4439
  • xido
    Na én is jelentem örömmel,hogy olyan nem létezik,hogy bug miatt nem lehet küldetésben tovább jutni..folyton elakadtam Hemlar gyilkosánál,de közben már kijártam a városba,csináltam rakás küldetést..erre tessék..szóval mindig mindenkivel beszélni,aztán ha már mindenkivel beszéltél,akkor újra..és mást is mondanak egyesek,amivel halad a történet:)
  • nimretil
    Igazából szerintem a fő cél mindig elég egyértelmű... Ha elkaptak az orderosok és szimpatizálsz az ötlettel, akkor szerintem maradj ott és teljesítsd a rád szabott feladatokat. (amit a játék szerint esztelenség figyelmen kívül hagyni, hiszen eleinte ki sem mehetsz a kolostorból, elszökni meg utána se nagyon tudsz, nem olyan nagy az a sziget) Ha bizonyítod hűségedet és rátermettségedet, (szal elvégzed a mesterek 'kvesztjeit') akkor felvételt nyersz a rendbe, és az inkvizitor valamelyest beavat terveibe. Ez a második fejezet.
    A gyűrűt az egyik mester ajánlja majd fel jutalomként, szóval ha akarod sem tudod elkerülni. (ha jól emlékszem).
    Elég jól össze van rakva a játék, szóval ha értelemszerűen játszol, akkor is tovább tudsz jutni. Nem kell ész nélkül szörnyeket hentelni, vagy értelmetlen, történettől független küldetéseket teljesíteni.
  • nimretil
    Nah, eljutottam a második fejezetig (a rend oldalán). Az a párbeszédes értéknöveléses választásos jelenet egész hangulatosra sikerült. Eddig szerintem egész jó. Mennyire más a játék, ha a lázadókhoz állsz?
  • ricsisz
    Sziasztok. Valaki aki végigvitte a játékot az elmondaná hogy hány chapteres a gém meghogy melyik chapterben mit kell csinálni? (úgy értem h mi a fő cél...pl chapter 1 csatlakozni valakikhez vagy ilyesmi) Meg valaki adhatna tanácsot, hogy mihez is kezdjek hova érdemes menni a legelején mert én azt csináltam hogy qveszteltem a farmon aztán elkaptak az orderosok bevittek kolostorba. Ez így jó vagy az célszerűbb ha nem kapnak el és magasabb szinten megyek a kolostorba saját akaratomból? Meg olvastam hogy a legelején a játéknak valahol lehet találni egy olyan gyűrűt ami ad +1 staffozást...nemtudja megmondani valaki hol találom? Előre is köszönöm az összes választ:)
  • SonicBoom
    a 14. teleport követ a chapter 4-ben lehet csak megszerezni.

• MrAndree
    Chapter 2ben járok és 9000 aranyam van szóval szerintem nem olyan sok az a 2000. :)
  • Gideon Wieth
    Nah végigjátszottam a Risen-t!

összességébe jó kis játék volt , nekem tetszett. Nagyon hangulatos nagyon jó. Bár a főgonosz elleni harc rémesen könnyű volt. vagy csak én vagyok nagyon ügyes :D
  • Szega87
    szar a felírat, igazából Vince a neve és pár méteren belül van
  • Arnold12
    Szintén ugyanezt csinálta, meg egyszer a Vulkán belsejében átkeültem a semmibe a vulkán fölé.

Megint van egy kis gondom: Ki az az Ethan?? Ő kellene, hogy átfurja a falat.
  • Szega87
    az egyetlen érdekes bughelyzet az volt mikor a vulkán belsejében az egyik épület alján kiakartam menni és elteleportált egy emelettel feljebb ahányszor neki mentem, de megoldottam, gondolkoztam és nautilussal átmentem. Nekem 2 lövés lvl6 crossbowal a ghoul, 4-5 a lizard priest, ellőtte mikor level 1 volt kellett vagy 10 db egy ghoulba
  • ricsa008
    áh vagy kibaszott sok ebbe e bug vagy mindig elmegyek az mellett akivel beszélnem kell
    de hogy még1x elnem kezdem előről az is biztos
    várok egy végigjátszást
  • Calver
    édes dolog a tagadás, részletkérdés h írta a srác h ellőtt rá nem egy tell joke-ot - és mint láthatod, nem is egyedi eset. crossbow-ot pedig hivatalos fórumon olvastam, ahol lazán a fél fórum emlegette, h semmit nem ér a skill növelése. de biztos mindenki hülye, és te vagy helikopter.

