Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Üdvözlet!
Ekkora buzi patchet már rég láttam. Most, mindig törölni kell az autosave mentést, ha vissza akarom tölteni egy korábbi mentésem, ami még a patch elõtt elkezdett játékból származik.
A medve nem játék.
Van egy erõs gépem. Akadásmentesen futnak a csaták maxigázon, ez tök jó nem is probléma az élet. DE!!! Amikor 1751-et ír a naptár az évforduló lenyomására és a fejszámolás elindulására egyszercsak a folyamat fehér alapra vág, majd kidob és az üzenet szerint súlyos hiba történt. Kifigyeltem hol dob ki és ott átvariáltam dolgokat. Tovább engedett, majd egy másik fordulónál megint fehér alap és windosba vissza. Kérlek Titeket, aki sejti a hiba okát írjon. Gyenge a RAM? Vagy a mi szent tök? Utoljára: a csaták fullosan hiba nélkül folynak.
Köszi
gondolom ezek inkább csak szebbé teszik a játékot, realisztikusabbá...
ami igazán érdekelne a DarthMod, valamint a Battlefield Smoke Mod, Battlefield Sound Mod and Blood Mod, hogy ezek mennyire fogják a gépet?
Steam acc: kange82
Ezek után partra tettem a legelitebb egységeimet a szigeteken, és lerohantam Londont 😊 Holnap continue. A lengyeleket kéne valahogy rendre utasítani, egyfolytában buzerálják a falvakat, és a világ összes technológájáért sem hajlandóak békét kötni - persze hadban állnak az egész világgal, csak pechemre velem határosak. Egyedül az oroszokkal spanok :C
kivi lennék...
Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en mûködik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
1.lépés Belépsz a steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beírod hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Elõször ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
Minden új tagot nagy örömmel látunk!<#wave>#wave>
A frissítéssel megy a tört verzió is, vagy crackelt patch kell kozzá?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Üdvözlet!
(pont az osztrákokkal vagyok... 😄)
azóta szárnyalok: lengyeleket komolyabb veszteségek nélkül bedaráltam... 😄
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Jól látom, hogy a franciáknak nincsenek dragonyosaik? Erõsítse meg vki, aki játszott már velük!
A medve nem játék.
Más.
Szerintem szarok az ulánok.
Fejlett huszár? Van még a hungarian hussarson kívül is valami?
Ha lovasságot akarsz, akkor svédek. Szinte minden jobb lovasságuk (dragonyos, heavy az +20 fõs lovasság, jó statokkal).
A poroszoknál szerintem semmi extra nincs az egységeknél a többihez képest.
A medve nem játék.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
"The Prussian army practices the most effective infantry drilling in world. Prussian infantry are unmatched in terms of reloading speed,firing speed, and ability to withstand counter fire. Infantry heavy Prussian armies can become unstoppable in conventional warfare when trained in the fire by rank drill and equipped with ring and socket bayonets."
Mosmá' értem miért vagyok képes kb ugyanakkora seregeket 1/3 veszteséggel ledarálni 😄
Osztrák huszárral nem találkoztam, viszont a porosz teljesen átlagos. Baromi gyorsan odérnek bárhová, és egész jók közelharcban.
A lengyeleknek lesz szárnyas huszáruk késõbb, az osztrákoknak milyen a fejlett huszáruk?
Alap huszárt láttam már, baromi gyors és jól használható. Gondolom nem ugyanolyanok mint a lengyel huszárok.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Britek megsértõdtek, az oroszok meg Hannover nagy spanok, viszont a puzi lengyelek hadat üzentek, ellenben nem támadtak meg..
én eddig 2 dologra használtam õket:
1. gyors reagálásra, pl. nem veszem észre, hogy hátulról megtámadta az ágyúimat
2. az ellen ágyúinak megtámadására
még1 dolog: úgy vettem észre, hogy a lovasság nálam nem átgázol rajtuk, hanem leállnak kardozni... ez a heavy lovasságnál is így van, vagy csak szimplán béna vagyok? 😊
Meg lehet valahogy csinálni azt, hogy csak vágtassanak keresztül rajtuk?
Hm...12 évesek szintje? Túl könnyû...ja tényleg....
Ja és persze az ellenséges artilleryk lerohanására 😊
Úgy általában a line infantrykat használom mindenre (néha a gránátosokat is) ebben a korban a lovasság szerepe már közel sem olyan domináns.
Ja és állj teljesen mellé hogy lásd hogy tényleg üres-e.
akkor lehet kell bele hadihajó is... nekem mindig összejött, sok olyan volt, hogy a látómezõn belül voltam, üresnek tûnt, de nem tudtam rámenni, ezért odamentem teljesen mellé és ott megjelent egy már bent lévõ flotta...