6068
-
#1508 Első benyomás:
1706-ben tartok, az angolokkal már elfoglatam 3 usai gyarmatot (13. gyarmat), és felemás érzéseim vannak a játék iránt. Tény hogy ér 8-8.5 pontot az én szememben, de a medi 2-től messze elmarad, az etalon (na és persze a Rome, ha már ókor)!!!! Vegyük pl az idegesítő térképet meg a fejlesztéseket. Bár utóbbi megszokahtó.
A grafikával minden rendben, sőt a hangokkal is.
Grafika: 8.5
Hangok: 9.5
Hangulat: 8
Csaták: 8 -
#1507 KB semmit nem érteni ebből a hozzászólásból. -
Hunor1 #1506 [IMG]http://img21.imageshack.us/img21/5521/cityfull.th.jpg[/IMG][/URL]]ez egy városszerű település -
Hunor1 #1505
Bocsi, nah én erre a városra gondoltam, ez vajon hol lehet?? -
Hunor1 #1504 HAli
Skacok, nekem valami szörnyű sejtésem van..
Igaz még csak az ami rövid kampányt nyomom, de eddig még a legnagyobb városom is csak ilyen fos semmi volt:
ez egy VÁROS????
Hol vannak az ilyenek :
Ezek pedig valamikor benne voltak a játékban a kiadás előtt...
Vagy ti találtatok már hasonlót ?
bazz ez nagyon nagy visszalépés a MEDI2 höz képest.. -
#1503 Hát én a spanyolokkal kezdtem és kaptam egy olyan missziót, hogy szedjek le 5 karibi országot és megkapom New Spain összes államát. -
#1502 Az lenne a kérdésem, hogy kicsit el vagyok veszve a játékban a grand campaign kezdése után. Érdemesebb lenne először a Road to Independence-t játszani, hogy belejöjjön az ember? -
TDantes #1501 Nem tudom...de a Road to Independence-ben lehet menni a 13 gyarmattal. A Grand kampányban nem tudom, hogy lehet-e majd -
CamelX #1500 Amerika csak 1776-tól van :P Elvileg a brittekhez kéne tartoznia, de mint a valós történelemben, ők se tudhatnak minden erőt ellenük fordítani, hogy fenntartsák az uralmat, mert ott van még a franciákkal a folyamatos abajgás, meg a spanyol örökösödési háborúk, az indiai tartományról nem is beszélve :) -
davec007 #1499 nekem már kb. fél órája telepíti... -
#1498 Utána unlockolódik, vagy felejtős? -
TDantes #1497 Road to Independence -
davec007 #1496 most nem azért de nektek mennyi ideig telepítette a game-et?:D -
yasurf #1495 Akkor máshogy fogalmazok :)
A 13 gyarmattal hogyan lehet lenni?
Mert én nem találtam meg a választható nemzetek között :( -
OculusDei #1494 vaj! -
OculusDei #1493 irányítsd őket? használd ki a különféle lőszereket. hmmm... sea battle tutorial. így egyszerűbb. -
mnorbi #1492 nekem simán engedtte -
#1491 Hm.
Road to Independence kapmányban ott vagyok, hogy kéne építenem egy dockyardot, ellenben a technológia, ami ehhez szükséges lenne, na az nem adott, de legalább a research ikon inaktív, így ki se lehet fejleszteni :DD
Any ideas?
Amúgy ez jó kis kampány, cuki, szájbarágós. Nem csodálom, hogy majdnem hanyattestem, mikor először megláttam a grand mapet :D -
mnorbi #1490 szuper a játék ,de most kicsit értetlenül állok elötte... volt 8 db 26 űgyus hajom + 48 as generalla , oda jön 5 db angol 32 ágyus és mindet szétlötték ugy hogy még egyet se tudtam elsülyeszteni... azt nem értem hogy hajoknál az nyer aki támad ? ergo hátszele van ? meg én azt hogy tudom beállitani hogy nekem is sorba menjenek és löjenek a hajoim ? -
TDantes #1489 Road to Independence...és nem lehet Amerikával menni, mert az egy kontinens a 13 gyarmattal lehet menni -
#1488 Amikor egy hajó fölött váltakozik a kalóz zászló és a nemzeti zászló, akkor az éppen micsoda? Én is tudok olyat?