olyan rohadtul nehéz elfogadni h tele van buggal a Risen? attól h neked nem jött semmi elő, másokat szétszívat, és bizony felesleges okoskodással max ellenségeket szerzel.
  • Itsuki
    Az nagy baj ha csak 13 teleportkövem van meg? az utolsó helyen 1 lizard volt,nála nem volt...
  • Szega87
    ha besötétedik bevonul a Don hátra a kis nyughelyére amit őrök védik, ha be is tudsz surranni egy baltás ribanc a vízipipánál rád támad :D
  • Szega87
    chapter 3 ba megmár 2000 arany :S
  • Nabunaid
    Már persze, ha leperkálsz érte 1000 aranyat...
  • Nabunaid
    A Don bent van a Templomban, általában a trónszékben ücsörög, vagy a közelben áll, másnak nem tudod odaadni hiába beszélsz velük. Bár úgy rémlik Fincher is tesz valami megjegyzést a csomaggal kapcsolatban, de leadni csak a Don-nak lehet, utána megkapod a Hunter páncélt.
  • Szega87
    nekem sword+crossbow kombó van és nem bugos
  • Szega87
    szerintem meg nem bugos, csak gondolkodni kéne sírás helyett, ha felcsalód az állatokat és leveri őket neked, de te közbe megkarcolod csak 1 mm-t azt támadásnak veszi
  • ricsa008
    lenne egy piros csomagom don mittomén kinek fenn a bandit camp be de nem beszél velem senki nem tudom oda adni
    mit tegyek?
  • Calver
    kardozásnál amit én csináltam, és igen hatékonyan működött: épp elég közel lép power attack-hoz, paff, ellenfél életének jelentős része elszáll (jó, nálam volt hozzá 190-es erő, ehhe), azonnal duplán rácsap a kétlábú S-re hogy hátraugorjon, aztán kezdi ezt elölről. persze kell hozzá sokszor trükközni és rendesen kihasználni a kardozás mókáját, de alapnak nem rossz.

nyílpuska btw bugos. nem változik semmit, akárhány pontot teszel rá
    ha ezt negálni akarod, szedj le trainer gamecopyworld-ről, dúrd le vele crossbow-ról pontokat, és adj helyette magadnak LP-t.
  • Nabunaid
    Meg kell jegyezzem a kard útja nem annyira kifizetődő mint a mágia, legalábbis arról úgy hallottam hatékonyan írtja a gyíkembereket, míg pl. 10-as kardozással és a titán karddal is sokszor vért izzadok két elite warrior ellen...

Ha nem lenne a védelem átütő támadás, akkor meg még karcolni sem lehetne őket. A nagy figurákat el lehet felejteni, ha mégis rászánom magam, akkor biztos, hogy a mellette álló harcos éppen akkor vág belém...

A nyílpuska meg nevetséges, már 6-os, de max arra jó, hogy simogassam vele a gyíkokat, egy-két lövés és rajtam vannak, de ez az életük 1/20-át veszi le...

