Risen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gideon Wieth
igen megmutatta. már chapter 2 ben vagyok.

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

hmm hasonló gépem van 1920x1080 minden maxon 2xantialising és 25fps felett
annyit vettem észre hogy xp alatta észre sem lehet venni hogy tölti a pályát win7 alatt belassul kicsit

May the force serve you well!

Egy kis segítséget kérnék..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Éppen a gyilkosság után nyomozok és most kaptam egy listát elég sok névvel akik a 3. városban vannak ahol senki nem dolgozik. Szinte minden ember ott tartózkodik a listán de nem nagyon tudok velük beszélni.
Mit csináljak velük??

csak akkor tudsz kimenni a városbol ha segitesz a don embereinek vagy az inqusiotroknak, olyan mintha csatlakoznál valakihez

Hát az sorozás, elõtte el kellent volna menned a városba és ott küldizni.
De nem biztos hogy ezért nem tudsz tanulni, csak tipp.
Minden mester tetszje megvan? A inquisotor megutatta a kaput, oda adta az elsõ teleportkövet csak utánna lehet tanulni sealt.

A városból hogylehet kijutni legelõször ide jöttem. Csak buggal tudok kimenni ami elég shit, mert lehet késöbb nemtudok majd questezni
KaszaN
A demó az angol? Egy ismerõsöm leszedte, azt neki valami orosz volt.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Molnibalage
Pár percet toltam vele. Semmi FPS gond. Kicsit fakók eddig a színek, de hát sötét és esõ van. 1280x1024 és élsimítás és árnyék kivételével minden maxon volt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gideon Wieth
hát nem tudom SEAL-es embert sehogyse találtam. De rájöttem hol kurtam el nem kellett volna a Don embereinek segíteni. Majd elõlrõl kezdem 😄 vagy nem tudom 17 h játék után nem biztos 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Aki 3/10-re meg 4/10-re értékeli a Risen-t az a Gothic-ot is ugyaennyire értekelné és onnantól fogva a véleménye nem számít. Ráadásul konzolon tesztelni RPG-t is a szánalom kategória de sebaj. Majd a Dragon Age-re is adnak a szar boxos tesztjükben egy 3/10et az okosok.

Why so serious?

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

srácok elõször a városba kell végig questelni a order küldetéseket aztán kapod az ajánlólevelet a kolostorba és ezután lehetsz mage vagy mi a sorrend?
dante3
"Risen Anti-fícsõrök

* nyers interfész
* túl sokat kell vacakolni, míg elérsz vmit
* dögunalmas harc
* túl sok kulcspontban ízetlen a játék
* ha ez lenne az egyetlen konzolos RPG a piacon, megérné szenvedni vele
* A Risen túl sokat követel és túl keveset szállít a többi játékhoz képest
* Igen jó RPG részt temet el a technikai középszerûség
* 20 óra után már élvezhetõnek foghatjuk fel, addig szenvedés
* kopott, alulfejlesztett fake, polírozás nélkül. Többi játék fícsõrgazdagsága itt sehol nincs.
* Intró után szembesülünk a korábban kitûnõen megoldott kivitelezés sokkal rosszabb változatával.
* Elavult dizájn és prezentáció, rossz az egész
* Kerülendõ."

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Kongy
Ez most akkor a demó?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Szerintem csak ásó kell hozzá...
Harborban a helyi erõd bejáratától jobbra van egy kis beugró. A csontváz mögött próbálj meg ásni

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

nah elolvastam a kritikát.
Szerintem jogos a lepontozás, az alapján, amit leír.

Érzõdik hogy õ a Gothicot egy félresikerült ágnak tartja, ami tele van lehetõségekkel és ezt nem tudták kihasználni a risenben...
Kb olyan mintha nem venné figyelembe azt amit a hc oldal tudott elõre: Nem lesz se meseszép, se egyszerû, de piranha byte RPG lesz ízig vérig.

Jah és RPGbõl konzol változatot tesztelni sokat elmond szerintem a hozzáértésrõl.

