Empire: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kenjél nekik ajándékot, akkor (very) friendly lesz a kapcsolat, és utána lehet szövetséget felajánlani, ált. el is fogadják majd

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Akkor azért nem tudsz szövetséget kötni, lényegében egész Európa nem kedvel.

Szeva, tõlem kaptad - szivesen - várni kell a rapidshare-s megosztott cuccokra. Gondolom mindet egyszerre akartad leszedni, de nem engedte. Próbáld újra a hiányzókat.

Rolika16
Kedves Total War játékosok!
Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en mûködik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
1.lépés Belépsz a steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beíroda hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Elõször ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
Minden új tagot nagy örömmel látunk!

Németekkel.
Írtam, hogy nincs hang a csaták közben erre kaptam itt egy ilyen linket http://digg.com/d1mXUV itt 5 becsomagolt mappát kell letölteni de a kettes és a hármas mappát nem engedi letölteni tud valaki valami más honlapot ahonnan lelehet szedni a sound fix-et?
Kivel vagy?

Az mértvan h velem senki sem akar szövetséges lenni csak partner?
HunnernesKonge
Hollandoknál akartam Monarchiát, de volt egy paktumom a Poroszokkal, és mikor kitört a forradalom egy Porosz sereg épp a fõvárosom mellett állomásozott. Nem sok esélyem volt 😄DD

Szóval figyeljetek a military acess-ekre is mikor államformát akartok váltani <#papakacsint>
ha sehogy nem tudod legyõzni a védõket, akkor igen 😞

HoReSz1975
<#worship> de nekem nincs mentésem a forradalom elött, akkor már cseszhetem gondolom <#guluszem1> egybõl azzal kezd az auto betöltése után, hogy jön rám a sereg és annyi <#levele><#vigyor1>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Iskolákat kell építeni, alapból egy darabod van, és a jobb oldalon lent a koszorú melletti ikon!

technológia
Hogy lehet a teknológiákat kutatni?
Pluskast
Mentsd el a forradalom kitörése elõtt 1 körrel (mindig van jele, hogy forradalom lesz mert ugye elõször sztrájkolnak a következõ körben forrongnak pl megrongálódik valamelyik épületed utána pedig fellázadnak x számú sereggel) vagy az autosave-t töltsd vissza. Mielõtt next turnt nyomnál vidd ki a fõvárosodból a hadseregedet amilyen messze csak tudod. Nyom next turnt. Ezután ugye kitör a forradalom te átállsz a rebellisek oldalára. A seregedet a gép a fõvárosod közelébe rakja le. Most, hogy az elõzõ körbe kivitted a seregedet a városból nincs bent semmi csak a milícia amit meg egy rögtönzött azonnali támadással meg tudsz semmisíteni. A fõvárost elfoglaltad gyõzött a forradalom 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

a.carkey
Nevetséges, de minden ki van fejlesztve. Elõször nem is foglalkoztam vele, nem is tûnt fel, hogy még az erõdben, ahol az összes építhetõt kiírja sem jelent meg, meg nem kellett új egység belõlük, de felállítottam egy új sereget, tenném bele a grenzereket, erre nem tudom építeni. Nézek, mint a hülye, nézem a fórumokat, semmi válasz. Mifasz lehet? Lepsénynél még megvolt ...

A medve nem játék.

lázadás elõtt ki kellett volna hozni a sereget, plusz ha van mibõl akkor a falakat is lerombolni, ohgy könnyebb legyen bevenni!

Én tudok, úgy hogy nálad lehet a hiba. Viszont én is felfedeztem egy bugot, illetve többet: az egyik kikötõmet megrongálták, és nem tudom megjavítani, sehogy, nincs ott az a két ikon 😞, plusz a másik kikötõbõl hajókat hozok ki, akkor egy kis idõre megáll a játék, de utána meg tovább. Eddig ezek ez elsõ gondok a játékkal, de nem teszik játszhatatlanná.

HoReSz1975
volt egy felkelés a fõvárosomban, mert így akartam, az lenne a gondom, hogy átálltam a rebelusokhoz és nem tudom visszafoglalni a fõvárost, mert a benne lévõ sereg nagyobb, mint az enyém, nem lehet valamit tenni <#confused> toborzás, vagy ilyesmi <#confused>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

a.carkey
Apropó, a patch óta nem tudok Grenzerst trainelni Ausztriával. Nem tudja valaki, hogy miért van ez így?

A medve nem játék.

Kikutatod!

igen technologiai fejlödes akadäly..egyszerü, ki kell fejleszteni
Azt megtudja nekem mondani valaki, hogy ha akarok építeni egy új házat de nemengedi a gép mert a jobb felsõ sarkában egy kis ikon van kiírva:S Vagy ez az a teknológiai dolog amirõl beszéltetek? És azt, hogy lehet megszerezni?
a.carkey
Azért az elit egységek elég jól bírják, ha közvetlenül mögöttük helyezkedik el a tábornok ...
Az elõbb egy Indiában kolbászoló fullos elit seregem egy több, mint 3xos fölényben lévõ ellenséget vert meg. Ezeknek az egységeknek nagyon komoly a moráljuk, a töltésük és a pontosságuk. Majdnem 10 pontot is nõhet, ha kitartanak.
Ha rámentek egy-egy értékre az adatlapukon, akkor kiírja, hogy mi módosíthatja és mennyiben azokat.

