4439
  • Pecske
    ahol szétnyomna a fal használj telekinesis-t a bal oldalon lesz egy fogantyú, amire tudod használni.
  • ricsa008
    és a hotfixet sem szabad elfelejteni javít a gépigényen
  • Kongy
    Ignatius adott egy küldit, egy kristályt kell megkeresni egy barlangban. Az a baj, hogy a barlang egyik oldalán átszúr a tüske, a másikon meg szétnyom a fal. Mi legyen?????
  • meteoreső
    Mesélje már el valaki pontosan a küldetéseket hogy kell varázsolni megtanulni mert továbbra sem értem.
    Miket kell megtenni ahhoz hogy a monostory ban varázsolni tanítsanak
    Hogyan nyílik lent a pincében az mágiával védett ajtó ?
    Sehol nincs erről valami leírás küldetésekről magyarul ?
    Ahhoz képest hogy végig varázsló akartam lenni már 6 os a staffom.
    Ennyire elrontottam valamit vagy nem lehet az elején varázslót indítani ?
  • cherubim06
    Driver és/vagy codec probléma lesz az sztem. Esetleg vmi háttérben futó cucc.
  • twi452
    passz, hogy miért.. letettem mindent low-ra és érezhetően nehézkesen fordul a kamera :D
    ezzel szemben fallout 3 gyönyörűen fut majdnem fullon és nagyobb felbontásban..na mind1 :)
  • Probatbicol
    Ott akkor valami más probléma lesz, mert én notebook-on nyomom, 2x 2.2, 2gb ram, 8600M és majdnem minden high-on 1440x900, szépen fut, egyedül a kolostorban tapasztaltam csak eddig kis lassulást, ha esik az eső.
  • ricsa008
    ha én a kolostoros utat választottam akkor a bandit camp be lesz valami dolgom ?

ha nem tudok ott mit csinálni mivan a ha reverem őket?
  • twi452
    nekem az 5000+ athlon x2 2.6-on 3 giga ddr2 és 8600gt-vel dögledezik 1024x768-ban :D fut fut de nem úgy ahogy szeretném és eléggé low-ra van állítva ja és w7-el próbáltam
  • ricsa008
    2.8Ghz Intel, 1.5GB ram, 7600GS
    az fps el meg nem foglalkozom ha jól megy jól megy ha nem nem
    ez pedig jól megy a gyenge konfigon is ez a lényeg
  • cherubim06
    "szinte gyengébb" = erősebb?
    "nagyon jól"...fps mennyi?
  • ricsa008
    nekem szinte gyengébb gépem van és nagyon jól megy és nem minimumba van
  • cherubim06
    Minimumom valahogy csak elmegy...
  • Hugh Hefner
    um, A64 3000+, gf 7600 gt, 2gb ram elég neki, ha nem is maximumon, de legalább minimumon élvezhetően?
  • sanyiiiii
    Nem kell túlságosan trükkös folytatásra gondolni szerintem mivel a boss a végén nem "A" titán hanem "egy" titán:) És az összes többi még szabadlábon van.
  • Broafka
    szerintem lesz Risen2.

És biztos hogy gyöngén indulunk, egyszerűen máshogy nem lehet. Amúgy szerintem nem volt rosszul megoldva a legyengülés.

Én valami olyan storyt tudnék elképzelni, hogy valahogy a titán kiszabadul. Valaki kiengedi, nem zárt le jól az a mágikus lyuk. És szétbarmolja a várost. Habár ennek meg elég G2 szaga van. Hát nem tudom, de kéne egy Risen 2
  • Broafka
    sajnos előbb játszottam a 2-vel mint az 1-gyel, szóval az 1 már kicsit furcsa volt. Azt nem is játszottam végig.

Hát. A G2-ben szinte minden fejezetben voltak újabb küldetések. úgy értem, szinte akárkihez odamentem az adott egy küldetést minden fejezetben. Itt meg a 3. fejezettől gyakorlatilag már csak a főszálat lehet követni. a 4-ben meg szinte nem is kaptam új mellékküldetést
  • Calver
    hja, főleg az, h 3 nap alatt... mert ha két hét lett volna, akkor oké... de 3 nap?
    btw spoiler eléggé hszed vége annak aki még nem tolta végig
  • Fbn Lx
    na az nagyon betett. Bár elég rókabőr szaga lenne, ha itt is találnának rá valami módot, hogy legyengüljön a főhős.
    Egyébként igen, a játék utolsó 1-2 elhangzott mondata tényleg arra utal, hogy itt a sztori végén a pont.
    De azért lehetne még folytatni, pl. ugye egy emberek és titánok harca következtében szétzúzott, lepusztult mainland, ami ezután a fosztogatók, bűnözők paradicsoma lett időközben, mire a főhös visszatér, és a rendet kéne helyreállítani. Tehát az ellen ezúttal nem gonosz dög, hanem gonosz ember formájában nyilvánulna meg mondjuk. Nekem tetszene :D
  • Calver
    gold fever már nem rémlik, második kettőnél Brogar-t kell befenyíteni, "The hunters are to hunt again"-nél sztem a mellette álló favágó sráccal is kell beszélni, harmadiknál meg talán Rachel-el.

