6068
  • Neoncsoves
    nem túl hosszú az RTI... 12 óra alatt kivégeztem
  • McCartman
    vajon hányszor irtam le a 'gondolom' különböző megfelelőit?
  • McCartman
    hát engem meg valahogy a civ nem fogott meg. (asszem civ 3mal kezdtem)
    probaltam , probaltam megszeretni de nem ment.:)

más:
    varosokat (tartományi fovarosokat) nem lehet kulon adoztatni?
    mert ha ramegyek a change tax policyra , akkor a government ablakot vagja be azzal meg az egesz orszagra nezve tudom (nemességre-köznépre lebontva) valtoztatni az adozas mereteket..
    (vagy van felette egy rublika , azzal meg kivonom az adozas alol a telepulest)

megint más:
    itt emlitette vki , hogy ki érdemes fejltesztenem vmit mielott flottaépítesbe kezdenék? mi is volt az?:)

amugy poroszokkal vagyogatok , ismerkedek a jatekkel.
    gondoltam lerohanom Saxonyt (ill. egy masik kis allamot aminek nem jut eszembe a neve:)) de mindkettő lengyel-litván protektorátus alatt áll..
    gondolom , egyedül bedarálnának.
    kivel kellene szövetséget kötnöm? (gondolom elotte tetemes state giftbe kerülne)
    Svédek-oroszok egymast ütik , a svédek amugy is 'barátságtalannak' vélnek , kitudja miért.:)
    ker.egyezményem van csak eddig , britekkel , dánokkal.

tanácsokat!!:)

RTI kampányba erdemes belekezdeni? nem tul hosszu?:)
  • SötétBarom
    Ha már etalonokról beszélünk, akkor C&C1, RA1, AoE2, meg számomra még a Close Combat sorozat, és a Company of Heroes (az mondjuk a látvány miatt).

A TWket imádtam az összeset, de úgy látszik el kellett jutni idáig, hogy igazán kiforrott legyen.
  • adios
    Köszönjük ezt az építő jellegű hozzászólásodat. Sztem minimum egy büntetőpontot megért!
  • SötétBarom
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Te ritka idióta vagy barátom :DD

Med2 nagy kedvencem nekem is, de amilyen működésképtelen bughalmaz, az vicc. Diplomácia egy vicc, csata ai szintén egy vicc.. Szerintem te nem is játszottál vele (de most komolyan :D)

És amúgy valóban egy rome mod.

Az empire messze előzi az összes eddigi total war-t (eddig úgy tűnik, itt minden a helyén van). Csak azok a nyomi csata előtti beszédek hiányoznak valóban :) (Med2ben halálgyengék voltak, nem úgy mint a Rome-ban)

Civ lenne az etalon? Unalmasságban? :D
  • tobias88
    Hát nem tudom, én a civilizationt mindig utáltam! Nálam az etalon a Settlers 2, az Age of sorozat első 2 tagja, meg a sima Medieval...
  • Lobsterman
    És ezért mondom hogy ez egy nagyon jó stratégia. Csak nem etalon :)
  • gstup
    Szerintem hagyjátok abba,mert mindig lesz aki A-t mondd és lesz aki B-t és sose juttok megállapodásra.Ne legyünk politikusok...
  • TDantes
    A Medieval 2? Igen? Az ostoba AI-val? A nem működő diplomáciával? Azzal hogy ugyanaz mint a Rome csak légiósok helyett lovagok vannak?

Az jobb...ja...mert abban szebb városok vannak.

Az hogy Empire sokkal össze tetteb RTS meg senkit nem érdekel
  • gstup
    De vannak...
  • TDantes
    Mégegyszer elmondom, és meglehet nyugodtan sértődni! Eleve megvettétek? Mi ?

Aztán...ha megvettétek fogjátok a a két DVD-t és törjétek össze...kész akkor nem lesz vele baj! Vagy ne rinyáljatok a városok miatt!

Jaj...vissza lépés...vissza lépés...hogy össze ne csináljam magam!

Egyébként tisztelt sg.hu moderáció..érdekes engem a ,,bunkó" szóért kitiltottak...itt meg a kedves fórumozó a ,,gecit" emlegeti...remélem vele is ilyen szigorúan látnak majd el!
  • Lobsterman
    Hát az hogy a Total War sorozat etalon az egy kicsit erős számomra. A Civilization az etalon. A TW szerintem inkább csak egy nagyon szép, nagyon korrektül megcsinált, de kicsit elnagyolt, stratégia. Jó iparosmunka na. Ha a nagy tömegeket megmozgató csaták nem lennének, akkor egy tök átlagos játék lenne.
  • Curesz
    kellesz:/
  • Hunor1
    jo..majd legközelebb.
    gecii az ami anyád szájából csurog ki... te kis pöcs
  • Hunor1
    naaaaa!! tedd már beee
    utoljára...
  • Curesz
    gecii állj már le:D már engem kúrsz fel:/
  • Hunor1
    [IMG]http://img220.imageshack.us/img220/5521/cityfull.th.jpg[/IMG][/URL]]hihetetlen...
  • Hunor1
    ahhhhhhhh!!!
  • Hunor1
    nebazz.. +őrülök már..pedig máskor mentek fel képeim..na még egyszer:ez a város ami hiányzik nekem
  • Prince23
    Nincs kép...
    Amúgy mondhatnám, hogy az egész total war etalon a stratégiák között, de nekem a medi 2 jött be a legjobban. aztán rome, aztán jelenleg az empire a 3.-ik. Max második helyre jöhetne fel. medi 2-őt nem hiszem hogy letarolná.
    de mint már mondtam (TDantes), hogy az empire jóval 8 pontátlagú nálam... nem kell beijjedni, hogy lesaroztam. csak nálama medi 2 visz mindent...
    és a térkép tényleg nem jön be nekem.
  • Scouser
    ez megint nem jött össze
  • Hunor1
    Dugulj el..Sajna a képek nem mentek fel amit beraktam illusztrációnak.

