4439
-
Jacky #3479 Tipp
+1 erő: 10 tojást kell megenni (amelyek egyébként is adnak minimális xp-t) A tojások megtalálhatók egy tó melletti farm körül, amikor átmész a Don mocsarától Harbor City felé. -
#3478 ha Donhoz csatlakoztál, akkor nem sok küldi vár a monostorban, azért beszélj mindenkivel, van, aki kereskedik, van, aki tanít.
a temetőbe érdemes bemenni, a kriptában van sok hulla, akiknél vannak cuccok, bár nem túl nagy szám egyik sem.
a monostorba szabadon ki-be járkálhatsz.
fejezetenként újratermelődnek a szörnyek, bá kisebb szamban, mint eredetileg voltak.
új fajták nem jelennek meg ott, ahol már kiirtottál mindent. -
krisztajo #3477 Láma voltam minden gyűrűt kipróbáltam csak azt az egyet nem a sarokban ami a járatot megnyitotta.
A telekinézis használata remek ötlet, kifogom próbálni.
Most már megvan a Viharhozó. Nagyon szép fegyver tetszenek a tüskéi csak azt sajnálom hogy még odébb van hogy egy kézben tarthassam.
Eddig meg sem figyeltem hogy azon a rúnák. Még jó hogy nem adtam el őket.
Most értem a Monostorba. Az őr nagyon tetszett!
Azok a bazi nagy szörnyek akit ólálkodnak az árnyékban!
A Don követeként a tekecsírás megtanulásán kívül van még küldi amit kaphatok vagy mindenki más elhajt a fenébe?
A temetőbe érdemes bemenni van valami lenyúlható cuccos?
Gondolom még így is érdemes minden nevesített NPC-vel beszélni?
Ha kimentem a monostorból még visszamehetek később? Most sajnos nincs egy tanulópontom sem a tekercsírásra.
Ha elkezdődik a második fejezet minden szörny és vadállat újra termelődik azonos szinten vagy magasabban?
Új fajták is lesznek a már bejárt területen vagy csak a felfedezetlen részeken a gyíkok? -
Richardix #3476 Meg azt is, ami nem :D -
Richardix #3475 heh... én odaadtam neki a cuccost, és miután elmondta hol a csaj, leöltem és visszavettem tőle ami engem illet :P -
#3474 A másik, közeli várromban. -
skampi #3473 hali!
nem tudja valaki,h Pattyt hol tartják fogva?
én lenyomtam a kapitányt ,nem egyezkedtem vele és most azt a küldetést nem tudom befejezni,míg oda nem adom a csajnak az örökséget. -
#3472 nem kell feltétlenül mindent végighuzogatni, ha gyanús egy terem, aktiválj egy telekinézis varázslatot és nézz körbe. ami mozgatható, azt kijelzi. ha nem használod a varázslatot, utána elteheted, nem vész kárba. bár nem emlékszem, hogy a gyűrűket is jelzi-e, de karokat, kapcsolókat biztosan, úgyhogy azokat is kéne. ki kell próbálni. -
#3471 Tekercsíráshoz alapfeltétel, hogy legyen megfelelő rúnád, rúna nélkül nem lehet tekercset írni - ne add el, sőt lehet még vásárolnod kell hozzá.
Mágus tud közvetlenül rúnából varázsolni, de én még a mágusommal is tekercsből varázsoltam, ha volt rá mód, rúnamágia sokkal több manát zabál. -
krisztajo #3470 Oké akkor még egyszer visszamegyek és mindent újra meghúzogatok.
Ezek szerint hiába vannak varázslataim (lebegés, illúzió, csonti idézés) azokat csak mágusként tudtam volna használni?
Kár akkor majd eladom. És a tekercsírást megtanulom.
-
#3469 Titkos átjárókat, ajtókat sokszor a közelben lévő vasgyűrűkkel lehet kinyitni.
A legtöbb vasgyűrűnek nincs semmi funkciója, ki kell próbálni mozdítható-e.
