Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
esetleg török köztársaság?
viszont a törökökkel még nem nyomtam valakinek van infoja, az europai doktrina után milyenek a munskétások?
viszont gyorsabban megy a technológiák fejlesztése.
az oroszoknál, ha megtörtént a forradalom nem képezhetsz többé kozákokat😞 Pedig elég durván nyomják. az egyetlen a játék elején megkapható 80m lõtávõ 120fõs egység, akik közelharcban is ott vannak
az oroszoknál, ha megtörtént a forradalom nem képezhetsz többé kozákokat😞 Pedig elég durván nyomják. az egyetlen a játék elején megkapható 80m lõtávõ 120fõs egység, akik közelharcban is ott vannak
Az alkotmányos monarchia mitõl rosszabb (rosszabb?), mint a köztársaság?
Jobban lázadozik az alsóbb réteg?
Jobban lázadozik az alsóbb réteg?
iSS!
Elég régi film már (2000). Talán valakinek kimaradt...
Battle of Guilford Courthouse
Battle of Guilford Courthouse
iSS!
Elég sok idõbe telt, elsõ dolgom volt, miután toltam egy kicsit a játékot! 😄
Ismét elõvettem a Patriot (Hazafi) c. filmet Mel Gibsonnal és megnéztem immár "szakmai" szemmel<#vigyor1>#vigyor1>
Nagyon korrekt ez a játék. Az amerikai kampányban tisztára olyan minden mint a filmben<#nezze>#nezze>
Ajánlom mindenkinek.
Nagyon korrekt ez a játék. Az amerikai kampányban tisztára olyan minden mint a filmben<#nezze>#nezze>
Ajánlom mindenkinek.
iSS!
én megtenném jópézééé😊
'vedd rá õket, hogy emeljék fel az adókat MO-n és építsenek oda iskolákat'
ilyet lehet kérni?😊
ilyet lehet kérni?😊
Hali. Légyszíves valaki mondja meg ,hogy mennyi a legnagyobb gyalogos létszám (ultrán) a darth modban. Ha jól tudom az alapban 200-as a legnagyobb. Csak mert jó lenne 400 fõs zászlóaljakban nyomulni...
Pontosan! 😊
kezd diplomáciai kapcsolatot az osztrákokkal, vedd rá õket, hogy emeljék fel az adókat MO-n és építsenek oda iskolákat, majd verd szét az osztrák seregeket, hogy a Magyarok tudjanak gyõzni.
kb ennyi
kb ennyi
Sztem hadi kikötõböl földrészenként elég egy, mivel a hajók ujjáépítése mindegyik kikötõben lehetséges, és így van pénz is abban az egyben hadihajót építeni😊
Hy! Az lenne a kérdésem hogy egy idegen országgal hogyan tudom fellázítani Mo-t?, Mert éppen az osztrákokkal háborúzok és jól jönne a magyar segítség😄 ha ezt meglehetne oldani pls írjátok le hogyan!
elõre is kössz.
elõre is kössz.
Viszont, a kereskedelmi kikötõknek véges a kapacitásuk (nem tudom, hogy mennyi kereskedelmi partnert tud fogadni egyszerre),egy idõ után több is kell belõlük, hogy tudj kereskedni tengeren!
A hadi kikötõ egyértelmû, itt tudod a tápos hadihajókat építeni. A halász kikötõ meg akkor jó, ha a tartományodban már van egy kereskedelmi kikötõ.
iSS!
3 fajta kikötõt építhetsz
hadi, kereskedõ, halász
legyen legalább egy kereskedelmi kikötõd, különben nem tudsz tengeren kereskedni.
Ha felépül egy kereskedelmi kikötõd, ott megjelenik egy szaggatott vonal és ott látod ha rá viszed a kurzort, hogy körönként mennyi lóvét hoz.
hadi, kereskedõ, halász
legyen legalább egy kereskedelmi kikötõd, különben nem tudsz tengeren kereskedni.
Ha felépül egy kereskedelmi kikötõd, ott megjelenik egy szaggatott vonal és ott látod ha rá viszed a kurzort, hogy körönként mennyi lóvét hoz.
Mit jelent ez a szabad kereskedelmi kikötõ? Automatikusan levonja a meglévõ kikötõk számából? Vagy nekem kell kereskedõhajót küldeni a kikötõibe?
Ez a kereskedés nekem nem tiszta.
Ez a kereskedés nekem nem tiszta.
Hali, hát a multiban feltûnõen megszakad a kapcsolat ha éppen eldõlt a csata elég ízléstelen. De azért vannak nagyon jó tapasztalataim is. Ha én ostromlok az normális hogy ugyanolyan az erõnk? Tükörhadsereg.