A VÁROSOK GRAFIKAI megoldása a visszalépés! nem a harcra,AI-re gondoltam.Hanem arra hogy voltak a korábbi részekben már szépen megoldott dolgok is , és egyszerűen csak ilyen tipusú városokat vártam mint ez itt:
    ez itt egy város lenne..ha benne lenne a játékban
  • Prince23
    Sztem gondolkozz már el egy kicsit azon, amit kijelentettél!
  • TDantes
    A Medi2 az etalon? Szerintem az azeddgi ,,legrosszabb" az csak egy Rome-mod

Meg vissza lépés a Medi2-höz képest...mert nem olyan csili-vilik a városok...az nem érdekes hogy a stratégia része sokkal mélyebb lett...neeemmm visszalépés meg szar...Istenem...
  • a.carkey
    A dragonyosok pl. leviszik a lázadási rátát. Ne képezz csak militiát, vagy azt se, legyen lázadás csökkentő épületed egy townban ill a capitalban.
  • yasurf
    és hogyan lehet új választásokat csinálni? (osztrákokkal vagyok)
  • Prince23
    Campány map szerintem összecsapott, mintha túl nagy területekbe lennének összekapcsolva...
    ám érdeksség, hogy az adott korban élő tudósokat is tudunk irányítani :D
  • Imihunter
    Új választások vagy lehet ellenséges provokátok /spy / a városban.
  • Imihunter
    Pirossal jelöli ki az ellenséges kereskedelmi útvonalakat. Egy hadihajót ráviszel a kereskedelmi útvonalára. Akkor a Te zászlódba bevillan a kalóz lobogó!
  • Scouser
    Még egy kérdés: Van manual a dobozban, vagy csak a steamen keresztül lehet elérni?
  • yasurf
    Sziasztok!
    A városaimban mindig lázadások vannak, még akkor is, ha csökkentem a tax-ot. A városban bőven vannak egységek is.
    Nem lehet, hogy államformát kéne váltanom? Azt lehet?
    Vagy ilyenkor mit lehet tenni?
  • gstup
    Hehe.Nekem athlon 3200-es és 1024-ben vista alatt 1gb memoval mediumon zökkenésmentesen elfutott a demo angol-amerikai csatája :D!
  • Scouser
    A teljes sokkal jobban megy nálam, sokkal kevesebbek a töltési idők is.
    AMD 4800+, ATI 4850HD, 4GB Ram + Vista és gyakorlatilag minden high-on AA és AF 4x és egyszer sem akadt meg, pedig a procim gyenge.
  • gstup
    Sziasztok!

Ha jól emlékszem vlki írta,hogy a demonál jobban ment a teljes verzió!?Ez igaz?Mert ha igen akkor nagyon fogok örülni!
  • Imihunter
    Sziasztok! Az angolokkal végignyomtam a PRESTIGE módot. Utána miért csak ugyanazokat a nemzeteket lehet választani akiket először?????
    Roma és a Med. II-ben az első győzelem után lehetett választani még több népet!!!!!!!!!!!!!!!
  • Slewy
    Az angolokkal a tartományokat nem kjell elfoglalni, csak a a Franciákét meg a Cherokee-t :D

egyébként úgy tűnik titokban fejlesztettek egy másik játékot is párhuzamosan az empire-vel.

http://3.bp.blogspot.com/_cW_IJyMEsVI/SbD4pkXi1EI/AAAAAAAAAjU/fI9cJb227TM/s1600-h/totalwar.jpg

itt egy kép :D
  • Cat 02 #1511
    Az első és második episode között van ez ?
  • a.carkey
    Szerintem minden jobb lett (AI, Campaign Map, research, diplomacy). Ami hiányzik: az erődök lerombolása opció (ez nagyon), valamint a csaták előtti szövegelés. Mondjuk, legalább anyanyelvükön szólnak az egységek (gondolom ezért is lett volna nehéz pl. svédül és lengyelül is megírni a szövegeket), ami pl. a War Leadersben luxus volt a készítőknek ...
  • a.carkey
    #1326!!!

+
    Neked is kell, hogy legyen/tartomány-"gyarmat" egy-egy: port, town, industrial place (bánya, fakitermelő, stb.), region's capital. De javasolni tudom a building browser opciót alul. Leírja mit tudsz egy-egy helyre építeni.