4439
  • grebber
    Van nálam 30-as sebzésű kétkezes meg 42-es pengés bot de azokkal nehézkesebb a harc nekem így csak a buzogányt használom csak.
    Megmondom őszintén nem tudom már kitől tanultam.
  • MrStokes
    28-as sebzesu buzogany? En lvl 5-6-on 30-as sebzo kardot hasznalok, Sharp Sword a neve, es lovesem nincs honnan van, talan kovacsoltam. :)

Banyaszatot hol lehet megtanulni?
  • grebber
    Elkezdtem barangolni kifele jövet a banditatáborból Jóisten se tudja merre vagyok térképet nem néztem még meg.De magas hegyekben romok között csontokkal,férgekkel,tücskökkel,madárkákkal,farkasokkal tarkítva.
    Közben bányászgatok de még mindig gyenge vagyok. 10-es szintű csak és a fegyverem se valami jó 28-as sebzésű buzogány 11 óra gameplay után.
    Vannak olyan helyek ahova majd vissza kell térni mert brutálzáras ládák/ajtókat magam mögött hagytam + hullarablós terület amiket nem tudok legyözni.
    Eddig 1 db vertem le de azt is csak azért mert volt nálam 1db + 50 sebzéses varázstekercs.
    Nagyon jó a game minden tekintetben hozza a Gothic hangulatot.
  • grebber
    "Örök tűzlabdát" csak a monostorban lehet kitanulni??
  • Takanohana
    hát ezt nem figyeltem, valamelyik tanítás során szólt olyat az oktató, hogy ki lehet térni, attól kezdve alkalmaztam. én arról beszélek, mikor védekezés helyett két gyors oldalgomb, és 90 fokban az ellen oldalára kerülök.
  • Takanohana
    2. fejezetben annyi teleport kő lesz, hogy számon sem tudod tartani őket. a fontosakat (banditatábor, monostor, kikötőváros) simán odaadják, nem kell zsebmetszés. a többit meg kell szerezni.
  • MrStokes
    Jelenleg 3-mas szintu a kardozasom, de mar 2-es (sot mar lehet, hogy 1-es szintjenel is) szinten is tudtam oldalra kiterni, oldalra ugrani,gyakorlatilag ezzel a technikaval sikerult legyozni az osses eddigi ellenfelet az arenaban. Szoval mar az elejen is van valami ilyesmi, de persze lehet, h ennek van kesobb vmi fejlettebb verzioja.is.

A hullarablo becsuletes angol neve ghoul vagy vmi ilyesmi?

Tegnap leadtam a Donnak a kardot valamint beszeltem Ratchel-lel es Brogart-tal, es vicces volt latni, hogy az addig teljesiteni nem tudott 4 kuldim hirtelen mind keszen lett. (Ezek voltak azok, amiknel nem nagyon tudtam, hogy hogyan is kene oket teljesiteni.)
  • grebber
    Akkor lehet azért volt mert éppen aludt berohantam az őr mellett azt beszéltem vele.
    Kellenének már a teleport kövek mert azzal megy el a legtöbb idő hogy ide oda mászkálok.De olvastam csak chapter 2-ben lehet őket használni.
    De itt is megkell tanulni a 3-as zsebmetszést hogy Fincher-től eltudjam lopni mert ha jól láttam egy netes térképen akkor nála van a bandita táboré. (Hol van az a régi szép G3-as idö amikor csak szemfülesnek kellett lenni és simán találtál teleportkövet mindennemű balhé nélkül)
  • MrStokes
    Ez a Don-nal veheto pancel milyen ertekeket ad es mennyiert adja a Don? Jah, es miket kell hozza teljesitenem, hogy felkinalja megvetelre?
  • MrStokes
    Amikor bemesz a Donhoz, akkor a hatso szobaba nem szabad bemenned, mert azert harapnak az orok. A nagyobb eloterben a tronus kornyeken alldogal nappal a Don. Ejjel en nem talaltam meg, ezert logikusnak tunt h ejjelre visszahuzodott a hatso szobaba alukalni, igy en is hasonlokeppen tettem, aztan nappal visszamentem es ott volt.

