Empire: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is hasonló problémám volt csak 1746-ban engem szimplán kidobott a windowsba, a helyzet hogy ezt a játékot nagyon elbaltázták, hogy igy ki merték adni nem beszélve az "egyéb" dolgokról, de azt hiszem, ha mûködne nem lenne rossz...
Jojo, de hogy? Mert nekem nincs steam mappám.
Mukodnek.
Nem lesz

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

és még1-ha a magyarokat leirtom,utána játszható lesz a nép?

Üdvözlet!

amugy én ugy szedtem le,h nem is kellett telepitenem,hanem egybõl kicsomagol és mükszik,elég stabilan!igaz a programok törlésénél" igy se ugy se látja,

Üdvözlet!

kérdés:-ezek a füst vér kiegek müködnek tört verzión is?

+van hogy pár körre bank csõdöt ad be-cash 0! mitõl van,attól h blokkolják a kereskedelmi utvonalakat?sztm nem kéne h ettõl ez legyen-ergo muszáj harcba kerülnöm emmiatt a szövetségeseimmel?köszi

Üdvözlet!

türelem,nem áll az le!nálam is volt!-lemez tisztitás és várakozás,menj el sétálni addig"

Üdvözlet!

biztos , hogy leáll?
mondom , nem foglalkozz a telepito ablakkal , csak hagyd , hogy végezze a dolgát aztán egyszercsak készlesz.
SötétBarom
Nem. 😄

A legdurvább akibe beleakadtam, egy osztrák flotta volt, abban volt egy second rate is.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

figyelj csak, hogy épülnek ujjá😊 két kör és kétszer akkora hajók jönnek vissza....
Nekem egy 8 hajós galleon-fluyt flottát kéne legyözöm és még csak 3rd rate-t tudok gyártani.

Ami nem tetszik, hogy olyan vakok a kapitányok, hogy simán beleakadnak egymásba Ha egyszer szétszalad a nyáj, akkor már inkább egyessével vezetem õket.
SötétBarom
Én most csináltam egy kalózmentesítõ flottát, az a lényege, hogy a dokkoktól távol is tudjanak mûködni hosszabb ideig. Van benne 3 heavy first rate, meg egy first rate admirals flagship :[)

Kisebb hajókból olyan 10-15öt minimális károk mellett rommálõnek.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Amugy marhára tetszik, hogy a galleon és a fluyt gyk a tengelye körül megfordul, simán halad széllel szembe is.

Az csak hab a tortán, hogy abban a korban nem volt ennyire nagy számú elsüllyedés egy tengeri csatában.

Félve kérdezem, milyen AI az, ahol 2-3 kis brigg csatát kezdeményez 3-4 nagy hajó ellen. Ugy mégis miben biznak? És ami a legszebb, nem elvitorláznak, hanem tényleg harcolnak és 1 hajóm mindig elsülyed.
Ne végy félkész sw-t ha nem szeretsz fizetõs bétatesztelõ lenni.

Más, darthmod-ot hová kell tenni ha nincs steam mappa?
Anglia immár világbirodalom 1760-ra, India, Amerika kész. A 120 end turn után a ruszkikig még eljut az ai movement, aztán a kis óra csak pörög, rendületlenül. A gép bírja a high felbintást, eddig semmi baja nem volt, már kikapcsoltam az ai move-t, betöltöttem hússzor újra, mindig ugyanott akad ki. Van használható ötlete vkinek?
a :c Application Data\The Creative Assembly\Empire\

alapból rejtett file ott keresd
Vanek
hi! feltelepítem,de kiír egy ilyet,hogy hiányzik neki a d3dx9_40.dll file,és hogy rakjam újra,de már 3x megcsináltam és még mindig semmi...vki 5let?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

én már vagy 6x újra raktam, de mindig úgyanott áll le..
és futtatási hibát ír ki ha átmásolom a nem túl eredeti Empire.exe fájlt..
A tört az egyelõre stabilabb, ez van <#idiota> majd kijön a jubileumi hotfix, azt akkor hajjaj, addig nem bíztatok senkit semmire <#nyes>
játékra visszatérve már kezd nagyon simán menni a normal fokozat, Ausztriával is lassan már enyém egész Európa. Az a baj moddal nem érdemes állítólag nehézre vinni a campaign-t, mert akkor irreális lesz, de hát nem bánom én 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

DaemoonHunter
A minimumhoz bõven elégnek kellene lennie nemde?
Bár ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy akár mediumon is elfogadhatóan szaladgáljon...

