lesz visszamenni és übertáposan mindent és mindenkit agyonverni
ja és még egy dolog: a farmnál Harbour Town felé van az egyik ládában egy páncél, amit bár a tulajdonos jól őriz, de ha odacsalsz elé pár disznót a környékről, lenyúlhatod anélkül h akár feléd pillantana, mással lesz ugyanis elfoglalva -
ricsa008 #1556 valaki csináljon egy térképet amin bejelöl egykét fontos részt ! nagyon megakadtam bárhova megyek nem tudom tovább csinálni a questeket -
ramses #1555 Köszi így csinálom, mondjuk nem világos miért kerüljem a harcolós küldiket az elején (gondolom azért mert még csíra leszek). Monostort akkor hagyhatom a legvégére? Nem lesz gond? -
#1554 mondok neked egy - szerintem legalábbis - remek és egyszerű sorrendet.
partravetődsz, pofozkodsz ott kicsit, blabla, első romnál amivel szembejössz kiveszed a +1 staff gyűrűt, elmész Jan-al a Don táboráig, csinálsz pár futkározós küldit - harcolosakat kerüld - megtanulod lvl 2-es lockpicket, aztán elkocogsz Harbour Town-ba, ott elmászol Carlosék főhadiszállásához, tőle balra felkapod az ásót, és kiásol egy ring of sneak-et. fel is dobod, és ott is a sok "futkározós, de sok xp" típusú küldetés mellett kirabolod mindenkinek még az üvegszemét is, főleg a kovácsnak a pincéjéből nyúlod le az 50-es sebzésű alabárdot - és fanatikusan koncentrálsz arra h felhúzd az erőd mihamarabb 100-ig. aztán csinálgatod Harbour Town-ban a küldetéseket, mindnél ofc a Don-t választod - itt kérdéses h ki tudsz-e hamarabb menni, mint h megoldasz 4 feladatot, bár nem tudom mekkora jelentősége lenne - hatalmas királynak érzed magad, mert kb mindenkinek elkened a száját kacagva. ezek után visszamész a Don táborába, befejezed az ottani küldetéséket is, mire válaszul ők bevesznek, aminek roppantul örülsz. tanulsz esetleg kis alkímiát és még tovább tápolod az erődet perma potikkal, majd kard skillt is elkezded felhúzni.
ez remélem így elég érthető és teljes volt
viszont elfogást kerüld el, mert akkor nem leszel többé a Don embere. és Fincher tudja felhúzni 10-ig a kard skillt, de amiatt egy ideig nem kell aggódnod, zártörés-erő-alkímia szentháromság fontosabb -
#1553 és mennyi volt abból a lvl 3-as (8 bal-jobb választás) zár? mert szvsz olyan 1/dungeon. ha tudsz tekercset írni, ezeket simán kinyitod Open Locks-al, meg hozzá egy rakás hasznos és mókás dolgot.
...és most esett le h kicsit félreértettük egymást
"lockpick 3-at pedig nem éri meg megtanulni" - ezt arra értettem, h 3. szint felesleges, elég csak 2, amit a harmadikra költenél, azt költsd tekercsfirkálásra mivel alig van az egész játékban 3-as szintű zár, és abból is nagyon kevésben van értelmes loot... szóval akár firkálás nélkül is elvagy, bár azzal lehet még egy rakás "awesome" dolgot csinálni, pl megidézni Fredet, a csontvázat, aki maga a megtestesült tökély, legalábbis ami golyófogó kapacitását illeti. -
#1552 nem kell sohasem hogy elfogjanak, kövesd Jan-t a mocsárba, ha minden questel végeztél, menj a farmokra, ott végezz az öt farkassal és segíts felszedni a termést, utána bújj el mikor jön az Order, utána elkísér biztonságba Harbour Citybe az egyik farmer, ott csináld meg a Donnak a négy küldetést, utána old meg a feladatokat, járj béketárgyalásra Mendozához és akkor egy újjal se nyúlnak hozzad az Order tagjai, szabadon mozoghatsz bárhol, még a kolostorban is -
ramses #1551 Hello Mindenkinek.
Úgy döntöttem, hogy újrakezdem az egész játékot.
A Don oldalán akarok lenni, de nem nagyon világos még mindíg előttem, hogy milyen sorrend lenne a legcélszerűbb. Fogassam el magam az elején (vulkano), majd don küldetései, végül harbour city, itt álljak don mellé ez jó sorrend? Én már az Order mellett mentem a kolostorba, és ugy vettem észre ez hiba volt. Célszerűbb lenne ott kezdeni? Craig-nél lehet 10-es kardot tanulni, ha a Don oldalán leszek (ez lenne a lényeg)? -
#1550 én ezt másképp látom, már rögtön az elején lvl3 ra toltam és nem bántam, a cursed lordos dungeonokban meg a Gnom főmonszter barlangjába nagyon jól jött, kb 6000 arany értékben emeltem ki dolgokat -
ricsa008 #1549 nálam egy szutyok gép és eddig semmi kadás nem volt pedig nem is minbe futtatom -
ofp #1548 Már próbáltam, de nálam nincs semmi javulás. Remélem kiadnak majd valami patchet, mert ez így siralmas. -
#1547 OFF: miért is nem? vagy miért is lesz belőle diavetítés? nálam 9800GT-n is minden maxon, szépen, folyamatosan fut, akadásmentesen..aztán nekem csak egy C2D E7300 hajtja az egész kramancot (igaz, 3.2-re felpöccintve) meg 4 giga ram...ehhez a játékhoz spec. pont nem kell atomerőmű -
#1546 történet során fogsz kapni, minden chapter elején új páncélt.
lockpick 3-at pedig nem éri meg megtanulni, nagyon kevés olyan láda van, valamint a déli és délkeleti partot összekötő átjáróban találsz Open Locks rune-t, és ha van create scrollod, onnantól kezdve tömeggyárthatsz tekercseket h ki tudd nyitni a ládákat... meg sok minden másra is. -
ricsisz #1545 Sziasztok. Most tartok a Hemlar megölésénél. Olvastam itt hogy bugos a quest valaki elmondaná hogy kivel meg milyen sorrendben kell beszélni/csinálni valamit hogy sikerüljön? előre is köszönöm -
ricsa008 #1544 hol lehet valami komolyab páncél göncöt szerezni ? és még a komolyabb kincses ládákat nem tudom feltörni azt hol lehet a kolostoton kívül tanulni? -
totya4 #1543 Egészen biztosan nem játszol mindent maxon, avagy neked a diavetítés is megfelelő :) -
#1542 erőt érdemes 100-ig felhúzni rögtön az elején, addig tudod max trainerrel. aztán perm erő potionök +5, ogreroot +1, és... 10 alma/tojás is +1, max ötször.
meg az Order kap +2 erő kaját, és "beavatásnál" is húzhat rajta kettőt, bár lehet én ott nem azt választanám.
mellesleg dugjon fel valaki egy 70 centis lila műpéniszt azon készítő nemesebbik felébe aki kitalálta a nyugati titan armoros dungeont, köszike. az úgy kb méltó büntetésnek tűnne. vagy sem. -
obligat #1541 erőpósönnel sem?
a másik,ami engem érdekelne, lehet-e obszidián-kétkezeskardot készíteni? van 12 obszidiánom, de csak fattyúkardig csinál belőle alapanyagot a kovács. -
#1540 Az erőt lehet 100 felett még fejleszteni? Vagy csak növényekkel, gyűrűkkel és amuletekkel?Én 120 körül vagy, de senkinél nem birom továbbfejleszteni az erőm. -
#1539 Kösz. Estére meló után megkeresem. -
sanyiiiii #1538 Van egy masik ajto is a terembol, egy rovid kis zsakutca egy karral ami kikapcsolja a tuzcsapdat. -
#1537 van. egy amulett van a monastery alatt asszem (titkos könyvtár), a másik pedig abban az átjáróban, ami a déli és délkeleti partot köti össze - ha vettél rendes térképet, rajta van. -
zsgeo #1536 Üdv, ha "Orderes" lévén csak 7-esig tudom felnyomni a kardozást és van még egy egy +1 kardos gyûrûm, lehet még ezt valamivel feljebb vinni (még van gyûrû, vagy amulett?) -
#1535 Ja meg egy kérdés:
Chapter 3 elején,az 5 disc segitségével bejutok a templomba. A benti kapu zárva van.Elmentem a kaputól balra ,fel majd átugrottam a másik felére, ahol 2 lizard van. Megölöm őket, és egy kis folyosó vár, ahol tüzes csapdák vannak. Mit birok csinálni ezekkel a csapdákkal? -
#1534 Köszi, már megvan. Chapter 3-ban járok jelenleg. -
Sharpsh00ter #1533 Dokumentumok Risen mappa. -
#1532 fasza, kösz szépen :D ezeket az ogre rootokat már őrizgetem egy ideje, meg a hero's crown-okat is... -
#1531 Bandit camp-ben Don alkimista/mágus haverjától. strength potion recept ugyanott. -
cherubim06 #1530 Hogyan szépítsük a Risent?
Már ha valakinek jobb hardverei vannak. -
#1529 nem tudjátok hol találom a mentéseket ? ujra kéne húzni a gépemet :) -
obligat #1528 ZX
odamégy a magic barrierhez, balklikk, így megpróbál hozzáérni a kari, akkor, ha megfigyeled, mondja is, hogy jé, medzsikberier, talán cyrus segít, utána mégy vissza cyrushoz. -
sanyiiiii #1527 Még nem nagyon, majd egyre inkább. A 8800GT már két éves, és nem lesz fiatalabb. Ezt el kell fogadni.
Ppersze ez nem azt jelenti hogy ne lehetne vele nagyon is jól eljátszogatni még pár évig. -
#1526 nem rád célzott, az előzményeket tekintve...különben szerintem sincs semmi baj a 8800as karival, én egy 1 gigás 9800GT-vel tolom, minden maxon, akadásmentes (ha megnézzük, a két kártya között elhanyagolhatóak a különbségek) -
#1525 emberek, lvl 3 Alchemy-t kitől tudok tanulni és hol? meg kéne a recept a +5 strength potihoz, az kinél van? (néztem Leonardonál csak dexterity-s volt) -
#1524 Válaszoltam neki PM-ben. Ha a gazdag ficsúrt és fikázót rám értette, akkor nagyon mellélőtt a cimbi. Nem kicsit, nagyon... -
#1523 Teljesen igaz. Nem kell holmi divatsznobnak lenni, hogy mindig a legújjabb. Elég ha megy jól minden vele teljesen jó grafikával, maxon. -
Sharpsh00ter #1522 Használj xfire-t :D -
#1521 szuperjó ez a geme, igazi Gothic hangulat, totálisan magával ragadó.
viszont egy dolog zavar engem igazán: nem látszik sehol, hogy épp mennyi az idő a játékban. vagy csak én nem találom? -
#1520 itt leírtam mit kell tenned -
#1519 csinálj meg 4 küldit az Order-nek, utána jön majd az a küldetés. de tudni fogod, Carlos magához fog hívatni.