4439
  • krisztajo
    Fantusz! Tovább mentem és Lukor-nak a sisakokat tényleg leadhatom.
    Közben bemásztam a Don házába hátulról és találkoztam Olf-al.
    Megtanított a bányászatra és kérte, hogy mentsem meg.
    A tag a ház előtt azt mondta hogyha leadom a rendnek a három aranytálat akkor elengedik Olf-ot. Ez tényleg így van vagy csak megszívatnak?
    Esetleg meglehet menteni máshogy is???
    Biztos igazad van és Cid csak a csatlakozás után tanít majd meglátjuk.
    És Patty mit taníthat?
    Egyébként érdekes volt amit Romanov mondott róla, hogy minden csak nem egy ártatlan bárányka!

Takanohana! Akkor lehet, hogy én ezt a küldit már elbuktam?
    Ugyanis a verés után rögtön kirámoltam a ládáját és nem mentem közben el Cid-hez?
    Meg nem látott az biztos, ugyanis végig kint üldögélt a háza előtt amíg én ügyködtem.
    Viszont ha a láda kirablása után beszéltem vele az bukta volt.
    Most még érdemes Cid-el beszélni vagy már felejtős???
    Akkor majd fejlesztem az alkímiát és a kovácsolást és a zárnyitás és lopás jöhet a következő fejezetben.
  • Takanohana
    mindenkivel érdemes beszélni, akinek neve van.

hentes küldi menetét már leírták lejjebb, (Cid - fenyegetés - verés - fenyegetés - Cid - láda - Cid), ennyit lehet ebből kihozni. a küldi bukása lehet esetleg attól, ha meglátott, mikor a ládáját pakoltad ki.

nekem volt olyan, hogy Konrad meglátott, mikor az emeleten működtem és addig nem tudtam a küldit befejezni, míg rá nem nyomtam egy tréfa tekercset, hogy felejtsen el.

én úgy emlékszem, hogy 3. szintű zárnyitást, zsebmetszést első fejezetben nem lehet elérni...
  • Fantusz
    Nem tudom konkrétan mikortól hajlandó Cid tanítani, az biztos, hogy harcosként tőle tanultam a harmadik szinű zárnyitást.
    Patty is taníthat, de ő csak a kincskereső küldetése elkezdése után (második fejezet).
    Lehet Cid csak akkor tanít, ha végleg a don mellé álltál.
    Aranytálakat, páncél darabokat a don mellett is leadhatod, sőt, még fizet is érte a megbizott.
    Beszélj minden nevesített NPC-vel, néha meglepő küldetéseket lehet szerezni, nem gond, ha a rendtől indul a küldetés, befejezheted a don javára.
  • krisztajo
    Richardix! Akkor felmegyek és beszélek vele. Kíváncsi vagyok nálam mi lesz. Még én sem álltam teljesen a Don mellé úgyhogy talán nekem sem lesz bajom belőle.

