Risen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Vannak ellenfelek, akik ellen én ikább íjászkodom. Mivel erõm magas vennem egy crossbowot, amit 75-öt vág. 3 lövés egy gyíkember.

Az AOE támadás az mit is jelent? Hanyadik szintû vagy? Én asszem most már olyat azért túlélek még nem max HP-ban is. Még a régi vértemmel is túléltem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
Én mágussal tolom, és amikor az Ogre eltolja az AOE- támadását (szép fény a padlón) erõsen meghalok azonnal😄

Viszont már megvan a seal 2😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Bocs, teleport kõ. 😊

3. fejezetben vagyok. Kezdek nagyon táp lenni. Találtam egy sword +1 gyûrût, így már 8. szintû kardozásom van. Bastard sword egyezesben megy. Az egyik nevesített csonti kardját használom. Az áruló kardja vagy milyen néven fut. A csontis technika meg mûködik. Levertem már egy bestiát és 3 ogrét. Hogy ezeket szólóban mikor lehet leverni, az rejtély. Brutál erõsek.

A gond az, hogy kombót nehéz összehozni ellenük 1:1-ben. A 3. ütéssel elég komolyat ver rájuk azért az ember.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Amugy meg :
http://gamempire.extra.hu/articles.php?article_id=66
van vegigjatszas is lentebb az oldalon
"A Discek temploban is voltak, ha jól emlékszem. Az egyiket erõtér is védte. Igazából kicsit gáz is van, mert alig van hely ahol nem jártam, de jó ha 7 db van meg összesen."
Ez tenyleg gaz, merthogy 5 drb Disc van osszesen <#vigyor2>
Molnibalage
A nagy lények mellett szépen elsprintelek vagy átváltozom kis lénnyé.

Molnibalage
A Discek temploban is voltak, ha jól emlékszem. Az egyiket erõtér is védte. Igazából kicsit gáz is van, mert alig van hely ahol nem jártam, de jó ha 7 db van meg összesen.

Molnibalage
A fõbejárat elõtti sziklákánl már eltûnt nálam.

A 2. fejezetben még semmi dolgod az erõtereken belül. Szerintem nem is akarsz oda bemenni 😊.
Már az elõbb is kérdezni akartam, hogy mi dolgod van most még elite warriorokkal?
A 2. fejezet célja a disc-ek összegyûjtése (legalábbis order oldalon, de úgy tudom Donén is). Szerintem arra koncentrálj. Mindennek eljön majd az ideje.
A klasszikus Gothic sorozatban (G1-G2-Risen) sokszor nem akadályokkal vannak leválasztva az egyes területek, hanem olyan ellenfelekkel akikkel egyelõre nem bírsz el. G2-ben is beslattyoghattál alacsony szinten az orkok közé, csak fogpiszkálót csináltak belõled.
szerintem az is majd küldetés lesz,ahogy a vörös erõteret Cyrus-sal tudtad kiütni és tõle kaptál 3 tekercset,gondolom majd lesz kék erõteres küldetés is😊
Gyger romhoz menj vissza és járd be,én is késõbb visszamentem és a vadász még mindig ott töketlenkedett és próbált kijönni onnan..vagy egy életben hagyott gnóm már kicsinálta😊
Molnibalage
2. fejezetben?

A másik gond, hogy jártam több templomban is. Kék erõtér volt. Azokkal meg nem tudtgam mit kezdeni, mert még nincs hozzá spellem. Ezek szerit sorban kell a templomokat végigjárni, ahogy adagolja majd valaki az unlock spelleket.

Molnibalage
Sajnos ott sem volt.

meg amúgy is..városi kovácstól 48as Reapert tudsz venni,az még +2 sword skillt is ad..egykezes..😊
Bucser
Semekkora miután wisdomot sehogy máshogy nem lehet fejleszteni! Strenghtet meg minden városban lehet fejleszteni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

való igaz,hogy állatok ellen pajzs jó..de én elmentem a banditákhoz és a kovácstól vettem egy 84es baltát..azzal azért csontikat meg ezt a buzi gorillát jól lehet agyalni..amúgy se véd az ellen semmi,csak ha ütsz,elugrasz..és Fred lefoglalja😊
vagy visszament a tábortûzhöz,ahol találkoztál vele,rögtön a hídfõnél,vagy felment a csajhoz,a druida elõtt van a háza..
Molnibalage
100-as erõm van és 35-öt sebzõ kardom, mert én csak pajzzsal vagyok haljlandó harcolni. Kétkezes fegyver nem blokkolja az állatok támadását.