Ájánlott a fáklya, sötétben nagyobb eséllyel nem veszel észre valami fontos apróságot.
Próbáld megmozdítani a falba épített fémgyűrűt, valamelyik egy zár lesz, sok ilyennel találkozol majd, s lesz rá alkalom, hogy a falat áttörve kell tovább menned.
Miután bejutottál a donhoz beszélj a mágusával.
Ő említi neked a varázstekercs írás lehetőségét, amit a monostorban lévő kollégája oktat.
A don úgyis oda küld, hát ragadd meg az alklamat, s tanulj meg tekercset írni, tekercsekből harcos is varázsolhat, s néhány varázslat kötelező.
Lebegés, telekinézis, csiga alak nélkül néhány fontos hely megközelíthetetlen marad.
Lesznek még hasznos, tkercsre írható varázslatok, amelyeket tetszés szerint használhatsz.
Tekercseket meg is veheted, ha sajátkezűleg írod, kb féláron jutsz hozzá, 50 pénz a pergamen, a többi összetevőt állatok kizsigereléséből elvileg összegyűjtötted. -
Richardix #3468 AZ Ogre és ahamubestia legyőzése is azonos sémán mozog: ne hagyd, hogy megüssön. Ez szerintem inkább reflex, mintsem fejlettség kérdése, engem még a végén is 3 ütésből el tud intézni egy hamubestia, az ogre se sokkal több. -
krisztajo #3467 Fantusz! Na akkor oda sem megyek egy darabig. A hamubestia és az ogre még leverhetetlenek számomra.
Varázstekercs írást a Don követőjeként is megtudom tanulni?
Nekem már van megtanulható csontváz varázslatom és több más is (nem tekercs).
Ezeket csak mágusként tudnám használni vagy lehet harcosként is?
És melyik templomban kell majd mennem a szuperfegyverért?
Körbe caplattam a szigetet (már azt a részét amit eddig felfedeztem) és mindent kibányásztam. Megtanultam a hármas szintű kovácsolást és készítettem +15 erőt adó amulettet. Kinyitottam minden bonyolult zárat úgyhogy már van fél Lélekölőm és fél Viharhozóm csak épp így nem megyek velük semmire.
Az akrobatika gyűrű iszonyú jó, tényleg hihetetlen eséseket lehet minimális életvesztéssel túl élni vele. A monostor alatti rétről elugrottam egy kiszögelésre és megtaláltam a Lebegés gömbjét. Hogy az mekkora királyság! Kár hogy nem lehet zsebre vágni! Tutti állandóan úgy közlekednék! A fél szigetet át lehet lebegni vele annyi időt ad és ahogy a kari átmegy Buddha-ba tiszta röhej!
Egy kicsit jobban utána kapartam netem az élőhalott nagyuras küldinek.
Neked volt igazad ott van az utolsó ahol a gnómok vezére csak jobbra az oldal lépcsőn kell lemenni. Ez látszólag egy zárt szobába vezet, de van egy átjáró amit egy szekrény takar el.
Úgy vettem észre hogy fáklyával bevilágítottam és ott strázsált mögötte egy csonti.
Szóval elvileg itt lenne egy kapcsoló ami a titkos utat megnyitja.
Lehet hogy én vagyok a vak már átnéztem az egész szobát de egyszerűen nem találom! -
#3466 Nálam az egyik nagydarab ember halt meg. Egy fószer volt, odébb mentem gyíkokat ölni mire visszamentem hulla volt :D Na mondom bumm :D -
#3465 Első fejezet a csatlakozásról szól.
A főküldetés gyakorlatilag a második fejezetben kezdődik, amikor hirtelen mellékessé válik, megszűnik a két tábor szembenállása, az inkvizítor szeretne bejutni a vulkánba, a kristálykorongokért cserébe a don bármit kérhet.
A szigetet többször be kell járni (bányászat, teleportkövek megszerzése), a gyíkok még a harmadik fejezetben is tudnak meglepetést okozni (kikötőváros körüli invázió).
