6068
-
Neoncsoves #1548 nem túl hosszú az RTI... 12 óra alatt kivégeztem -
McCartman #1547 vajon hányszor irtam le a 'gondolom' különböző megfelelőit? -
McCartman #1546 hát engem meg valahogy a civ nem fogott meg. (asszem civ 3mal kezdtem)
probaltam , probaltam megszeretni de nem ment.:)
más:
varosokat (tartományi fovarosokat) nem lehet kulon adoztatni?
mert ha ramegyek a change tax policyra , akkor a government ablakot vagja be azzal meg az egesz orszagra nezve tudom (nemességre-köznépre lebontva) valtoztatni az adozas mereteket..
(vagy van felette egy rublika , azzal meg kivonom az adozas alol a telepulest)
megint más:
itt emlitette vki , hogy ki érdemes fejltesztenem vmit mielott flottaépítesbe kezdenék? mi is volt az?:)
amugy poroszokkal vagyogatok , ismerkedek a jatekkel.
gondoltam lerohanom Saxonyt (ill. egy masik kis allamot aminek nem jut eszembe a neve:)) de mindkettő lengyel-litván protektorátus alatt áll..
gondolom , egyedül bedarálnának.
kivel kellene szövetséget kötnöm? (gondolom elotte tetemes state giftbe kerülne)
Svédek-oroszok egymast ütik , a svédek amugy is 'barátságtalannak' vélnek , kitudja miért.:)
ker.egyezményem van csak eddig , britekkel , dánokkal.
tanácsokat!!:)
RTI kampányba erdemes belekezdeni? nem tul hosszu?:) -
#1545 Ha már etalonokról beszélünk, akkor C&C1, RA1, AoE2, meg számomra még a Close Combat sorozat, és a Company of Heroes (az mondjuk a látvány miatt).
A TWket imádtam az összeset, de úgy látszik el kellett jutni idáig, hogy igazán kiforrott legyen. -
#1544 Köszönjük ezt az építő jellegű hozzászólásodat. Sztem minimum egy büntetőpontot megért! -
#1543 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Te ritka idióta vagy barátom :DD
Med2 nagy kedvencem nekem is, de amilyen működésképtelen bughalmaz, az vicc. Diplomácia egy vicc, csata ai szintén egy vicc.. Szerintem te nem is játszottál vele (de most komolyan :D)
És amúgy valóban egy rome mod.
Az empire messze előzi az összes eddigi total war-t (eddig úgy tűnik, itt minden a helyén van). Csak azok a nyomi csata előtti beszédek hiányoznak valóban :) (Med2ben halálgyengék voltak, nem úgy mint a Rome-ban)
Civ lenne az etalon? Unalmasságban? :D -
#1542 Hát nem tudom, én a civilizationt mindig utáltam! Nálam az etalon a Settlers 2, az Age of sorozat első 2 tagja, meg a sima Medieval... -
#1541 És ezért mondom hogy ez egy nagyon jó stratégia. Csak nem etalon :) -
gstup #1540 Szerintem hagyjátok abba,mert mindig lesz aki A-t mondd és lesz aki B-t és sose juttok megállapodásra.Ne legyünk politikusok... -
TDantes #1539 A Medieval 2? Igen? Az ostoba AI-val? A nem működő diplomáciával? Azzal hogy ugyanaz mint a Rome csak légiósok helyett lovagok vannak?
Az jobb...ja...mert abban szebb városok vannak.
Az hogy Empire sokkal össze tetteb RTS meg senkit nem érdekel -
gstup #1538 De vannak... -
TDantes #1537 Mégegyszer elmondom, és meglehet nyugodtan sértődni! Eleve megvettétek? Mi ?
Aztán...ha megvettétek fogjátok a a két DVD-t és törjétek össze...kész akkor nem lesz vele baj! Vagy ne rinyáljatok a városok miatt!
Jaj...vissza lépés...vissza lépés...hogy össze ne csináljam magam!
Egyébként tisztelt sg.hu moderáció..érdekes engem a ,,bunkó" szóért kitiltottak...itt meg a kedves fórumozó a ,,gecit" emlegeti...remélem vele is ilyen szigorúan látnak majd el! -
#1536 Hát az hogy a Total War sorozat etalon az egy kicsit erős számomra. A Civilization az etalon. A TW szerintem inkább csak egy nagyon szép, nagyon korrektül megcsinált, de kicsit elnagyolt, stratégia. Jó iparosmunka na. Ha a nagy tömegeket megmozgató csaták nem lennének, akkor egy tök átlagos játék lenne. -
Curesz #1535 kellesz:/ -
Hunor1 #1534 jo..majd legközelebb.
gecii az ami anyád szájából csurog ki... te kis pöcs -
Hunor1 #1533 naaaaa!! tedd már beee
utoljára... -
Curesz #1532 gecii állj már le:D már engem kúrsz fel:/ -
Hunor1 #1531 [IMG]http://img220.imageshack.us/img220/5521/cityfull.th.jpg[/IMG][/URL]]hihetetlen... -
Hunor1 #1530 ahhhhhhhh!!!
