Risen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok egy kis helpre szorulnék. Szóval monostorban ignatiusnál csinálom a q-eket. Az volt az utolsó hogy a barlangból a pórul járt csávó kövét elhozzam. Nos innen nem ad új q-et. mit tegyek?
A másik ilyen könyv hogy wisdom in combat (rufusnak kell) hol van? Voltam lenn a pincében meg minden fele de nincs meg.

THX

ne menj arra 😊

May the force serve you well!

Molnibalage
torrent = warez

A torrent meg vissza is oszt, szóval az sem igaz ami írsz. Mert nem csak letöltesz...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Kongy
Na, most tartok ott, hogy a farkasokat kell kinyírnom a barlangban. Szóval, én megcsináltam a feladatot az egyik srácnak, kigyomláltam a gazt, és adott egy healing varázsitalt, aztán megyek a kondászhoz (disznós testvér), aki mondja, hogy irtsam ki a farkasokat a barlangban. De azok körbevesznek és egyszerûen megölnek! A Healinges cuccal se megy. Mit javasoltok??

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

gz én meg befejezte a játékot ...
majdnem az utolsó fight kicsit nehéz ...

szerintem te képzavarban vagy torrentezni legális a warezoló meg bolond?😛
a két dolog ugyanaz

Gideon Wieth
Nah sikerült Seal-t szereznem. Tényleg hogyha soroznak nem lehet 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Szasztok, a DON-hoz tartozom és a vége fele járhatok, van 3 aktív küldetésem,de még mindíg a HUNTER ruhám(páncélom) van, a Donnál ennél jobb ruci nem is lesz már?
Torrent legális Magyarországon... Aki warezol meg bolond... sokkal jobb gyorsabb a torrent már ha reggelve vagy egy normális torrent honlapon.
Szega87
Ha jól olvastam a hivatalos fórumon az xbox360 kapni fog egy "graphic boost update" -t

Szega87
csak ha nem megfelelõ helyen nem megfelelõen kérdez, nem csak õ, nem csak te, hanem az egész gamer közösség megszívja, mert felfigyelnek a warezra az illetékes hatósági szerverek és gyorsan becsukják az oldalt. Tehát mindenki érdeke, hogy ujrek, vérpistike, mr. warez, tudatlan és társai betartsák azt a kevés szabályt amit nem nehéz

Molnibalage
Csak nem azt kérdezi, hogy hol lehet letöleni. Aki warezol oldja meg privátban vagy legyen okos és tanulja meg a google-t és más keresõket használni. Ha pofátlan, akkor legalább esze legyen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

KaszaN
Ja, itt egyellõre mindenki a demo-val tolja. Gondolom.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

The Protector
Természetes dolog ez az sg-n.Warez topikban kezdik.Ott mindenre megkapják a választ.Majd idejönnek "eredetikén" és osztanak mindenkit.Ez van.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Uraim,mi ez a nagy flegma??? 90-96%-kotok kalóz modra tolja, de ha jön egy kezdõ kérdez valamit azt le kell tolni ugye???? Bár neki csak annyit, hogy a goooogliban a névvel és filemegjelöléssel + a rapid szócskával megtoldva annyi eredményt kap hogy 1 hétig válogathat...
nem találom ursegor armour 5. részét 😞
az középen északon lévõ kék magic barrieres bejáratot nem találom

Hi,all!
Most néztem pc-s értékeléseket, mindenhol 80-90% között kapott.
Meg is érdemli a hibái ellenére is.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

angolul ? ? ? ??

The Protector
Bocs.Van neki off topikja csak ide nincs belinkelve.Ha van warez topikja evidens h ott van a banner alatt.Itt viszont nincs.Szal sztem mehetne banner alá és elkerülhetõk az olyan kérdések mint az enyém😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

KaszaN
Ezekszerint csak nekem volt ilyen gondom a hangal? :S

Amint egyáltalán fel is kerül a honi polcokra,mert még elõjegyzésben sincs
Molnibalage
Nekem meg sincs, csak demót próbáltam és igen, eredeti lesz.

Talán a banner alá ki lehetne írni.

:F írd be valamelyik torrent oldalra biztos kiad egy csomót.
Szega87
Attól még: A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK! ELLENKEZÕ ESETBEN BÜNTETÕPONTOT KAPSZ.

The Protector
neked talán eredeti?

Molnibalage
Még mindig nem wareztopik.

The Protector
Hy.Vki feltenné vhova a game mdf-jét vagy vmi no cd bizbaszt.Véletlenül letöröltem a képfájlt és csak akkor indul ha mountolom.Elõre is köszi.

KaszaN
Nekem angol. nemvolt semmilyen orosz izé.