Hogyan lehet "elvágni" a kereskedelmi útvonalakat egy esetleges ellenségem elől? -
yasurf #1487 Amerikával hogyan lehet lenni?
Mert olvastam, hogy lehet, de nem találtam meg a nemzetek között. :) -
TDantes #1486 Ezt már más fórumon is javasoltam...tényleg kéne -
#1485 Viszont kéne egy help topic (ne hívjuk wareznek a szopatós steam miatt!) vagy egy FAQ, mert naponta 10x ugyanazt olvasni - nincsenek hangok, hová kell másolni, stb. - kicsit fárasztó ... -
TDantes #1484 Nekem nincs még olyan ágyúm lévén 1718-ban járok csupán -
Cat 02 #1483 Aham, ezt kaptam alapból, Road to independence elején, de majd meglesem később lesz-e új. -
#1482 -nem :) -
TDantes #1481 Mert talán nem megfelelő ágyú 12-liber -es az szétszedi percek alatt a falat -
dodgem #1480 szánalmas vagy -
Cat 02 #1479 Hmhm, az mitől lehet h ágyú nem hajlandó lőni a falra ? Bár igaz h a lovasoknak meg simán kinyitja az ellenség a kaput :D
A másik az h felpakoltam a falra a katonákat, viszont eléggé nem hajlandóak lőni, csak állnak és nézik ahogy másznak fel a falra =\ -
OculusDei #1478 szerintem meg ne baszogassátok egymást. inkább szomorú hogy nem tudjuk megvenni azt amit szeretnénk. nem kell kivagyiskodni azzal ha neked több van mint másnak. mindannyian tudjuk mi a helyzet otthon. egyéb nációkat meg nem kéne ideráncigálni több okból is, ez nem az a topik és nem igen összehasonlítható a két dolog.
nekem minden jogtiszta a gépemen (külföldön élek, igen így egyszerűbb), s mivel átlagos magyarnak gondolom magam azt hiszem ha a többiek megtehetnék akkor megvennék. tehát a 'tipikus magyar mentalitást' se szeretném látni. -
Zsil #1477 köszi,de mi ez pontosan?hova másolom? -
TDantes #1476 Én se vette meg, de két hét múlva meg veszem, feltéve ha megjön a diákhitel... -
vasziszdasz #1475 Figyi, ez egy MAGYAR fórum, nem pedig BSA fórum. Itt Hungarisztánban tudod (nem tudod) nem milliókból élnek az emberek, így hát jellemzően nincs pénzük a luxusprofit kifizetésére. De a kiadóknak sincs igényük rá hogy megkapják a pénzt, azért nem csökkentik olyan szintre az árat hogy az ember megfizesse. Szal ez így mindenkinek jó, akkor te miért sírsz?
Ja és miből futja neked (/apucinak-anyucinak) full eredeti szoftverekre? Leadóztak a fizetésükből? Biztos? Egy APEH ellenőrzéstől se féltek? -
TDantes #1474 Naná hogy nem...összeeresztettem a francia lovasaimat a magyar huszárokkal....direkt figyeltem a közelharcot, jó volt nagyon(mellesleg simán ledaráltak...jók a huszárok)
De mi van ezekkel a hajókkal? Lehet velük kereskedni? Vagy mi? -
yasurf #1473 Sziasztok!
Az lehetséges, hogy én nem tudok az USA-val lenni?
Ha igen, akkor mi a megoldás? -
#1472 Amúgy aki a britekkel kezdett, tényleg I. Viktóriát írja uralkodónak másnál is? -
#1471 Vagy építs templomot a saját vallásodra! -
OculusDei #1470 egy helyen csak egy épületet tudsz építeni. egy tartományban meg annyit amennyi spotot már beépítettél. (fővárosban kezd)
religious unrest: vallási elégedetlenség. szimplán ennyi. küldj oda papot és konvertálj. -
#1469 1 hajó kb. 300
2 hajó kb. 500
3 hajó kb. 600
ha egy helyben állnak. 1x mindenképpen kapsz, de ha más flották több hajóval megjelennek ugyanott, már arányosan jön a lóvé. Kb. így működik, de az a gáz, hogy a kézikönyvben pont a lényeges dolgokról van két szó, az installról meg ezer oldal. Rosszak az arányok, szar a kézikönyv, ki kell sakkozni, hogy mi hogy működik, ez viszont egy 11ks játéknál kicsit luxus ...