Fantusz! Közben már 3/4-nél vagyok a Don mellett. Cid küldiét már megcsináltam és nem adtam fel, de azóta sem hajlandó zárnyitást tanítani csak ügyességet. Mi lehet a baj???
    Minden Rend pártival még nem beszéltem.
    Egyáltalán kivel érdemes ki ad még olyan küldit még amit a Don oldalán fejezhetek be?
    Attól a tagtól aki Tildával szemben áll a díszes háznál kaphatok küldit? Talán az a Don háza?
    Annak a kiscsajnak azt hiszem Lily és fazonnak akit a Don háza mögött őgyeleg van valami szerepük?
    Azzal a taggal érdemes beszélni (Sergio-val) aki a tömlöc felé áll, ha Ronamov küldijét már befejeztem?
    A sisakos küldi lenne az utolsó és meglesz a négy?
    Az aranytálakat csak a Rendnek lehet leadni a Don mellett senkinek??
    Már megvan mind a három csak azt nem tudok mit csináljak vele?
    A hentessel nekem is meggyűlt a bajom!
    Levertem kiraboltam amíg eszméletlen volt és kifosztottam az emeleten a ládáját is.
    De ha újra beszélek vele akkor mégis elbukom a Hentes kifosztása küldit.
    Hogy lehet ezt sikeresen befejezni???
  • Richardix
    én 1x frankón eldobtam az egeret, mikor egy koporsóból előjött egy csonti.
    Pedig számítottam rá :P
  • N3o
    Én még 1x már ki nem viszem ezt a játékot, elég volt egyszer a rend oldalán. A mágia maxra fejlesztve igen erős, de az élőhalott hamubestia így is kemény dió vele. A végigjátszásnak köszönhetően már 1 darabot megtaláltam a titán elleni szerkóhoz. Most keresem a maradék 4-et. Néha a frász jön rám 1-1 barlangban :D
  • Fantusz
    A rend tagjaitól is felvehetsz küldsetéseket, csak a don embereinek tetszően fejezd be.
    A mészáros előtt áll egy őr, aki Cidet szeretné lebuktatni.
    Beszélj Ciddel is, csináld végig a küldetést, figyelmeztsed a kémet, hogy tünjön el, aztán szólj Cidnek, hogy tudod ki volt a kéme, de biztonságban van - ezt követően megtanulhatod tőle a hármas szintű zárnyitást.

Zsebtolvajlással nem foglakoztam, de lehet Delgado is küldetés teljesítése után tanít mesteri szintre.
    Menyét ad néhány lopásos tippet, bár egy tolvaj már régen kirámolta a ládákat, mire ezzel előáll.

Parancsnok kb annyit mond, hogy tedd magad hasznossá, beszélj a rend harcosaival, segíts megszabadulni a don embereitől - ha a donnak kedvezően fejezed be a küldetést, egyszerűen visszavonják a rend megbízását.
    Carlos személyesen csak a hűség elnyerése után adna küldetést, bemehetsz hozzá, összeszdhetsz némi kacatot nála, de figyelmen kívül is hagyhatod a meghívást.
  • Richardix
    a parancsnoknak csak feltűnt, hogy eléggé ténykedsz a városban (bármelyik oldalon) és ezért hívott magához. Meg fogja kérdezni melyik oldalon vagy, 3 lehetőséged van: Rend, Don, vagy semleges. nyugodtan menj fel. Én am azt mondtam hogy semleges, de csak mert tartottam tőle, hogy 2 centiről a képébe mondjam azt, hogy a Donnak dolgozom. (igazából, még nem voltam egészen a tagja, de neki csináltam a feladatokat)

Ma elkezdtem a rend oldalán egy új játékot, mint mágus... hát nem hiányzik, hogy mindenért fizetnem kellett, meg a nyomozásos küldetés se volt rossz... szóval tetszik :)
    Pedig alapjában véve nem vok egy mágiapárti...
  • krisztajo
    Nos úgy jártam el ahogy mondtad és elkezdtem a küldetéseket.
    És persze közben lopok mint a gép!
    Viszont most elvesztettem a fonalat.
    A Don-nak dolgoztam és nem a Rendnek mégis hozzám lépett egy őr hogy keressem fel a parancsnokot.
    Eddig Delgado-nak adtam le Costa küldijét és Josh-tól is beszedtem a lóvét.
    Ezen kívül a halboltos és a beteg feleséges küldit csináltam meg.
    Ja és a gyógyszert is kiosztottam mindenkinek.
    Szóval ha a Don oldalán szeretném folytatni akkor foglalkozzak a többi küldivel és nem menjek be a parancsnokhoz?
    Vagy oda mindenképp bekell menni?
    Hármas szintű zárnyitást és lopást kitől tudok tanulni?
    Delgado bár azt mondta jobb tolvajjá tesz csak ügyességet tanít.
  • Richardix
    Amúgy, mikor a legelején mikor emgláttam főhőaünk arcát, egyből azt mondtam: Jé ez Wentworth Miller (Michael Scofield a Szökésből)
  • Richardix
    Na énis végigvittem, hát ez a bossfight szerintem egész jó volt, bár sajnálom, hogy nem lehet utána jár-kelni már. Milyen klassz lenne körbejárni a szigetet és mindenki istenítene engem :P

