Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en mûködik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
1.lépés Belépsz a steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beíroda hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Elõször ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
Minden új tagot nagy örömmel látunk!
Írtam, hogy nincs hang a csaták közben erre kaptam itt egy ilyen linket http://digg.com/d1mXUV itt 5 becsomagolt mappát kell letölteni de a kettes és a hármas mappát nem engedi letölteni tud valaki valami más honlapot ahonnan lelehet szedni a sound fix-et?
Szóval figyeljetek a military acess-ekre is mikor államformát akartok váltani <#papakacsint>#papakacsint>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A medve nem játék.
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
A medve nem játék.
Az elõbb egy Indiában kolbászoló fullos elit seregem egy több, mint 3xos fölényben lévõ ellenséget vert meg. Ezeknek az egységeknek nagyon komoly a moráljuk, a töltésük és a pontosságuk. Majdnem 10 pontot is nõhet, ha kitartanak.
Ha rámentek egy-egy értékre az adatlapukon, akkor kiírja, hogy mi módosíthatja és mennyiben azokat.
A medve nem játék.
köszi, utólag megtaláltam a "cork in a bottle" értelmét, logikus, lám a felületes játékos<#falbav>#falbav>
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Szerintem el kéne bontani a palotát, és felépíteni máshol, hátha ez segít.
Nem lesz olcsó, és sokáig fog tartani ha lehet egyáltalán.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Lenne egy kérdésem: hogy lehet másik fõvárost választani a birodalmamnak? Mert eddig sehol sem találtam.
google a barátnõd, pl innen szedhetõ le a sf: http://digg.com/d1mXUV
diplomácia menû: "i" gomb vagy strat. térkép jobb alsó sarok, babérkoszorú
Valaki megtudná mondani, hogy honnan tudom letölteni a sound fix-et mert nincs hangja a játéknak csak az alap zene van hozzá!
iSS!
Játék közben a beállításoknál, játék beállítások, és ott a kampánynál van, hogy mutassa vagy ne!
De ezt egy kampány indításánál is meg lehet adni!
Még jobb lett volna, ha a távol-keletet (Kína, Japán..) sem hagyják ki (ha már India is bele került). Bele lehetett volna tenni a gyarmatosítást is, ha már ebben a korban vagyunk (új települések létrehozása: pld. Ausztrália). Dél-Afrika sincs a játékban, holott 1700-ban már a búrok ott voltak. Dél-Amerika déli része is így járt és az sem került bele a játékba.
Vajon miért?
Ha már vannak "kis népek" a játékban, akkor nem tudom miért nem lehetett megoldani, hogy játszhatók is legyenek.
Fincsi lenne Dagesztánnal igázni Angliát<#finom>#finom>
Az viszont pozitív, hogy az eddigi total warokból jól ismert pár körönként banditák jelennek meg randomszerûen a birodalmadban címû felesleges baromságot végre kivették. Jól tették!
A bugoktól eltekintve (a peccsek majd kezelik) remek lett és sokkal jobb, mint az eddigiek<#vigyor2>#vigyor2> A tengeri csaták meg nagyon jók!
iSS!