Nem lehet, hogy te is ejjel probaltad a Don-t megtalalni, es mivel nem volt sehol, bementel a hatso szobaba, es ezert tamadtak meg a katonak?
  • balee4
    Oda csak lebegés varázslattal tudsz feljutni.
  • totya4
    nem tudom már melyik szint az, amikor dupla oldal gombra nagyot ugrik oldalra. igen hasznos. könnyű az ellenfél oldalába-hátába kerülni, és míg reagál, be lehet vinni egy-két tiszta ütést.

Én magyarítással tolom, de ilyen oktatásra nem emlékszem mint kardforgató... amúgy tényleg odébb lép erre kicsit, szóval ez kimaradhatott a magyarításból.
  • Takanohana
    egyik tanonc elmondja, hogy a könyvtárból nyílik egy titkos ajtó. keresd meg, menj be, és ott is olvass el minden könyvet. amúgy is be kell menni, mert az alkímista mestert csak így lehet megtalálni.
  • Takanohana
    oda nincs is út. a monostor bejáratától indulva menj toronyiránt arra, amerre a térképen a pötty van, és figyelj, hogy legyen akrobatika képzettséged vagy gyűrűd, mert kétszer is le kell ugrani. jobb híjján lebegés varázslat is megteszi :)
  • KaszaN
    Mit kell csinálni a kolostorban amikor azt a feladatot adják, hogy olvassam el a könyveket a könyvtárba és ha elolvastam akkor is a mester aztmondja "nemhiszi hogy megtudnád mondani a második könyv címét amit elolvastál" és semmi. Mit kell ott csinálni? Am ha a kolostorhoz csatlakozok muszáj a botharc?
  • Rash87
    Ingyen sehol se fogsz találni.
    Don-nál csak megvenni tudod,annál jobbat nem fogsz találni.
  • DeDy
    Na, megvártam míg senki nincs a környéken aztán nekiestem Eriksonnak és elvettem a kulcsát így nem lett gubanc és megy is a küldi rendesen.
    Viszont a sír keresésnél van 1 kis problémám ami a vulkán lábánál található oda hogy lehet eljutni? Nem találtam utat ami arra vinne, pont a rend harcosai által elfoglalt tanya mögötti hegyen van(gondolom).
  • grebber
    Anélkül az ajtón sem jutottam volna be!Igen mondtam Rachel-nek!
    Legelső őrön jutok utána ahol 2 őr áll na ott ha bemegyek donhoz már jön kirántott kardal a köcsögje!

Ingyen ruha van valahol?Vagy vegyem meg 1000-ért Dontól?
  • Takanohana
    akkor is, ha Rachelnek megmondod, hogy kardot hoztál a Donnak?
  • grebber
    Basszus ruhát lehet szerezni valahonnan ingyen??Nem hiszem el mindenhol 500 meg ezer arany még akkor is ha "tag" vagyok.

Az hagyján Donhoz be sem tudok jutni rendesen mert az őr lezúzza arcomat a don ajtaja előtt.
  • grebber
    Az akkor érdekes mert Luishoz csaltam egy csomo lényt a barlangbol és amikor fetrengett elszedtem tőle.

Oké akkor neki söröket.Kösz!
  • Rash87
    Még is lett :)
    Luis-nál volt,aki mindig sört iszik,adni kellett neki 2 sört,aztán ideadta az utolsó darabot.Egyébként Oscar-nál is kellett 1nek lennie,ez szinte biztos,mert én zsebmetszéssel vettem el,s utána kicsit ideges volt :)
    Mentés!
  • grebber
    Elküldhetem de erre nem lesz gyógyír :(

Mentésem!

• Rash87
    Max küldd el a mentést,s megnézem...
  • grebber
    Amiket leirtál valahol nincs kard.Mert mindent/mindenkit átnéztem amiket irtál és nincs meg az 5.