Arra azért figyelj oda, hogy legyen szabad kereskedelmi kikötõd a kereskedéshez, ha tengeren folyik!
Mit szóltok a Tataounie és Batman nevü városokhoz? 😄
Az egyik Tunis, a másik azt hiszem ukrajna vagy tatárföld? 😊
Az egyik Tunis, a másik azt hiszem ukrajna vagy tatárföld? 😊
A medve nem játék.
A kis országokból jópár hajlandó veled kereskedni is meg szövetkezni is már a legelsõ körben is!
A nagy országoknál meg nem árt ha friendly-n van a státuszod, akkor könnyebben egyezkednek. A viszony ajándékokkal javítható, de ez csak egy bizonyos szintig hatékony utána már nem. A diplomáciai kis térképen a tartományod felett megállva a nyillal részletesen is kiírja, hogy hogyan alakul az adott ország véleménye rólad (pontozza a gép)!
Ha kereskedni akarsz valakivel akkor nem árt, ha plusz pénzt ajánlasz fel ha nem akar veled üzletelni és nem hostile a státusod (pld. 1000 pénz), mert az néha segít. Max ellenajánlatot tesz a gép, hogy szerinte mondjuk 5000-et kéne fizetned. Célszerû elfogadni, mert valószinûleg pár kör alatt visszajön a befektetés és onnan már pozitívban vagy.
Jobban hajlik egy ország az együttmûködésre, ha ugyanaz az ellenségetek, ugyanolyan az államvallásotok meg az államformátok.
Itt a szövetségeseid általában nem támadnak hátba úgy, mint a MTW-nél.<#papakacsint>#papakacsint>
Minél erõsebb leszel és minél több mindenkit igázol le, annál jobban fog utálni mindenki...
A nagy országoknál meg nem árt ha friendly-n van a státuszod, akkor könnyebben egyezkednek. A viszony ajándékokkal javítható, de ez csak egy bizonyos szintig hatékony utána már nem. A diplomáciai kis térképen a tartományod felett megállva a nyillal részletesen is kiírja, hogy hogyan alakul az adott ország véleménye rólad (pontozza a gép)!
Ha kereskedni akarsz valakivel akkor nem árt, ha plusz pénzt ajánlasz fel ha nem akar veled üzletelni és nem hostile a státusod (pld. 1000 pénz), mert az néha segít. Max ellenajánlatot tesz a gép, hogy szerinte mondjuk 5000-et kéne fizetned. Célszerû elfogadni, mert valószinûleg pár kör alatt visszajön a befektetés és onnan már pozitívban vagy.
Jobban hajlik egy ország az együttmûködésre, ha ugyanaz az ellenségetek, ugyanolyan az államvallásotok meg az államformátok.
Itt a szövetségeseid általában nem támadnak hátba úgy, mint a MTW-nél.<#papakacsint>#papakacsint>
Minél erõsebb leszel és minél több mindenkit igázol le, annál jobban fog utálni mindenki...
iSS!
igen azt én is látom, csak bármit választok a gép figyelembe sem veszi , vagy elõször el kellene nyerni a bizalmát , hogy foglalkozzanak velem?
Nincs diplomata, bal lent a koszorú a diplomácia.
Üdv Mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, az eddigi total warokban eggyértelmû volt nekem a diplomácia, de itt nem tudok senkinek sem ajánlatot tenni. Melyik karakterrel kell odamenni tárgyalni és ha tárgyalok mi alapján változik a követelés melletti ikon , nálam piros karikában x van.
Egy kis segítséget szeretnék kérni, az eddigi total warokban eggyértelmû volt nekem a diplomácia, de itt nem tudok senkinek sem ajánlatot tenni. Melyik karakterrel kell odamenni tárgyalni és ha tárgyalok mi alapján változik a követelés melletti ikon , nálam piros karikában x van.
Kedves Total War játékosok!
Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en mûködik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
1.lépés Belépsz a steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beíroda hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Elõször ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
Minden új tagot nagy örömmel látunk!jk
Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en mûködik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
1.lépés Belépsz a steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beíroda hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Elõször ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
Minden új tagot nagy örömmel látunk!jk
vidd vissza a könyvtárba és reklamálj
Ja igen, ha valakinek gondot okoz a politikai viszony javítása, próbálja meg a present gift opciót,(ha még nem próbálta)meg fog lepõdni tuti hatás még a 2500-as legolcsóbbnál is.
