Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Hol találtok ti ilyen disceket? Én keményen 1-et találtam idáig.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
May the force serve you well!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
print screen csak fekete képet csinál
THX a valaszokat!
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H
bandit campnél az arénában legyõztem lorenzot,ricardot és domingot,de utána nem tudom kihívni se craiget se brogart. valaki megcsinálta már ezeket? lehet,hogy az a baj,hogy feldobtam craiget rachelnél?
How much can you take,before you snap?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Mert idáig senkinél nem láttam, hogy a 3.kat eltanulhatnám.
Eléggé idegesítõ, hogy egy rakás ládát nem tudok kinyitni így.
VGA: Direct X 9.1; Pixel Shader 3.0; 256 MB (GeForce 7900 - ATI 1800)
Nekem pont GeForce 7800 van...
Viszont az is shader 3-mas és 256 megás. Biztos nem fog menni?
én próbálkozok driverekkel ha van valami írok
Kéne egy kis segítség! Elindítom a játékot és a kezdeti résznél még viszonylag minden elfogadhatóan mûködik. Utána viszont egyre vacakabb a kép. A háttérben lévõ dolgok iszonyat homályosak. A nem háttér megjelenítése király, egyetlen problémája, hogy ebbe a kategóriába mindössze a karakter egytizede tartozik bele. Szal, vhogy így néz ki:
Ennyire azért nem durva a helyzet, (egy picit talán túlbutítottam a képet) de azért nagyjából lehet látni a probléma mibenlétét.
Nincs vmi tippetek?
tétszik valaki 7600os kártyával?
De akkor hogy telepítetted, ha nem magyar a telepítõje sem? 😊
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!