Risen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
A varázslatokat megveheted (a rúnákat ) A crystal magichez pedig küldit kell teljesíteni, hogy megszerezd mindet.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Már egyszer véig toltam az egyik oldalon hahó. 😊

Akkor ezeket megcsináltam. Pusztán megjegyeztem, hogy mindent ledaráltam, ami ledarálható volt.

Nem ezekkel van a bajom. Minden megcsináltam a városban, 4 mester tesztjén átmentem, de a varázslatok hol lesznek?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Pedig a városi küldetéseid semmik...William a kolostorban van,Beppo a banditáknál,Leon az erdõben...mikor találkozol velük,annyi már elég ahhoz,hogy Tildának beszámolj róluk..kovácsnak meg a gnóm zacsik..hát azt meg csak úgy,hogy mindent bejársz és minden gnómot leölsz,hogy össze szedjél 15 zacsit..nem mindegyiknél van ám..ezzel el lehet pöcsölni😊
Molnibalage
Érdekes ez a mágusos oldal. Képtelen vagyok a második fejezetbe átkerüli. Nem tudom összeszedni a varázslatok receptjeit. Ez egyik srácnak két spell scrollt kellene odaadni. Megvannak. Mégsem lehet átadni neki...

A kikötõben mindent megcsináltam a mama + fiúk és a kovácsnak a gnómok cuccai küldetés kivételével.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
A G1 és G2 estén is azonos vég volt, de a G2 esetén vagy varázsoltál vagy harcoltál. A G1 estén a legeslegvége azért ott is feladat megoldás volt, harccal kombinálva. Egyedül a G3 esetén voltak az elérendõ célok tényleg mások.

Még nem vagyok végénél,de amit hallottam..igazad van,lehetett volna két teljesen külön történet..egyik oldalon világmentés oké..másik oldalon esetleg akadályozás meg puccs-kísérlet😊
4.fejezetben küldetések okán lesz lehetõséged a kék energiamezõket is semlegesítened
Molnibalage
No igen. Kicsit fura, hogy tökmindegy, hogy mit csinálsz, a vége az egyforma ebbõl a szempontból.

Igazság szerint kicsit kellene valami más játékmenet, mert a kolostoros része az 'álá G2, a város meg kicsit álá Khorinis...

Nekem a fõellenség vette el a kedvem az újrajátszástól. Valahogy nem erre
készített fel a játék...
Ezért a Super Mario-s ugra bugráért kár volt úgy feltápolni magamat.
Kár érte, de a végét szerintem összecsapták...
Molnibalage
Hát én elvileg nem találtam meg mindet és nem is számított.

Peppuu
Helló!

Örülnék ha tudnátok segíteni. Az utolsó 14. teleport Stone-t szeretném megszerezni. Azt már megtudtam hogy hol van. Western Volcano akárhol. Meg is vannak a Lizardmanok akiket megölve hozzá is jutnék a stonehoz csak a bejáratot védi egy kék mágikus ajtó. Azon hogy jutok be? Találtam 2 bejáratot de semelyikhez nem jó a Destroy Magic Force Field scroll. Remélem van valakinek valami jó 5lete mert már nagyon idegesít. Elõre is köszi!

Peppuu

Hosszú és eredményes életet!!

Molnibalage
Már megcsináltam. 😊

Úgy tudom valahogy a kardokat ki lehet cserélni...de...ha ez most a nyomozósdi,akkor ne verekedj vele,csak szaladj el elõle,Vitus mester elé..😊
Hát egy kicsit elõbb kellett volna és akkor itt jópáran a magyar eladások statisztikáit erõsítettük volna, lsd: Dragon Age.
Molnibalage
Egy küldi hiányzik. Arickal lehet valamit csinálni, mert kapok egy ócska kardot a kovácstól. Bort hibáa adtam Aricnak, nem történt semmi. Sima bort kapott és nem az önbizalom növelõ vackot. Lehetetlenm leverni Aricot. Hogyan csináltad?

A staff fighnak most az erõ vagy ügyesség ad sebzés bónuszt?

Sziasztok!

RISEN VÉGIGJÁTSZÁS - FRISSÍTVE!
Monostor nyomozásoknál tartok a leírásban.

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

Molnibalage
Bucser, mágussal mennyire élvezhetõ? Nem vagyok biztos benne, hogy azzal is végig akarom tolni. A rend oldalon harcoskét tutira nem. Annyi idõm nincs.

Alapvetõen nem rossz, de valahogy a G2 emlékei szebbek.

Igazából azzal nem vagyok kibékülve, hogy a 3 éves Gothic természeténél hogyan tudtak rondábbat csinálni? A talajmesh miért olyan durva?

A fényhatások tényleg csillagos ötös kategóriát jelentenek, de mennyivel jobban mutatna egy még szebb tájon. A karakterek textúrái is nagyon ott vannak, de a tájé és egyes épületeké már kevésbé.

A zene szokás szeritn jó.

Egy igen erõs 8-as a játék egy tízes skálán nálam.

köszi
Calver
chapter 2 elejétõl tudod megvenni a Don mágusától.

"The trees move. Do you not see it?"

Tehasut
hoppá. most látom csak, hogy végre nálunk is megjelenik a játék!
ráadásul egész kedvezõ áron!
Molnibalage
Na, csak eljutottam a boss-ig. Elég hajtépõ egy játék. (A teleport kövek közül nincs meg az összes és érdekes módon az egyik duridás küldetés nem volt megcsinálvi. Különös.)

A titánra mennyit kell ráverni?

Molnibalage
A benyomható kapcsoló a kõajtók közül mindig egyet hagy nyitva. Kettõ helyen a tekerhetõ cuccot már használtam. Van egy ajtó balra, mikor mész le a hídhoz, ami nincs leeresztve, de az nem nyitható ki. A nagy teremben, ahol az ajtók vannak rács mögött kés undead ash beast van.