A medve nem játék.

Hülye internet! <#circling>

TDantes, rexsimus

köszi, utólag megtaláltam a "cork in a bottle" értelmét, logikus, lám a felületes játékos<#falbav>
Eredeti?

Nem bug!

Aztaszájbabasz..ttqrvaéletitneki!!!!!!!!!! Ezer mentéssel végre elértem, hogy ne fagyon le, de ha le is fagyott visszaléptem és másként kavarva továbbléphettem. Így is voltak mumusok, pl. a mórok és ay osztrákok, mert ha nekik mentem biztos lefagyott. De ha kikerültem ezt a lépést akkor oké volt. MOST meg 1570-nél jártam köztársasággal, meg technológiai ûberfaszával, erre elmegyek tegnap dolgozni, ma betölteném, de MÁR BE SE TÖLT , AKKOR IS KIVÁG! Széjjel töröm ezt a szart! Valaki mondja már meg a tutit, hogy hogyan lehet a kivágódást megúszni. Mi a szart kell feltennem, átállítanom ,vagy mit? Hogy szarnának sünt a játék írói. Egz fasza játék és szét szopat. Kibaszott erõs a gépem, azzal nincs baj....
Nem bug. Olyan bajonett amit a puska csövébe bele dugtak.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem bug!

srácok..két bajonett fícsör van, nekem az elsõ van meg..ha a kiválasztott csapatnál rákattintok hogy applikálják fel, többé nem tudom leszedetni velük, magyarul nem lõnek többet az adott csatában, csak közelharcra foghatóak..ez a csere dolog csak a gyûrûs bajonettnél mûködik (2.szintû upgrade)avagy ez is csak bug?<#nemtudom>..köszi
ficka
Hát sajnos nem jött be. De azért köszi! Valakinek más ötlet???

A megoldást nem tudom, de van egy tippem.
Szerintem el kéne bontani a palotát, és felépíteni máshol, hátha ez segít.
Nem lesz olcsó, és sokáig fog tartani ha lehet egyáltalán.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

ficka
Üdv Mindenkinek!
Lenne egy kérdésem: hogy lehet másik fõvárost választani a birodalmamnak? Mert eddig sehol sem találtam.

Kiprobáltam a razor update-4 t. Hááát nem is tudom, egy város elfoglalása után mindig ctd lett.
hello,
google a barátnõd, pl innen szedhetõ le a sf: http://digg.com/d1mXUV
diplomácia menû: "i" gomb vagy strat. térkép jobb alsó sarok, babérkoszorú

Itt, hogy lehet intézni a külpolitikát mert nemnagyon találtam diplomatákat?
Valaki megtudná mondani, hogy honnan tudom letölteni a sound fix-et mert nincs hangja a játéknak csak az alap zene van hozzá!
Kange
jól csinálod... 😊 vagy nincsen akkor serege... 😊

Steam acc: kange82

Warton
Így is van elég lóvé, az iskolákat én is el kezdtem bontogatni, mert már szinte mindent kifejlesztettem.

bardocz

Próság van,meg hevimetál.
bardocz
Internetrõl😄 Am piratebay,vagy valami torrent oldal.
A filmre vett csatákat hogyan lehet visszanézni?

iSS!

Játék közben a beállításoknál, játék beállítások, és ott a kampánynál van, hogy mutassa vagy ne!
De ezt egy kampány indításánál is meg lehet adni!

És, hogy tudom kikapcsolni mert nemtalltam rá semmien "parancsot"
Kapcsold ki, hogy ne mutassa a mozgásukat, így még rövidebb lesz!

A Space billenytû lenyomására irdatlan tempóba kezdenek!!!

Ja igen, mégvalami, azt hol tudom beállítani, hogy ha körtváltok akkor az ellenséges országok gyorsabban mozogjanak mer mire eggyik helyrõl a másikra átsétafikálnak :S majdnem annyi idõ mintamit lejátszok:S
És azt honnan tudom letölteni? (sound fix-et)
Sirály ez a játék. És picit szégyellem, de nálam nem fagy.<#vigyor5>
Még jobb lett volna, ha a távol-keletet (Kína, Japán..) sem hagyják ki (ha már India is bele került). Bele lehetett volna tenni a gyarmatosítást is, ha már ebben a korban vagyunk (új települések létrehozása: pld. Ausztrália). Dél-Afrika sincs a játékban, holott 1700-ban már a búrok ott voltak. Dél-Amerika déli része is így járt és az sem került bele a játékba.
Vajon miért?
Ha már vannak "kis népek" a játékban, akkor nem tudom miért nem lehetett megoldani, hogy játszhatók is legyenek.
Fincsi lenne Dagesztánnal igázni Angliát<#finom>
Az viszont pozitív, hogy az eddigi total warokból jól ismert pár körönként banditák jelennek meg randomszerûen a birodalmadban címû felesleges baromságot végre kivették. Jól tették!
A bugoktól eltekintve (a peccsek majd kezelik) remek lett és sokkal jobb, mint az eddigiek<#vigyor2> A tengeri csaták meg nagyon jók!

iSS!

bardocz
"angol hülyék,hülye angolok"😄