6068
-
rexsimus #3868 Nekem most jött le :D -
ugribugri #3867 ma kellene jönni valami javításnak van akinél már elindult? -
#3866 Hát igen medi2 sokkal jobb, pedig az elején nagyon tetszett az ETW.(Egy pár óráig.) Aztán gyorsan meguntam...na, de hátha csinálnak hozzá egy jó kis modot...
Na, de részemről befejezve a vita...;) -
#3865 ha ebay-ről vettem volna meg az is eredeti lenne nem? attól hogy használt már nem is eredeti? lol...
én megvettem eredetiben, megjelenés után pár héttel:P
habár azóta nem is játszottam vele csak pár órát...nem tetszik annyira mint a med2...inkább visszatérek majd a med2-höz, az a kor amúgyis jobban tetszik... -
#3864 őőő. Most összekeversz szerintem magaddal...ha jól emlékszem te verted itt a nyálad, hogy nem veszed meg eredetibe, majd ebay vagy valahonnan megveszed használtan. Amúgy keress vissza Március 4. és 10. közötti fórum csevejre itt... -
#3863 meglehetett neki előbb könnyen;) ha letöltötte a legelső netre felkerült verziót akkor sztem előbb megvolt neki:D
-
rexsimus #3862 Akkor ezt megbeszéltük :D.
Próbálok tanulni a hibáimból. -
#3861 Nem is kell bocsánatot kérni...máskor nézz körül jobban mielőtt reagálsz...Amúgy valóban sok volt amit írtam, de borzasztóan fellehet idegesíteni az ilyen dolgokkal... -
rexsimus #3860 Rolika16 belátom, hogy tévedtem, elolvastam, későre járt, és aznap 7 óráig vártam mire sora kerültem szóbeli vizsgán. DE, bocsánatot nem kérek, mivel elég alpári módon tudattad, hogy te milyen menő is vagy fórumon. És itt jön a jellemedből fakadó hiba, honnan tudod, hogy neked előbb megvolt, mint nekem? "amiről nem tudsz ne nyilatkozz" ÖNGÓÓÓÓL!!! -
#3859 Gondolkodjon mielőtt vádaskodik... -
feez #3858 Ez volt a legdrágább progim: special forces edition, pre-order, steam-en keresztül
- szóval nem két fillér és igazából az tud csak kiakasztani amikor multiban nyerésre álló csatában kifagyok - mínusz sokezer skillpoint... (a kilencedik csillagom így ment el többször)
De még így is azt mondom:
Ennek A JÁTÉKnak a fejlesztői megérdemlik hogy támogassuk őket a nagyon is élethűre sikerült művüknek megvásárlásával.
Figyeljétek steam-et, biztos lesz még féláras akció valamelyik hétvégén!
[LE] feez kapitány -
#3857 Kicsirigó a fogalmazással óvatosabban már. Nem otthon vagy. -
#3856 Hát előbb megvolt nekem mint neked...amiről nem tudsz ne nyilatkozz...ha annyi eszed van, hogy még ezután is megveszed....legyen a te bajod. Meg van összes Total War játék...Medi1 óta játszok vele. De te ugatsz amiről szart se tudsz. -
#3855 ja 1.3 nem igazan stabil sajna... -
rexsimus #3854 Ugyan már, még az eredetit sem vette meg, így valószínű, hogy a dlc-t sem fogja. -
#3853 Hát sok mindent javítottak azóta, de még mindig nem megfelelő. Néhány embernél előfordulnak fagyások...de lehet pont nálad nem fog. 1.3-as patch előtti mentéssel szerintem ne is próbálkozzál. Tuti kifagy.
Igen kihasználja több magos procikat is. I7-t is pl... -
#3852 HÁT PEDIG ENNEK CA-NAK ÉN ANNYIT SE FOGOK ADNI ! -
#3851 Sziasztok! Még a megjelenés napján vettem meg a játékot, de akkor a sok bug elvette tőle a kedvemet egy időre. Most azon filózok felrakom újra, csak szeretném tudni, hogy a patchek mennyire javítottak a játékmeneten, illetve azon, hogy kihasználja a játék a többmagos procikat. És itt tudom, hogy az előző patch note-ban ez benne volt, de gyakorlatban vagyok rá kíváncsi... -
#3850 MINEK AKAROD FELTÖRNI? NE SAJNÁLD MÁR AZT A 700FT-OT AZ ÚJ EGYSÉGEKRE... -
obe #3849 sräcok...franciäkkal vagyok, 1724-ben järok, egyre nagyobb a läzongäs, eleg sok technologiät kifejlesztettem, de a läzongäsok okozta epületromboläsok elviszik a lovet..kerdesem, lehet mär, vagy ajänlott ällamformät vältani?..tehät eleg csak a fövärosban maxra emelni az adokat hogy forradalom törjön ki?..milyen negativumokkal jär ha ällamformät vältok?..a mäs kontinensen levö területeimen is automatikusan lehiggadnak a nepek?..köszi -
#3848 Hello!
