Risen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

A növényekkel gondba voltam ,mert a végén kell 5 manna root,barrier megsemmisítõ küldihez,én meg épp pár órával elõtte manna potit csináltam mindbõl.Erre gondoltam csak találok 5 öt,bejátram minden tájat újból(elég alapos voltam mindig a növények gyûjtésében) és nem igen találtam,egykét barlangban,meg eldugott helyen ahol nem jártam volt pár és így meglett épphogy.De vagy 3 órát keresgéltem,és sok növény nem volt,lehet respawnolnak,de én nem tapasztaltam egyátalán(lehet többet kell aludni pl egy hetet:)
enlightened
Amugy a novények ujraspawnolnak egy ido után? Vagy ha leszedem a sziget osszes novényét akkor nem lesz több? Gondolom ha chaptert lépek ujrateremnek mert az állatok is, de ha nem lépek chaptert akkor elfogynak?

enlightened
Ha a dex 100 ig tanulhato és utána potikkal meg gazokkal novelheto. Akkor tegyem el az osszes gazom és majd ha feltanultam százra utána fogyasszam el oket? Vagy ha 100 alatt eszegetem oket, akkor hozzá adodik automtikusan és 100 folé tudom tanulni a statet annyival amennyi gazt elfogyasztottam? Mert én eddig mindent megettem nem tudtam hogy 100 fölött kell csak.

1. Szonjával beszélj, õ elmondja hogy hol a rejtett szoba, de nem kötelezõ, bemész a kupiba, balra ahol fürdik a csaj, és ahogy belépsz a fürdõbe tõled jobbra lesz egy kép, katt arra és kinyílik a titkos ajtó:)
2. A Don volt házában, amit Hernandez õriz, oda kell bemenni és jobbra lévõ szobába bemenni, ott balra lévõ képre katt és ott is kinyílik egy ajtó:)
Igazából az 1. úton is eljuthatsz a 2-re, mivel össze vannak kötve, de csak a 1-bõl mehetsz elõször a 2-be.

hogy tudom meg találni habour ban a titkos kijáratott mert sehol nem találom és nem tom kitöl tudnám megkérdezni szoval kivelkell beszélni hogy megtalálajam a kijáratott
ja és egymásik kérdés a donok titkos rejtek helyétt melyik házban lévö képpel lehet kinyitni vagy hogy lehet hozájuk eljuttni ??????
elöre is köszi a segitséget

enlightened
Naja de most kért meg a fincher, hogy irtsuk ki Rudolf táborát nem messze. Na most anno amikor orderes voltam akkor kuldtek Rudolfhoz hogy nézzek szét hogy haladnak. Ezek után ha orderes leszek nem tudnak majd odakuldeni mert most oltunk le ott mindenkit. Félek hogy csomo orderes quest bukó lesz meg be se tudok majd lépni.

Calver
az elején nem fogsz te beállni a Don-hoz, mivel azt max Harbour Town után tudsz <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

enlightened
Ha az elején beállok a Donhoz mielott harbour townba mennék. Akkor már nem lehetek orderes?

Pontosan, minden statnak 200 a max, St, Dex, Wisd ezeknek 200, St és Dex 100-ig tanulható utána potik meg gazok adnak, Wisdomnak 200 a max könyvekkel és táblákkal. HP és Mana, ezeknek nem tudom hogy lenne-e felsõ korlátja.
Más: van permanens HP poti recept valahol?

