Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hanem külön gamma és "forsaken"
on
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Az vajon mitõl lehet, hogy indítás után egy fekete képernyõ fogad és nem megy tovább? Most raktam újra a vga drivert, de így sem jó :(
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
én 16
May the force serve you well!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mert idáig ott egy küldetést nem sikerült felvennem..Alig tudok beszélgetni ott. Volt aki Don-t emlegette, netán az a baj, hogy az embere vagyok vagy mi?
2.
3.
passz. nekem más volt és kérdezgetni kellett mindenkit. Meg L-gomb és ott összefoglalva megtalálod eddig mi volt az ügyben...
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
http://www.worldofrisen.de/english/
1., Már végeztem Harbour Townban minden questel, a fire keep többsége is megvan, megtaláltam az alkimistát a könyvtár rejtett részébe stb, de a lenti titkos könyvtárba van 1 szoba, ahol van 1 hatalmas zöld kristály, az egyik nehéz ajtó fölött van egy kapcsoló ( lásd képen ), de nem tom kinyitni/megnyomni, telekinesis nem jó mert a zöld kristály miatt anti magic éri a területet, nem lehet trükközni, manuálisan meg túl magasan van hogy elérjem! ötlet?
2., a scroll creating skill-t hol és kitõl tudom elsajátítani?
3., a nautilus varázslat összetevõit kutató quest megoldásában egy kis help?
elõre is köszi az ötleteket , tippeket
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
axet nem lehet kovácsolni?
ha mage akarsz lenne akkor a városba menjel elõször
Harbor city elágazásnál másfelé mentem,kis parasztház,nekem ugrottak,menekültem,belefutottam egy másik csókába,aztán a kolostorban ébredtem fel és már be is soroztak:)
Hol tudom a zárfeltörést 3-as szintre fejleszteni?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Nagyon jók ezek a varázsgömbös, kapcsolós logikai részek benne, feldobja a játékot, nem gondoltam volna.