4439
  • Achient
    THX az infoért, na akkor megyek a monostorba
  • Takanohana
    rossz oldalról közelítettél, a rend az erkölcsöt képviseli, aljas tolvaj dolgokat a banditák tanítanak. de azért nincs minden veszve, a banditatáborban és a monostorban is tasnítják majd, legfeljebb visszajössz a városba a ládákért.
  • Achient
    Már végigvittem a kikötőváros feladatait a rend javára de még mindig nem leltem meg hol lehet a zárnyitás első szintjét megtanulni?
    Plz HELP!!!
  • Takanohana
    valaki megírhatná privátban, hogy mi lett a vége, mert angolul nem tudok, így a narrátor szövegét nem értem.
  • Morgolodo
    Próbálj másoktól is tanulni.
  • Rash87
    Az miért van,h 135 erő után már nem tudok többet tanulni? :\
  • Takanohana
    összességében szerintem nagyon jó a játék, a látvány, a harcrendszer, a hangulat teljesen jó. egyedül azt tudnám a szemére vetni a készítőknek, hogy túlságosan is másolták a Gothic 1-et, pedig ott is hiányzott, hogy a csatlakozás után már egyáltalán nem voltak mellékküldetések. A Gothic 2-ben ezt javították, kár, hogy megint elfeledkeztek róla.
  • Rash87
    Eddig mindenkin tovább tudtam menni,kivéve kezdeti nehézségeket,meg a gorillának kinéző állatokat :)
    Nem is tudom,hány fejezetes,de 2. fejezetben van már 130 erőm.
  • Vanka
    Hali!
    Én a mágiát erőltettem, mégis leginkább karddal harcoltam. 7-es kardozás szinten 1,5 kezes saját kovácsolásu gyikkarddal. Ha sok a gyik idézd meg Fredet a csontvázat nagyon sokat kibir, gyogyitható,szerintem eddig minden Gothic részben erősebb volt a mágia mint a Risenben. Mondjuk aki irta a 2 db kardfejlesztő gyürüt leírhatná hol találta. Én 1-et találtam játék végéig pedig minden ládát kinyitottam. Kereskedőnél sem találkoztam vele.
  • valhalla
    nekem a honosítás után eltűnnek az összes feliratok csak egy üres rész marad maga a szöveg helye.Tud valaki segíteni?
  • Morgolodo
    A sok erő segít az elitekkel szemben (nem tudom mennyi a max, van erő főzet recept, azzal emeltem 176-ra (ha jól emlékszem), de ha már több van, olyan sorozatokat csinálnak (4-szer, 5-ször is lesújtanak), hogy kampec.
  • Rash87
    Mennyi volt a max. erőd?

Ám nem is tudtam,hogyha megeszel 10 almát kapok 1 erőt :P
    Aztán jól bevásároltam almából... erre rájöttem, max 5-t ad,utána akármennyit ettem,hiába:D
  • Rash87
    Átvihetőek,nem fognak elveszi a küldetések.
  • Takanohana
    csak az a másik három, amelyik körbevesz.
  • hapi
    Biztos hogy rossz ütemben nyomkodjátok az egérgombot. Kimaxolt karddal és sok erővel szinte óvodás szint leütni az elit gyíkokat. Próbáld ki hogy ha jó ütemben nyomod akkor sokkal gyorsabban ütsz és nem tud közbe ütni.
  • DeDy
    Üdv.
    A kikötőbe kaptam egy küldit Tilda fiai, 2 megvan de Williamet nem találom merre van?
    Ha átlépek egy fejezetet a felvett küldik még megoldhatóak?
  • Takanohana
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    visszafelé kell menned, addig a toronyszerűségig, ahol rengeteg csonti meg egy vazallus gyűrűt viselő főcsonti is volt (eddig kísért idefelé Romanov egyik embere) na itt a tenger felé néző oldalon van egy kiugró, zárt ajtó, kulcsa Romanovnál volt
  • Takanohana
    a végső fegyver valóban fejsze, pontosabban kalapács, de +6-ot ad a fejszeforgatásra, szóval ha egyáltalán nem tanultál semmit, akkor is elég jól forgatod majd.

de tényleg röhej, mit taktikáztam a dungeonokban, hogy egyesével elcsaljam a gyíkokat. ráadásul van egy rész, ahol normális íj, nyílpuska vagy mágia nélkül szinte lehetetlen továbbjutni.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    át kell lebegni egy szakadék felett, a túloldalon meg kis helyen 4 gyík vár. ha előtte az ember még a túloldalról nem tudja leszedni őket valamivel, akkor közéjük pottyanva szinte esélye sincs. ja és kezdetleges nyíl nem jó, mert egyikük gyíkpap, ha lövöldözni kezdesz, de nem tudsz gyorsan végezni vele, levarázsol.
  • Merkaba
    Hej! A kalóz fószer, az a Romanov aki el akarta emelni Patty apjának kincsét (míg szarrá nem vertem) hol tartja fogva Pattyt?
  • Morgolodo
    Ja, azt még kihagytam, hogy engem, az agyontápolt szuperhírót, seperc alatt kiiktatnak. Petty, a gizda kis csaj, az egy szál kardjával csak úgy aprítja az elit gyíkokat. :)
  • KaszaN
    Hát ez szívás. Annira végülis nemvagyok előre a játékban. Lehet előről kezdem mágus harcosként.
  • Morgolodo
    Valszeg olyan láda, amihez küldetés tartozik. Csak a kulccsal tudod kinyitni, amit majd valakitől megkapsz.
  • Morgolodo
    Páncélt Én csak a Donnál tudtam venni (harcos), szerintem nincs is más módja. Egyre erősebbet ad. Így a vége felé már elég egyértelmű, hogy harcosnak lenni elég szopós. Hiába van kimaxolva a kardvívás, már mindegyik gyík simán hárítja az ütéseimet és olyan trükköket csinálnak rajtam, amit elméletben nekem kéne rajtuk. :) Ráadásul úgy látom, hogy a végén használatos fegyó egy fejsze. Akkor most gyúrjak arra? Na mindegy, most már csak végig zúzom a rohadt hüllőit.
  • Jocisan
    VÉGIGJÁTSZÁS!