Fbn Lx: hát, eléggé lezárt a sztori... bár Gothic-ot is folytatták annakidején, mondjuk kicsit leakadtam azon h hogyan "vesztette el" tápságát a főhős. gondolkozom azon h azt is le kéne újra zúzni, így egyben a hármat, második kettő eddig úgyis kimaradt
  • Fbn Lx
    én nem emlékszem rá, hogy a G"-ben ennél több küldetés lett volna. Sőt, szerintem kevesebb volt...
    A rejtekzugokkal kapcsolatban mondjuk egyetértek, itt talán kevesebb a felfedezni való, 1-2 helyen a G2-ben azért jellegzetesebb volt a környezet.
    De ha már Gothic, nekem az első rész volt az ász. Mind fílingre, mind sztorira.
    Risen 2 vajon lesz? :]
  • ofp
    Elkezdtem játszani végre (fps probléma megoldva). A bandit camp-en megcsináltam amit tudtam, Viszont maradat 3 quest a Gold fever, The hunters are to hunt again, Power struggle, ezeket, hogy lehet befejezni? Ill., ha mágus karaktert akarok mire érdemes figyelni? Egyenlőre jártam a farmon, a Bandit camp-en és most kezdtem Harbor Town-t.
  • Broafka
    hát gyerekek függő lettem basszus. Gothic 2 modern köntösben.

Azért ennek azért vannak hiányosságai. Több barlangrendszer kéne bele, több rejtélyes zug. És bár most megyek a játékon végig másodszorra, azt vettem észre, hogy mintha csak 2 választható út lenne.
    4 fejezet van csak, és klasszisokkal kevesebb küldetés :(

és kicsi a világ.

De egyébként nagyon jó a játék. És inkább csinálja meg a piranha bytes a 6. gothic 2 koppintását, mint hogy 10 óra alatt végig rohanjak egy Batmanen (bocsánat akit érint, de bár mindenkinek leesik az álla, nekem annyira nem)
  • AntiHero
    én is
  • grebber
    "A játék fordítható!

Meril (más nevén mortal) hathatós segítségének köszönhetően sikerült olyan editort szerezni amivel az eddigi technikai akadályok elhárultak.
    Kezdődhet a munka érdemi része."

Várakozás ON módra kapcsolva.Majd akkor előszedem a game-et ha elkészült!
  • ravens
    Nézd meg a quest listát, jelzi,hogy kinek adtál már el. Csak a rendházban,de azt hiszem a kapuőrnek is adtam.Valakit kihagytál.
  • ricsa008
    remélem nem az a rubens vagy ki füstölne még lenn a farmon mer ő meghalt szegény
  • ricsa008
    na átnéztem még egyszer a környéket de már senki nem akar füstőlni a fürdőbe meg hiába megyek be nem jön a gyilkos
    5let?
  • Szega87
    1 van a bejáratnál, 1 feljebb az elő helyiségben, 4 a fő "teremben" 2db ghoul védi, a négy ládánál a bal oldali nem rejt csapdát, de a pergameneken rajta vannak az információk
  • Szega87
    olvasd el még egyszer! kiszabadítottam, ott csücsül a tűz mellett a templom bejáratánál, tőle kaptam a 3. arany szobrot amivel bejutottam a szarkofágokhoz, kipucoltam mindent de még mindig függőben a küldetés, külföldi fórumokon vlmi lizard emberekkel teli teremről olvastam :S
  • cbr600f
    essél bele a csapóajtóba, ott van dirk, szabaddá kell tenni az utat előtte és kész
  • cbr600f
    nem tuggyátok véletlenül hogy amikor romanov beküld steelberdnek a kincséér a barlnagban, mindíg megmurgyelek ha felnyitom a ládákat, amibe a diszk van
    valami tipp????????
  • Szega87
    mystery of the eastern teample , kipucoltam mindent, 3 szobor a helyén, minden szarkofág kifosztva, csapdák hatástalanítva, mit kell még tennem?:D

más: negyedik és ötödik disc merre lesz?:)
  • cherubim06
    "aki agyvérzést kapna ha a nyáladzás kontrollálásán kívül másra is kéne használnia az agyát." ezen beszakadtam:-)))
  • Zsolek123
    Sziasztok.

A játék többszöri újratelepítés után is ezt írja ki... mi lehet a baj?

[IMG][/IMG]
  • ricsa008
    a szivnivalót az csak a kolostorba lehet eladni? mer ott már mindenki kapott aki kaphatott
  • ravens
    Beszélj Sonjaval,elmondja amegoldást.
  • Calver
    aha, fizetős kérdéseknél mondja.
    ez btw nekem is nagy pozitívum, h az embernek használnia kell a fejét, ellentétben Fallout 3/Oblivion/kb minden modern RPG-vel, amit... hát, maradjunk annyiba h konzolra terveztek, egydimenziós épphogynem retardált pistikééknek, aki agyvérzést kapna ha a nyáladzás kontrollálásán kívül másra is kéne használnia az agyát.
  • ravens
    Fejezd be a "Distribute to weed" küldetést,azaz add el az összes szívnivalót. Ha kész beszélj Casparral, mondja hogy ülj be a fürdőbe, tedd azt. magától jön a gyilkos.
  • nimretil
    Amúgy nekem tetszik hogy csak akkor tudsz továbbjutni ha elolvasod a szövegeket. Elég gagyi amikor egyszerűen csak megjelenik egy pont a térképen, hogy gyere ide és öld le akik itt vannak.