6068
  • Prince23
    Első benyomás:

1706-ben tartok, az angolokkal már elfoglatam 3 usai gyarmatot (13. gyarmat), és felemás érzéseim vannak a játék iránt. Tény hogy ér 8-8.5 pontot az én szememben, de a medi 2-től messze elmarad, az etalon (na és persze a Rome, ha már ókor)!!!! Vegyük pl az idegesítő térképet meg a fejlesztéseket. Bár utóbbi megszokahtó.
    A grafikával minden rendben, sőt a hangokkal is.

Grafika: 8.5
    Hangok: 9.5
    Hangulat: 8
    Csaták: 8
  • Scouser
    KB semmit nem érteni ebből a hozzászólásból.
  • Hunor1
    [IMG]http://img21.imageshack.us/img21/5521/cityfull.th.jpg[/IMG][/URL]]ez egy városszerű település
  • Hunor1

Bocsi, nah én erre a városra gondoltam, ez vajon hol lehet??
  • Hunor1
    HAli

Skacok, nekem valami szörnyű sejtésem van..
    Igaz még csak az ami rövid kampányt nyomom, de eddig még a legnagyobb városom is csak ilyen fos semmi volt:

ez egy VÁROS????

Hol vannak az ilyenek :

Ezek pedig valamikor benne voltak a játékban a kiadás előtt...
    Vagy ti találtatok már hasonlót ?

bazz ez nagyon nagy visszalépés a MEDI2 höz képest..
  • Scouser
    Hát én a spanyolokkal kezdtem és kaptam egy olyan missziót, hogy szedjek le 5 karibi országot és megkapom New Spain összes államát.
  • Scouser
    Az lenne a kérdésem, hogy kicsit el vagyok veszve a játékban a grand campaign kezdése után. Érdemesebb lenne először a Road to Independence-t játszani, hogy belejöjjön az ember?
  • TDantes
    Nem tudom...de a Road to Independence-ben lehet menni a 13 gyarmattal. A Grand kampányban nem tudom, hogy lehet-e majd
  • CamelX
    Amerika csak 1776-tól van :P Elvileg a brittekhez kéne tartoznia, de mint a valós történelemben, ők se tudhatnak minden erőt ellenük fordítani, hogy fenntartsák az uralmat, mert ott van még a franciákkal a folyamatos abajgás, meg a spanyol örökösödési háborúk, az indiai tartományról nem is beszélve :)
  • davec007
    nekem már kb. fél órája telepíti...
  • SötétBarom
    Utána unlockolódik, vagy felejtős?
  • TDantes
    Road to Independence
  • davec007
    most nem azért de nektek mennyi ideig telepítette a game-et?:D
  • yasurf
    Akkor máshogy fogalmazok :)
    A 13 gyarmattal hogyan lehet lenni?
    Mert én nem találtam meg a választható nemzetek között :(
  • OculusDei
    vaj!
  • OculusDei
    irányítsd őket? használd ki a különféle lőszereket. hmmm... sea battle tutorial. így egyszerűbb.
  • mnorbi
    nekem simán engedtte
  • SötétBarom
    Hm.

Road to Independence kapmányban ott vagyok, hogy kéne építenem egy dockyardot, ellenben a technológia, ami ehhez szükséges lenne, na az nem adott, de legalább a research ikon inaktív, így ki se lehet fejleszteni :DD

Any ideas?

Amúgy ez jó kis kampány, cuki, szájbarágós. Nem csodálom, hogy majdnem hanyattestem, mikor először megláttam a grand mapet :D
  • mnorbi
    szuper a játék ,de most kicsit értetlenül állok elötte... volt 8 db 26 űgyus hajom + 48 as generalla , oda jön 5 db angol 32 ágyus és mindet szétlötték ugy hogy még egyet se tudtam elsülyeszteni... azt nem értem hogy hajoknál az nyer aki támad ? ergo hátszele van ? meg én azt hogy tudom beállitani hogy nekem is sorba menjenek és löjenek a hajoim ?
  • TDantes
    Road to Independence...és nem lehet Amerikával menni, mert az egy kontinens a 13 gyarmattal lehet menni
  • bazza
    Amikor egy hajó fölött váltakozik a kalóz zászló és a nemzeti zászló, akkor az éppen micsoda? Én is tudok olyat?