Mivel tekercset írni tudok elkezdem gyárati a csontisat meg a +50 erõset. 😊

A játék grafikája egyre jobban tetszik, annak elennréte, hogy a talaj röhejesen lowpoly. A fények és árnyékok viszont elképesztõek.

Az viszont érdekes, hogy az egyik textúra effentet - ami kicsit mákostészta szerû felületet ad textúárknak - mozgás / állás esteén néha csúszik az objektumon.

Molnibalage
Levertem, csak mivel eltûnt a vadász nem tudok vele beszélni. Egyszer kiírt egy szöveget, hogy vár rá. Viszont nem tudom, hogy hol...

Molnibalage
De értem. Te viszont láthatólag nem érted. Futkorászással iszonyatos mennyiségût lehet ingyért összeszedni. A strenght fejlesztése meg komoly pénzmag. Mivel nem tudom, hogy seal mágiát mikor lehe megtanulni nem tudom, hogy ez mekkora elõny, de kicsit fura azért a dolog.

Nem tudom a nevét a varázslatnak..ilyen koponya a jele és csontváz harcost varázsol melléd..Fredet..na az elkezdi agyalni King Kongot,te meg a háta mögé kerülve csapkodd,mint a disznó és le fogod tudni verni..😊
Nem árt mondjuk ha van mellé egy legalább 70es fegyvered😊
Az a Gyger lesz ott fent északkeleten a legsarkában..a romok legmélyén van pedig a pincében...nagy zöld ogre😊
Nem követtem az eseményeket,hogy mentél a kolostorba,de mágus tudtommal csak és kizárólag akkor lehetsz,ha ajánlólevéllel mentél be önkéntesként,minden más esetben csak harcos vagy bandita😊
Bucser
Nem érted. NEM LEHET Learning pointért Wisdomot fejleszteni!!!

A wisdom csak annyit számít, hogy megtanulhasd a seal 1-4-et.

Molnibalage
Nos, szereztem máshonnan. Nem tudom, hogy milyen romról beszélsz, van egy pár.

Jó tudni, hogy akkor nem lehetek mágus, bár ez sejthetõ volt.

Nem arról volt szó, hogy hogyan tanulok pontokat. Arról, hogy ingyért több szerzhetõ, mint tanulással, ha mágus lennék.

Most 17. szintû vagyok, de eljutottam oda, hogy a temlomokban igazából nincs túl sok esélyem. Elite Warrior, Ash beast, stb. levernek, mint a vaka poharat.

Úgy látom, hogy szereted, ha lelövik neked a poénokat, tessék: az utolsó grave moth a rom belsejében lesz, ami közvetlenül az alatt a hely alatt van ahol a többi röpködött. De ennek mi köze lenne a mágiahasználathoz? Ez egy sima quest. Ráadásul azt írtad, hogy Donhoz csatlakoztál nem? Akkor nem is lehetsz mágus.

A wisdomra meg ha megfigyeled nem is lehet pontokat költeni, csak olvasással + kõtáblákkal lehet fejleszteni. Az elején ez jó dolog, de a vége felé mikor még hiányzik egy pár a 200-hoz, akkor meg ez a hátrányos. Nekem most 26-os szinten van 45 elköltetlen pontom, de mivel a wisdom csak 180 ezért nem tudom megtanulni a seal 4-et. Szóval ki van az egyensúlyozva.
Molnibalage
Az is "vicces" volt, hogy egy vadásszal mentem kinyírni az õ álmodott lényét, de mikor elértünk a golbinok romjaihoz szõrén szálán eltûnt. Valami útvonalkeresési bug miatt szerintem leesett a környéken. Fasza...