Hatvanezret kapok körönként úgy, hogy nem adóznak a népek. Végre...
episode 1, 1. csatát megnyerem, aztán 2. töltéskor megáll, és nem csinál semmit... :-/
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
www.google.hu
ne azt indísd el, hanem a road to indep.-et, kezdésnek jó
ne azt indísd el, hanem a road to indep.-et, kezdésnek jó
van vmi oldal ami ezzel a gémmel foglalkozik komolyabban? Az angol tudásom olyan szinten van, h a mostani nagy sorozatokat értem ha angolul nézem, de pl ebben a gémben elindítom a grand campaign-t, és f*ngom sincs hogy mit kell csinálni, pedig a csata tutorial alapján nagyon bejönne a gém, csak nemtom tényleg ,hogy mit hogy :-/
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Napokban jön már nagyon ígérik,most néztem...
Ja ha valaki nehezíteni akar, és még nem próbálta,javaslom a prestige victory-beállítást..bár sajnos mindenképpen el kell játszani 1799-ig.
Igen sajnos...és még akkor is ha csak simán rákattintok.
Másnak is akad a játék több másodpercre, ha egy kikötõben a hajókat akarja javítani? De nem csak itt, hanem úgy általában a hajós mozgásoknál akadozik a gémpléj.
Jó étvágyat.
persze, minden oldalon többször meg is válaszolják a kollegák, hogy van sound fix, de csak annak kell ezt megtennie aki lopta a játékot..ha visszaolvasol sok helyen linkelték is
Imádom ha egy kb 12 GB os játék mellé még le kell szedni még több száz megát hogy legyen normális hangja.😊 Nekem már az elsõ indiános küldetés után elszál az egész. Tud valaki tanácsot adni?
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
Menjél, ne zavard itt a levegõt!
Na ebbõl látszik mekkora szar ez a gém. Nagy potenciál aztán durran a lufi miután beleöltél 10 órát. Megyek inkább eszek egy zsíroskenyeret. 😊
Nálam volt ilyen. Franciák, forradalom, spanyol szövetségesek hadat üzentek.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Az pl. hülyeség, hogy ha van, ha nincs egyetemem más földrészen, akkor is képes bebaszni egy-egy gentlemant mondjuk Indiába, ha egy másik meghal. Miért nem oda teszi õket, ahol van egyetem, vagy van gyönyörök kertje, vagy templom? Miért vágja be õket összevissza? Tök hülyeség.
Ahogy az is, hogy nem lehet lebontani az erõdöket, Ausztriánál át kell írnom a packben egy sort, ha azt akarom, hogy grenzert is tudjak gyártani, valamint a gentlemanok semmire sem jók, ha kifejlesztetted az összes tech skillt. 😞
Az államformák meg alig különböznek. Abszolutizmusban gyorsabb a fejlesztés, köztársaságban több a lóvé, stb., de semmi különbség nincs bármelyik is van (pár egységen és csip-csup dolgokon kívül). Legalább nekem esne egy-egy abszolutista nemzet, hogy szétverje a forradalmam, stb.
Ahogy az is, hogy nem lehet lebontani az erõdöket, Ausztriánál át kell írnom a packben egy sort, ha azt akarom, hogy grenzert is tudjak gyártani, valamint a gentlemanok semmire sem jók, ha kifejlesztetted az összes tech skillt. 😞
Az államformák meg alig különböznek. Abszolutizmusban gyorsabb a fejlesztés, köztársaságban több a lóvé, stb., de semmi különbség nincs bármelyik is van (pár egységen és csip-csup dolgokon kívül). Legalább nekem esne egy-egy abszolutista nemzet, hogy szétverje a forradalmam, stb.
A medve nem játék.
Igazából valamilyen kiforrott, stabil és k**va nehéz mod kellene, de ilyen egyelõre nemigen van<#shakehead>#shakehead>
Talán majd idõvel lesz.
Talán majd idõvel lesz.
iSS!
Amíg a dagesztániak nem lesznek játszhatók<#smile>#smile> én is úgy látom, hogy talán a hollandok a legnehezebbek. Mindenesetre miután elfoglaltam Indiát egy-az egyben már nem annyira nagy kihívás...
Így nem kellett semelyik európai hatalommal háborúzni, ami jót tett a kereskedelemnek ugyebár. És Indiában van egy rahedli hely egyetemeknek is.
Így nem kellett semelyik európai hatalommal háborúzni, ami jót tett a kereskedelemnek ugyebár. És Indiában van egy rahedli hely egyetemeknek is.
iSS!
Megvenni eredetiben 😊
(Én ugyanígy jártam a könyvtári verziómmal, csak 1748-ban.)
(Én ugyanígy jártam a könyvtári verziómmal, csak 1748-ban.)
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
tudja valaki, hogy miért dob ki 1716-ban a játék? van valami megoldás??
Köszi.Bár most jövök rá ,hogy 1799-ig kell játszanom.