Itt mit kellene tenni? Se átjáró, se meglõhetõ kapcsoló, se semmi nincs. A nem kinyitható ajtó mögött lesz a 3. ilyen tekerhetõ, pötty van ott a térképen. De hogy a rákba jutok be oda?

Molnibalage
Három Titán tárgy meg van már. A maradék kettõ elég idegsítõ, hogy nem megy. A vízeséses barlangnál eljutottam a hídog. Ott elfogytak ötleteim. Semmi kis átjárót újabb lõhetõ kapcsolót nem találok és a mágia meg tiltott ott valamiért.

Molnibalage
A városban az gyógyitalos kereskedõnél a kovács mellett a kétszintes épülettel szemben. Még nem jártad végig a kikötõt?

5 lesz az a 2😊.."L" gomb,current quest,quest map
Leon ad egy "the coursed lords" nevû küldit....2 toronyot kéne elvileg megtalálnom 2 lorddal...valaki GPS koordinátát nemtudna mondni?😄
Azt eddig is tudtam hogy valahol találok de engem inkább az érdekelne hogy hol...😄 nemtudod véletlenül?
Molnibalage
Itt-ott találhatsz, de venni is lehet recepteket egyes emberktõl.

Permamenes élet (vagy minek nevezik) potinak a receptjét hol találom nemtudja valaki?
balee4
Lol, de mégis megjelent nálunk a játék, ráadásul honosított borítóval.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Molnibalage
Tényleg ez a legfontosabb kérdés? Nincs wareztopik?

Az miért van hogy már megjelent a game de senki nem törte fel külön, nincs razor, reloaded?
rotator
Abban teljesen összevissza van a szöveg (tagmondatok kilométerekre egymástól), itt meg van egy szép táblázat, ki mit miért kinek és hogyan mond.

á,szerintem beleuntak,hogy 60an is fordítják és össze kell fésülni a stílust meg a szöveg környezetet😊
grebber
De érdekes a GTA 4-be ennyivel több lenne a szövegelés??

Next PC upgrade: 2022

Solid Snake
Bizony, bizony aranykezû jómunkásemberek dolgoznak rajta <#worship>
KaszaN
Risen magyarosítás 78%-on. 😄

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Molnibalage
4. fejezet. Hát járkálom sora a templomokat, de eddig 1 tárgy van meg. Kinyithatatlan ajtókba is botlottam. Az meg külön kedvességnek tûnik, hogy vissza kell mászkálni kér arany gyík fejért, mert bezárul mögötted az ajtó.

Kicsit idegesítõ néha a gém. Asszem mágussal nem fogom végigtolni...

Úgy látom a honosítás jól halad: http://www.hunositokteam.weboldala.net/news.phpitt <#worship><#worship><#worship>
Molnibalage
Semmit sem találtam, az átlevitálás nem segíett. Átváltoztam kis állatkáváa és 3. próbálkozásra nem égetett meg a nyílás. Hogy elõtte kétszer miért, azt nem vágom...

Risen végigjátszás frissítve!

Itt lehet szemlélõdni!

Jó játékot!

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

Hát ha jól emlékszem:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

vagy elõtte volt jobb kéz felõl egy titkos ajtó és meg lehetett így a két csapdát kerülni, vagy átsétáltam a tüskésen megálltam a lángcsapdánál és "átlevitáltam" . De arra emlékszem, hogy utána még jól megtámadtak. 😊
Molnibalage
Kérdés törölve. (Azért elég érdekes számolja ott a dolgokat, ahol ezt meg kell oldani...)

Molnibalage
No, elakadtam. A templomban a bal oldaon nem tudok továbbmenni, ahol egy tüskés csapda és utána egy lángcsapda van. Ha a kini kapcsoló nem húzom le, akkor az elsõ lángcsapda is mûködik. Vagy el lehet osonni valahogy a csapda mellett?

Molnibalage
Hegyekben áll. Végigbányásztam már a fél világot. Még obszidiánom is van egy rakás. A városi kovács fel is ajánlotta, hogy csinál nekem valami szépet, ha viszek neki.

Bucser
kell hozzá arany is amit bányászni tudsz különbözõ helyeken.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Egykezes fegyverrel is több ellenfelet lehet ütni, de gondolom kisebb távolságból.

Egy rakás drágakövem van, mert semmit nem adtam el. Lehet, hogy ideje lenne megtanulni kovácsolni?

Bucser
én csináltam.

Rubintból +3 erõ+20 hp-s gyûrût tudok még csinálni.

Viszont a botharc kifejezetten tetszik, mert több enemit tudok egyszerre támadni. úgy hogy csak pörgök forgok az ellenségek között. míg a pajzsnáél valami mindig elkap oldalról mert úgy lassab vagyok.

Molnibalage
15-ös nyaklánc? Atyisten. Én még semmit sem találtam ami +3-nál többet adna. Vagy azt te készítetted? Kovácsolni egyáltalán nem tanultam meg. Szokás szerint a felesleges kategóriának tûnik. A G2 NotR-ben tanultam meg utoljára, mert pénzgyár volt.

Bucser
AOE = Area Of Effect (padlóra csap melletted.)

A crystal magic viszont vicces😊 olyan mint egy gatling a lövedék dobálós😊 csak kevés manám van még😊

Szintem asszem 14-es. De az erõm egy 15-ös nyakláncal is csak 50, a wisdom 103 és a staff fightning 4-es és van egy +1-es gyûrû hozzá. A mana pedig 72 egyenlõre. viszont pickpocket kivételével az összes support skillem maxon van (na meg a seal sem a wisdom miatt)