Negyedi fejezetet érdemes abban a templomban kezdeni, ahol az óhajtott fegyver található, különben alig lesz érteme, haszna. -
#3464 Gyíkoktól nem vagy messze, a második fejezetben már küldetés szinten is találkozol velük, imádnak kisebb csapatokban őgyelegni.
Küldetés nélkül elég, ha bemész a Tilda farmja fölötti templomba (monostor felé vezető út melletti tanya).
Skorpiók, gyíkharcosok után még egy hamubestia is ácsorog, azt jobb, ha még nem támadod meg.
Bármelyik templomos küldetést csinálod meg (keleti templom, vagy az eltűnt druidát keresitek) a gyíkharcosok feltűnnek a sziget különböző pontjain.
Tanulj meg varázstekercset írni, idézz csontváz segédet, ha nem boldogulsz egyedül a gyíkokkal - kellemes ellenfelek, később lesz belőlük több variáció (harcos, felderítő, elit, főpap)
A keleti templomba megy veled egy mágus, nyugodtan hagyhatod őt harcolni, kellemes segítség: ellentétben veled ő biztosan legyőzi a gyíkokat (halhatatlan), s az XP-t is megkapod.
Lesz néhány küldetés, ahol kisérőt kap(hat)sz, ezek nem mindegyike védett az elhalálozás ellen, a mágust nem kell féltened.
Patty is tud magára vigyázni, de ő nagyon meglepett, amikor lazán leverte a gyíkokat, s egy rossz lépést követően szakadékba zuhant.
(elvileg tahát ő halandó, visszatöltöttem, nehogy már ilyen szomorú vége legyen a leányzónak) -
Richardix #3463 hidd el, a chapter 1 tart a legtovább (mert ugye abban csinálod ált. meg a legtöbb küldetést) chapter 2-re meg alig marad más, mint a fősztorit előre lendítők... pár óra és jön már a chapter 3, és akkor mész be a vulkánba. -
krisztajo #3462 xido! A tréfa tekercsre gondolsz? Azt még nem próbáltam.
dartonita! Nem gondoltam, hogy az összes italhoz kell a Hős koronája így tényleg az erő lötyi a nyerő. Ezek szerint kishitű vagyok most megnyugodtam egy kicsit.
Hol vagyok én még a vulkántól meg a gyíkoktól most lépek a második fejezetbe!
De a titánkardra nagyon kíváncsi vagyok nem találtam róla sehol képet.
Fantusz! Hihetetlen miket tudsz! Ez nekem eszembe sem jutott volna!
Akkor számszeríj fronton megint körbenézek. Igazad van így marad az erő mindenképp.
Köszi már elhiszem, tényleg nem lesz semmi ha a végén már nem lesz mire a pontokat rárakni! -
#3461 Játékról van szó, s nem mindíg realisztikusan viselkednek az NPC-k.
A don háza előtt álló őr is simán beenged, ha előadod neki, hogy megkeresed az elrejtett amuletet (így már nem sok jeletősége van, ha az alagútból bejutottál)
Számszeríjat a táborban vettem, de lehet másnál is van, időnként frissül a kereskedőknél a kínálat, sisak, pajzs is lesz jobb a kovácsoknál.
Életerő italokat lehet csinálni, de szerintem értelmetlen addig amíg erőre is lehet gyúrni (tulajdonképpen a játék végéig).
Amit találtam megittam, az erő ital növeli a sebzést, halott gyíkharcos pedig nem sebez.
Csinálhatsz életerő, ügyesség, mana italokat is, de kár ezekre herdálni a hős koronáját.
Néhány étel is adhat plusz tulajdonságpontot, a mágusommal párolt lepényhalat zabáltattam, így némi plusz manája lett, van HP, és ügyességnövelő étel is, ezeknek a fűszeres erszény száma szab határt (kikötővárosban járva mindíg megnéztem van-e Konradnál, egyszerre 3 a készlete)
Majdnem minden képességed ki van maxolva a kardforgatáson kívül, lesz két kardforgatás gyűrűd, 22-23as szintre maxon lehet a kardforgatás, utána az lesz a gondod, hogy mire költsd a felesleges pontjaidat.
