Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom a lovasnál nem az a lényeg, hogy lõni is tudjon... vagy igen? 😊
Jah, a tábornok gyengeségét már én is észrevettem, hullanak, mint a legyek... 😄
Steam acc: kange82
vagy
nincsen a flottádban kereskedõ hajó...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Próbálok kereskedni, de nem enged rá a horgony jelre(ivory coast, brasil, stb)...Nem tudok rájönni h miért. A többi nép meg simán jön megy és kereskedik.
Vki help pls!!már legyártottam kb 10 hajóból álló kereskedõ flottát és lóf@sz az egész...
Nézegettem az eddigi kommenteket de nem találtam választ
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Tervezem a játék megvételét, és érdekelne, hogy a cd-kulcs Steames regisztrációján kívül szükséges-e az internetkapcsolat a játékhoz(A multi kivételével)
- steamen mekkora patchek vannak már, mert vezeték-nélküli megosztott netem van (itt), és nem mindig mûködõképes.
Próbálok kereskedni, de nem enged rá a horgony jelre(ivory coast, brasil, stb)...Nem tudok rájönni h miért. A többi nép meg simán jön megy és kereskedik.
Vki help pls!!már legyártottam kb 10 hajóból álló kereskedõ flottát és lóf@sz az egész...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
de ez a "mikor az elöl lévõ szakaszok kezdenek fáradni akkor a mögötte lévõkkeel kicserélem õket" új, eddig soha sem figyeltem erre... <#falbav>#falbav>
Köszönöm!
Én általában ilyen seregekkel mászkálok:
1 general
12 line infantry
3 cavalry
4 artillery
A line infantrykat körülményektõl függõen 2x6 vagy 3x4 felállásban rendezem egymás mögé, amikor az elöl lévõ szakaszok kezdenek fáradni akkor a mögötte lévõkkeel kicserélem õket, persze ez csatánként változó, szinte minden csata más.
Ha helyileg éppen az enyémek vannak túlerõben akkor sokszor hatékony szuronyrohamot indítani.
Nem lesz valami vihargyors játék. Persze most sok idõ elment arra, hogy nézegettem mi-micsoda, meg számolgattam, hogy lehetne a gazdaságot optimalizálni. Remélem a meghódított területek gazdagabbak lesznek, Lengyelország elég gagyi terület, a fõtartományt leszámítva.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Pl.: mikor volt az ellenségnek 2 fix ágyúja vonalban, a sereggel elbújtam az erdõben, a tábornokkal meg kimentem az ágyúk lõtávján belülre, persze egy domb mögött álltam, és mikor lõtte a marha a dombot, szétlõtte a túlsó ágyúscsapattal a közbensõt, amit aztán lovasokkal lekaszáltam. Valószínûleg csalinak rakta ki az ágyúkat, mert a falrol elkezdett lövöldözni, de mikor odaért épp szétlõttem a tornyot, és 2 egységgel kevesebb lett neki. Ekkorra már létszámbeli fölénybe kerültem, még 1-2 egységet ki8csaltam, és némi lövöldözés után a lovasrohamtól elmenekültek. A pikásokkal falat képeztem egy ékületig, amit puskásokkal elfoglaltam. A pikások csúgyán meghaltak és elmenekültek, sok milícia fogyott mire megszereztem a város közepét, de sikerült. A veszteségek borzalmasak voltak, van még mit gyakorolni, de az AI változatlanul hülye, ezért aztán bármi lehetséges.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Én a lengyelekkel kezdtem, és az elsõ kör után elfoglaltam Kelet-Poroszországot milíciákkal 1 ágyúval és 1 lovassal😄
A tábornokát megöltem bérgyilkossal csata elõtt, csak a videót akartam megnézni, és véletlenül sikerült.
Elkezdtem fejleszteni a bajonettet, megyek Berlinre és közben fel akarom szabadítani a magyarokat az osztrák elnyomás alól.
Sajnos nagyon nehéz katonához jutni, alig lehet csinálni körönként egy párat, nehéz lesz terjeszkedni. Elsõ ránézésre itt nincs mit trükközni, fejleszteni kell a gazdaságot, mégpedig a területi adottságoknak megfelelõen, minden területet arra kell specializálni amibe éppen jó. Az iskolák nagy luxusnak tûnnek, de nélkülük semmit sem ér a gazdaság.
Szóval nem egyszerû, mindenben jónak kell lenni, sajnos a terjeszkedés eleinte nagyon lassan fog beindulni, úgy tûnik 1-2 sereggel kell majd megoldani és be kell érni azzal, ha 1-2 kör alatt szerezhetek egy újabb tartományt. A régi szép idõkben az átlag körönként 3 fölött volt...
most az új fejlesztések a már meglévõ katonákon is meglesznek vagy csak az újonnan képzetteken?
valamint ugye az elõzõ részekben, ha az íjászok lõttek, miközben kézitusa zajlott, akkor eltalálhatták a saját egységeimet is... ez itt is áll? azaz ha a sereg fele kézitusázik, akkor a lövészek eltalálhatják azokat?
ThX
Úgy tûnik most új csodataktika után kell nézni.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
-viszont a magyarok nálam nem szerepelnek a diplomáciai listán!?
Üdvözlet!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
vh csatában meg a tökömnek sincs kedve minden tengeri harcnál azt nézni hogy a hajóim egy sortûztõl rögtön megadják magukat és minden csáklyázást alapból elvesztek, ugyan ez a szárazföldi csatáknál is, egy idõ után unalmas hogy mindenhova csak elit egységekkel mehetek és pl milíciát már nem is használhatok mert azonnal megfutnak a morál büntetés miatt.
Én maradok a normál/normálnál és inkább házi szabályokkal teszem az egészet élvezetesebbé, nem töltök vissza, nem veszek pénzért tartományokat, ha megtámadok/nak soha nem kötök békét meg ilyesmi 😊
-emellett amerikára koncentrálok,hoditgatom a rézbõrûeket
-államformán nem változtattam,de mindenki happy
vagy átmegyek európába vagy nemtudom...
Üdvözlet!
Tényleg semmi mód a jövedelemszerzésre?
Csak az építkezéssel lehet pénzt csinálni?
Régen lehetettt fosztogatni, és rush-olni, most nincs valami hasonló gyors jövedelem?
Diplomáciából, kémkedésbõl ilyesmibõl egy kis lóvé....?
Sajnos technikai gondjaim vannak, remélem pár nap és én is el tudom kezdeni a játékot, de én nem hiszem, hogy képes leszek könnyebbre állítani, ezzel a sorozattal csak legnehezebb fokozaton játszottam eddig, nem akarom pont most megszakítani a hagyományt.