-
Hunor1 #1529 nebazz.. +őrülök már..pedig máskor mentek fel képeim..na még egyszer:ez a város ami hiányzik nekem -
#1528 Nincs kép...
Amúgy mondhatnám, hogy az egész total war etalon a stratégiák között, de nekem a medi 2 jött be a legjobban. aztán rome, aztán jelenleg az empire a 3.-ik. Max második helyre jöhetne fel. medi 2-őt nem hiszem hogy letarolná.
de mint már mondtam (TDantes), hogy az empire jóval 8 pontátlagú nálam... nem kell beijjedni, hogy lesaroztam. csak nálama medi 2 visz mindent...
és a térkép tényleg nem jön be nekem. -
#1527 ez megint nem jött össze -
Hunor1 #1526 Dugulj el..Sajna a képek nem mentek fel amit beraktam illusztrációnak.
A VÁROSOK GRAFIKAI megoldása a visszalépés! nem a harcra,AI-re gondoltam.Hanem arra hogy voltak a korábbi részekben már szépen megoldott dolgok is , és egyszerűen csak ilyen tipusú városokat vártam mint ez itt:
ez itt egy város lenne..ha benne lenne a játékban -
#1525 Sztem gondolkozz már el egy kicsit azon, amit kijelentettél! -
TDantes #1524 A Medi2 az etalon? Szerintem az azeddgi ,,legrosszabb" az csak egy Rome-mod
Meg vissza lépés a Medi2-höz képest...mert nem olyan csili-vilik a városok...az nem érdekes hogy a stratégia része sokkal mélyebb lett...neeemmm visszalépés meg szar...Istenem... -
#1523 A dragonyosok pl. leviszik a lázadási rátát. Ne képezz csak militiát, vagy azt se, legyen lázadás csökkentő épületed egy townban ill a capitalban. -
yasurf #1522 és hogyan lehet új választásokat csinálni? (osztrákokkal vagyok) -
#1521 Campány map szerintem összecsapott, mintha túl nagy területekbe lennének összekapcsolva...
ám érdeksség, hogy az adott korban élő tudósokat is tudunk irányítani :D -
Imihunter #1520 Új választások vagy lehet ellenséges provokátok /spy / a városban. -
Imihunter #1519 Pirossal jelöli ki az ellenséges kereskedelmi útvonalakat. Egy hadihajót ráviszel a kereskedelmi útvonalára. Akkor a Te zászlódba bevillan a kalóz lobogó! -
#1518 Még egy kérdés: Van manual a dobozban, vagy csak a steamen keresztül lehet elérni? -
yasurf #1517 Sziasztok!
A városaimban mindig lázadások vannak, még akkor is, ha csökkentem a tax-ot. A városban bőven vannak egységek is.
Nem lehet, hogy államformát kéne váltanom? Azt lehet?
Vagy ilyenkor mit lehet tenni? -
gstup #1516 Hehe.Nekem athlon 3200-es és 1024-ben vista alatt 1gb memoval mediumon zökkenésmentesen elfutott a demo angol-amerikai csatája :D! -
#1515 A teljes sokkal jobban megy nálam, sokkal kevesebbek a töltési idők is.
AMD 4800+, ATI 4850HD, 4GB Ram + Vista és gyakorlatilag minden high-on AA és AF 4x és egyszer sem akadt meg, pedig a procim gyenge. -
gstup #1514 Sziasztok!
Ha jól emlékszem vlki írta,hogy a demonál jobban ment a teljes verzió!?Ez igaz?Mert ha igen akkor nagyon fogok örülni! -
Imihunter #1513 Sziasztok! Az angolokkal végignyomtam a PRESTIGE módot. Utána miért csak ugyanazokat a nemzeteket lehet választani akiket először?????
Roma és a Med. II-ben az első győzelem után lehetett választani még több népet!!!!!!!!!!!!!!! -
Slewy #1512 Az angolokkal a tartományokat nem kjell elfoglalni, csak a a Franciákét meg a Cherokee-t :D
egyébként úgy tűnik titokban fejlesztettek egy másik játékot is párhuzamosan az empire-vel.
http://3.bp.blogspot.com/_cW_IJyMEsVI/SbD4pkXi1EI/AAAAAAAAAjU/fI9cJb227TM/s1600-h/totalwar.jpg
itt egy kép :D -
Cat 02 #1511 Az első és második episode között van ez ? -
#1510 Szerintem minden jobb lett (AI, Campaign Map, research, diplomacy). Ami hiányzik: az erődök lerombolása opció (ez nagyon), valamint a csaták előtti szövegelés. Mondjuk, legalább anyanyelvükön szólnak az egységek (gondolom ezért is lett volna nehéz pl. svédül és lengyelül is megírni a szövegeket), ami pl. a War Leadersben luxus volt a készítőknek ... -
#1509 #1326!!!
+
Neked is kell, hogy legyen/tartomány-"gyarmat" egy-egy: port, town, industrial place (bánya, fakitermelő, stb.), region's capital. De javasolni tudom a building browser opciót alul. Leírja mit tudsz egy-egy helyre építeni.