a sztorit valszeg a görög mitológia ihlette (Istenek és titánok...) mindenesetre egész jó. A harcrendszerre először úgy néztem, hogy "fúdeszar", de aztán belejöttem, és tényleg remek az egész :)
    nemtom kinek mi volt a legunszimpatikusabb ellen, de nekem mindenképp az Ashbeast (Hamubestia), illetve annak undead formája. Rohadterős, nehéz kitérni előle, szóval olyan "előtte-utána mentek" szörnyike :P

az NPC-knek megvolt a maguk személyisége, habár nem éreztem olyan jól kiforrottnak egyiket se, a főhősünk meg ugye egy névtelen, ismeretlen ember, akinek ugye mi vagyunk a személyisége. Ami a legjobban megdöbbentett, hogy egészen a legvégéig egyszer se szúrt szemet, hogy minekünk még csak nevünk sincs.... egyáltalán nem! sikerült úgy felépíteni a párbeszédeket, hogy ez valahogy ne érződjön. gratula!

viszont vannak negatívumok is a szememben, többekközt a képességek terén.
    A kovácsolás az egyik. Az, hogy csak kardokat lehet készíteni, és hogy kardokból kb 10x több van mint az összes többi fegyvertípusból, az egyszerűen megöli a fejszehasználatot, nagyon nem jó ötlet volt!

Hátizsákunk mérete korlátlan.. hasznos, de nem túl reális... ezt nem hozom fel negatívumnak de azért...

Ami nekem a leginkább hiányzott az a cuccok garmadája... a legtöbb RPG-ben rengeteg felszerelés áll rendelkezésünkre, és szomorúan láttam, hogy itt szó sincs ilyesmiről.

Nem akarok egy féloldalas beszámolót írni, legyen elég annyi, hogy tetszett, jó volt, és még 1x mindenképp kitolom, a másik oldalon.
  • royaltom
    Köszi
  • Richardix
    Elöször beszélgetni kell a hentessel arról, hogy elég veszélyes ez a város, és védelemre van szüksége, amit persze elutasít és végül nekedesik, akkor megvered, aztán újra beszélsz vele, elmondja, hogy nem fog fizetni, aztán vissza Cidhez, és végül a hentes ládáját kell kiüríteni.
  • flashka
    Na gyerekek a probléma megoldódott. Annyi volt a bánata hogy a hotfix nem kompatibilis a hivatalos patchel. Patch nélkül tökéletesen működik, csak a hotfixel.
  • royaltom
    Nem a nyomozásra gondolok,hanem amikor megkér Cid hogy félemlítsem meg a hentest,de ha egyszerűen megverem a hentest akkor mission cancelled :(
    Szóval valami más módszert ha tudtok,adjatok rá:D
  • Takanohana
    Nelson akkorra készül el a térképpel, amikor már szükséged lesz rá, azaz amikor felfedezted a titkos kijáratot.
  • Fantusz
    Csináld nyugodtan a küldetéseket, ahogy tudod, nem érdemes szelektálni, pláne, hogy semeleges küldetés nem is sok van.
    Először még lesz választási lehetőséged (don, vagy rend javára), de nem négy küldetést kell megcsinálnod ahhoz, hogy "hivatalosan" elhagyhasd a várost, de miután biztosítottad az egyik oldalt a hűségedről, a másik fél beletörődik, hogy nem nekik dolgozol, s nem haverkodik veled.
    Don mellett maradva, Cid bizalmát elnyerve hajlandó lesz megtanítani a hármas szintű zárnyitást, adnak néhány tippet hogyan tehetsz szert némi plusz pénzre, a tehéngyilkos küldetést sem kapod meg a rend oldalán - kétségtelen, hogy nem angyali küldetések, de az áldozatok sem szentek.
    Az ellopott kincseket visszaszerezve jutsz majd a titkos alagút nyomára, Patty az apját keresi, szeretne a városból kiszabadulni, néhány kétes alakkal is megismerkedhetsz, másokon segíthetsz, érdemes éjjel elcsenni a házakból az értékeket (lopakodva, különben közönséged lesz).
    A városból nem kidpbnak, akkor hagyod el, amikor neked tetszik, ha már megtaláltad a kivezető utat (most azt a lehetőséget hagyjuk, hogy leugorhatsz a falról, ennek értelme nincs, mert a vadont már kitakarítottad, fejezetváltásig ott nincs mit tenned)

