Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\empire total war
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
remélem sikerül, elõre is nagyon köszi!
És a játék data/campaigns/main mappájából ezt a két fájlt: starpos.esf és scripting.lua
Köszi
Na ez nem igaz ...
Ja, és még mindig nem javították ki a grenzers bugot.
Kiváncsi leszek, hogy tényleg mit is csináltak egyáltalán???
A medve nem játék.
Ezt hogy érted? Miért ne tudná betölteni?
Amúgy át lehet írni mindent, ha csak ez a gond ...
A medve nem játék.
Szerk.:
Vki lenne olyan jószivû, hogy feltöltené a patch.pack, a patch_en.pack (mindkettõ a data könyvtárban), a startpos.esf és a scripting.lua(mindkettõ a data/campaigns/main köyvtárban)fájlokat?
Óriási köszönet lenne!<#worship>#worship>
"Basic fix for AI being unable to move army by fleet."
szóval TUD mozgatni hadsereget mostmár flottával a gép.
iSS!
Látványos különbség, hogy az egységek drágábbak, és erösebbek lettek, így akinek volt elmentett sereg-felállása, az búcsút mondhat neki, mert valószínq túllépi az ár-keretet, és nem tudja betölteni a játék.
A javítások nagyon hasznosak, és átgondoltak, látszik hogy sokat dolgoztak vele a CA fiúk.
Két szembetnqö negatívuma van a javtásnak
-úgy látszik mindenk kéz "haza húz" - az eddig is másokéhoz képest erösebb Brit egységek még látványosabban erösebbek lettek
-amit a legjobban vártunk, és amit ígértek újítás elmaradt - a patch nem tartalmazza a HOTSEAT MOD-ot..."
Kíváncsi leszek, betölt-e! 😊
Pares: kicsit késõn olvastam a kommentedet, bocsi
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Komoly 19 KB-tel jön lefelé <#zavart1>#zavart1>
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Köszi, én szinte biztos, h. kipróbálom 😊
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Tudom h ez másik topik, de hátha érdekel titeket is:
Kijött a Medieval 2-höz egy nagyon jó Gyûrûk ura MOD.
HONLAP
Szóval,ha valaki a szárazföldi csata folyamán az egységek egy pici távolodás után egy helybe vágják magukat és mint egy doboz az egész egység egyszerre csak vonaglik akkor a megoldás a beállításoknál a katonák méreténél a small-ra kell állítani.
Amig erre rájöttem...
Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en mûködik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
1.lépés Belépsz a steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beírod hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Elõször ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
Minden új tagot nagy örömmel látunk!
Dear Total War gamers
I would like to ask your attention for Hungarian Total War Associaton which works on Steam and want to collect hungarian Total War gamers.
We do wait everybody!
1. step: Entrance to the Steam
2. step: Click "community" menu (on left above)
3. step: In a right corner above you can find a line: search. Click in and write down "Hungarian Total War Association".
4. step: If you find our community you have only two more steps to be member of our team. Click our community than you can find a "join" button in the right corner above.
We welcome every new member!
Nem tudtok olyanról,hogy az Ati kártya nem szereti?HD2600xt-m van.
Valamiért a warezos verzió mentései belepiszkáltak az eredetiébe is és ezért nem indult el.
Most már az ultra beállításokkal is tudok vele játszani. Nem tudom, hogy a frissítés vagy más miatt, de nem akadozik mint a warezos.
Tegnap én is boldog tulajdonosa vagyok a játéknak és van egy kis gondom vele.
Tudom,hogy a gépem nem a legerõsebb,de valahogy a szárazföldi csaták nagyon rondák.A csapatok mozgása nagyon ronda.egy pici távolodás után már nem is mozognak a katonák csak egy helybe állnak és mintha a táj mozogna.😊
Medium beállítás simán megy rajta,lowon okés lenne ez,de igy csalódás.A medieval 2 után ez mélyzuhanás.Annyit azért elvártam volna tõle.
A patchben várhatok valami javítást?
NEM lehet ilyet csinálni.
Talán a készülõ magyar (kuruc) mod majd lehetõvé teszi, hogy Magyarországot lehessen irányítani, de az nem mostanában lesz.
Addig is türelem.
iSS!
Itt találsz (Empire Total War\redist\directx) egy ilyet DXSETUP alkalmazás !
Pedig elõször kipróbáltam a demót és az ment. Aztán a warezos verziót (hogy tetszik e) és az is ment.
Viszont az, az egyik körváltás után kifagyott fehér képernyõvel és utána hiába töröltem le, majd raktam újra, nem indult többet.
Gondoltam az eredeti majd menni fog ezért megvettem, de annál is ugyan ez van.
Azt csinálja, hogy eljut a "készítõk" képernyõig windowsos homokórával, aztán fehér képernyõ és kiírja az etw.exe hibát észlelt ezért leáll.
A frissítés is felment már rá, de az sem segít semmit.
Talán a warezos verzió valamibe belepiszkált? Vagy valami beállítások gond van (felbontás...)?
A gépemen egyébként a demó és a warezos is high beállítással, ultra csapat létszámmal, látható akadozás nélkül ment.
(AMD x2 64 4000+; MSI 3870 512 ddr4; 2GB RAM; 160GB vinyó\50 GB szabad hely)
és ilyet mégis hol tudok kérni??(a diplomácián belül persze)??
Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en mûködik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
1.lépés Belépsz a steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beíroda hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Elõször ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
Minden új tagot nagy örömmel látunk!jkl
Köszi