Cowek
Ezeket elég csak bemásolni a data könyvtárba?

http://www.f1-info.hu/

gyakd le az egészet (shift+del😊) , aztan ess neki mégegyszer.
én kb ötször mentem neki , mire észrevettem / konstatáltam , hogy nem a telepitovel hanem az 500 gigás vinyóval van a baj..:S

@Dragoon: bezony , most jött ki a legujabb , 3.0ás verzió.
Battlefield Smoke , Sound and Blood Mod
http://www.youtube.com/watch?v=7pFqc7vvfHE
http://www.youtube.com/watch?v=M9qyZDrx1ww&feature=channel_page
Vanek
nekem is hasonló,felraktam,de nem akar indulni. ha a tört verzió van meg azt is regelni kell steamen?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Dragooon
azok jók?<#smile>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

nincs reinstall exe sem xd..
nem tudom mi a gond 😞
14,9819458 hogy pontos(abb) legyek..😊
de smoke-blood-sound modpakkal együtt..)
Hol tartja a játék a mentéseket? De az hülyeség, hogy játékon belül nem lehet!

bardocz
Nekem 14.7Gb😄
14,98 Gb..
reinstall?😊
Cowek
Próbáld ki kikapcsolt effects-ekkel, és ha nem fagy, akkor ugyan az a hiba.

A nem túl eredeti fájllal is próbálkoztam már, de úgy sem mûködött..
Nektek mennyi helyet foglal?
Nálam össze-vissza fagy,rendszeresen csak akkor,ha meg akarom nézni a Kereskedelmet.

Cowek
Ki.. nekem az eredeti fagy a hang miatt... ha vége a csatának az optionsban kacsold ki az effects-eket, és nem fog kifagyni... Amíg megjön a peccs ez van...
Sok alaplapi kártya bírja, nekem az X-Fi nem... ezért nem fagy mindenkinél

bardocz
Nekem is csak kétszer fagyott ki eddig,vagy csak egyszer,nm tudom már.
nálam a tört nem.😊
Az eredeti játék is kiszokott fagyni,vagy csak a tört?

töröld ki játékon kívül
jobbra alul az amerikai térképen egy a franciák szigete felett, a másik szorosan a szárazföld mellett a hollandok környékén. De sok sziget nincs és ha ráviszed az egeret, kiírja kié...
Miért hal meg az emberek 3/4-ede? Basszus, az elején is 1000/1000 fõs csatát meg lehetett oldani 200-300 veszteséggel. Most, ha ki lehet építeni a vádelmet...1000/1000ás 80 fõt vesztek...3/4?! Attól hogy sok embert vesztesz nem bughalmaz. Arról csak te tehetsz

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nekem elegem lett ebbõl a bughalmazból, lehet h olyan lesz mint az Europa Universalis 3, ami a második kiegészítõ patchelt verziója után lett olyan minõség ami elvárható a cég elõzõ játékai után. Amíg nem tudok vele játszani az agyvérzés veszélye nélkül, addig nyomom a magitech játékaival. Kicsit reálisabbak a csaták, nem hal meg az emberek 3/4-e 😛

gondolom nem túl eredeti verzióval probálkozol , ez esetben ne törõdj a telepítõ ablakával (a telepítettségi mutatóval) , adogasd be neki a kivánt fájlokat , a végén majd hirtelen kilép minden elõzmény nélkül.
Exe fájlt sem hoz létre , de ezt pótolni tudod a nem túl eredeti exe fajllal amit a nem túl eredeti telepítõlemezen találsz meg.

@haxoror: akkor bele kéne vágnom , de eddig semmi naval techem nincs..:S
<#integet2>Kedves Total War játékosok
Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en mûködik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
1.lépés Belépsz a steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beírod hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Elõször ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
Minden új tagot nagy örömmel látunk!<#eljen>
Cowek
Nem fogja meg a virusscan?

Üdv!
reggel óta bohockodok a feltelepítéssel.. de nem sikerül 😞
megáll 15,8 GB-nál.. és semmi exe fájl..
volt valakinek ilyen gondja?

Még mindig nem tudom a játékon belül kitörölni a mentéseket, hol lehet?

hol van az a két sziget?

Curacao, onnan kiindulva egy csomó szigetet el tudsz egyenként foglalni = pénz hegyek

Ha Ceylont választod akkor ennyit is kapsz, Ceylont, nincs semmi más a környéken amit el lehetne foglalni csak maga India, amit persze megéri KÉSÕBB elfoglani de ha fõleg a bevétel kell minimális erõfeszítéssel akkor jobban jársz Curacao-val.

no végülis , mit választanátok?😊
Ceylon v Curacao?
A kalózokat a városukban lehet csak kiírtani. Ha gyõzöl is tengeri csatában még be sem érsz a kikötõben a kalózhajók már ujjáépítve várnak. Viszont 2 szigetük van nem nagy védelemmel. azokat elfoglalod, oszt nincs rájuk gond.