Gideon Wieth
jah még egy kérdés. hol tudok ásni megtanulni ? Ki tanítja? sírokat kéne kiásnom 😊

Gideon Wieth
ui.: 79-es Wisdomom van 😊 szal kellene tudnom tanulni. Ilyenkor mi van ? 😊

Gideon Wieth
õ. Elvileg az vagyok szerintem. De megvan minden bár 50 Wisdomom még nincs. Lehet azért nem tudok tanulni ? Mert nekem a kolostorban senki nem tanított ilyet 😊 lehetõséget se adja meg hogy valami hiányozna. Én ugy kerültem a monostorba hogy odamentem csak simán és fogtam magam beszéltem az õrrel. aki mondta hogy akkor õ most elkapott és bevisz a monostorba 😄

am megvan az elsõ nagy hiba...
egyszerre vagyok a monostor tagja és most kb 5 perce vadász is ..../értsd Don embere 😄//

Kongy
Nektek CloneDVD van? Nekem szarozik vele a daemon!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

win7 Rc (tehát nem tört, de régebbi) és hiba nélkül

kétmag/4Gb/4850-1G

Olyasmikbe köt bele amik már a régi gothicoknak is jellemvonásai voltak, szóval az aki szerette mondjuk a gothic 1et az ezeken kb. 3 másodperc alatt túlteszi magát.

Why so serious?

Prince23
Ez azért döbbenet...

win7 64bit alatt picit beszaggat töltéskor
xp32bit nél tök símán ment észre sem lehet venni hogy tölt
nektek, hogy megy?

Kicsit aggódok mert elég sok manna poti fogy, alkimiával csinálni sem sokkal olcsobb.
Aki harcos az sok potit fogyaszt? Kell venni?

ha sorozott vagy lehet nem tudod megtanulni.

Sealt a I betûs mester tanít, nem jut eszembe a neve

de csak miután megcsináltad az összes tesztet.
1. szint 50 wisdom
2. szint 100 wisdom
baromi sok könyvet elolvastam és most 92 widomom van ... :S

Open lock runát talát már valaki hanyadik körben van?
Én nem bírtam tovább várni felnyomtam a lockpicket maxra mert annyi ládát hagytam így is el

Kongy
Nektek mûködik az AVENGED CloneDVD? Nekem azt írja ki a Daemon, hogy nem sikerült csatlakoztatni a képfájlt. MDF formátumban van. vki plz help!!

Konzolon tesztelte. Enough said...

Why so serious?

Gideon Wieth
szóval valakinek ötlet SEAL-t hol lehet tanulni ? 😊

Gideon Wieth
aláírom hogy nem 90 %os játék és vannak hibái. De a 10/4et erõsnek tartom.Annál jobb ez a játék. Tekintve már csak azt is hogy engem leköt. És ezt nem sok minden teszi meg az utóbbi idõben, és olyan nagy rajongója se vagyok a mûfajnak. Bár a Gothic 1et imádtam

Solid Snake
eurogamer teszt
4/10 <#szomoru1>
Bocs, nem gonoszkodás, de legalább leellenõriznéd, hogy megvan-e rajta a tartalom 😉

Solid Snake
😞
Solid Snake
Mehet is a faq-ba ha majd egyszer <#hehe>
Molnibalage
Az a fórummotor nyelve. A hozzászólások attól nem váltanak nyelvet, sem a feltöltött tartalom szerintem. Alig várom, hogy otthon kipróbáljam a demót.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

õõõ...
nem 😊
ha igen adj linket az angolról 😉

Solid Snake
Átállítható angolra😊<#nezze>
Molnibalage
Tekintve, hogy németül van ez a veszély nem fenyeget. 😊

mhelyen nincs képmegjelenítés az oldalon....

ez olyasmi mint a gothic volt?

Több nincs? o.O
A németenél fent van az info adatbázis, lehetõleg ne spoilerezzétek szét vele a fórumot, mert kb midnen benne van...
Link

goblin, madar, kissebb farkars 1 lövés
sikerül 1 lövéssel 3 madarat leteríteni.
Skorpiókat is símán megõltem az Expert fighter viszont 1 ütésbõl bedarál és nem sokat sebez rajta egy fireball, de valószinû nem 8 szintû

igen, érdekes, hogy látszólag tényleg csak a rendet tartja fenn az a réteg akikkel eddig találkoztam. Zsarnok, kizsákmányoló, egyébb rossz életû emberrel nem találkoztam még közöttük.

Gideon Wieth
igen. de Nem biztos hogy rosszakk. Én hozzájuk csatlakoztam, szimpatikusabb ürgék voltak ott . 😊

Gideon Wieth
Tudja valaki hol lehet SEAL-t tanulni a kristályok használatához ?

Én kaptam😊

Megéri Mage-el lenni?
Vagy futni kell vele minden elõl? 😊

Valaki talált már teleport követ a kikötõben?