Keresd meg a don házát, beszélj a környéken lebzselő nevesített NPC-kel, adnak küldetéseket, amelyeket a don, vagy a rend javára kell teljesítened.
    Az egyik feladat, hogy szered meg a don családi amuletjét, ami a házában van elrejtve.
    Az emeleten találsz egy fogva tartott szerencsevadászt, ő tanítja a bányászatot, beszélgess el vele.
    Küldetés kapcsolódik hozzá, beszélned kell vele néhányszor, a tanítás nem sürgős, hisz a városban nem veszed hasznát, bár nem kéreti magát, azonnal hajlandó megtanítani.
  • Richardix
    végefele tartok már 4/5 páncéldarab van meg, de a térképen 2 jelölés ugyanoda mutat gyakorlatilag, egyik a tábor fölött, másik a vulkán mellett, de az a 2 ugyanannak a barlangrendszernek a 2 vége.. akkor most hol az 5.? O.o
  • krisztajo
    Jaj bocs majd elfelejtettem a kardokkal és kovácsolással kapcsolatos leírásod igazán kimerítő volt! Nagyon hasznos infókkal lettem gazdagabb.
    Remélem majd lesz elég hozzávaló az obszidián kardokhoz!
    Egyébként Walter-nak hány darab kell majd az öntvényhez?
  • krisztajo
    Richardix! Akkor megnyugodtam csak én sem fogok mellettük elmenni!

Fantusz! Köszönöm az újabb válasz csokrok! Itt az utánpótlás!
    Elkezdtem a város küldijeit. Régebben azt írtad négyet kell megoldani az egyik oldalnak és már megy is tovább a történet.
    Én szeretnék minden küldetést befejezni. Akkor előbb a semlegesekkel foglalkozzak és csak utána a többivel? Vagy ez mindegy és bármikor befejezhetem őket akkor is ha már azt a négyet megoldottam?
    Megtaláltam Doyle-t. Ha jól tudom Ö tanít bányászatot?
    Beszéltem vele de nem lehetett nála ilyesmit szóbahozni. Mikor fog tanítani?
    Megkértem Nelson-t hogy készítsen térképet. De azóta csak azt mondja, hogy nem kérdezgessem állandóan. Mikor fogom megkapni?
  • Fantusz
    Egyes szintű kovácsolás: egykezes kardok
    Kettes szintű kovácsolás: másfél kezes kardok
    Hármas szintű kovácsolás: kétkezes kardok kovácsolását teszi lehetővé.