Akinek tört verziója csinálna egy képet a játék könyvtáráról ? Hogy helyezkednek el a fájlok az érdekel. Mert szerintem, akkor felbírnám törni. Mert Razor1911 kiadta törten a legújabb patchet, és abban szerepel +14 egység...ezért kéne. Esetleg STEAM HunTW group-ban is rám írhattok. Lord_Roland/HunTW a nevem ot. -
#3847 Ahhoz nem kell kampány, hogy valaki taktikai csatákat nyomjon kiválasztott egységekkel...
Én is alig játszok meló mellett, mert nincs időm. Az Empire is pre-order óta megvan és asszem megjelenés után 1,5 hónappal került csak ki a fóliából. Azóta is jó ha heti 3-4 órám van rá. Mégsem fordulok cheatekhez hisz akkor hol a kihívás? Így hétközben néha azon gondolkodom, hogy a jelenlegi felállás mellett hogy haladok tovább:) -
#3846 Nézd, ez nem feltétlenül igaz. Jópár embert ismerek, aki valamit nagyon várt, de pont akkor nincs rá elég ideje, amikor megjelenik. Nos, ilyenkor számára vagy felejtős lesz a dolog (megveszi, aztán eljár felette az idő, és nem is játszik vele később se, vagy meg sem veszi és melózik tovább in RL), vagy elkezd játszani vele, de mivel nincs rá elég ideje - max. egy-két óra/nap - és nem akarja veszni hagyni, így felgyorsítja a dolgokat, nem pepecsel a pénzel, nem azzal szarozik, hogy két napig csak azt lesse, hogy vajon le tud-e gyártani még két miliciát vh fokozaton, mielőtt picsánrúgják a svédek és beveszik a városát, majd kezdheti ua műveletet újból, vagy sem.
Ilyenkor tényleg a játékra koncentrál és kiélvezi a tk. a Shogun óta változatlan játékmenetet más skinekkel ...
És nem feltétlenül béna az illető, mert más játékra is marad ideje abból a kevésből három gyerek mellett, és még a családjával is tud foglalkozni, nem csak a gép előtt kockulni.
Két haverom is ilyen volt. A Shogun és a Med1 előtt is képesek voltak ott ülni napokig, és tologatni a bábukat órákon át, minden szarra odafigyelve. Az egyiknél, a Rome kiadásánál született meg az első gyerek, és mivel nagyon várta, így baba-mama-fürdetés-család kategória mellett egy-egy gyors játékot engedett neki a sors, és így a káposzta is megmarad és a kecske is jól lakott. Sajnos, ez a helyzet a korral jár. :D
De persze ellen példa is akad: volt olyan ismerősöm is aki egész nap ott ült a gépe előtt, és éjjel-nappal nyomta az éppen aktuális MMOját. A szerverleállás-szünetekben család, péntekenként a haverok. Munka? Nos, építész volt a srác, így kurva jól keresett, befizette a 18%os adóját, és élt, mint Marci ...
Szóval nem minden fekete és fehér. :D -
#3845 Cheat Happens oldalon keresgélj! Ott találsz, ha már ennyire kell.
Ha nem eredeti, akkor csak régebbi verziószámhoz, ami nem feltétlenül fog működni, de bizti van új is, csak promo, vagyis "butított". -
obe #3844 ajaj, ilyen kérdésért itt harapnak a hadvezérek...annyira nehéz?...kezd easy fokozatban, mi értelme egy stratégiai játékban ha nincs küzdelem, lové ohne ende...ha meg nehéznek találod játszd végig a szárazföldi és tengeri tutorialt, aztán pedig az amerikai hadjáratot..minden más kérdésre kiváló játék összefoglalók vannak - berv kollega linkelt egy rendkivül hasznos linket, az én gyenge angoltudásommal is boldogultam -
Kardél #3843 Sziasztok.