Molnibalage
Caspernak hogy a túróba lehet 6 szárnyat leszállítani? Csak ötöt találtam. 1 fejezetben meg eladtam a szárnyaimat, 2. fejezetben meg nem árul senki. A térképen sem sikerül grave moth nevû lepkedõ lénybe ütközni. Akkor most mi van ilyenkor? Bukta a teljes mágia vonal?

Az meg különösen vicces, hogy olvasgatából 110 környékén vagy a tudás, mikor egy pontot sem kölöttem rá. Az erõ 95-ös és ebbõl 20 az potion-ból jött. Kicsit kiegyensúlyozatlannak tûnik a dolog...

Molnibalage
Nem, nem az. Ott majd valaki lesz, egy küldetésben. Csak kulcs nyitja. Az elsõ várromnál van, nem a másodiknál, ahogy mész északnyugat felé.

köszi
3as szintû zártörés
A don tábor közelében a tengerpart melett van egy várrom szerûség televan csontvázzal ott van egy zárt ajtó hol találom a kulcsát nemtudja valaki?
Molnibalage
Azzal csinálom... Csak Patty helyzetét mutatja meg. Neten találtam térképet.

quest map fülre tessen megint kattintani...a sima world mapen nem látszanak a célpontok😊
Molnibalage
Van egy kis gond. Beszéltem a kalóz apukás csajszival és elsrõe a térképen ott voltak a pontok a ládákoz. Most nincsenek. Mi a rákért tüntek el? Így eddig összesen 4 hely van meg az elsõ ládával együttvéve.

Molnibalage
Na, végre 2. fejezet. 😊

A ládák közül meg még a térkép átvétele kiástam vagy 3-at. 😊

Azokat a rozsdás ládáknak meg Patty küldetéseiben lesznek szerepük,õ ad majd egy mesterkulcsot hozzájuk..
Mikor elmész kémkedni orderhez akkor nyílik meg chapter 2 sztem.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Molnibalage
A romnovos küldet hogyan lehet megcsinálni. Azt írja, hogy a raktárban levõ ládában levõ casketet vagy mit kér. Mindent kifosztottam, de semmi. Lehet, hogy véletlenül eladtam volna. Viszont küldetés tárgyet eddig nem engedett eladni. Akkor most mi van?

11. vagy 12. szintû vagyok, Don táborában tag, de még mindig az elsõ fejezetben vagyok. Ez normális?

Molnibalage
Amikor a dontól már páncélt vehet akkor ugye már csatlakoztam hozzájuk és nincs visszaút a másik irányába? El felejtettem menteni.

Mondjuk szerintem már korábban eldõlt, merta városban még számolt a küldetéseknél x/4-et, hogy éppen kinek tettem jó.

(Akkor itt most csak két frakció van?)

A játéknak kezd megjönni a hangulata! Barangoltam kicsit a szigeten. 😊

Molnibalage
Egyes párbeszédek fura módon akíválódnak. Már õk is kint vannak.

Egy ládát lehet kiásni a parhoz közel egy kicsit magasbb helyen. 3. szintû zárnyitás sem nyitja és a kalózzal sem jutok elõbbre, de a kalóz lányával sem. Mi a fene fogja azt nyitni. Van még 4-5 városos küldetés amit nem tudtam vagy tudok megcsniálni.

Pedig, ha jól emlékszem, pont ezeket az edényeket keresik Olf-on, ezért tartják fogva, ha leadod a raktárosnak akkor beszélhetsz az õrrel és kiszabadíthatod. Figyelmesen kell elolvasni a párbeszédeket. És tényleg, nem könnyû játék, de pont ez benne a jó.
Molnibalage
Hát, még mindig nem nagyon jön át a hangulat. Csinálgatom a küldiket, de semmit. A mocsárban este, viharos idõben jó volt barangolni.

