Empire: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Én a poroszokkal végigtolom (ha megúszom crashelés nélkül), patchet majd után felteszem.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

patch hol található?

Üdvözlet!

a.carkey
Ejj ...
Ekkora buzi patchet már rég láttam. Most, mindig törölni kell az autosave mentést, ha vissza akarom tölteni egy korábbi mentésem, ami még a patch elõtt elkezdett játékból származik.

A medve nem játék.

Üdvözlet kedves Total War rajongók!

Van egy erõs gépem. Akadásmentesen futnak a csaták maxigázon, ez tök jó nem is probléma az élet. DE!!! Amikor 1751-et ír a naptár az évforduló lenyomására és a fejszámolás elindulására egyszercsak a folyamat fehér alapra vág, majd kidob és az üzenet szerint súlyos hiba történt. Kifigyeltem hol dob ki és ott átvariáltam dolgokat. Tovább engedett, majd egy másik fordulónál megint fehér alap és windosba vissza. Kérlek Titeket, aki sejti a hiba okát írjon. Gyenge a RAM? Vagy a mi szent tök? Utoljára: a csaták fullosan hiba nélkül folynak.

Köszi
rodzsi
engem is érdekelne h érdemes e ezeket a modokat használni, meg honnan lehet letölteni õket!!

gondolom ezek inkább csak szebbé teszik a játékot, realisztikusabbá...

Kange
használtok modokat?

ami igazán érdekelne a DarthMod, valamint a Battlefield Smoke Mod, Battlefield Sound Mod and Blood Mod, hogy ezek mennyire fogják a gépet?

Steam acc: kange82

Hogyan? Érdekelne a Victory kinyitása.

bardocz
Én most Hannovert akarom elfoglalni,de nem ám akárhogy,hanem egy új,erõs sereggel,utánuk automatikusan jönnek majd a dánok,ha megtámadnak,illetve olaszokat kéne még elfoglalnom,4000-ret adóznak körönként...Abból fenntartok egy olyan sereget,ami az érkezõ spanyol egységeket eldárdázza.
SötétBarom
Nincs kapacitásom. Nyugaton van a sereg tápos része, keleten csak nyomorult dragoonok vannak, akik elvileg a rendre vigyáznak.. Azt a W-s tartományt protektorátusért cserébe lepasszoltam hannovernek, így õk most fedezenk a hollandok ellen, így át tudok csoportosítani keletre. Kicsit félek az osztrákoktól, de majd megkenem õket az egyik körben egy porcelánkészlettel 😊 Ha lengyeleket eltakarítottam, akkor már hawaii van, mer az oroszok meg ottománék nagy haverjaim 😊 Onnantól kezdve a brit szigetekrõl rástartolok a karibi térségre.

bardocz
Támadd meg õket,semmiség elfoglalni a területeiket,az oroszokkal meg nekem sikerült egy ezresért békét kötnöm utána.
SötétBarom
Ez a brit nézeteltérés hazavágta az indiai terveimet. Elkezdték gyalázni a kereskedelmi útvonalaimat, a hollandokkal karöltve. 😄 Volt egy nagyszerû tengeri csatám a csatornán, ahol az ellenség mind a négy irányból jött (erõsítések miatt), én meg 3 db 2nd rate-el szarálõttem 17 hajót xDDD. A végén azért a túlerõ legyûrte õket (igazából pechem volt, mert kettõ felrobbant).

Ezek után partra tettem a legelitebb egységeimet a szigeteken, és lerohantam Londont 😊 Holnap continue. A lengyeleket kéne valahogy rendre utasítani, egyfolytában buzerálják a falvakat, és a világ összes technológájáért sem hajlandóak békét kötni - persze hadban állnak az egész világgal, csak pechemre velem határosak. Egyedül az oroszokkal spanok :C

Kange
van vmi oldal, ahol meg lehet nézni az összes fajta egységnek a statjait? vagy esetleg a játékon belül?

kivi lennék...

Kedves Total War játékosok <#wave>
Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en mûködik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
1.lépés Belépsz a steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beírod hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Elõször ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
Minden új tagot nagy örömmel látunk!<#wave>
a.carkey
15ös a meleejük. A brit linenak jobbak csak a statjai.

A medve nem játék.

Pharaoh
Miért akar mindneki köztársaságot?
A frissítéssel megy a tört verzió is, vagy crackelt patch kell kozzá?

Minden tartomány adó levesz kivéve fõváros, ott legmagasabbra állít. Vár három kör( katonákat ki hoz fõvárosból melléje) lázadás, lázadók mellé állni...be vonulni a fõvárosba kivégzõs videót megnézni örülni, köztársaság van

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

ezeket mar eddig is tudtam unlockolni , de pszt!😊
Sziasztok! ÁLLAMFORMÁT h lehet váltani?meg kell várnom egy forradalmat és csak azután v hogy?jól feltápolódtam a poroszokkal erre elkezdtek lázadni az "okosok".
újabb 2 speciális egység..gondolom idõvel minden nemzet kap valamit

hajó es porosz spec egység
a patch-et honnan szedhetem,ha nem eredetim van?és mükszik e vajon?

Üdvözlet!

Kange
akkor már értem, hogy miért vol annyira nehéz lenyomnom a poroszokat... 😊
(pont az osztrákokkal vagyok... 😄)

azóta szárnyalok: lengyeleket komolyabb veszteségek nélkül bedaráltam... 😄

Így se frissít, újra indítottam a steam-et de semmi

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

adios
Hm,nekem elvileg most már tölti.Viszont remélem vmi hasznos dolgot is csináltak benne,mert ezek a crashek megõrítenek..

a.carkey
Egy biztos, a save game crasht nem javították ki.

A medve nem játék.

a.carkey
Steam

A medve nem játék.

Mit restartoljak?

adios
Jah,nekem se szedi automatikusan..

a.carkey
Restartolj!

A medve nem játék.

a.carkey
és 1000x menthetsz, vagy mi 😊

A medve nem játék.

Hogy kell az új patch-et le tölteni? Automatikusan kéne nem? De a steam semmit se töltött le.

a.carkey
Na, tényleg jók a porosz line infantryk statjai. Az osztrákok tényleg a legszarabbak statokban, és az a +40 nem egy valami. 😞

Jól látom, hogy a franciáknak nincsenek dragonyosaik? Erõsítse meg vki, aki játszott már velük!

A medve nem játék.

a.carkey
Crasheket, save game visszatöltést, ilyeneket.

A medve nem játék.

adios
És a patch miket javít?Eredeti játékkal épp most vagyok túl egy forradalmon,de amikor jönne a videó kidob...remélem ezt orvosolták..

a.carkey
Új patch kint! Lehet tölteni! 😊

Más.

Szerintem szarok az ulánok.
Fejlett huszár? Van még a hungarian hussarson kívül is valami?

Ha lovasságot akarsz, akkor svédek. Szinte minden jobb lovasságuk (dragonyos, heavy az +20 fõs lovasság, jó statokkal).

A poroszoknál szerintem semmi extra nincs az egységeknél a többihez képest.

A medve nem játék.

Ha svédekkel vagy indiaiakkal vagy akkor csak patchel vagy razor javítással mûködik velük a koloniális kereskedelem

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

SötétBarom
TWcenter:

"The Prussian army practices the most effective infantry drilling in world. Prussian infantry are unmatched in terms of reloading speed,firing speed, and ability to withstand counter fire. Infantry heavy Prussian armies can become unstoppable in conventional warfare when trained in the fire by rank drill and equipped with ring and socket bayonets."

Mosmá' értem miért vagyok képes kb ugyanakkora seregeket 1/3 veszteséggel ledarálni 😄

Osztrák huszárral nem találkoztam, viszont a porosz teljesen átlagos. Baromi gyorsan odérnek bárhová, és egész jók közelharcban.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Én most az ulánokat fogom kipróbálni, erõs rohamuk van, kíváncsi vagyok mit tudnak.
A lengyeleknek lesz szárnyas huszáruk késõbb, az osztrákoknak milyen a fejlett huszáruk?
Alap huszárt láttam már, baromi gyors és jól használható. Gondolom nem ugyanolyanok mint a lengyel huszárok.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

SötétBarom
Amúgy 1725 van, kicsit sikerült szétbarmolni a diplomáciai stabilitást 😄 Lerohantam az osztrákokat, enyém Szilézia, Ausztria meg Magyarország 😄

Britek megsértõdtek, az oroszok meg Hannover nagy spanok, viszont a puzi lengyelek hadat üzentek, ellenben nem támadtak meg..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Én huszárokra esküszöm: gyorsak, nem drágák, és szerintem semmivel sem gyérebb, mint a heavy.. 😊

Ha ellenem vannak lovasok akkor azok tudnak legázolni, de én sosem vetek be lovasokat gyalogosok ellen, csak más lovasok ellen

Kange
én azért nem is használom, mert sosem szerettem a lovasságot, a gyalogság tetszik nekem... 😊

én eddig 2 dologra használtam õket:
1. gyors reagálásra, pl. nem veszem észre, hogy hátulról megtámadta az ágyúimat
2. az ellen ágyúinak megtámadására

még1 dolog: úgy vettem észre, hogy a lovasság nálam nem átgázol rajtuk, hanem leállnak kardozni... ez a heavy lovasságnál is így van, vagy csak szimplán béna vagyok? 😊
Meg lehet valahogy csinálni azt, hogy csak vágtassanak keresztül rajtuk?

Áh...kicsit durva . Akartam csinálni egy forradalmat. Minden oké..ám Párizs mellet áll egy fullos spanyol sereg...akik persze a királynak segítenek, velem a lázadókkal szemben....aztakurva...nekem van ezer emberem Párizsban is van vagy ezer ember, meg 2100 spanyol...háromszor túlerõ...ráadásul nem valami szar katonáik vannak...egyszerûen elfogyott a lõszerem mire a spanyolok oda értek...és legázolták a lõszer nélkül maradt gyalogosaimat...aztán ki fagyott a játék.

Hm...12 évesek szintje? Túl könnyû...ja tényleg....

A tábornokot én soha nem használom harcra, a 3 lovasságomból 1 tartalék, a másik kettõ meg a két szárnyon van (dragoons ill akármi csak heavy legyen) de nem általános harcra használom õket, csak akkor vetem be õket ha adódik valami jó lehetõség pl hogy a Broken egységeket addig kergessék amíg azok végre átváltanak Shatteredbe (onnan már nem nyerik vissza a moráljukat) illetve ha egy masszívabb közelharc alakul ki akkor néha beronygyolok velük az ellen hátába hogy megtörjem õket.

Ja és persze az ellenséges artilleryk lerohanására 😊

Úgy általában a line infantrykat használom mindenre (néha a gránátosokat is) ebben a korban a lovasság szerepe már közel sem olyan domináns.

Mozgasd körbe a horgonyon az egeret amíg a mutató át nem változik a csapategyesítés jelére, nem pont a horgony közepére kell kattintani hanem egy kicsit mellé.

Ja és állj teljesen mellé hogy lásd hogy tényleg üres-e.

Kange
és odamentél teljesen mellé??? :S

akkor lehet kell bele hadihajó is... nekem mindig összejött, sok olyan volt, hogy a látómezõn belül voltam, üresnek tûnt, de nem tudtam rámenni, ezért odamentem teljesen mellé és ott megjelent egy már bent lévõ flotta...

a kereskedõ hajókat(indiaman v mi) használom, nincs is mellette más. amikor üres volt a kikötõ akkor sem engedett rá:S
Valaki használ módot? Már látom ,gõzerõvel megy a fejlesztés.

Mert van ott valaki. Menyél' közvetlenül mellé majd meglátod.

a.carkey
Ezt jó tudni.

A medve nem játék.

a.carkey
Dragonyos és heavy cavalry egységek.
Ha svéd vagy, a lovasságod verhetetlen.

Ha a tábornok és a lovasságod együtt támad, nehezebben futamodnak meg a sajátjaid.

A medve nem játék.