6068
-
#3348 elo a C forditoval meg a debuggerrel es ne hagyd magad :) -
rexsimus #3347 Vedd meg! -
pilu74 #3346 Én felszeretem volna rakni razor1911-es féle verziót,de valamiért nem müködik,bemásoltam a crackot is de valami alkalmazási hibát ir ki. -
Berv #3345 Minden egyben...
Komoly 19 KB-tel jön lefelé -
#3344 A hotfixet hogy lehet leszedni? :S -
Berv #3343 hoppáka!
Köszi, én szinte biztos, h. kipróbálom :) -
mindero #3342 Szevasztok!
Tudom h ez másik topik, de hátha érdekel titeket is:
Kijött a Medieval 2-höz egy nagyon jó Gyűrűk ura MOD.
HONLAP -
#3341 Megtaláltam a hiba forrását!
Szóval,ha valaki a szárazföldi csata folyamán az egységek egy pici távolodás után egy helybe vágják magukat és mint egy doboz az egész egység egyszerre csak vonaglik akkor a megoldás a beállításoknál a katonák méreténél a small-ra kell állítani.
Amig erre rájöttem... -
marci0217 #3340 Kedves Total War játékosok
Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en működik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
1.lépés Belépsz a steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beírod hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Először ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
Minden új tagot nagy örömmel látunk!
Dear Total War gamers
I would like to ask your attention for Hungarian Total War Associaton which works on Steam and want to collect hungarian Total War gamers.
We do wait everybody!
1. step: Entrance to the Steam
2. step: Click "community" menu (on left above)
3. step: In a right corner above you can find a line: search. Click in and write down "Hungarian Total War Association".
4. step: If you find our community you have only two more steps to be member of our team. Click our community than you can find a "join" button in the right corner above.
We welcome every new member! -
rexsimus #3339 Ez az üzleteken múlik, hogy rendelnek-e még belőle, tőlük érdeklődj! -
#3338 Lehet még kapni a jövőben az exkluzív kiadásból? -
sakkay #3337 Megint közbe jött pár technikai problem így a patch megjelenése HOLNAPRA tolódott. Nemtom' örüljek-é vagy ne... -
#3336 Én már próbáltam mindent.Minimumon és nekem a medium beállítás a max szal azt is.Szvsz a driver frissitésel lesz a gond.
Nem tudtok olyanról,hogy az Ati kártya nem szereti?HD2600xt-m van. -
#3335 Na sikerült megoldanom a gondomat. Az volt, hogy ki kellett törölnöm az egész mappát amiben a mentéseket tárolta, csak először ezt nem találtam, mert rejtett mappában volt.
Valamiért a warezos verzió mentései belepiszkáltak az eredetiébe is és ezért nem indult el.
Most már az ultra beállításokkal is tudok vele játszani. Nem tudom, hogy a frissítés vagy más miatt, de nem akadozik mint a warezos. -
rexsimus #3334 Miért maxra? próbáld ki minden minimumon, és ha ott nem csinálja, akkor a géppel lehet a baj! -
#3333 Az összes beállítást maxra húztam,de lehet tényleg driver,ezt még kipróbálom.Köszönöm a tanácsot! -
Bandras DaSilva #3332 Nekem nem volt ilyen gondom..szépen menetelnek nálam, nem is akadnak el semmiben. lehet, drivert vagy vmi beállítást kéne változtatnod. -
#3331 Sziasztok,
Tegnap én is boldog tulajdonosa vagyok a játéknak és van egy kis gondom vele.
Tudom,hogy a gépem nem a legerősebb,de valahogy a szárazföldi csaták nagyon rondák.A csapatok mozgása nagyon ronda.egy pici távolodás után már nem is mozognak a katonák csak egy helybe állnak és mintha a táj mozogna.:)
Medium beállítás simán megy rajta,lowon okés lenne ez,de igy csalódás.A medieval 2 után ez mélyzuhanás.Annyit azért elvártam volna tőle.
A patchben várhatok valami javítást? -
#3330 28/4/09, 1900 GMT -
tombadillo #3329 Szerintem meg fogom venni - mondjuk nem bánnám, ha lenne magyar nyelvű (áll. a csapat, akik a fordításokat csinálták, megegyezett a CD projekttel) - de addig is ajánlom a 2xdvd5 változatot. -
sakkay #3328 Ha jól értettem holnap este jön a patch. -
Amergin #3327 Vegyük észre, ha csak hülyéskednek velünk..