Amúgy Orderrel még az is jó taktika,hogy fagyaszókristállyal lefagyasztod gyorsan minden ellenfeledet,és vmi erõs fegyóval nagy ütéssel szinte pillanatok alatt kinyírhatsz mindenkit,persze ez nyílván a játék vége felé hatásos igazán,mikor gyorsan tudsz fagyasztani meg van már vmi jobb fegyvered.
Azt tudtátok,hogy a wisdom max 200 pont lehet?Nekem 200 összejött és utána hiába találtam kõtáblákat már nem adta hozzá,deig már lehetne vagy 230 is.Gondolom akkor a többi stats is max annyi lehet...
Azt nem tudom, mivel sose mentek harc közben, vagy lemegy vagy nem:)

Egyszer majdnem beszoptam ilyet :D Párbajoztam fõ donos emberrekl, quick save, quick loadosoan és egyik quick load után max hp-ja lett :d

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bucser
Akárcsak a moboknak.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Egyébként találtam egy bugot, nem tudom mennyire hasznos, de ha idézel egy Skeletont, mész ütöd a mobokat, a Skeleton sérül, akkor mentesz, betöltöd és a Skeletonnak max lesz a HP-ja:)

Nem mondtam hogy nem lehet, csak mondjuk az enyémmel szerintem könnyebb:)
ST: 180
Dex: 35
Wis: 130
Mana: 45
Hit: 387
És a mana nem azért kell, hogy szétkapj vele egy skorpiót, hanem hogy többet:) Mivel az a mentés Order oldalán van, így sokkal több mana kell, mivel spellekkel fogsz úgyis menni. Szóval abból egy jó Swordos kari már nem lehet, persze akinek bebugolt valami fõküldi, az áldja a nevét a feltöltõnek:)

Szia!
Chapter II

ST:101
DEX:60
WIS:130
MANA:68
HIT:378
Nekem teljesen jó volt az elosztás, de ahány játékos annyiféle taktika.
Hibátlanul lehet azzal a mentéssel fejlõdni mint látod, igaz kicsit gyúrok még a manara. Bár így is pont szétlövök vele egy skorpiót.
Jó játékot!
Hihetetlen jó a game!!!IMÁDOM<#puszis>

Permanens HP poti recijét merre lehet megtalálni? Vagy van egyáltalán? Mert ha nincs akkor nem tartogatom a gazokat arra, hanem megeszem most:)

Hasznos kis oldal:)
Egyedül a mentés nem tetszik, szerintem túl sok pontot osztott el feleslegesen, gondolok itt a Sneak-re pls, valamint van Strenghtre és Dexteritire is rakva, közben van 45 mana. Ennyi mana nagyon kevés, fõleg mivel Order oldalára állt a játékos.
Ja és amúgy köszi a linket:)

enlightened
Na végigtoltam. Mage voltam, lehet majd egyszer megcsinálom Don-nal is, de egyelõre most nincs kedvem újrakezdeni. Az a baj mint minden más RPG-nél is az elsõ fejezet jó hosszú, de aztán ha felfejlõdsz már darálsz bármit és onnan tök gyorsan végig lehetett vinni.

Köszi, gyorsan meg is nézem:)

Sziasztok!
RISEN:
-infók,
-(ha valaki elakadt volna)mentés letöltése Chapter 2,
- KARAKTER LAP magyarul,
- CHEAT,
- RISEN "SZÉPÍTÉSE": letöltés. Mindez nem jár frame veszteséggel!!!
- VÉGIGJÁTSZÁS Tippekkel : Epilógus kész, Chapter I: BANDIT CHAMP közepéig. Elvileg napi frissítés!

Bucser
"Mondjuk nekem a kereskedõ megfélemlítése nem sikerült, mert akármikor megyek oda, nem alszik, így nem tudom becsempészni a fejet:("

Az ablakon be tudsz mászni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jó is az Order, csak rengeteg XP-t és ezzel szintet valamint pontot buksz, mert a Donos questek kiesnek, és nehezebb is ha egybõl odamész, kevés a HP-d is, szóval mindenképp Don táborában kell kezdeni, aztán majd Harborban el lehet dönteni hova húz a szíved.

