6068
-
#2228 Az lehet de nem Moszkvában. Ez csak a globális felmelegedés miatt van így :) -
#2227 Új zene csomag, az eddigieket felülírja, bővíti -
Cs3 #2226 30 fok, Moszkvában, nyáron? Simán. Tudod a kontinentális éghajlat sajátossága, hogy télen kurva hideg van, nyáron meg kurva meleg. -
#2225 kapok valamit ha végig viszek egy grand camping-et? vagy csak egy sima congratulations-t -
McCartman #2224 elozohoz: (mér nincs sg-n szerkesztes?:))
mit ad hozza ha alapbol spec force kiadasod van?:S -
McCartman #2223 persze, nem is feltételezem , hogy vki nem eredetivel játszik..;-)
a gyorsitas-lassitas funkcio pedig nalam nem mukodik:S , meg szerencse , hogy hudon is elerheto a funkcio..:) -
#2222 Csatára gondoltam:D -
#2221 Bár ha csatára gondoltál,akkor nincs :D -
#2220 Értelemszerűen,ha elfoglalod nem kap több pénzt ellenség belőle.Csak ha majd vissza foglalja. -
ugribugri #2219 ha van benn ellenség akkor igen -
#2218 Tényleg,az épületek elfoglalásának van valami értelme? -
ugribugri #2217 oppá:):):)
egy dragonyos egységem volt és 2 fél íjász és egy ágyús egység jött ellene külön külön. Gondoltam egyesével lerohanom őket oszt annyi. Persze az AI segített. berakott egy házba, és mivel a lovasok lovon be sem, így ki sem tudnak jönni. A házben nem engedte, hogy leszálljanak a lórol, ezért benn maradtak. Az íjászok és az ágyús felsorakozott a ház előtt és halomra lőttek.
ez ám a fer játék:) -
TDantes #2216 Nem értem...mi az hogy alap város? XD Tényleg nem értem -
Cat 02 #2215 Nem érted h alap várost volt ? :D
Nekem seregben csak lovasság meg line infantry van ^^ Ágyú se nagyon :D -
TDantes #2214 Lándzások? Ugyan...én sose képeztem lándzsásokat, azzal kezdtem, hogy hadi-fejlesztések, erős hadsereg, így soha nem volt gondom...nagyon hamar lettek gránátosaim is -
Cat 02 #2213 Városi emberekkel ? Meg a házból rálátni a főtérre... annyi mákom volt még h voltak lándzások és azokat beállítottam kapuba, eléggé nehezen jöttek csak át ^^ -
TDantes #2212 És minek be a házba? Ha te védekezel, csinálj földsáncot, azon ,megtörik a roham -
#2211 Így szeretem :) -
Martins15 #2210 Köszi! -
ugribugri #2209 ctrl, a -
ugribugri #2208 de a lovasok le tudnak szállni a lórol és akkor be mehetnek a házba:) -
Martins15 #2207 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.Több egységet hogy tudok kijelölni?(Pl amikor az egyik városomból a másikba szeretném átvinni a katonákat) -
Cat 02 #2206 Nekem egyszer kilőtték az ellent az épületből és lőtték tovább az üres házat, na akkor szívtam...