NEM lehet ilyet csinálni.
Talán a készülő magyar (kuruc) mod majd lehetővé teszi, hogy Magyarországot lehessen irányítani, de az nem mostanában lesz.
Addig is türelem. -
myky76 #3326 A játék mappájában van a DirectX telepítsd fel újra azt ! De csak azt, szerintem segíteni fog !
Itt találsz (Empire Total War\redist\directx) egy ilyet DXSETUP alkalmazás ! -
#3325 Most vettem meg az ETW SE-t és van vele egy olyan problémám, hogy nem indul el.
Pedig először kipróbáltam a demót és az ment. Aztán a warezos verziót (hogy tetszik e) és az is ment.
Viszont az, az egyik körváltás után kifagyott fehér képernyővel és utána hiába töröltem le, majd raktam újra, nem indult többet.
Gondoltam az eredeti majd menni fog ezért megvettem, de annál is ugyan ez van.
Azt csinálja, hogy eljut a "készítők" képernyőig windowsos homokórával, aztán fehér képernyő és kiírja az etw.exe hibát észlelt ezért leáll.
A frissítés is felment már rá, de az sem segít semmit.
Talán a warezos verzió valamibe belepiszkált? Vagy valami beállítások gond van (felbontás...)?
A gépemen egyébként a demó és a warezos is high beállítással, ultra csapat létszámmal, látható akadozás nélkül ment.
(AMD x2 64 4000+; MSI 3870 512 ddr4; 2GB RAM; 160GB vinyó\50 GB szabad hely) -
Jeszy #3324 'vedd rá őket, hogy emeljék fel az adókat MO-n és építsenek oda iskolákat'
és ilyet mégis hol tudok kérni??(a diplomácián belül persze)?? -
#3323 Kedves Total War játékosok!
Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en működik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
1.lépés Belépsz a steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beíroda hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Először ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
Minden új tagot nagy örömmel látunk!jkl -
rexsimus #3322 Innen -
tlafko #3321 Viszont a füst és vér MOD-ot valaki megmutatná, honnan lehet letölteni.
Köszi
-
tlafko #3320 Oké. Megvan. Engedélyezni kellett a rejtett fájlokat. Bocsi. -
tlafko #3319 C:\Documents and Settings\(Your User Name Here)\Application Data\The Creative Assembly\Empire\scripts a C meghajtón nem található, akkor hol van? Telepítettem - volna - a darthmod 1.6-ot XP-re. Keresem a gépen és nem találom. -
ugribugri #3318 esetleg török köztársaság? -
ugribugri #3317 viszont a törökökkel még nem nyomtam valakinek van infoja, az europai doktrina után milyenek a munskétások? -
ugribugri #3316 viszont gyorsabban megy a technológiák fejlesztése.
az oroszoknál, ha megtörtént a forradalom nem képezhetsz többé kozákokat:( Pedig elég durván nyomják. az egyetlen a játék elején megkapható 80m lőtávő 120fős egység, akik közelharcban is ott vannak -
#3315 És kevesebb adót tudsz beszedni. -
Amergin #3314 Az alkotmányos monarchia mitől rosszabb (rosszabb?), mint a köztársaság?
Jobban lázadozik az alsóbb réteg? -
Amergin #3313 Elég régi film már (2000). Talán valakinek kimaradt...
Battle of Guilford Courthouse -
rexsimus #3312 Elég sok időbe telt, első dolgom volt, miután toltam egy kicsit a játékot! :D -
Amergin #3311 Ismét elővettem a Patriot (Hazafi) c. filmet Mel Gibsonnal és megnéztem immár "szakmai" szemmel
Nagyon korrekt ez a játék. Az amerikai kampányban tisztára olyan minden mint a filmben
Ajánlom mindenkinek. -
ugribugri #3310 én megtenném jópézééé:) -
McCartman #3309 'vedd rá őket, hogy emeljék fel az adókat MO-n és építsenek oda iskolákat'
ilyet lehet kérni?:)