Risen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na abraxal nem beszéltem öt hol találom??
köszi:)
oké fussunk végig...tollat is kellett szerezned..beszélni kell mindenkivel,értem ezalatt a 2 diákot,aki bent körmöl,Erlan meg a másik..odakint Enzo-val is..hogy minden tekercs összetevõjét megtudd válaszolni a Mesternek..könyvtárban minden könyvet..Rufustól az egyik összetevõt a Wisdom könyvért cserébe..Abrax árulja el a másikat..aztán ha jó vagy,akkor a Mester ad egy rúnát vagy mit,hogy írj egy light spellt,azzal odamész az asztalhoz,írsz egyet,bemutatod neki..onnantól már akár venni is tudsz tõle tekercseket meg runákat...nekem ezek voltak meg nála eddig..
elolvastam már indent meg meg van a könyv is de egyik se akar már többvet beszélni velem ez miért van??
Egy holttestet keress, ottvan a földön a terem közepén, haátjutottál a csapdákon, van még bent 1 Gnóm a másik kettõn kívûl, valamint 1 láda. A Fire Cristal a hullában van, quest nélkül is fel kell tudnod venni, tehát ha már voltál ott a quest elõtt az nem baj.

igen ez már mind meg van de még nem akar át engedni valami miatt
Wisdom of combat könyv a temetõben van a kriptában,"Belfegor" ládájában találod meg..miután elolvastad beszélj Vitussal is..aztán odafent mindenkivel és olvass el a könyvtárban is mindent,mert akkor tudsz majd mindent a tekercsekrõl,amibõl Illuminar kikérdez és átenged
valakinek sikerül kinyitni a nagydarab kõajtókat vagy csak én képzelem be magamnak hogy az oltárok az ajtók mellett a "kulcsok"
a vulcano keep-nél lévõ zöldesen fénylõ ajtó egyszer kinyílik?
a master of vitus küldit hogy kell megcsinálni azt amikoregy könyvet kell szerezni wisdom of combatot megszereztem és utána elakadtam meg a master illumar se akar nagyon befejezõdni
de kis görény..angol fórumon olvasom,hogy talán majd jobban körbe kell néznem,aztán nautilus és/vagy telekinézis varázslattal jutok tovább arrafelé:)
ja hogy nem is embert kéne ott keresnem,valakit,Nathan-t,csak valami szaros kristályt szó szerint?:)
õõõ asszem igen. Ott kéne lennie fire stone-nak, de ha felveszed a q-t nem frissíti.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ahol arany is van,meg harci tücsök meg odabent 2 gnóm,aztán kétfelé nyílik és mindkettõ végén pár lépés után csapda meg rácsok...?..hát ez az,voltam már ott:)
Egy ilyen barlang a tónál, monostor alatt.

Én is kérdezek már egyet...Ignatius ad egy feladatot a tesztek elején,hogy keressem meg Nathan-t az Északi templomban...Tûz kristálya vagy mi a küldetés neve...hogy jutok el vagy fel oda?..nézem a térképet,jelzi,hogy ott vagyok,gondolom az a templom alsó szintje csapdával,dögökkel..de akárhogy jártam körbe a hegyet meg a mindenséget,levitálgattam..lövésem nincs hol van a mandró:)
oks köszi
Elmondja a küldetés. Nyomj L-t és nézd végig újra a párbeszédet.

vagy 5
azaz 4...:D
Emlékeim szerint Patty és Josh kocsmájában kérdezz körben,emberkéknél lesz,azoktól tudod feketén megvenni vagy elvenni:)
Az 5 armor platet hol találom harborban?
Calver
10-es staff-ot senki nem akarja megtanulni <#nyes> gyengék. nagyon.
mage pedig lehet h kap seal spellt - tud rúnából varázsolni, nem kell tekercsre kiírnia - de a páncélja meg sokkal de sokkal rosszabb.

"The trees move. Do you not see it?"

KaszaN
Áááá ezaz így má van hang! :D ÁÁ így má nagyon tuti! 1000hála. :D

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Az hogy 3 kasztszerûség van az arra szolgál, hogy színesebb legyen a Risen, és több kedved legyen legalább mégegyszer újrakezdeni, más karival.
Warrior és Mage között a legfontosabb különbség, hogy csak a Mage tud Seal spelleket használni, a Seal skillt kitanulni.

enlightened
Valaki probált warrior of the ordernek lenni ebben a gameben? Mivel tud többet mint egy mage vagy egy don's man? Mert azt hallottam a magek ugyanugy megtanulhatják a level 10 staff fightingot és több varászlatuk is van. Akkor miért éri meg warrior of the ordernek lenni?

És befolyálja valamennyire a játék menetét ha mage helyett warrior vagy? Csak mert mindkettõ orderes.