-
#3460 A permanens skillnovelo potikhoz mind mind heroes crown kell,marpedig sztem harcoskent erdemes mindbol +5os ero potiont csinalni,szal a tobbi nem jatszik.Piros eleteronovelo italt csomot lehet talalni ladakban,sot sarga ugyessegnovelot is.
Lvl 16on bizony nekem is 2es szinten volt,de akkor meg a kovacs botjaval+1botharc gyuruvel maszkaltam.Eloszor huzd trainerrel 100ig az erot,meg a kiegeszito skilleket es utana raersz felnyomni a sword-ot.Most hogy vege a vulkanban levo gyiktemplomnak gyult ossze annyi hogy fejlesszek rajt 4-5szintet egyszerre.Ott megtalalod a titan kardot,es elerve a 6os kardskillt mar hordhatod egykezben.Nagyon brutalis,asszm jatek vegeig ez fog maradni. -
xido #3459 oó..aki nem enged át valahol..annak viccet kell mesélni és míg röhög,el lehet mellette futni:))..Én idő előtt így jutottam fel mindig a kolostor felső szintjére:)) -
krisztajo #3458 Fantusz! Én oda lesem mentem. Ugyanis volt egy rendharcos aki a lépcsőn fel-alá járőrözött és mindig elkapott. De a másik megoldás nekem tökéletesen megfelelt.
Én kereskedő negyedben szinte mindenkit nappal fosztottam ki.
Megfigyeltem hogy este kijönnek a házuk elé traccspartizni, addig simán lehetett dolgozni.
Így loptam a fegyverkereskedő pincéjéből a botos is.
Leonardo kincses ládáját meg úgy pakoltam ki, hogy álltam mellette és megvártam amíg háttal fordul és nézi a könyvét és simán feltörtem addig! Megérte egy erő ital volt benne.
Na így végképp nem fogok tehenet ölni.
És a Vadász számszeríjat kitől vetted?
Egyébként maradandó életerő növelő lötyi is van? A druida bürökből nem lehet valami ilyesmit csinálni? Ezt még nagyon jó lenne!
Én eddig még nem ettem meg semmit gondolván hátha még kell.
Úgy láttam van maradandó ügyesség növelő étel de szerintem nem érdemes vele foglalkozni semmivel sem ad többet mint simán a hozzávaló.
És mire jó a többi növényféle (zöld levél, bogyó stb.)? Vagy azoknak semmi haszna? Mert akkor nem vesződöm velük tovább.
dartonita! Hát akkor neked lev. 16-on biztos nem kettes szintű volt! Remélem azért nekem is összefog jönni! -
#3457 Siman ki tudod maxolni a kardozast,en most vagyok lvl22 es mar 9es szintu.7esre eleg ha megtanittatod,2 sword gyurut is talalsz majd.Kovacsmestereket nezd vegig,a 75ot sebzo crossbow 4.chapterig boven jo. -
#3456 A trón jobb kéz felől a földszinten van, nem az emeleten.
A titkos folyósóról hátulról is be lehet jutni a termbe, a don amuletjén kívül még néhány kacatot összhe lehet szedni.
A békekötés után a don visszatér a városba, a rend pedig a monostorba.
Éjjel minden ládát ki lehet fosztani, ha megvan a hármas szintű zárnyitásod, az a küldetéshez fűződő nehezítés, hogy a tehénmészárlás után Konrad nem hajlandó aludni.
Számszeríj fejlesztés elég gagyi, az újratöltés sebességét növeli, nem a sebzést - kiegészítő képességnek megteszi így is.
Vadász számszeríjat lehet venni, annak már elfogadható a sebzése.
Ügyességre harcosnak nem kell gyúrni, de simán fel lehet vinni 40-50 körülire, ha gyűjtögetted a növényeket.
Edd meg az összes gombát, ami +1 ügyességet ad, illetve szerintem a +1 életerőt adó druida bürök is megehető.