• ofp
    Véletlenül volt nálam 6db joke scroll, de nem ért semmit. :(
  • xido
    és ha nem bug,csak mérges rád,mert ráküldted a dögöket?..joke spell ilyenkor segíthet...amúgy is morci alkat,ráfér egy nevetés:)
  • ofp
    Enyhén bugos a játék. Akivel nem áll szóba Santiago a monostor kapuőre az töltsön vissza egy régebbi állást amikor még nem járt arra, ez egy bug. Lehet az volt a gond, hogy felcsaltam pár állatot és miután leütötte nem lehetett vele beszélni.
    Itt írnak róla.
  • Itsuki
    megvan 3 diskem. Mindenhol azt olvasom hogy Don ad eggyet. Ez igaz? És mikor és hogy? és az 5. hol van?
  • Dzsí Pí
    thx, majd próblkozok
  • ofp
    Feladatkezelő -> folyamatok -> jobb klikk a risen.exe-re -> affinitás beállítása. Először nekem se segített a driver csere mert nem szedtem le rendesen az előzőt.
  • Dzsí Pí
    driver megvan, amd dualcore optimiser is fennvan. mi ez az affinitásos cucc? am eddig egy hangyaf@sznyival lett jobb(kb 3 fps plusz) de még ez sztem mindíg édes kevés... ha a gothic 3 pár patchel ment maxon 1024be 30 fps-el, akkor ennek is kéne... mediumon legalább...
    Szal mi ez az affinitásnál a procikibekapcs?
  • 0ppika
    Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Meg tudná mondani valaki, hogy a Runák használatához szükséges Seal képességet kitől és hol lehet megtanulni? Előre is köszi!
  • Calver
    könyvtárban megtalálod a célszemélyt
  • Kongy
    Amúgy megtaláltam a temetőben a Wisdom in Combat könyvet, és a mester azt akarja, hogy vegyek rá még több mert az elolvasására. Oké, de hogy és kiket?
  • ofp
    Rakd fel a 178.24-es drivert, ami most van azt maradéktalanul töröld le. Kell még egy dual core optimalizáló is. Feladatkezelőben affinitás-nál ha kell kapcsold ki az 1. CPU-t. Nálam így már egészen játszható lett. Volt még 1 hiba amitől a nappal és éjszaka másodpercenként változott, ezekkel a beállításokkal nem fog előjönni.
  • Calver
    innen szedtem az infot (nekem bejött Maximum pre-rendered frames 0-ra állítása), a srác konkrétan 180.48-as drivert ír, egy másik 178.24-ast is megemlíti, ezeket próbáld ki szvsz.
  • Dzsí Pí
    Calver: amit először írtál, a manage 3d settingseset megcsináltam, de semmi változás. vicces h mediumon ugyan annyi fpsem van, mint fullmaxon...
    Most 191.07es forceware-m van. Annak nem kéne magába foglalnia annak a drivernek a tudását, mait írtál?
    Am melyik driverre gondoltál pontosan, elsőre nem votl világos.
    Kösz előre is!
  • Kongy
    Ja, amúgy Mendoza hol található??
  • Kongy
    Köszi a helpet!

Most füves cigit árulok, hogy kiderítsem ki ölte meg Hemlart! De már mindenkit megkérdeztem, Tuckert, Ash, Enzot, Taylort, Karlsten, meg még a mestereket is. És aztán nem tudom hogy találom meg a gyilkost ha már mindenkivel beszéltem... pls help
  • ofp
    Elakadtam. Harbor Town-ba megcsináltam mindent, kaptam egy ajánlólevelet Carlos-tól, elmentem Volcano keep-hez, de nem engednek be. Santiago nevű őr van a bejáratnál, de nem lehet vele szóba állni. Rosszul csinálok valamit?
  • Calver
    #1633, #1639: itt leírtam mi a megoldás, ha nvidia kártyával szarakszik a játék. lehet meg kéne kérni egy modot h dobja be bannerba.
  • Dzsí Pí
    Üdv all, nekem is az a bajom, twi 452-nek, nem értem h miért 20 fps átlagba 1024be mediumon a game:( nekem is X2 6000+, 2gb ram, 8600GT 256MB-s konfigom van. Ahogy visszaolvastam, van olyan, akinek ennél picit gyengébb notebokon, sokkal magasabb beállításokkal megy a game. Most tettem fel a hotfixet, a legújabb nvidia drivert, töredezetségmentesítettem, kivettem a háttérből a torrentet meg msn-t.
    Mi lehet a baj?:(