Én még most kezdek neki az ETW-nak. Kérdezném, hogy nem e tudtok segíteni? Kód kellene amivel zsét tolhatok valamint a feketeséget feloldom a térképen és látható lesz minden. (Ugye korábban: add_money, togggle_fow)
Köszi. -
#3842 A program jó, csak virágbolti verzió... -
ugribugri #3841 programmal semmi gond..... -
bzsoli #3840 sziasztok
egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. ismerkedésképpen a Road to Independance kampányt, vagy hogy is hívjat, játszom éppen. Ott tartok, hogy el kellene foglalnom Louisberget, de nem tudom miként juthatnék oda. A hajóknak csak egy pici bejárható terület látok, vagyis a kikötőtől alig pár mezőnyire tudok csak eltávolodni, távolabbi vizekre még csak kattintani sem enged a program. Tudjátok, a kurzor X-re vált. Ha a szárazföldön próbálom megoldani, akkor meg csak a szomszédos Iroquois területekre tudok belépni, mert velük megállapodtam, hogy katonákkal behatolhatok.
Most vagy én vagyok egy nagy looser, vagy a programmal van valami gond. Ti mit mondtok?
előre is köszi a segítséget -
rexsimus #3839 Tudom nehéz, de olvass vissza mielőtt kérdeznél valami, a te esetedben még sokat sem kell, mert 5 hozzászólással ezelőtt leírták. -
ironman39 #3838 sziasztok.Hogy lehet kereskedelmi szerződést kötni? -
#3837 Kedves Total War játékosok
Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en működik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
1.lépés Belépsz a steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beírod hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Először ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
Minden új tagot nagy örömmel látunk!rlttj -
obe #3836 sajnos igaz..hiäba jänlok fel 5 (!) technologiät bärmiert, nemet mond..mindegy, igy is enyem lesz a viläg -
Amergin #3835 Diplomácia -> Request trade agreement...
Nem árt a jó viszony, hogy elfogadják. Esetleg egy kis pénzt is fel lehet ajánlani (még az elején).
Azonban ha már baromi nagy birodalmunk van, hiába friendy a státuszunk, hiába ajánlunk fel bármennyi pénzt, technológiát NEM fognak velünk újabb kereskedelmi egyezményeket kötni, ami persze egy illogikus állatság a program részéről és csak az a célja, hogy hátráltassa a további terjeszkedésünket.
Az is hülyeség volt, amikor New Spain elfoglalása után az észak felől határos Pueblo indiánok (akik addig nem hadakoztak senkivel) AZONNAL hadat üzentek, levertem őket és elfoglaltam a területeit. Ekkor határos lettem az addig szintén békés Luisianaval, aki szintén AZONNAL hadat üzent. A két területéből a délit elfoglaltam és határos lettem a Cheroki indiánokkal, akik addig békében éltek Lousianaval és velem is de ahogy határosak lettünk AZONNAL hadat üzent... és még lehetne hosszasan sorolni. Minden azért van mert a program szeretne megállítani és egységesen csak téged támad, ami persze nehezíti a dolgokat csak éppen kiábrándítóan magasról tojik a diplomáciára, ha emberi játékosról van szó. -
rexsimus #3834 Nekem enged bármikor, de lassan jön elő az asztal, és még lassabban lép vissza a játékba. -
#3833 Nálam egyszer engedni. De aztán, ha még egyszer leakarom tenni már lefagy, és indíthatom újra. Próbaként beletettem még 2 GB RAM-ot így lett 4GB. Ugyanezt csinálta ennyivel is... -
ironman39 #3832 Segitsetek.Hogyan kell kereskedelmi szerződéseket kötni? -
Amergin #3831 Miközben az ALTeregom meggyújtja a szájában a TABaccót, leveszi az arcától a taskot. -
#3830 mi az a taszk?:S -
Amergin #3829 Jó hogy jönnek a peccsek, de nem minden dolog pozitív: a legújabb peccs óta csata közben nem enged taszkot váltani, mert kifagy a program és még a feladatkezelőt sem lehet behívni, a kampány képernyőnél ugyan enged taszkot váltani, de kb 30x lett lassabb a művelet (már azt hiszem lefagyott, de nem...)