6068
  • rexsimus
    lehet túl finom volt a célzás :D
  • a.carkey
    Nézd meg még az Amerika fegyverben (Revolution) című filmet Al Pacinoval a főszerepben! Az sem rossz. :D
  • Kange
    rexsimus arra célzott, hogy vedd meg a játékot a kapott weboldalon és akkor magától frissíti... ;)
  • Djuree
    minek ahhoz link? a steam letölti magától...
  • horthy
    Pontosabb linket nem tudnál megadni a patch-hoz ?
  • Djuree
    na megvettem ma a gémet. a cd galaxisban nem volt, megvettem a mediában. képzeljétek hogy jártam. bemegyek a mediába, az arcade-ban, keresem az empire-t de nincs egy deka sem. megkérdem az eladót van-e belőle, azt mondta 1 még van elvileg:D na mondom akkor az az enyém, ide vele de nagyon gyorsan, azt mondta keressem meg ott van valahol. keresem fél órája de semmi:( már kezdtem elkeseredni. na mondom akkor majd elmegyek másik mediába. kifelé menet van egy nagy doboz a pénztáraknál, tele 990ft-os játékokkal. na mondom szétnézek hátha találok benne valami értelmeset. hát nem benne van az az 1 db empire (persze nem 990ft volt):D úgy örültem mint mikor meglett a matek szigorlatom fősulin:D

a demó elég szarul ment a gépemen, gondoltam már vannak peccsek amiktől jobban fut, úgy is meg kell majd vennem, akkor miért ne most?:) ...és tényleg mediumon már megy elég jól, még egy kis optimalizálás vagy graikai fájl hack és megy az high-on is:D

most már nem kezdek bele egy hadjáratba csak holnap.

tényleg valaki nem tud adni egy linket a mel gibson-os hazafi-hoz ahonnan leszedhetném (torrent is jó, csak jöjjön értelmes sebességgel)? megnézném szivesen:)
  • rexsimus
    olvass vissza, már le volt írva, és azt hiszem az új patch óta már látok egy piros x et a mentéskor, amivel lehet törölni őket.
  • horthy
    Hova menti el a kimentés fájl-okat a program . Van már egy csomo kimentésem és ne tudom törölni öket ! Le akarom törölni az elbaltázott kimentéseim .
  • Zinaj
    SimPack-al telepitem?
  • sakkay
    Valaki játszik darth moddal?
  • sakkay
    Kereskedelemből max elavult fegyvereket kaptak.
  • sakkay
    Természetesen. Mint támogató irreguláris erő, saját rajtaütés alapú taktikával, nem pedig európai mintájú tüzérséggel.Nem hiszem hogy akár csak egy ágyús egysége volt az irokézeknek, nem hogy gyártották volna.
  • rexsimus
    És szerinted kereskedés nem létezett akkor? A nagyobb országok támogatták az indián törzseket fegyverekkel is!
  • sakkay
    Egyszerűen csak az ,hogy az életben nem gyártottak ágyút az indiánok a18. szd-ban. Halálra idegesített.
  • CamelX
    Ha lesz benn hotseat campaign talán meg is venném :D amúgy kijavították már végre azt hogy partra is tudjon szállni néha az ellen? elég rég játszottam már a játékkal.
  • Rolika16
    Jó,hát akit Single Player érdekli annak biztos jó...Engem csak addig kötött le amíg megszereztem achivements-ket.Majd ha lesz hozzá valami jó mod,vagy kiadnák már végre hotseat-t hozzá...
  • feez
    Illetve hála a Creative Assembly-nek :))
  • feez
    Igen itt az élethűség nagyobb szempont volt. (hála isten) Ezért nagyobb kihívás pl. az osztrákokkal very hard-on presztízsgyőzelmet aratni.
  • uwu
    Azért azzal lenne mit vitatkozni, hogy kik is voltak a legjobbak mediewal-ban.
    Sem egységek tekintetében, sem kezdőpozíciót tekintve nem ők voltak a legerősebbek.
  • Rolika16
    Más a játék és más valóság...Játékok általában törekednek a balance-ra,de ez Total War szériákban nem nagyon sikerül...
  • Djuree
    igaziból is az angolok voltak az egyik legerősebb nép. ehhez nagyban hozzájárult hogy szigetlakók. nem tudják őket támadni, volt idejük fejlődni. persze a szigeteken belül voltak viszályok de azok akkor sem voltak akkorák mint a kontinensen.
    középkorban is az angolok igencsak durvák voltak...med2-ben is ők voltak a legjobbak....
  • Rolika16
    Pl:Osztrák gránátosok védekezése 14-15-ről felment 20-ra...Na és angol egységek ezek tulajdonságát megváltoztatták.Meg csomó más népét is.
    De persze az angol egységeket erősítették meg legjobban.Gondolom ott van a játéknak legnagyobb piaca.S maga Creative Assembly is angol székhelyű...

