Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudnátok egyet adni?
elõre is köszönöm.
OPrendszer (32es) XP SP3.
és a checkbox-ok hogy állnak? minden be van x-elve?
Steam acc: kange82
Én a poroszokkal , mellettem az angolok , ellenünk pedig Ausztria és az egyik indiai frakció azt hiszem.
Na , ott micsoda tüzijáték volt..😊 csak kapkodtam a fejem.
És a hardver is egész jól bírta , pedig korántsem egy mai csúcskonfig.
1024*960ban futtatom , minden ultrán a Particle Effects (ez mi lehet?😊) kivételével (high) , 4xAA , 16x AF.
A masinában egy 3,2re huzott c2d (E6750) , 4 giga RAM , 88GT 512es.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Ez a blood nem rossz 😄😄
kemény amikor az ágyúgolyó elkaszálja a sorokat 😄
majd másodszorra rakom fel a darth modot...
SZU: az én konfigomon, 1280*720-ban, 4x AA, 16x AF mellett (minden a legmagasabban) az elsõ nagyon nagy csatámig tudtam akadás nélkül játszani, de onnantól visszavettem 2xAA és 8xAF-re(és még így is a 2000 kontra 3000 katonánál a sok hulla miatt már belassult)... Feltéve a két mod-ot (Smoke és Blood) nem vettem észre lassulást...
Mind1, most már végigviszem egyer teljesen, addig nem modolok
Ha a carkey igazat beszél az minimum 4 magos proci, és egy 4870, ha az alatt van a konfigja, akkor nem igaz 😄
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Because fuck you. That\'s why.
9 Habsburg Line Infantry (200 fõ), 1 tábornok és 10 különbözõ ágyú (mortartól rocketig) ellen indítottam brit (tehát a legjobban kidolgozott skinü) gyalogságokat (guardtól a rangerig), és volt 3 üteg ágyúm is egy sima csatában. Nos, bírta a hardware és marha jól néz ki. 😊
Külön öröm, hogy nem állt meg a játék ebben az iszonyatos füstben nem esett 20 frame alá csak egyszer, amikor az õ 10 ütege plusz az enyémek is egyszerre lõttek, és a gyalogságok egymás közelébe értek. 😄
A medve nem játék.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Vége lett a játéknak. Véletlenül rövid kampányt indítottam, 1706-ban vége lett.
Nem érdekel egyébként, nyomom tovább.
Az mindenesetre kiderült, hogy majdnem ugyanolyan jó a gyors terjeszkedõs taktika mint eddig.
Itt a terjeszkedés korlátja nem az, hogy mennyit lépnek az egységeid, hanem az tart vissza, hogy mennyi katonát tudsz venni.
A meghódított területek pár kör alatt használhatóak lesznek, így csak az elsõ 6 kör pénzhiányos, késõbb érik be a hódítás gyümölcse, de megéri nyomulni mivel minél gyorsabb a hódítás, késõbb annál nagyobb mértékû a gazdasági növekedés, csak katona legyen elég...
http://www.f1-info.hu/
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Holland, svéd, meg angol flotta már nincs is az európai kontinens körül. 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Hogy bánatba gyõzzek így? ezer forradalmi katonával 3-4 ezer spanyol-francia ellen? Esélyem sincs...még el lépni sem tudok....semmit se lehet csinálni,..egyszerûen kibaszott velem a gép.
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
vagy ne ezen erõlködjek, hanem csak az élvezetet keressem? 😊
de ez nagyon hosszadalmas mutatvány...
A másik "megoldás":
Elfoglalod Mo-t az osztráktól, majd kiüríted, fellázadnak a magyarok, elfoglalják a tartományt. Persze figyelni kell, h. tényleg õk foglaljanak, ne az osztrák. Aztán magyarokat feltuningolod pénzzel, találmányokkal, esetleg tartománnyal.
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
mert most a poroszokkal vagyok és háborúzom az osztrákok ellen és nem lenne rossz ha pár egységét lekötnék a lázadók😄
Viszont: nem értem, miért nem tudok kapcsolatba lépni egy fellázadt régióval. Erdélyben volt egy kisebb zendülés, majd a lázadók elfoglalták a tartományt. Õk az erdélyi lázadók, van területük, minden, de mégsem tudok diplomáciai kapcsolatot kezdeményezni velük. (Sõt, azóta már vannak horvátok is.)
Négy fullos serege várt rám, és így very hardon egész ügyesen játszik a kampány térképen.
Erre a Blood patchre pucsulok most, remélem nem lassít sokat majd
Hazamegyek megnézem 😄
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD