6068
-
obe #3828 pedig azt en is olvastam, de ilyet hogy eltünik nem talältam, lehet csak en voltam figyelmetlen...ma reggel megneztem, de egyenlöre megvannak a regi spec egysegek is, meg a 14 uj egyseg is...bär megneznem ha valaki leszedi es ujrakja mi vältozik, en gyäva vagyok ujrarakni -
feez #3827 ez egy nagy marhaság!
nem tűntek el az egységeim, sőt rengeteg új egység van!
ezen felül lehet venni 2,5 EUR-ért még többet, pl. magyar gránátos is van a fizetős új egységek között!!
a kifagyások sajnos igazak, ezen még van mit javítaniuk, de ezt hamar meg szokták oldani. -
#3826 Steam közösségbeől átkopíztam az announcedet. -
obe #3825 ...a Special Edition vásárlók elbúcsúzhatnak a plusz egységeiktöl (unintall után a HSM viktory-tól is)...
ezt hol olvastad?...nem értem miért kell kivenni a régi spec egységeket -
#3824 Szép! :D -
rexsimus #3823 Láttam egy vicces dolgot, méghozzá, hogy igen is nemzetek újraalakulhatnak. Oroszokkal vagyok, és elfoglaltam a Krím főváros. Eléggé lázadoztak a lakosok, míg egyszer csak át nem állt egy részük a krímekhez, és egy sereget toboroztak nem messze a várostól. És az egyik elfoglalt svéd városból is átálltak a lázadókhoz, de azok nem svédek, hanem valami "i" betűs lázadók lettek. -
#3822 STEAMről részletek:
Az újítások egy része nincs benne (Orosz gyalogság erösítése), a Special Edition vásárlók elbúcsúzhatnak a plusz egységeiktöl (unintall után a HSM viktory-tól is), és az átskinnelt egységek mellett a beígért eli egységek mégsem lettek FREE-k (2 és fél Euró után "megkaphatjuk Öket"...
Továbbá az alap játék óta nem látott fehér képernyös kifagyásokra is lehet számítani.
Azt hiszem nincs mit tenni, ismét várhatjuk a soron következö (ki tudja hányadik) javító patchet, amit talán megoldja ezeket a ... hibákat. -
#3821 Igen van benne. Nem nagy valami amúgy...Custom battle-ban nézd meg. -
#3820 Épp ideje volt. :( -
#3819 Egy típus, mintha. Sosem használtam, de mintha lenne benne. -
#3818 Kijavították elvileg...TWcenteren legalábbis egy hapsi azt írta... -
TDantes #3817 Van benne gőzhajó??? -
#3816 Faxa. :(
Megnéznéd, hogy a sok "új" egység mellé mit kapunk még, vagyis legalább kijavították az eddig el nem érhető egységeket, amelyek elvileg bugosak? (grenzers, austrian dragoons, stb) -
#3815 Az új patch átvariálta az egészet. Most már Speciel Forces egységei se érhetőek el azzal a leírással amit írtam... -
#3814 Helló újra. Államformát hogy tudok váltani? vagy jön magától? -
horthy #3813 Mi a jelentősége annak hogy a haditengerészetnél kétfajta csucs hajógyár ( kikötő )van . Az egyik a Steam Dry Dock , a másik pedig a Naval Hospital . A Steam Dry Dock-nál lehet gözhajot és nehéz első osztályú 122-ágyus sorhajot is késziteni a gőzhajó mellet , a Naval Hospital-nál meg csak másod osztályu sorhajokat lehet késziteni legalábbis a 84-ágyus a csucs hajó közöttük egy pár hajótipussal kevesebbet lehet gyártani de amit lehet gyártani ahoz nagyobb képzetséget ad mint a Steam Dry Dock . A Naval Hospital tud-e még valami extrát a Steam Dry Dock-hoz képest , mármint felhasználhatoság szempontjából ( sérült hajok javitása , legénység potlása stb szempontjábol ) ? Ad valami más bonuszt a Naval Hospital vagy bontsam le ha már Steam Dry Dock-ot tudok épiteni , vagy tartsam meg jobb ha mindkettő van kiegészitik egymást ? Csak azért kérdem mert poroszországgal játszom és van egy Steam Dry Dock-om Gdanszk-ban meg Courland-nál meg egy Naval Hospitálom szinte egymás közelében a Balti tengeren mindkettő . -
#3812 Szép is lenne, ha a britek kapnának még egy újabb egységet ... -
obe #3811 frissítette magát a játék, és a 14 spec unit már választható is single-ben..elébb hülyeséget írtam, vegyesen szórták a népek közt a speciálisokat, hollandok az united provinces-el közösen 4 (!) új egységet kaptak, így már vonzóbb velük indítani egy új kampányt, vaxolt viharkabátos skót s.a.s egységgel partra szállni kubában:)..a poroszok hármat + az eddigi kilockolható halálfejesekkel együtt az szintén 4, a spanyolok szintén hármat, svédek 2, oroszok 1, törökök 1...franciának, lengyelnek, ausztriának semmi, anglia, hátmég amerika, az pedig már maga a nyugat:) india persze szintén nem nyugat:).. -
#3810 Regionnak "prussia"-t írtam be.
A "units_to_exclusive_faction_permissions" résznél minden NYUGATI! nagyhatalomhoz" beírtam "sp_ed_deaths_head_hussar" "austria True"-t (plusz a többi NYUGATI nemzet).
A "units_to_groupings_military_permissions" fejezetben pedig az "sp_ed_deaths_head_hussar" "austria_group" (plusz a többi NYUGATI group). -
obe #3809 köszi szépen -
#3808 Igen tudom. Én csináltam. :D Bár valóban nincs benne, hogy hadjáratban is előjönnek az egységek... -
#3807 Elérhetőek a hadjáratban is. Én speckó úgy állítottam be, hogy a porosz területek birtoklásáért választhatja mindenki. :) -
#3806 Én csináltam egy pár hónapja:
1. Letöltöd etw unpackert innen:http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=232578
2.Be tallózod innen a main pack fájlt:\Program Files\Steam\SteamApps\common\empire total war\data
3.megadod neki hova bontsa ki (mind1)
4.a kibontott mappába megkeresed ezt a mappát:db\units_to_special_editions_juncs_tables ami ebben a mappában van fájl kitörlöd.
5. Letöltöd az etw packert 1.lépés linkről.
6. Elindítod.Bal oldalt(Source files location)megkeresed azt a mappát ahová kibontottad main.pack tartalmát.Pack file path:megadod hova mentse el,és elnevezed.Ha ez kész,rányomsz hogy pack.
7. A kész main.pack fájlt bemásolod a régi helyére,és felül írod.
8. Megnézed custom battle-ban elérhetőek-e Spec egységek.
A sima alap gamenek +9 egység,akinek ETW Spec Forces van +3.
Eredeti játékkal is nyugodtan lehet használni. -
obe #3805 meg most nézem, ez 14 új egység, de csak a nyugat részéről, akkor még biztos várható jó pár elit egység (skandináv népek, törökök, indiai birodalmak ) -
obe #3804 ezt akartam én is kérdezni...nekem alapból special edition van, de a poroszok halálfejes huszárjait hogy lehet aktiválni ? -
rexsimus #3803 Azokat hogy lehet elővarázsolni? :P -
#3802 Igen ezen én is kiakadtam...hiába 800 Ft vagy mennyi. Ezért pénz kérni...Remélem beletették ezeket a patchbe, és ugyanúgy elő lehet őket varázsolni, mint Speciel Forces egységeit... -
#3801 *Death Heads
*még az is, akinek nincs ... -
#3800 LOL!
Képesek pénzt kérni azért, hogy mindenkinek meg legyenek az új egységek, különösen, hogy pont a Hungarian Grenadierst már megcsinálták szabad kezek? Qurva jó! Nézze már meg valaki, hogy pl. a Grenzerst végre átírták-e austria_home_regionsra vagy még mindig grenzers, és így nem lehet alapból választani!
Az is szép, hogy a poroszok FIZETŐS huszárokat kapnak. Minek? A Deaths Head mellé minek még egy? Azt meg mindenki tudja aktiválni, akinek nincs speckó editionja. -
rexsimus #3799 Ne mond, hogy sok az az 2,5 euró, főleg a Hungarian Grenadiers (Austria)? -
#3798 Kaptunk ingyen is új egységeket.
Itt vannak amik pénzbe kerülnek: Egységek -
#3797 Kijött vmi DLC is, ami 3 euróba kerül, ha jól emlékszem. szakadjanak meg már... ingyen kellett volna kiadni. -
rexsimus #3796 Itt vannak a frissítések, és az új egységek! -
#3795 Na ki jött a patch. Steam most tölti. -
bzsoli #3794 sziasztok
ezen a hétvégén féláron kapható az E:TW a STEAM-en. Pontosan 24.99 EUR az ár, ÁFÁ-val együtt. Én CIB-es vagyok, PayPal-on keresztül fizettem, 7160 HUF volt a cehh. CDGALAXIS és egyéb helyeken jelenleg is majd 11 ezer lenne az ára, szóval jó vétel, használja ki aki szeretné, aki tudja
zsolti -
#3793 Kedves Total War játékosok
Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en működik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
1.lépés Belépsz a steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beírod hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Először ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
Minden új tagot nagy örömmel látunk!rltt -
#3792 nincs magyarítás. 1 év múlva biztos lesz:)
ahány iskolád van annyit fejleszthetsz egyszerre, viszont vigyázz mert az iskola leviszi a morált eléggé, lázadnak majd a városok. 1 iskola elég sztem.
mit érdemes fejleszteni? ami neked szükséges, ha harcolsz inkább akkor olyanokat, ha a gazdaságra gyúrsz inkább akkor meg azt;) -
ede555 #3791 Sziasztok
Felraktam az empire-t. a Roma és a Mediva 2 után nagyon bonyolultnak tűnik.nem tud hozzá valaki magyarosíttást? Angolul soha nem fogom megérteni.Arra rájöttem h itt már technikát is fejleszteni kell.Egyszerre csak egyet lehet? és mit érdemes az elején fejleszteni?
előre is köszi. -
rexsimus #3790 Na aki meg akarja venni, és nem zavarja a steames letöltés, az hétvégén akciósan megteheti! -
#3789 Hm, azért ennél már sokkal jobban ismerem a játékot...
Nah jó, oké, nem voltam 1értelmű. Illetve az első hozzászólásomnál az voltam, ezt írtam: "Aztán arra lettem figyelmes, hogy a "parasztok" megint elkezdtek lázadozni, hiányolják a reformot. Ilyenkor mi a fene van?"
Tehát, fővárosban is lázadoztak (1 iskola, adó szinte minimálison) és ott fent, ahol az a "sorminta" van, ott felülről a 4. sormintában olyan kis piros zászlócskák voltak, amire ha rávittem az egeret azt írta ki, hogy "clamour for reform"........
De most minden irónia nélkül, az volt a probléma, hogy túlságosan korán váltottam államformát és még nem voltak eléggé intelligensek a köztársasághoz. Amint elkezdtem gőzerővel fejleszteni csitult a sírás, amíg végül teljesen megszűnt.