A +5ös képességnövelő italok számát úgyis a hős koronája korlátozza, abból kizárólag erő italokat érdemes készíteni, az erőt érdemes 180-190ig feltornázni. -
krisztajo #3455 Teljesen igazad van. Túl lágy szívű vagyok de nekem így is jó lesz. -
#3454 azért szerepjáték, hogy mindenki úgy játssza, ahogy akarja. ha életben marad a tehén, hát életben marad :) -
krisztajo #3453 Fantusz! Arany ide-oda nekem de ez nem megy!
Még virtuálisan sem gyilkolok le a fejős tehenet.
Talán bennem van a hiba, de nem vesz rá a lélek.
Nekem még a trón sincs meg, de mindegy megszereztem a bordélyházból.
Azért ezt a max. lev. 30-at jó tudni. Ezek után jól megkell gondolnom mire költöm a pontjaim, hogy a kardismeretet kitudjam maxolni.
Feltéve hogy egyáltalán tudok 30-as szintig fejlődni alig marad már másra pont.
Így gyakorlatilag számszeríjra sem nagyon lesz.
Ha nem igazán tudom fejleszteni akkor is jó a számszeríj?
Kitől lehet jobbat-erősebbet venni?
Az eddigi két kovácsnál én csak alap számszeríjat láttam.
Annak a sebzése pedig eléggé ratyi.
Most akkor kell a számszeríjhoz az ügyesség van sem?
Ha ilyen kevés az alapanyag akkor szerencsésnek érzem magam, hogy kapcsiból 15 erő lötyit összetudtam hozni!
Takanohana! Nálam aludt Konrad. Igaz rettentő sokáig kellett éjszaka várni.
De én addig ácsorogtam az ajtaja előtt amikor egyszer már nem állt a pult mögött.
Körbementem a kovácsműhelynél felmásztam a háza tetejére és beugrottam az erkélyes részre úgy hogy közben nyomtam az osonás gombot. A finom leérkezés után em vett észre és simán kifosztottam az egész házat a lenti ládát kivéve. -
#3452 ha mégis meg akarnád csinálni Konrados küldit: a paraszt mindig a tehenek mellett van, őt le kell csapni. de mindenképpen a tehénnel kell kezdeni, gyorsan levered szegényt és elteszed a fejét. a paraszt neked esik, jó eséllyel levered. ha az őr is jön, megküzdhetsz azzal is, de ha leüt, az sem nagy baj, ezzel megelégszik. felkelsz és mehetsz Konradhoz. ott a második szopás, Konrad sosem alszik. ez persze jó is, mert üres az ágya. viszont nem vehet észre. ilyenkor kell egy illúzió varázslat, míg a nőt bámulja, nem csak a fejet lehet elhelyezni, hanem mindent ki is lehet fosztani.
Don házában a titkos fülke, már ha egyről beszélünk, kétféleképp közelíthető meg, a házban a földszinten jobbra kell menni, egy hátsó szobában nyomogasd a képeket. vagy Scordo folyosólyán kell egy lépcsőn felmenni, ott van egy bazinagy gomb.
ha Patty a városban marad, akkor nincs befejezése a történetnek, szóval ki kell juttatni. Romanov meg úgyis kimegy majd. -
#3451 Morbid a tehén mészárlás, de lehet vele aranyat szerezni.
Nehéz megcsinálni, de nem lehetetlen, én a lenti táborból számszeríjjal lelőttem, így nem támadtak meg, bár a tehénpásztor tudja, tehéngyilkosnak nevezett
A kép abban a szobában van, ahol a trón áll.
Patty, Olf és testvérei a főküldetéshez kapcsolódva játszanak még szerepet a történetben, Romanov nem megy veled, de fogtok még találkozni.
Max szint 30, mesterek 100-ig növelhetik az erőt, italokkkal növelheted tovább.
Erő ital sincs bégtelen mennyiségben, elvétve adnak jutalmul, találhatsz, de a legfontosabb ital-alapanyag a hős koronája, amiből nem sok van (18-20).