Hogyan lehet "elvágni" a kereskedelmi útvonalakat egy esetleges ellenségem elől?
  • yasurf
    Amerikával hogyan lehet lenni?
    Mert olvastam, hogy lehet, de nem találtam meg a nemzetek között. :)
  • TDantes
    Ezt már más fórumon is javasoltam...tényleg kéne
  • a.carkey
    Viszont kéne egy help topic (ne hívjuk wareznek a szopatós steam miatt!) vagy egy FAQ, mert naponta 10x ugyanazt olvasni - nincsenek hangok, hová kell másolni, stb. - kicsit fárasztó ...
  • TDantes
    Nekem nincs még olyan ágyúm lévén 1718-ban járok csupán
  • Cat 02 #1483
    Aham, ezt kaptam alapból, Road to independence elején, de majd meglesem később lesz-e új.
  • a.carkey
    -nem :)
  • TDantes
    Mert talán nem megfelelő ágyú 12-liber -es az szétszedi percek alatt a falat
  • dodgem
    szánalmas vagy
  • Cat 02 #1479
    Hmhm, az mitől lehet h ágyú nem hajlandó lőni a falra ? Bár igaz h a lovasoknak meg simán kinyitja az ellenség a kaput :D
    A másik az h felpakoltam a falra a katonákat, viszont eléggé nem hajlandóak lőni, csak állnak és nézik ahogy másznak fel a falra =\
  • OculusDei
    szerintem meg ne baszogassátok egymást. inkább szomorú hogy nem tudjuk megvenni azt amit szeretnénk. nem kell kivagyiskodni azzal ha neked több van mint másnak. mindannyian tudjuk mi a helyzet otthon. egyéb nációkat meg nem kéne ideráncigálni több okból is, ez nem az a topik és nem igen összehasonlítható a két dolog.

nekem minden jogtiszta a gépemen (külföldön élek, igen így egyszerűbb), s mivel átlagos magyarnak gondolom magam azt hiszem ha a többiek megtehetnék akkor megvennék. tehát a 'tipikus magyar mentalitást' se szeretném látni.
  • Zsil
    köszi,de mi ez pontosan?hova másolom?
  • TDantes
    Én se vette meg, de két hét múlva meg veszem, feltéve ha megjön a diákhitel...
  • vasziszdasz
    Figyi, ez egy MAGYAR fórum, nem pedig BSA fórum. Itt Hungarisztánban tudod (nem tudod) nem milliókból élnek az emberek, így hát jellemzően nincs pénzük a luxusprofit kifizetésére. De a kiadóknak sincs igényük rá hogy megkapják a pénzt, azért nem csökkentik olyan szintre az árat hogy az ember megfizesse. Szal ez így mindenkinek jó, akkor te miért sírsz?

Ja és miből futja neked (/apucinak-anyucinak) full eredeti szoftverekre? Leadóztak a fizetésükből? Biztos? Egy APEH ellenőrzéstől se féltek?
  • TDantes
    Naná hogy nem...összeeresztettem a francia lovasaimat a magyar huszárokkal....direkt figyeltem a közelharcot, jó volt nagyon(mellesleg simán ledaráltak...jók a huszárok)

De mi van ezekkel a hajókkal? Lehet velük kereskedni? Vagy mi?
  • yasurf
    Sziasztok!
    Az lehetséges, hogy én nem tudok az USA-val lenni?
    Ha igen, akkor mi a megoldás?
  • a.carkey
    Amúgy aki a britekkel kezdett, tényleg I. Viktóriát írja uralkodónak másnál is?
  • a.carkey
    Vagy építs templomot a saját vallásodra!
  • OculusDei
    egy helyen csak egy épületet tudsz építeni. egy tartományban meg annyit amennyi spotot már beépítettél. (fővárosban kezd)
    religious unrest: vallási elégedetlenség. szimplán ennyi. küldj oda papot és konvertálj.
  • a.carkey
    1 hajó kb. 300
    2 hajó kb. 500
    3 hajó kb. 600

ha egy helyben állnak. 1x mindenképpen kapsz, de ha más flották több hajóval megjelennek ugyanott, már arányosan jön a lóvé. Kb. így működik, de az a gáz, hogy a kézikönyvben pont a lényeges dolgokról van két szó, az installról meg ezer oldal. Rosszak az arányok, szar a kézikönyv, ki kell sakkozni, hogy mi hogy működik, ez viszont egy 11ks játéknál kicsit luxus ...