Vasércet, aranyat, obszidiánt, mellékesen néhány drágakövet bányászhatsz, miután megtanultad a mesterséget.
    A drágakövekből ékszert készíthetsz, az ércekből a kovácsok kard öntvényeket csinálnak, ezekből sajátkezűleg kovácsolhatod meg a kardot.
    Obszidián kardhoz elég sok obszidiánt, aranyat kell bányásznod, ráadásul egy gyíkkard is szükséges mintának.
    Obszidián öntvényt csak a kikötővárosban Walter tud készíteni.
    Egyedi fegyverek darabjait szétszórtan, ládákba rejtve találod.
    Egyedi egykezes kardok is vannak, de ezek nem túl jók, Arc kardja ad ugyan +1 kardismeretet, de a sebzése csak 30, ugyanennyi a sajátkezűleg kovácsolt fegyverednek is.
  • Richardix
    nos, a titán fegyverek a végén a kötelező küldetések (nem részletezem) helyszínén lesznek, szóval nem kell hozzá szerencse, csak mindent át kell nézni (ami nem nehéz, mert alapból keresgélned kell vmit, na de csitt)
  • krisztajo
    Igazad van nem görcsölök tovább megyek a városba.
    Azt hiszem döntöttem, bár a Rend oldalán szerettem volna játszani, de miután abszolút harcost szeretnék inkább mégis a Donhoz csatlakozom.
    Hiszen a másik verzióban is csak kiegészítésként használtam volna a kristálymágiát teljesen biztos nem tudtam volna kifejleszteni.
    De arra nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz majd kétkezes kardot egy kézben forgatni.
    Ilyet még egyetlen játékban sem láttam!
    A főboss harcot direkt nem néztem meg csak a titán fegyverrel kapcsolatos videókat skubiztam meg.
    Ezeket az egyedi fegyvereket mikor lehet megtalálni?
    Ha kijöttem a városból vagy még később?
    Én a Lélekölő egyik részét találtam csak meg eddig.
    Esetleg van valami térkép ahhoz hogy hol vannak?
    Egyedi egykezes kard nincs is?
    Obszidián kardot mikor kovácsolhatok?
    Csak a max kovácsolás kell hozzá és alapanyag vagy még valami más is?
    Egyébként a titán fegyvereket mindenképp meg lehet találni vagy ez is csak a szerencsén múlik?
  • xido
    Hú annál a nyomozásnál mindenkivel beszélgetni kell,vagy 2x is,aztán vannak olyanok,hogy "de xy most azt mondta,hogy...."..és akkor megered a nyelve mindenkinek:)
  • flashka
    Azt már fel raktam, de ugyanolyan maradt. Más ötlet? Patchet is felraktam. Holnap megbrobálom ujrarakni hátha... Nem lessz jó akkor meg uninstall legalább lesz hely a vinyon.
  • Nemkrirsz
    flashka: azért homályos a kép, mert a risennek nem a kedvence a 7 es szériájú nvidia...tedd fel a risen 1.01 hotfixet
  • royaltom
    Viszont arra nem jöttem rá hogy hogyan kellene megfélemlíteni a hentest.Van valami tippetek rá?
  • royaltom
    Mindegy,már megoldottam :)
  • royaltom
    Sziasztok!
    Van egy quest amiben le kell ölni egy tehenet és a fejét elvinni Konrad házába.Hogy kéne megölni a tehenet? mer ugye ha csak úgy neki ugrok nekem jönnek az őrök:S esetleg a hentest kell megkérni rá vagy mit kéne csinálni?
  • Fantusz
    Csontváz nagyúr: elég sok csonvázzal találkoztam, sajnos nem tudom pontosan hol is voltak a nagyurak, ha az első legyőzése után visszamész a Leonhoz a tanyára, s ismét beszélsz vele, ő bejelöli a térképeden.
    A gond ezzel "csak" annyi, hogy nincsen térképed, azt a kikötővárosban szerezhetnél.
    A két nyugati parton lévő romban voltál?
    A keleti partra vezető útról letérve is két gyűrűd lehet, Patroscon a barlangban volt - öt gyűrűt kell megszerezned, a hatodikat Leon adta.
    Kár a vadonban térkép nélkül görcsölni, ha eddig nem találtad meg a romos várat.

Küldetések zöme ugyanaz lesz a kikötővárosban, így a rend tagjaként is megtalálod a titkos ajtót, de jelentősége igazából csak mások számára lesz.
    Patty és néhány szerencsevadász a titkos ajtón jut ki a városból, ha a don mellett maradsz, te is, de miután a donnal beszélsz azonnal az inkvizítorhoz küld, s a történet közös szálon folytatódik, az inklvizítorra hivatkozva szabadon járhatsz ki-be a városból.
    A rend mellé állva is nyugodtan használhatod bármelyik kaput, Patty küldetése a főszálhoz kapcsolódik, ő csak a titkos kijáraton hagyhatja el a várost, s a don emberei is távoznak (őket a táborban viszontlátod, nem támadnak rád, de nem társalognak, nem tanítanak, kivéve a három testvér.