Számszeríj hasznos fegyver, ha nincs erős kristálymágiád.
Főleg barlangokban veszed hasznát, amikor egy szakadék túloldalán ellenségek várnak, majdnem öngyilkosság közájük lebegni - ilyenkor némi türelemjátékkal jobb messziről lövöldözni.
Egy erős számszeríjat érdemes megvenni a kovácstól, vesszőket találsz hozzá, de fegyvert nem.
Pontosabban a negyedik fejezetben találtam egy kezdő számszeríjat, aztán a titán számszeríjat (125 sebzés), de ha erre vársz, akkor kb. mintha nem is lenne.
Jobb fegyverek megtalálhatósága a titán fegyvereket leszámítva egyedül a kardokra igaz.
Hármas szintű zárnyitással, ha visszamész a város melletti szigetre, a barlangban lesz a zárt ládában egy kard darab, kérdés, hogy a másik fele nálad van-e.
Kardokból lesz választék bőven, a többi fegyver lehetőségek ehhez képest siralmasak, legfeljebb a kovácstól lehet valami fejszét, íjat, számszeríjat beszerezni, botharchoz meg a pengésbotot kell ellopni.
Titán fegyvereket mire megtalálod, majdnem vége lesz a játéknak. -
krisztajo #3450 Befejeztem a kikötőt. Csak három küldi maradt meg a hentes, Tilda fiai és persze a tehenes.
Na az kiverte nálam a biztosítékot!!! Konrad igazi seggfej de ez azért már túlzás!
De egyébként meg sem tudtam oldani.
Elmentem a hátsó kapuhoz a tehénpásztor állandóan ott van plusz még a két őr is.
Hogyan lehetett volna megcsinálni???
Volt aki a Don házában megtalálta a titkos bejáratot?
Én a felső szintet végig lopóztam el is loptam mindent a képeknél nem jutottam semmire.
Még szerencse hogy a bordélyházban megtaláltam.
Apropó bordélyház! Nagyon barátságos, garantáltan tetűmentes lányok és nagyon flexibilisek! Ez aztán a szlogen ami meghozza a kedvet!!!
Segítettem Patty-nek kiszökni és remélem nem bánom meg de Olf-éknak is.
Romanov-nak érdemes segíteni megszökni vagy csak rohadjon tovább a cellájában?
Érdekesség, hogy Garth követős küldiben engem nem szólított le a nőce.
Ami pedig a tanítókat illeti miután az egész kikötő a Doné lett Cid és Delgado is hajlandó volt hármas szintű képességeket tanítani.
Elfelejtettem néhány alapkérdést feltenni.
Hányas szintig lehet fejlődni van limit? A tulajdonságoknál mint erő van plafon?
Azért kérdem mert most vagyok lev. 16. max alkímia és zárnyitás, kettes kovácsolás és zsebmetszés, lopakodás, bányászat, 90 erő kettes kardismeret és alap számszeríjtudás.
Most készítettem 15 erő lötyit és egyet meg loptam Leonardo-tól (egyéként engem Ö nem volt hajlandó tanítani). Remélem nem hiába főzőcskétem?
Lesz még elégszer 10 pontom a kardismeret kimaxolására és kovácsolásra esetleg számszeríjtudásra, zsebmentszésre?
Egyébként a számszeríjhoz ugye nem kell ügyesség?
Nem akarok íjászkodni remélem azt nem kell külön fejleszteni?
Azt olvastam a szigeten elszórva lehet jobb íjakat találni ez igaz számszeríjra is? -
#3449 Thx.Gryger,a druidas kuldi es a keleti romok is most kovetkeznek,jo tudni. -
#3448 Csontváz idézés rúna a nevesített csontváz nagyúrnál, Patrosconnál lesz, ráadásnak dob még egy rúnapajzsot is.
A keleti partra vezető barlang kriptájában várnak. -
#3447 Na a kis harcosom eletutja roviden:
Chapter 2esben jarok mar,kimaxolt erovel es 2es kard ismerettel(+1ringbol).3as kovacsolas es lockpicking.