sakkay:az angolok egységei előző verzióban is elég erősek voltak...Velük legkönnyebb Single Player-ben...Mostanában nem ritka,hogy ha valaki angolokkal nyomul mp csatában,kibasszák mert legerősebb nép...Vagy magának szerver nevének is azt írják no GBR...
  • rexsimus
    Mi bajod van velük?
  • sakkay
    Ja igen engem is érdekelne mert velük nyomnám a következőt, de ha túl könnyű akkor nem. Tehát könnyebb ,vagy nem? Remélem az ágyús indiánokat eltörölte a patch...
  • feez
    Hát én nem vettem észre és az update news-ban sincs arról szó, hogy az angol egységek megerősítésre kerültek volna.
  • Rolika16
    Kedves Total War játékosok
    Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en működik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
    1.lépés Belépsz a steam-be
    2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
    3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beírod hogy Hungarian Total War
    4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Először ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
    Minden új tagot nagy örömmel látunk!jk
  • rexsimus
    Így életszerű, az árak emelkednek :D
  • uwu
    Miért nem oszlatsz fel egy serehet?
    A játék végén már úgyis mindegy, hogy mennyi van.
    A többiek addiga csak a helyet foglalják a térképen, akár 1-2 sereggel is be lehet fejezni.
  • sakkay
    Igen. Nem értem ha valami működik miért változtatnak. Amúgy a patch nekem tetszik.Szerencsére 1780-ban játam.
  • tlafko
    Én feltelepítettem a patch-et és gyakorlatilag tönkre is mentem. Ez olyan vicces, merthogy van még 10 köröm és ki se tudok jönni a válságból. Amit eddig elértem hetek óta, most szart se ér. Imádom a fejlesztőket. Elmehetnének a picsába.
    Bajnai Gordon meg nem ér rá most segíteni Sanyolországon, neki valami komolyabb dolga akadt.
  • tlafko
    Én feltelepítettem a patch-et és gyakorlatilag tönkre is mentem. Ez olyan vicces, merthogy van még 10 köröm és ki se tudok jönni a válságból. Amit eddig elértem hetek óta, most szart se ér. Imádom a fejlesztőket. Elmehetnének a picsába.

• rexsimus
    Grafikán belül az "Unit Size" az!
  • rexsimus
    itt megoldódik a problémád
  • eds7
    Ezt én is megköszönném.
  • aati91
    HI
    Azt hol lehet beálítani, hogy hány fő legyen egy osztagban? Mert az opciókban nemnagyon találtam :S
    Előre is kössz!
  • a.carkey
    Most láttam egy olyan modot, hogy family tree. :D Ezek után hamarosan bármi jöhet, még a régi pozitív lehetőségek is. :)

Én attól kapok agyfaszt, hogy pl. az erődöt nem lehet megsemmisíteni ...
  • apa1101
    valaki be tudná linkelni a legújabb patchet?előre is köszi.
  • sakkay
    Ja és szerintetek nem volna jobb ha lehetne választani ,hogy a másik hadsereg csatán belül a gép vagy te(egyenként) irányítsad mint a med2-ben?! Mert én nem értem ezt miért hagyták el?!
  • sakkay
    Szerintetek lehetséges lenne a csatán belüli egység összevonás a programban? Összeolvasztás.
  • rexsimus
    Ez már a cdprojekt dolga, mert megvették a magyarítás jogait a Total War játékoknak, így akár egy magyar kiadás is lehetséges.