Nem, a Donnál nincs ilyen kiképzés, ha megvan a küldi hogy vidd a jelentést a Donnak, akkor utána már a békítõ küldi jön, mehetsz a kolostorba, de küldit ott már nem adnak, kiképzést sem csinálhatod meg. Ha Donnal vagy, akkor csak a tekercses mester beszél veled szinte, így meg tudod tanulni azt, legalább is nekem így volt.
Amúgy érdemes minden küldit megcsinálni Harborban, márcsak az XP miatt is.
Mondjuk nekem a kereskedõ megfélemlítése nem sikerült, mert akármikor megyek oda, nem alszik, így nem tudom becsempészni a fejet:(

Engem egybõl leütöttek,és hagytam had folytatódjon akkor így a történet,de el fogom kezedni hardon,a donnál.Amúgy nekem ez az order oldal nagyon bejött,de lehet a don-os is fasza lesz.
Én a vulkánban nyírtam ki vagy 15-öt egyszerre,de azt úgy hogy ash beast-é változtam,és próbáltam úgy helyezkedni hogy ne sok üssön egyszerre.Én csak a fireballt maxoltam,str-re adtam vagy 15 pontot+ amit a növények adtak(ogrefoot)kb 20 at találtam.Mivel kitanultam minden mesterséget,nagyon másra nem maradt.A legvégén tartalékban maradt 7 pontom,gondoltam még megfontolom melyik fegyóra adjam,vagy esetleg mannára stb..Potikból is csak a kicsiket ittam,mert tartalékoltam a nagyokat,erre hamar vége lett a gamenak :P
Amúgy nekem kb 500 lifeom lett a végére (lvl 28)Mondjuk én mannás cuccokat kovácsoltam a fireball miatt,ha meg beszorítottak akkor jött az egykezes obsidian.
Amúgy két uniq kardot is sikerült kovácsolnom(a darabokra külön külön találtam,az egyik a stormwind),és chapt 4 ben találtam egy elásott ládát asszem a vízesés mögötti templomban a mocsárban egy burtál fegyót.Mondjuk nem bírtam el és szinte azonnal utána már jön a titans..
Ha 4/4 a don a városban, akkor utána donnál lesz vmi kiképzés megint ? mint a monostorban.

Hát Donnal az eleje sokkal könyebb, mert már akkor kezdheted húzni strenghtet ,eg swordot, Orderrel meg több XP-t szedhetsz össze, mert megcsinálod a Don táborában a küldiket, utána meg a Kolostorban is meg tudod. De elsõnek mindenképp Donnal legyél, tényleg könyebb, én is úgy kezdtem újra, meg én nagyon elszúrtam mert egybõl elfogattam magam, ugrott rakat XP :(

És mi helyzet a black wolf-fal, az talán nehezebb lett?
Pianista
én már ott tartok hogy a titánpáncél részeit kell összeszedni, kapitánypáncélom van, obsidian kétkezes, és egy igencsak termetes pajzs, kardhasználat max kitanulva... korlátlan kombónál lehet ám aprítani a gyíkokatXDD volt olyan hogy 10-14 -en jöttek egyszerre, magamra olvastam mindenféle varázslatot ozst aggyanekííí!!!XDDD igaz a végére 30HP maradt a 900 környékibõlXDD akinél a kalapács volt azt elsõre leöltem kemény félperces harc alattXD

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

rotator
Én második végijátszásnál (leendõ mágus karakteremmel, hardon) kezdõ karddal (ami Jan házában van), kezdõ erõvel, egyes kardozási szinttel is simán lenyomtam a Don táborában és a városban is mindenkit, akit kellett, spórolván az XP-vel. Kicsit Gothic 3 szindróma, bár itt legalább meg kellett elõbb tanulni az irányítást, viszont ha ráérez az ember, iszonyat könnyen lehet aprítani.

azért ott 2x is van,hogy 2en mennek az emberre 1-1 beszélgetés után:)
A játék elején ne támadj meg 3-at,én az elsõ 5-6 órában(harbor townban rengeteg jókis,érdekes beszélgetõs küldi van ,fejlõdni tökéletes) nem is harcoltam,késõbb nem lesz gond mégha 10 en jönnek akkor sem,egy fireball többet is sebezhet :P
Te is mágus akarsz lenni ?