18.szinten sajat egykezes obsidian kard+war shield+hunters ruha+femsisak.15+5 ero amulet/ring.Van mar 5-6 heroes crownom,meg tobb ogre rootom,szal ha sikerul kitanulni az alkimiat,akkor bekeverem a +5 ero potikat is.
Kuldetesek szempontjabol most a diszkeket keresgelem,es a vassal gyuruket Leon-nak kozben pedig kiirtom ami megmozdul es banyaszgatok.A kalozkincs questsorozatnak most lett vege,es az orok vadaszmezokre kuldtem az egesz Romanov bandat.A keleti templom kesz,indulok lassan a druidahoz szoval gyanitom 20as szint felett leszek boven mire a 3.chapterbe erek.Ja a monostorban is voltam,a tekercskeszites rejtelmeit is elsajatitottam mar,varom h vegre Fred idezo runat talaljak vhol.Nagyon brutal igy 12x -es erovel(almak,potik,ekszerek,stb) csapkodni a mobokat :)
Ha meg1x nekiallok,akkor ijasz leszek az tuti.A szablyak ugyanis ahogy neztem dexterity fuggo fegyverek,szal biztosan az a karakter is eletkepes lehet. -
#3446 Akrobatika gyűrűd a játék végére lesz legalább négy - nem rossz képesség, ha magasról ugrasz, vagy leesel, kevésbé sérülsz.
Pattynak a második fejezetben is segítened kell, a küldetést nem szükséges befejezni, csak elkezdeni, s hajlandó lesz tanítani. Akrobatikát csak tőle tanulhatsz, a hármas szintű zárnyitásra is megtaníthat, de szerintem addigra Cidtől megtanulhatod.
Térképet 250 arany ellenében ad Nelson, egyszer elfelejtettem visszamenni hozzá, s amikor Patty elküldött kincsekre vadászni, mondtam neki, hogy nincsen térképem... nagylelküen adott egyet.
Visszamentem a térképészhez, rákérdeztem, hogy megvan-e a térkép, mondta, hogy igen, kaptam némmi XP-t, küldetés befejezve, s közöltem vele, hogy nincsen szükségem a térképre.
Patty rendes csaj, kisegíted néhányszor, cserébe később ő is segít neked a gyíkok elleni harcban.
Romanovról meg csúnya dolgok derülnek ki, vele nem lesztek haverok. -
#3445 Ugy remlik Patty tanit majd acrobatics-ot ha befejezted a faterja questsorozatat,es megvan a kincs. -
krisztajo #3444 Tényleg, ez királyság! Köszike! -
#3443 add vissza a gyűrűt neki nyugodtan, meg fog hatódni, hogy milyen becsületes vagy és neked ajándékozza :) -
krisztajo #3442 Jah Nelson gyűrűjét muszáj visszaadni csak úgy adja oda a térképet?
A akrobatika tudás még jól jöhetne és nem találkoztam senkivel sem aki megtanítaná. -
krisztajo #3441 Értem, ezt nem tudtam. Gondolom azért mert még nem találkoztam Scordó-val.
De ha akkor is elengedik Olf-ot akkor egyértelmű.
Akkor hagyom a hentes küldijét a fenébe, biztos nem adott volna annyi xp-t.
Ugyanis Cid-hez már hiába mentem vissza vele erről már nem lehetett beszélni. -
#3440 A három aranytálat nem muszáj a rendnek leadni, a Don emberének, Scordónak is lehet, akkor is elengedik Olf-ot.
A henteses küldinél esetleg megpróbálhatod, hogy rányomsz egy tréfa tekercset, de sztem nem éri meg, amúgy is elég furcsán ér véget ez a küldi. Cid szól, hogy rámold ki a ládáját, akkor majd nem tud fizetni a rendnek és kénytelen lesz hozzánk fordulni. Láda kirámolva és nincs tovább, a hentes nem fordul senkihez sem.