Az lesz a ludas.
Futtatás, dxdiag, hang, hardveres gyorsítást vedd le. Borderlands nekem így ment csak hanggal.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

KaszaN
Alaplapi

Milyen hangkártyád van?
Szia!
Mert tök kuka vagyok hozzá.
De ha komolyan van kedved hozzá, megcsinálhatod.
Írj privit, és megbeszéljük.
Üdv: Jocisan

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

KaszaN
Má megvolt. De nekem nem elmegy hanem NINCS hang. Am a drivert már frissítettem, nemlett jobb. És megpróbáltam valamit...nem warezolgatok de rohattul kiváncsi voltam a teljesbe van-e hang és leszedtem. Na abban sem volt hang töröltem is a fenébe. Szóval fogalmam sincs milehet a gond. :(

Hanggal másoknak is volt gond, néha nekem is csak úgy elmegy, de nem vészes. Olvass vissza mát nem tudom pontosan mit írtak, de találtak valami megoldást, azt hiszem a driverrel kell kicsit szórakozni, legújabb frissítése meg ilyenek.

KaszaN
Akkor ezekszerint senki másnál nincs gond a hangal csak nálam? Ezt nemhiszem el.

enlightened
Szerintem is nagyon eltalálták. Sokan szidják, nem értem miért, a zenével meg a tájakkal olyan hangulata van hogy tényleg elmerülök benne és nem bírom abbahagyni és a történet sem rossz. Na meg 3szor végig lehet tolni. Én már másodszorra megyek neki most nem tudom Don-hoz szálljka e be vagy warrior of the order legyek, mert már mage-el kitoltam.

gabber a hun
Risen ahahaahha :D:D:D

Amugy tényleg betyár jó lett game...

Jó az oldal, de szívesen megtanítanám neked a menük helyes használatának elméletét:-)
(miért van minden egy oldalon?)
Na én meg rendesen elcsesztem a játékot. A Don mögötti kamrában megtaláltam ezt a shadow lordot vagy mit. Kicsit gyengének éreztem magam, hozzá, ezért visszaszaladtam a Don mágusához egy kis italkészitésre. Azt meg nem vettem észre, hogy a csontváz meg utánam jött. A Don emberei meg nekiestek és mivel mindkettõ sérthetetlen két napja ütik egymást.:) Fix mentésem meg nagyon régi van:( Nincs valakinek megoldása erre? Esetleg egy harcos-mágus mentése onnan, hogy a fõmágus beugrott az aranykapun?
több kép is van a házban,csak katt a megfelelõre..nem írja ki,mint más tárgyaknál,hogy door meg ilyesmi...ugyanolyan katt,mint a Don házában volt
Gondolom a Sonjás házban meg a kép, de nekem nincs ott katt. Kép van, csak nem jelez semmit.
adios
Van még olyan ami xp-t ad és van hp-s is,de ezeket sztem csak késöbb érheted el(chapter 2 talán).

Hogy a ...-ba lehet megtalálni Scordo-t. Látom hol van, ott nincs. Nyilván lehetne a tetõn - ott nincs - vagy a pincében, azt meg nem találok. Hmmm...
Halad, csak az a 7% meglett kb 3 nap alatt, azóta meg semmi hír, kezdek aggódni:S

Tényleg, van Dex, Str, és Mana permanens poti recim, mik vannak még? Fõleg a HP reci érdekelne, hogy van-e, és ha igen akkor merre, mert Chapter 1-ben nem találtam:(

KaszaN
Van már megoldás a hang problémámra?

KaszaN
De azér halad. :D

Asszem 4 wanderlustból potit lehet csinálni és az már 100 xpt ad!
enlightened
Egyébként megfigyeltem a növények újraspawnolnak bizonyos idokozonként ugyhogy ha valaki csak növénygyujtoként járja a szigetet az sikerrel járhat. A pixie hat-re érdemes figyelni kis sárga gomba és +1 dexterity-t ad, a másik az ogreroot ami pedig +1 strength-t ad és még érdemes wanderlustot +10 experience-ért és druid's hermit-et +1 maximum hit point-ért szüretelni. Jó növénygyûjtést!

Ezt nem tudom pontosan, én elõvigyázatos voltam és hamar felhúztam a Strenghtet 100-ra majd utána potikkal húztam tovább. De szerintem a trainerek nem tanítanak 100 fölött, nem számít hogy érted el a 100 pontot, potikkal, gazokkal vagy trainernél.

Kellene egy kis segitség!
Most kezdem összeszedni a Titan Armour darabjait, és itt vagyok az egyik kriptában a farm mögött, mindenkit megöltem, de ezen a kék varázsajtón nem tudok átjutni. A megszüntetõ varázslat nem mûködik.
Magyarosítás 1 hete 7%-on tart amúgy:)

KaszaN
A magyarosítás 7%-nál tart. :p