Lényegtelen a fejszehasználat, ha kard mellett döntöttél.
    Kizárólag a titán fejszével lehet sebezni a főbosst, de ha láttál róla videot, akkor tudod, hogy egy ügyességi játék, szöcskézni kell a boss körül, amíg az le nem guggol (csak ekkor sebezhető), alap fejszehasználattal sem kell neki sok ütés.

Kétkezes kardot csak a don mellett maradva tarthatsz egy kézben (neked ez lenne a kézenfekvő, ha nem érdekel a mágia), Titánszárny előtt is lesz néhány jobb kétkezes fegyver (a ládákban lévő törött darabokból), de az obszidián erősebb.

Másfél kezes kardok:
    Áruló pengéje: 55
    Viharhozó : 60
    Obszidián : 70
    Titán kard : 80 sebzés

Kétkezes kardok:
    Démon penge : 66
    Lélekölő : 75
    Obszidián : 90
    Titán szárny :100 sebzés

A két obszidián, illetve titán penge között kapásból 20 sebzés a különbség, ehhez jön még az erőmódosító, és a kardhasználat módosítója. Látványos különbségek lehetnek, s a játék harmadik fejezetében már nem oktalan állatokat kell aprítani, hanem képzett gyíkharcosok 3-5 fős csapatait.
  • krisztajo
    Fantusz! Megtaláltam a szigetet a szigetet kinyírtam a skorpiót és a víz alatti barlangot is.
    De itt nem volt csontváz nagyúr.
    Szóval még mindig nem tudom, hol keressem az utolsó gyűrűt!
    Már nem is szerettem volna semmi mást a városba menet előtt csak megtalálni a gyűrűt.
    De egyszerűen nem tudom hol keressem!
    Tudnál válaszolni a többi kérdésemre is?
    A titkos alagút csak akkor elérhető ha a Donhoz csatlakozom?
    Szóval a végéhez az a fejsze kell értem. De akkor emiatt külön kellene fejleszteni a fejszehasználatot is vagy tudom majd kardhasználattal is használni?
    Ezek szerint a Titánszárnyat egy kézben csak a Don mellett maradva tudom használni?
    Egyébként másfél kezes obszidián kard mennyivel sebez kevesebbet mint a két kezes?
  • Fantusz
    Negyedik fejezetben, amikor a titán páncéldarabokat kell összeszedned, a szarkofágokból előkerül néhány fegyver is.
    Korábban ezekre a területekre nem lehet belépni, mágikus burok védi.
  • Fantusz
    Tulajdonképpen nem jó sorrendben csinálod a küldetéseket.
    A szigete a gázló a hátsó kapuhoz van közel, oda Patty kincskeresős küldetése miatt indulsz a második fejezetben, egy névtelen sírt kirámolni..
    A sziget alatt van egy barlang, egyik bejárata a tenger felől, növényzettel benőtt, de fentről is be lehet jutni.
    Csontik ólálkodnak a barlangban, s találsz egy ládát is.
    A ládában van egy törött kard darabja, de hármas szintű zárnyitás kell hozzá.
  • asder
    A régebbi mentés megoldotta...
  • asder
    Van minden, kripta, gyíkok, oltár, ajtó ami nem nyílik szobor nélkül, de nem jön oda az Inkvizítor. Asszem betöltöm az egyik régebbi mentésemet...
  • N3o
    A titánkardot merre találom? Csak mert annyira mondjátok, hogy az a legjobb :D
  • Fantusz
    Pasz - az inkvizítor melletti kriptában nem jelentek meg gyíkharcosok?
    Tovább menni csak úgy tudsz, ha az inkvizítorral beszélsz, majd Vince áttöri a falat, de még így is csak csigaként férsz be a résbe.
  • asder
    Fantusz!
    Köszi a választ, de nem segített, mivel a térkép már meg van! Mint írtam, legyilkoltam minden gyíkot. Beszéltem az NPC-kkel is, követtem a gyík csapatot, megszereztem a térképet, de az Inkvizítor csak a kapu melletti oszlop gyűrűit forgatja meredten, és nem érdekli a térkép! Belefutottam egy bugba?
  • krisztajo
    Richardix! Még nem csatlakoztam senkihez sem így ez kilőve.
    Nálam még csak az első elnagyolt térkép van.
    A bazi nagy gorilla nem az ogre a hanem a hamubestia.
    Az ogre magyarul is ogrének van írva.
    Az erő lötyi recetjét azon a részen találtam ahol elmentem jobbra az útbaigazító fazontól a sok keselyű után le a tücsök harcosok után van egy rom. Az első részen van egy lejárat a föld alá.
    Rengeteg csonti és hullafaló, ott van egy ládában! De megérni!