Szega87
én konkrétan bementem a házba, utánam jött, mert azt hitte lopni akarok, ugye a férjét korábban lebuktattam, majd megvertem az utca közepén, kiüldöztettem a városból, végül a mocsárba kinyírtam Carlos nagy örömére, de visszakanyarodva a nõhöz, mikor belépett a házba, két suhintásból padlót fogott, kifosztottam, és nála volt a Nelzontól lopott gyûrû, visszaadtam a tulajnak és happy end!

Az orosz verziót angolosítottad?
Szega87
is-is! Guard alatt mit értesz? 😊

KaszaN
Másnak nemvolt ilyen gondja mint nekem? #956

Én megnéztem azt a helyet most ahol megöltem a Gnomok vezérét, de sehol nem találok ott csontvázakat egy szekrény mögött. Viszont az dereng, hogy volt ilyen hely csak nem ott.. Sebaj, bejárok mindent mégegyszer.X)
egyik barlangban találod halott.
dante3
Nem kell invertoryban turkálni, látható lataza talajnál balclickés ás, legalábbis nálam!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Én idáig 1xer ástam ki egy sírt, lett is egy ládám de nem tudtam kinyitni, de már nem tudom hol volt. Szerintem csak pár darab van amit ki lehet ásni. Csak ásó kell semmi más, de biztos nem az a baj, hogy több van nálad, hanem az , hogy rossz sírnál próbálkozol.
automatikusan ás csak ott ás ahol olyan a füld ahol nemrég ástak, és bal click, nem kell ásóra kattitani a Don táborában és a mocsárban sok ilyen van

Senki tem tud segiteni ebben az ásás témában? Sikerült már valakinek ásnia egyáltalán? Én ha oda állok ahol a sir van bemegyek az invertoryba hiába kattintok az ásóra semmit nem csinal..... mit csinálhatok rosszul? Az baj ha több ásó van nállam? Nincs ötletem segítsetek
rotator
Még mindig nem rendelted meg?

Dorgan. Õt meg amúgy is meg kell keresned, az az egyik küldetés.

Why so serious?

Én megtaláltam az összes gyûrût hát az is igazság hogy minden szörnyet már szinte megöltem 😄 de a druidát meg a disceket még mindig nemtalálom remélem nem valami bug lesz de sajna gothic3. ba is abból sok volt alap játékot ki se lehetett akasztani..... csak ha fentvolt egy patch sajna itt is ez a baj mert egy két emberrel nem lehet beszélni. lásd farkas: oda kellene neki adni egy kis nyers húst hogy elvezessen a druidához de nem lehet vele beszélni. Másik bug hogy a bullet cristályt nemtalálom lehet csak én vagyok nyomi😄 de nemtalálom 😄😄 könytárba mondtátok hogy van de ott ugyan nincs hacsak nem valami extrém helyre rakták a készítõk...
Don kardjanak 5. darabja kinel van? Craig, Luis, Brogar, foldbol kell kiasni a mocsar kozepen, es az 5. merre talalom?
Nekem is megvan már 5db, de nem emlékszem, hogy ott lenne Vassel ring. Én sehol sem találom a 6.ikat.
Sziasztok! 3-as zárnyítást akkor nem lehet tanulni ha az Order-hez csatlakozol? Nem lehet sehogyan sem tanulni?
amúgy ti gyilkolva fejlõdtök vagy küldiket csináltok? ja és valaki tudja hogy lehetek guard?
Köszönöm
Ott valahol abban a teremben van a falon egy ijen vaskarika és ha azt meghúzod akkor eltolódik a szekrény es be lehet jutni ha jól emlékszem.
Egy karikát kell meghúzni a falon.

Szasztok van a küldetés, hogy a térképen jelölt romoknál 6db "Vassel ring"-et kel összegyûjteni csontváz lordoktól. 5db meg is van, a hatodik annál a romnál van ahol kinyírtam a gnómok fõnökét valami "Gyrger"-t. De a csontikhoz vezetõ ajtót eltorlaszolja egy szekrény. Nem lehet szétverni a szekrényt,nem találok titkos ajtót stb.
Mit kell itt csinálni, hogy meg tudjam szerezni a 6. gyûrût.
Sziasztok, egy kis segítséget kérnék, az egyik küldetésben(Patty apja után nyomozunk) eljutottan egy ojan részhez ahol sirokat kéne kiásnom, de sehogy nem sikerul. Vissza olvastam és azt irta valaki hogy csak ásó kell hozzá hát nállam van 5 darab is de hiába kattintok rá nem csinál semmit😞 Hogy kell pontosan pls valaki segítsen már vagy 1 órát szenvedtem vele. Segítségeteket elõre is köszi.