VÉGIGJÁTSZÁS ITT, +térképek+cheat+help!
  • KaszaN
    Ki az a "Costa"? Hol van? Nekem most van egy páncélom amit Don-tól kaptam. De kell erősebb. Meg egy elég gyenge ruhát a kikötővárosban egy kigurától. Ez a páncélos dolog volt a legroszabb ötlet a játékban. Átkell kutatni az egész szigetet egy páncélér nevetséges.
  • Merkaba
    benne van még mindig a naplóban. azt írja menjek Sonyjához pihenni. én már kifeküdtem az ágyat nála de nem hajlandó szóba állni velem. bár most van egy ötletem: tréfa tekercs...
  • Rash87
    Amúgy azt vki megmondhatná,mi értelme van kitanulni a Zárnyitás 3. szintjét?
    3 ládát ástam ki,pl. az mocsár előtti csontvázas résznél,eddig egyiket se tudta kinyitni... :\
  • Rash87
    Már én is megbántam,hogy harcost csináltam a karakterből... :\
    Csak már sok idő van benne,nem kezdem előlről.
  • Morgolodo
    A hegy belsejében lévő gyíkok biztos, hogy kaptak egy rakat plusz skillt. Addig simán kardélre hánytam őket, ott bent, viszont szinte minden ütésem blokkolják (kardforgatás: max, erő: 87) és sorozatban ütnek vissza.
  • totya4
    Pedig valahol elakad a script, a naplóban is benne maradt a küldetés?
  • mokacsin
    Sziasztok! Az elején amikor a csaj beküld a romos épületbe,hogy keressem meg a láda kulcsát, hiába keresem, sehol nem találom! Tudja valaki, hogy hol keressem?
  • Takanohana
    egyébként szerintem nem túl kiegyensúlyozott a játék. én harcossal tolom, egész ütős karit hoztam össze, de a hegy belsejében megszenvedek a gyíkemberekkel, ha többen támadnak. gyerekem mágussal van, és ugyanott fél kézzel, oda sem figyelve öli le őket mágiával.
  • Takanohana
    szerintem semmi. mászkálj, meg fogod találni őket. páncélt, eltekintve a Costától megvehető gyenge ruhától, csak akkor tudsz venni/kapni, ha beléptél valamelyik frakcióhoz. gyűrűk, amulettek többet érnek, mint a páncél, tanulj aranyművességet és bányászatot, és tudsz magadnak készíteni ilyeneket.
  • marcuc
    csak az a küldi nincs kész amit pallastól kapok , hogy segítsem a rendet a kikötővárosban, de ugye az nem kell a beavatáshoz?
  • marcuc
    HALI! monasteryben minden mesternek megcsináltam a próbáját(abraxnak növények, illumarnak megcsináltam a fény tekercset, cyrusnak az ereklyék+ a ládák, vitusnak a könyvet, ignatiusnak a tűzkristályt) és mindegyiket jelentettem is ignaciusnak, hogyan tovább? nem mondja hogy kezdődjön a beavatás..pallasnak tudtommal nincs próbája, csak egy feladatot ad, de egy másik fórum szerint az nem kell...és a gameempiren a végigjátszás azt írja hogy a kovács ad egy harci botot , és akkor megkezdődhet a beavatás... nincs olyan opció a párbeszédben a kovácsnál, és még az árui között sincsen harci bot...h ogyan tovább ? előre is kösz... ja és minden mellékküldi megvan csinálva a monasteryben...
  • Rash87
    Ez engem is érdekelne...
  • KaszaN
    A térképen mi jelöli az ásatásokat? És persze harmadszorra is megkérdezem...hol vehetek páncélt?
  • Bodrey
    Hali valaki esetleg tudna nekem abban segíteni, hogy most raktam fel a gamet és amikor párbeszédet kezdeményezek akkor elsötétűl a kép és kifagy.
    Win7re raktam fel a progit.
    Előre is kössz.
  • Calver
    mesteri (3-as szintű) zárnyitást ne tanulj, többre mész azzal, ha tekercsírást tanulod meg - nagyon kevés 3-as nehézségű láda van, azokra bőven elegek a tekercsek is, ellenben ha tudsz firkálni, azzal sokkal többre mész: élőhalott idézés egynek pl iszonyat táp.
  • Merkaba
    Pont ez a baj. már aludtam egy csomót és már elbarangoltam sok helyre is és mikor visszamentem a kikötővárosba hogy most hátha megadja magát semmi nem történik csak mondja hogy a legszebb állatát megöltem. menyét sem reagál semmit.