Fantusz! A jobb kéz felőli bejárat csak egy szobába vezet néhány felszedhető cuccal. Ott nincs senki.
    Az már elírtam hogy eddig hol találtam csontikat, már öt gyűrűm van.
    Eddig ezek vannak meg: Jártam balra az útbaigazító fazon házától lefelé ahhoz a sok keselyű után először találkoztam Tücsök harcosokkal ott szedtem össze kettőt.
    Felmentem valami fennsík szerűségre a közepén egy kis tóval. Átmentem a hídon és a végén a toronyból egyet.Aztán az elhagyott gnómok által megszállt ház melletti toronyban is megtaláltam.És végül voltam a barlangban a kis tó mellett a gnómok tanyáján túl találtam meg a kriptát.Itt volt Patroclos és jó kis pajzsot szereztem tőle!
    Ez négy gyűrű és Leon-tól kaptam egyet.
    Ami teljesen ismeretlen nekem az sziget amit említesz.
    Ez illetve a bejáratot merre kell keresnem?
    A városi őrség felől vagy a másik kaputól?
    És bejáratnak mit keresek?
    A titkos alagút csak akkor elérhető ha a Donhoz csatlakozom?
    Szóval a végéhez az a fejsze kell értem. De akkor emiatt külön kellene fejleszteni a fejszehasználatot is vagy tudom majd kardhasználattal is használni?
    Ezek szerint a Titánszárnyat egy kézben csak a Don mellett maradva tudom használni?
    Egyébként másfél kezes obszidián kard mennyivel sebez kevesebbet mint a két kezes? Már csak ezen filózom!
    Takanohana! Nem mondom hogy csak egyszer szeretném végigjátszani. Csak szeretnék belő lehető legtöbbet kihozni, mert a második alkalomra fogalmam sincs mikor lesz időm!
    A mentés mindenképp jó ötlet hiszem a második végigjátszást elég a várostól elindítani.
    Én nem vagyok híve az ilyen előrejátszásnak bár tényleg remek megoldás.
    Ha választottam akkor arra fogok tovább menni, de ha mást nem is ezeket a kolostori küldiket valamikor mindenképp megfogom nézni.
    Ezek szerint egy idő után a kötelező tekercsek megvételére kell majd a legtöbb pénz?
    Gondolom elég húzós az áruk? És lesz is rá elég pénz?
    Tényleg jó ki adalék! És te mit választottál???
    Igen ezt a városi küldis részt már vágom köszi!
  • boos
    na akkor a végére értem én is... ez az utolsó harc egy hülyeség volt... igazából 4x csaptam meg... de mire kisakkoztam ezt az ugrálást...
    na mind1... elkezdem a rend oldalán is, most harcosként csináltam végig.

saját tapasztalatom szerint nagyon jó a játék, engem órákra lekötött, remélem a következő végigjátszás egyszerűbb lesz, ha másért nem is, de legalább tudom, hogy miként kell elkölteni az xp-t:D

az utolsó fejezet már nem sok gógyit kívánt, (azért volt ahol a saját figyelmetlenségem miatt elakadtam), de a gyíkok falkában tudtak meglepetést okozni a legjobb cuccokkal felszerelt karimnak is...szóval király:)))