taktikusan csináld..ha többen támadnak rád,hátrálj be valami szûk helyre,ahol nem tudnak körbevenni,csak elõtted vannak..illetve ha nagyon erõs az ellenfél,akkor folyamatosan körözz körülötte és úgy csapj le rá..meglepetésemre bevált még alig 11es erõvel a legelején:)
AnarchoiD
harc mindenkinek olyan kinkeserves mint nekem ? 1v1 ben van eselyem de 3v1 -ben zero .. folyton megolnek a mobok mar-mar ez elveszi a kedvem a jatektol ;(

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

enlightened
varázslattal! van ehhez scroll meg gömb.

hy a varázslattal zárt ajtókat/bejáratokat hogy lehet nyitni?
Akkor jobban még orderesnek lenni mi ? =\Ez így nem olyan jó.

Broafka
szerintem az nem gond hogy fog rajtuk a nyíl, csak max nem mindegyiknek kéne. Elvégre azért ha megnézel egy nyíl mozgását, akkor az így hullámzik. Mindenesetre 10-bõl 9 tuti eltalál egy mozgó csontvázat.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

enlightened
Hát ha 30 óra alatt végigjátszottad és én most járok 15 óránál és még nem vok chapter2-ben. Akkor nagy valószínûséggel az utsó 3 chapter nagyon rövid. Mindegy 2 hét és jön a dragon age ott 120 órát igérnek, tehát kb 80 órás lesz az egész jó.

Ha Don embere akarsz lenni, akkor elõször Donhoz mész, ott minden küldit megcsinálsz, aztán Harbor, ott is minden küldi a Don oldalán. Ezután mehetsz a Kolostorba. A Kolostorban viszont csak 1-2 küldit lehet megcsinálni, miután a Don embere vagy.

Sziasztok!Sikerült végigvinnem,az inkvizíció oldalán.Majdnem 30 órába telt.De hozzáteszem,hogy szinte minden mellékküldit megcsináltam,és mindent apró zugba benéztem,és kikutattam mindent :) Sokszor meg csak úgy mászkáltam az erdõkbe,különbözõ napszakokban.Szerintem a graf nagyon rendben van,nézetétek a napsugarakat mikor átszûrõdnek a lombokon,naplementekor?
Lvl 28 ason fejeztem be,fûzlabda maxon,az összes lehetséges képességet magtanultam,így maradt vagy 7 pontom a kardra,vagy bármilyen fegyverre.
Az 1.,2. fejezetben szinte mindent bejártam,és a 3.4. már nagyon gyorsan megvolt,már tudtam elõre hol vannak az akadályok.
A játék nem könnyû,legalábbis az elsõ 10 órában inkább nehéz,de nagyon hangulatos,jók és érdekesek a küldik,a világ is olyan hogy tényleg csak mászkálni megéri benne.Mestermunka,csak ajánlom minden RPG s nek.
Amúgy gothic3 at próbáltam,az is tetszett,de örülök hogy ennyit tudtak javulni a srácok,és a harcrendszer igen is jó lett!
pluhi
1. Ahogy a többit, kivéve a storyhoz kapcsolódókat. Azokat majd csak akkor nyitod ki, ha rajta vagy a megfelelõ küldin.
2. Hátsó kapu, 100g.
Segítség!

1. Hogyan lehet kinyitni a kiásott ládákat?
2. Hogy lehet bajutni Harbourba (van egy rejtekajtó, azt megtaláltam, de
gondolom kulcs kénbe hozzá).
Pianista
nemrég kipróbáltam ezt a gammát és az a tapasztalatom hogy: a G3-at szanaszét veri:) profimódra megvan csinálva... de találtam benne egy kicsi hibát: csontvázakon fog a nyílXD

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

enlightened
Srácok mennyi a játékidõ? 12 óra után még minsdig az elsõ fejezetben vok. A többi fejezet is ilyen hosszú?