Meg mikor jön 3 lovasosztag 2 osztag felfegyverzett városi ellen,... városiak be a házba, lovasok meg nem tudnak bemenni, de hamar elfogy a lőszer =\ -
TDantes #2205 Nálam nem fogy el a lőszer, addigra kiirtom az ellenfelet. -
#2204 Akkor én azokat küldöm előre,máshogy már nem vehetem hasznukat:D -
Cat 02 #2203 Azért nem mind1, van amelyiknek hamar kifogy a lőszer, na az szopás :D -
#2202 Lol,kemény:D
Én most ráálltam arra,hogy legyen 2 lovas,4 ágyús egység,a többi meg mindegy mi,csak lőjjön:D -
Cat 02 #2201 Lovasság nélkül ? Merész ^^ -
#2200 Ez kemény volt, két fullos francia sereg. Azt hittem vesztettem, de végül egyszercsak megfutamodtak a csirkék :DDD
-
mnorbi #2199 ellenséges priestekkel mit lebhet csinálni ha az én területemen téritenek ? mert agentek képtelenek kinyirni 30 % eséllyel... 10 szer visszatöltöttem de semmi / -
Cat 02 #2198 Asszem a kisebb birodalom, a nagyobb birodalomnak elküldi 50 % pénzét, ezért a nagy gondolom megvédi ^^ -
#2197 Elvileg a bevételük fele a tiéd, nem te kéne hogy küldjél nekik. :D
Amolyan vassal state-szerűség a dolog ... -
#2196 valaki tudja hogy ez a protektorátus mire jó? mert a magyarokkal kötöttem egy ilyet és körönként küldök nekik 20000 pénzt meg a technologiákat és már van 3 teljes zászló aljuk de nem csinálnak semmit. -
#2195 Szerintem meg nem alázza agyon, ez hülyeség, (vagy nem láttad amikor minden maxon van a beállításoknál), és abszolut nincs béta állapotban! A med2nél alapból színesebb az egész, hisz középkori páncélos lovagokról szól az egész, azok meg jobban néznek ki, mint mondjuk egy sima muskétás egység, de nem szebb az ETW-től. Ok, vannak bugok, méghozzá pár idegesítő, de ezek minden első generációs friss TW-nél megvoltak (talán a Shogunnál nem). Ja, és gépfüggő mind a töltési idő, mind az end turn idő - hogy egy klasszikust idézzek -, "nincs elqurva a semmi". Főleg memóriafüggő - VK és sima RAM. Ez van. Lassan 2010-et írunk. Már a GTA4-nél látszott, hogy ennyi volt, új lett a mérce. Sajna el kell fogadni, viszont közel sem annyira komoly a dolog ezen a szinten, mint ahogy korábban kellett upgradelni. Sokkal kisebb ráfodítással lehet jó eredményt elérni, párezerért, mint évekkel ezelőtt, amikor új fejlesztéseket kellett eszközölni hardware szinten.
Nekem pl. sokkal jobban bejön ez a stratégiai térkép. Sokkal kezelhetőbb az egész, plusz ezerszer jobb ez a diplomáciai rész (bár tény, hogy néha ugyanúgy nem normális a gép, mint korábban), mint a korábbi - ide küldj diplomatát dolog -, bár legnehezebb fokozaton én korrektnek érzem az egészet, semmi ordító baromság, de ez magánvélemény.
A med2-t pl. nem éreztem ennyire átütőnek, az ETW-hez képest, mondom ezt az ETW minden Steames gyermekbetegsége után. Ezerszer jobb csatákat lehet vívni, mint a Med2ben, bár közel sem olyan jókat, mint mondjuk a Shogunban vagy a MED1-ben, de legalább feelinges az egész. -
#2194 A medi 2-höz ne is hasonlitsd grafikailag, mert a 3 éves medi 2 agyon alázza grafikában az empiret- ez tény.
Viszont a játékélmény, a birodalomépítés hangulata az még mindig tetőponton van, mint minden tw sorinál:)
Térképes dologgal amúgy is egyetértünk. Lesz ez jobb is majd karácsonyra :D -
bgabor #2193 Na kipróbáltam úgy hosszabban én is. Szerintem ez a játék még elég messze van attól hogy a Medieval 2-őt megszorongassa. Van benne lehetőség, és nyilván három négy patch múlva már jobb lesz a helyzet, de most még elég kezdetleges az egész. A töltési, end turnözési időkről, a gépigényről meg ne is beszéljünk. Sokkal rosszabb teljesítményt nyújt, mint a medieval2, pedig nem sokkal szebb. Grafikailag van néhány új effekt, ami a medi2-ben nem volt benne, HDR, DOF meg hasonlók, de a szépülés ebben ki is merül. A hadjárat térkép grafikája egyértelműen rondább. És ennek ellenére a gépigénye sokkal magyobb a medi2-nél, a grafika színvonalát tekintve indokolatlanul magas.
Szóval van benne lehetőség, de jelenleg olyan majdnem béta állapotban van, a patchek igencsak kellenének neki. -
Beyond silence #2192 Protectorate-ot mikor lehet csinálni valakiből? Nekem csak béke szerződés van most. KÖSZI -
scifi #2191 Tudnátok segíteni? 1788 nál egyszerüen kilép exe hibára hivatkozva.
mit lehet tenni ellene?(eredeti a játék)
előre is köszi -
#2190 Azt még tegyük hozzá hogy,ez eredetivel is működik.Azoknak írtam le TWO-n,akinek alap ETW van,vagy spec forces. -
#2189 Nekem működik... eredeti.