Ez csak azért szép mert akkor nem tudom végigvinni Don oldalán pedig azt szerettem volna :(
    Mert beleöltem már 10 órát el nem kezdem elölről!
  • Takanohana
    valami gáz van nálad, mert ez egy olyan küldi, ami nélkül megakad a fűküldetés, szóval annyin nem bukhat el a dolog, hogy másnak adtad Romanov ládáját. Eriksont most is leverheted és elveheted a kulcsát, legfeljebb neked esnek az őrök, nagy ügy. ha nem akarod lekaszálni őket, fuss el előlük, egy idő után megnyugszanak. keresd meg az apja kunyhóját, szedd ki a ládájából a cuccokat, olvasd el az irományt, amit ott találsz, hátha így már reagál Patty.
  • Takanohana
    én úgy emlékszem, hogy Oscarnál nincs karddarab, csak összekovácsolja őket. emlékezetem szerint

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    van egy Luisnál, egy Craignél, egy Brogarnál, egy a hullánál a barlangban, valami Dorgan, és egy pedig egy ládában az egyik kis szigeten a mocsárban

de lehet, hogy rosszul emlékszem.
  • DeDy
    Gondolom ezt akkor árulta volna el a a ládikóját nem adom le a Rendnek.
  • grebber
    Nekem már előtte is felajánlotta de valami miatt eltűnt az a választási lehetőség :(
  • balee4
    Nekem amikor meglett a 4 karddarab, felajánlotta, hogy 200 aranyért eladja a nála lévő darabot.
  • balee4
    Azt, hogy Eriksonnál van a kulcs, asszem Romanovtól tudod meg, legalábbis így rémlik.
  • grebber
    Hát ott rohadjon meg az összes kard darab.Direkt kitanultam 2-es zsebmetszést és nincs is Oscarnál az 5. kard db.Megtanultam a lopakodást hogy éjjel minden gond nélkül kirámolom a ládáját biztos abban van.Van a nagy szart.Sehol nincs.Jó kis bug mondhatom:(
  • DeDy
    Inkvizícióhoz csatlakoztam már, Egyikük sem áll velem szóba, Eriksont 1x már ledaráltam, de nem loptam el tőle semmit, nem szoktam lopkodni, de ha Eriksonnál van a kulcs de már nem tudok vele beszélni akkor a verekedést se tudom kikényszeríteni belőle? Akkor hogy? Ezért most meg kéne tanulni egy olyan skillt amit nem akartam hogy zsebtolvajlással szerezzem meg? A másik meg hogy semmi jel nem mutat arra hogy be kéne menni a kalóz házába mert Pattynek kell onnan irat, de sejtem melyik az a ház csak épp bejutni nem tudok, és arról sem volt infó egyik párbeszédben sem hogy Eriksonnál lenne a kulcs oda.
  • balee4
    Romanov-tól indulj el, először dolgozz neki, így megszerezheted Erikson-tól a kulcsot, sztem csak ezután hajlandó Patty elhagyni a várost.
  • Morgolodo
    Ezért kell állon verni Eriksont és meg van a kulcs. Abban a házban (a hal árussal szemben) van egy irat, amit Pattynek kell adni. Romanov a kikötő legvégén egy kis tömlöcben van, hozzá is be kell jutni.
  • DeDy
    Beszéltem mindenkivel a városban de semmi, már nem is állnak szóba velem, próbáltam tréfa tekercset semmit nem ér, nem is tudom minek van a játékban 1x nem értem vele semmit. A kalóz főnök háza sejtem melyik de nincs meg a kulcs és ugye 3as zárnyitás sincs mert azt majd elvileg csak Patty tanítja meg miután kijut a városból:S
  • Morgolodo
    Romanovval beszéltél már? Petty faterja házát megtaláltad? Eriksonnál van a kulcsa.
  • balee4
    Ki fog derülni, de csak miután találkoztál az inkvizítorral.
  • DeDy
    Tipp a Patty-s küldire, bugra? --> (2694)
  • grebber
    Akkor megyek kikötőbe küldi csinálni mert ahogy nézem 2-es szintű zsebmetszés kell Oscarhoz.
    Az viszont zavar hogy már 7 órát beletettem és semmi nem derült ki hogy mi a téma mi lenne a célom tulajdonképpen tehát ,mi a fősztori!.