Viszont csinálgatom, csinálgatom, de semmivel sem lépek feljebb. Van olyan küldi, ahol semmit esm tudok csinálni. Pl. a városban két fickó vár Olf-ra. Hogyan hozzam ki? Az õrrel beszélni sem lehet. A 3 db tányért odaadhatnám a kikõtõben valakinek, de kétlem, hogy ettõl a város másik végén valaki szíve megenyhülne.

Nem értem, hogy a G3 küldetés leíró rendszerét miért kellett elfelejteni. Most mindig a párbeszédeket kell visszaolvasni, ahol sokszor homályosan foglalmaznak.

Iszonyatosan sok téren nagy visszalépés a játék.

Én is ezzel kínlódom.Szerintem fel is adom.Nem idegesítem tovább magam.
De itt meg tudod nézni hogy kell megcsinálni: boss fight
Mint látom, már sokan végigjátszották. Hát mondja már meg valaki, hogyan lehet legyõzni a titánt? Akármit csinálok, vagy agyontapos, vagy beleesek a lávába és azt sem látom, hogy sérülne. Mit nem csinálok jól? Roppant idegesítõ, hogy nem tudom befejezni. A segítséget elõre is köszönöm.
Belfutottam egy bugba, leírom, hogy elkerülhessétek, ha esetleg nálatok is jelentkezik. Amikor Henrik csatlakozik hozzátok, és eléritek vele azt a várromot, ahol a gnómok vannak, akkor ha távolsági fegyverrel mentek rájuk akkor azok addig rohangásznak és dobálkoznak, míg az egyik belemegy a falba, és onnan dobál tovább. Henrik mikor odaér elõveszi a kardot és bele akar futni õ is a falba, na itt hal meg az egész, õ csak futna ütné, az meg csak dobál. Henrikkel ezután nem is lehet beszélni, és ha itt elmentjük, akkor visszatöltéskor el is tûnik mintha sose lett volna. Korábbi mentés visszatöltése után is elõfordult ugyanez ugyanígy. A megoldás, hogy még mielõtt odaérünk a romhoz, mondjuk neki hogy várjon meg minket, mi pedig menjünk be, és közelharcban aprítsuk le õket, hogy ne legyen idejük helyezkedni meg dobálkozni, inkább jöjjön ránk mind, úgy nem veszítjük szem elõl õket. Miután kész, menjünk vissza Henrikért.
Jack-nél a világítótoronyban van telekinézis spell.

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

Sajnos nekem is ezzel a hozzászólással kell egyetértenem... Én vártam a Risen-t, végig is játszottam... De ez messze nem az a játék, ami nekem anno a G1-G2 volt(a community patchekkel a G3 is van ilyen jó nekem) A grafikát nem mondanám rossznak, de jónak se... A G3 grafikája nekem is jobban tetszett(mondjuk 75%-ban) És miután végigjátszottam a játékot(mágus) nem volt az az erzésem mint a Gothic játékoknál, hogy LÁTNI AKAROM másik szemszögbõl is a dolgokat(elkezdtem ugyan, de elvesztettem az érdeklõdésemet a mocsárban való questelgetésnél) Már alapból a frakciók között se érzem azt az átütõ különbséget... A szigetrõl meg annyit, hogy ez (most is egyet kell értenem) kevés. A Gothicokban élmény volt felfedezni dolgokat, körülnézni, keresgélni... Itt volt egy olyan érzésem hogy mindig ugyanat(hasonlót) látok(erre lehet rájátszottak a dungeonok is, amiket alapból nem kifejezetten szeretek) Na az én véleményem ennyi lett volna. Nem lett ez egy rossz játék, de nekem hiányzik belõle az a plusz, ami egy átlag RPG-t egy JÓ vagy kiemelkedõ RPG-vé tesz
Bucser
Én mindig a game.co.uk-rõl rendelek. kifejezetten hasznos. + olcsóbb is (szerintem bármost a 310 forintos font miatt bukni fogok kicsit.

Molnibalage
Ilyet tudtam gyorsan szerezni. A kézikönyv úgy is letölthetõ angulul. Semmi olyat nem árul el, amre magatól ne jönnél rá 5 perc alatt.

A színész hangok tényleg jók. Ma végighalgattam a soundtracket. Atombrutál.