Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Steam acc: kange82
Hogy mennyire fogja azt nem tudom, nem raktam fel Fraps-t...
Az eltávolítása szerintem meg nem nagy cucc(gondolom), egész egyszerûen törlöd a pack-ot fizikailag és kész is(a telepítés alapján)...
És ha csak a Bloodot rakom fel?
2.66 e6750
8800GT
2gb ddr2
szted Kange, menne a blooddal?
Mert ha beszarik tõle és nem tudom leszedni a gamet emberien, hogy újra felrakjam( a bátyámnak steames játékkal ez volt), akkor beperelem a Sega-t meg a CA-t is 😄
Nektek mükszik, mert nem akarom, hogy a steam baszakodjon:S
De elméletileg megy együtt a kettõ! A bajom csak az, hogy nem vagyok egy profi játékos, ezért a DarthMod-ot nem nagyon tudom tesztelni! 😊
Issue with save games disappearing from the save game list if fixed
Updated of the Miles dll to fix some random crashes in sound
Na megjött a javítás...Remélem már jó lesz mentés rendszer ezzel.
valamint megtörtént az államforma váltás! (Monarchia -> Köztársaság) Ezek után most az nem vágom, hogy a Monarchiának mi az elõnye??? Ugyanis ugyanakkora adóbeállítás mellett is sokkal több pénz folyik be az adóból és még boldogok is. Azóta nem tudom elkölteni a pénzt... 😊
Valamint azt nem értem, hogy itt ecsetelte vki, hogy semmi különbség nincsen. Azért annyi mégiscsak, hogy sokkal nyugodtabb a nép és sokkal több adó van. Tehát erõsen ajánlott a forradalom! 😊
modokról: ezt a kettõt néztem ki de még nem raktam fel:
DarthMod - ez a játékmenetet befolyásolja, intelligensebb AI, változtatott stat-ok az egységeknek, ágyuknak...
The Battlefield Smoke, Sound, Blood - Ez viszont tisztán a látvány növelése, reális füst, tûz, gránát, robbanás, vér, stb...
Ha lesz idõm felrakom ezeket és leírom majd a tapasztalatot. (Akinek van már ezekrõl, az írhatja! 😊
Remélem erõszakkal bármit meg lehet oldani.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
A poroszok, meg az osztrákok ki vannak írtva.
Pénz nincs.
Az elsõ foglalt terület most kapcsolódott be a termelésbe.
Ez meg mejdnem lehetlen volt, de megnyertem:
Sajnos nem sikerült elsõre, visszatöltöttem, és mivel tudtam mit fog csinálni az AI megszivattam. Tudom, hogy nem nagy dicsõség így nyerni, de valami rohadt nehéz csata volt így is.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Poroszokat nem akarom betámadni,ahhoz nagyon sokat kéne még fejlesztenem,hannover úgyszintén,úgyhogy megtámadtam a spanyolokat😄 És mivel olaszokon át tudok masírozni a seregemmel,ezért el tudom foglalni a félsziget spanyollakta részét.Persze a franciák máris ellenségeskednek,de õket is utálom,úgyhogy halál vár rájuk😄
A kérdésem az lenne, hogy ha ebbe a flottába még 1 indiamant küldenék akkor mennyivel nõne a kereskedésbõl származó pénzem? megduplázódna, vagy 1hajó is maximálisan kihasználja az egy "slot" adta lehetõségeket?
szóval megéri több indiamant küldeni 1helyre?
elõre is köszi a válaszokat
'Battlefield Smoke Mod,Battlefield Sound Mod and Blood Mod!'
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=237457
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
tudna vki segíteni
köszönöm..
Üdvözlet!
Kiváncsi leszek hová fog még fajulni a dolog. Kár, hogy ma még volt idõm ezzel nyomulni, holnap, hétvégén meg szinte zéró lesz.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.