Risen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

G.I.JOE
Azt nem tudjátok hogy miért van a játék nálam felgyorsulva? Olyan mintha 3-4X-es sebességgel néznék egy filmet! Ati 4870 9.9-es driverrel és felraktam a lemezen lévõ DX-et! XP32bit, mindenféle felbontásban, minõséggel.

Aha, akkor biztos hogy a videó kártyával van a gond. Félreteszem a játékot, aztán majd ha lesz új videókártyám, akkor újra elõveszem. Azért elég nagy szívás, hogy éppen egyel vagyok lemaradva...
ha hivatalos,akkor még oké..ha rajongói,akkor ne 1 éven belül kár reklámozni😊
Látható minden a képeken...

dante3
Mit nem látsz? <#idiota>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

onnan hogy most csinálják a magyarosítást 😄
a magyart honnan veszed??
Szega87
legközelebb képszerkesztõbe színkorrekciót és brightnesst, contrasst tegyél rá, akkor talán lehet belõle vlmit látni is

Szega87
érdekes ez a dolog, gondolom akkor te a martalócokkal vagy mert én a Rend tagjai közé léptem be és velük toltam végig a küldetéseket és nekem pl Cid et le kellett buktatnom a lopásoknál és elûzni a faluból. Végén ki is kellett nyírnom a mocsárban és Commandante Carlos meg is dicsért 😄 Akkor az ordernek nincs lvl 3 as lockpick?:d

Molnibalage
Sürgõsen meg kell tanulnom használni a Paypal-t.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

van németül, oroszul, franciául, magyarul 😄 minden nagyobb ország nyelvére levan fordítva.
na képeket nézve szín gothic. harc is ugyanolyan, vagy javították már? és télleg csak németül van még-?

Hát nem mutatja.... Harcrendszer igen jó csak ügyeskedni kell.
Alwares
Ejjj próbálom megszeretni ezt a játékot, de ez a harcrendszer akkora szopatás hogy nem hiszem el....

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Na sikerült végül a 3. zárnyitást megtanulni. Tényleg Cid-tõl lehet megtanulni, de szerintem csak a küldetései után, mert eddig tõle csak a 2.ig lehetett fejleszteni.
Hol találtok ti ilyen disceket? Én keményen 1-et találtam idáig.

dante3
Pár kép színesíteni a topicot:

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

L betû quest map kiválsasztod a druida küldit és megutaja hol a druida

May the force serve you well!

régen

Írok pár sort a problémák megoldására, amiket itt az utolsó oldalon olvastam. A lvl 3 zárnyitást a kikötõben lehet megtanulni Cid-tõl, de lehet csak a küldetései után(nem tudom, mert csak akkor tanultam meg tõle, amikor már kész volt minden küldetése, addig nem is kellett még a lockpick 3). Azt pedig, hogy melyik küldinél hova kell menni, úgy tudjátok megnézni, hogy megnyomjátok az L gombot, majd a küldetés nevére ráállva rákattintatok jobb oldalt a quest map-re. Ott a térképen jelöli, hova kell menni.
gabo91
Nekem is ez a gondom 7600gt-vel. Olykor ha jól fordulok kap egy két dolog szint amúgy minden ilyen "szürkés ködös".

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
7600gt-vel is megy. Ne aggódj menni fog.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Te megtaláltad már a druidát és az 5 kulcsot a kapuhoz? discet.
lol😄 itt nem orkok vannak hanem gyíkemberek
Kongy
RELOADED crack van már??

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

lvl10es fireball elég hatásos

valaki mentet képet win7 alatt?
print screen csak fekete képet csinál

Cryus mester ad majd tekercset hozza sokkal késõbb

Gabisan
Hi ALL!A varosban ki tanit lock picket?Es hogy lehet kijutni a varosbol?
THX a valaszokat!

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

monsteryban a könytárban van egy ajtó amit egy mágikus pajzs véd azt hogylehet feltörni?
sziasztok

bandit campnél az arénában legyõztem lorenzot,ricardot és domingot,de utána nem tudom kihívni se craiget se brogart. valaki megcsinálta már ezeket? lehet,hogy az a baj,hogy feldobtam craiget rachelnél?

How much can you take,before you snap?

De, attól még elindul szerintem... Csak kérdéses, hogy hogyan. :/
Én nem tudok tõle semmit tanulni. Csak kulcsokat árul de más beszédlehetõség nincs vele.
KaszaN
Nálatok van hang? Nekem a játékban nincs semmi hang. Az elején amikor elindítom sípol egy bazinagyot és azon kívül semmi hang.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Szega87
ja én is láttam 1 ládát a fire keep alatti swampba ami "too difficult" volt lock pick lvl 2 mellett is

Szega87
cid feleségénél

Nem tudja valaki, hogy mikor tudom elsajátítani a 3. zárnyitást?
Mert idáig senkinél nem láttam, hogy a 3.kat eltanulhatnám.
Eléggé idegesítõ, hogy egy rakás ládát nem tudok kinyitni így.
Azt írja:
VGA: Direct X 9.1; Pixel Shader 3.0; 256 MB (GeForce 7900 - ATI 1800)
Nekem pont GeForce 7800 van...
Viszont az is shader 3-mas és 256 megás. Biztos nem fog menni?
Továbbra is kérdezem hogy megtalálta e már valaki a druidát 😄 mert én még mindig nemtalálom. Szerintem kevés a vram vagy régi a káryta nézd meg hogy támogatja egyáltalán a játék a vga-d.
ok, kössz... én is próbálkozom
pontosan!!!
én próbálkozok driverekkel ha van valami írok
Na, ricsa008, ezek szerint már ketten vagyunk... nekem 7800-as kártyám van...

Próbáltam állítani a grafikát. Alacsony és közepes beállításoknál semmi nem változik, ha magasra állítom akkor meg még szaggat is ráadásnak...
Hali!
Kéne egy kis segítség! Elindítom a játékot és a kezdeti résznél még viszonylag minden elfogadhatóan mûködik. Utána viszont egyre vacakabb a kép. A háttérben lévõ dolgok iszonyat homályosak. A nem háttér megjelenítése király, egyetlen problémája, hogy ebbe a kategóriába mindössze a karakter egytizede tartozik bele. Szal, vhogy így néz ki:

Ennyire azért nem durva a helyzet, (egy picit talán túlbutítottam a képet) de azért nagyjából lehet látni a probléma mibenlétét.
Nincs vmi tippetek?

másnak nem fordul elõ hogy alig lehet látni olyan homályos?
tétszik valaki 7600os kártyával?
Már a kérdés is érdekes. Hát úgy, ahogy a többi játékot angolul.
De akkor hogy telepítetted, ha nem magyar a telepítõje sem? 😊
Egy kis középfokú nyelvvizsgás angoltudás kell hozzá 😉
A játék elején van 1 farm,pár neves npcvel,de megtámadnak alapból engem. Mindenkit megtámadnak?

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Engem is érdekelne hol van a gyûrû...
Szega87
chapter 1. nelson's ring? valami támpont, esetleg megoldás? THX

Nem Win7-ed van esetleg ? Akkor a Risen.exe-vel indÍtsd. /bin mappa/