Risen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen de néztem is 8tegnap játszottam vele), hogy nem igazán voltak graf beálítás lehetõségek csak pár darab(felbontás függõleges szinkron meg ilyenek de pl élsimitásra nem emlékszek) de megném holnap még1* ...
off: nem kieg és nem "forgotten"
hanem külön gamma és "forsaken"
on
Én most kaptam egy csomagot Scordotól amit Don-nak kell kézbesíteni. De még most sem engednek be hozzá. Akkor úgy látszik tényleg nem leszek ezekkel már jóban.
KaszaN
Nekem is olyan hogy elindítom és fekete képernyõ de várok egy percet és bejön a fõmenü.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

:D hát elõször is angoltudás nemárt. másodszor meg állítsd a grafikát feljebb nekem maxon van full maxon annyi hogy amontorom csak 720 as hd-t bírja full hd-t nem szóval 1680"1050 be játszok 16x élsimítással meg minden maxon van :P grafika hihetettlen jó különösen a fény árnyék effektek. Én is a cristal disceknél járok aki megcsinálta írja le hol találhatóak én eddig kettõt találtam meg.
Hi!
Az vajon mitõl lehet, hogy indítás után egy fekete képernyõ fogad és nem megy tovább? Most raktam újra a vga drivert, de így sem jó :(
Molnibalage
Na, ilyen nekem az Forgotten Gods (Gothic3) kieggel volt. Érdekes.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

egy kérdés mért van az, hogy nekem a játék nagyon csúnya..nem úgy mint itt sok képen látom.. beálítások meg nem igazán vannak pedig a gépen bõven bírná...
KaszaN
Ti hogyan játszotok vele ha nem magyar? Én egyszerûen így semmire se jutok még a demóban sem.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Én 15
Helló, egy kis segítség kéne:
A 2. fejezetnél járok, de elakadtam. A feladat ugye az, hogy szerezzem meg a cristal diskeket. A Don azt mondja menjek a keleti templomhoz és akkor ott majd találok egyet. Nos, én már azt a templomot sem találom. Vagyis lenne egy tippem, hogy melyik az, de túl erõs szörnyek vannak benne, hogy ezt a tippet ellenõrizhessem ("elit harcosok"). Aztán egy kristályt elloptak a gnomeok, és elvileg keletre mentek, de õket sem telálom sehol, pedig már végig henteltem a fél szigetet. És végül, de nem utolsó sorban Patty-t sem találom, pedig van egy olyan érzésem, hogy fontos lenne. Ha valaki segítene, azt nagyon megköszönném.
hanyadik szintûek vagytok?
én 16

May the force serve you well!

Szega87
próbáld a fullost :D

Szega87
teleport stonet oda kell adni asszem és utána nyílik meg plusz akkor lehet sealt tanulni, de lehet rosszul tudom

Molnibalage
Hát gyerekek ez a demó valami hihetetlenül rövid... :(

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

valaki átment már a második pályára:D mert tuti van. Ott a zöld:D kapu az inkvizítoroknál szerintem azt aki kinyítja megy a következõ világba. kb mint a night of the ravenbe.
Hát akkor buktam azt a részt ez van. Valaki megtalálta már a 6 gyûrût? Én az istenért sem találom a 6.kat.
Szega87
Ha beálltál az orderbe ne csodálkozz, sõt én ki is nyírtam mindenkit, kiv. a blacksmmith és a don nõje mert õ náluk god mode on, hiába vérzik, nem megy le a hp ja, meg a don guardjait sem tuttam legyûrni, de mindenki más már halott :D

Mit kell csinálnom, hogy valaki szóba álljon velem a Bandit Campnál?
Mert idáig ott egy küldetést nem sikerült felvennem..Alig tudok beszélgetni ott. Volt aki Don-t emlegette, netán az a baj, hogy az embere vagyok vagy mi?
Szega87
upper monastry, rögtön balra, ahol a tanoncok írnak? csak mert szoba sem áll velem

Szega87
http://kepfeltoltes.org/image.php?id=22762

Szega87
ide hogy lehet bemenni?

1.
Ne varázsolj, nyilazz :)

2.
a scroll mestertõl akinél tanulni lehet

3.
passz. nekem más volt és kérdezgetni kellett mindenkit. Meg L-gomb és ott összefoglalva megtalálod eddig mi volt az ügyben...

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

Szega87

Szega87
keressd a fény oltárában

Szega87
kolostorból és a világító torony felsõ részének gerendáján van

Szega87
Van 1 oldal, ahol esetleg találtok segítségeket, angol/német nyelvtudás elõny

http://www.worldofrisen.de/english/

Szega87
sziasztok!

1., Már végeztem Harbour Townban minden questel, a fire keep többsége is megvan, megtaláltam az alkimistát a könyvtár rejtett részébe stb, de a lenti titkos könyvtárba van 1 szoba, ahol van 1 hatalmas zöld kristály, az egyik nehéz ajtó fölött van egy kapcsoló ( lásd képen ), de nem tom kinyitni/megnyomni, telekinesis nem jó mert a zöld kristály miatt anti magic éri a területet, nem lehet trükközni, manuálisan meg túl magasan van hogy elérjem! ötlet?

2., a scroll creating skill-t hol és kitõl tudom elsajátítani?

3., a nautilus varázslat összetevõit kutató quest megoldásában egy kis help?

elõre is köszi az ötleteket , tippeket

dante3
thx, meglesem

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Én a kikötõben Cid-tõl tanultam meg!
és ott hol? :D mert én már keresztül kasul végigjártam az egészet remélem nemadtam el...:S
könyvtárban van

Durvább mint az Ash? :)

kövtárban van

a broken bastard swordot valaki össze tudta rakni, hogy kell?

Magic bulletet hogy tudom kitanulni, mert kaptam egy questet hogy csak akkor tanít a mestör ha elviszek neki valami magic bullet cristály rúnát csak azt nemtalálom a kolostorba, segítsetek :D
valaki fejlesztette az axe skillt kiket ad?
axet nem lehet kovácsolni?

nagyon egyszerû odamesz egy warrior of orderhez es hipp hopp bent is találod magad a kolostorban :P
ha mage akarsz lenne akkor a városba menjel elõször

Molnibalage
Ez gyönyörû!

hoppá találtam démon kardot :D
Hagyod magad elfogni már a játék elején<#hehe>
Harbor city elágazásnál másfelé mentem,kis parasztház,nekem ugrottak,menekültem,belefutottam egy másik csókába,aztán a kolostorban ébredtem fel és már be is soroztak:)
rufo bugos??? :D a .... farkas aki segít megtalálni a druidát. Aki amúgy merre is van?:D
Lehet hülye kérdés de a monastery-be hogy jutok? :D

Fehercsoki
Kár pedig a trailerbe láttam 1 vérfarkast=/

lenyilazod. Na valaki talált már valami új várost szigetet:D érdekelne. :D
dante3
Eddig õ volt a legkeményebb ellenfél:

Hol tudom a zárfeltörést 3-as szintre fejleszteni?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

rotator
Sehogy. ;) Oda máshogy lehet bejutni...
Nagyon jók ezek a varázsgömbös, kapcsolós logikai részek benne, feldobja a játékot, nem gondoltam volna.

ha valaki order oldalon tud valahol lickpicket tanulni vagy ilyen varázslatot talál az szóljon :)

szintlépéssel

hello! learning pontot azt hogyan birok szerezni?