6068
-
Pierre75 #1588 A Med2-t csak az 1.1-es patch után tettem fel (nem volt alá vga), akkorra a lovassági mizériát javították. A diplomácia gyenge volt, ezt okosabban oldja meg az ETW. A grafika (max beállításokkal mindkettő) szubjektív, de a Med2 egységei kidolgozottabbak - ezek az egyforma arcok az ETW-ben, a jégkorcsolya, a lovasság mozgása erős visszalépés. A csataterek, a mélység viszont jobban sikerült az ETW-ben. Az AI sokkal értelmesebb eddig az ETW-ben. A tengeri hadviselés nóvum, ez gyönyörű lett, mégha az "ízére" nem is kaptam rá.
A világtérkép viszont mindegyiknél elnagyolt. -
markus3 #1587 hova van kiírva h meddig tart 1 épületet felépíteni???
7500 aranyból lehet katonákat csinálni?-ha igen hol? -
#1586 Beleíratom az útlevelembe, hogy "NEM JÁTSZOTT A MEDIEVAL2v1.3-mal"
:D
Nincs kedvem vitatkozni, aki nem látja, hogy az empire mennyivel kiforrottabb, mint az elődei, az vagy vak, vagy nem is akarja látni. -
bgabor #1585 Akkor játszogasság az 1.3-al is, mert több mint egy éve kint van már, és az általad leírt hibák már nem fordulnak elő. Korábban előfordultak, de ki a rák játszik 1.2-es medieval2-vel, mikor majd másfél éve kint van az 1.3?
Szóval nem bughalmaz, és érdekes hogy csak azért is annak nevezed, mikor elismered hogy nem játszottál a legutóbbi verzióval. De ez ugyebár téged minősít, méghozzá elég keményen.
Szóval én a te fejedben keresném a bughalmazt, fanboy. -
#1584 Szal igen, a med2 bughalmaz. Ellenben amit eddig láttam az empireből, az elképesztő. (kurva yo lenne hozzá majd később egy medieval mod, mivel én is jobban szeretem a középkort :DD) -
#1583 Te nem rajongó vagy, te fanboy vagy. Én vagyok a rajongó, mert amellett, hogy eddig a kedvencem volt, beismerem, hogy egy bughalamaz. (1.2vel nyomtam sokat.) Elvetelmült nagy ordító hibákkal volt tele..
pl.: ellenség ostromol, a kém kinyitja neki a kapukat, az istenbarma meg rommálövi a falat -.-; 5x-ös túlerőben támad, szintén ostrom, elveszti az ostromgépeit, de nem vonul vissza, ott áll b@zmeg 50 percet. Kitámadni ugye meg nem tudok, mert akkor bukta.. Diplomácia nem is kellett volna bele, annyira szar volt. 85 tartományos szuperhatalommal megpróbálod befenyíteni az 1 /EGY/ várost birtokló népet, még csak nem is valami nagy dologgal (mondjuk 100 florin), mire az kb pofánköp :DDD Hasonló a helyzet, ha tűzszünetet szertnék. Elvesztette az összes területét, a határban ott van 15ezer emberem, és keménykedik, hogy addig nem nyugszik, amíg a népemből egy valaki is életben van -
#1582 Nézz má szét abban a városban! legyne lóvéd.
Pénz, pénz, és haramdjára is pénzed legyen. lehet minuszba vagy, azért nem reagál a termésre kivánt katonák, stb -
CamelX #1581 Ezekért az élvezetekért komolyság az egész Total War, és hogy tudod hogy nem x pálya van hátra már csak, hanem ez csak 1 töredéke volt a néped történelmének :D -
#1580 Engem eddig 1x leptek meg. A lengyelek ...
Kb. 2xes túlerőben volt. Védekezésben voltam, és mindent megpróbáltam, kihasználtam a terep minden adottságát (ágyúk előlre, mögöttük, előttük kerítés, így lovas rohammal nem tudott operálni, lineban a gyalogság, oldalt két squere formationban 1-1 egység, mögöttük messzire nagyon gyenge lovasságom, hogy ha lovassággal törne át, akkor rájuk küldhessem). Csak három nagyon gyenge lovasságom, és két üteg ágyúm, a gyengébb fajtából. Sajna az elején nem adott letehető objektumokat, mint karók vagy sánc, és ezzel meg voltam lőve, de minden esetre egész jól bírtam, sőt az ágyúimat is csak nagyon a legvégén veszítettem el. :) Végig vért izzadtam, és tulajdonképpen majdnem megfutamítottam őket, de sajna még volt két tartalék line infantryja, és friss csapatokkal áttört. Ahogy összezuhant a két szél, a két square formationom (először a lovasságával operált, de nehez tört utat, végül a linejai elintéztek) már tudtam vége, de iszonyat feelinges volt maga a csata, de a végén a legfejlettebb gyalogságom túlélte. :) Jó ez a játék, nagyon jó az AI csata közben. :D -
markus3 #1579 valaki leírná pontosan h h kell sereget csinálni??? -
CamelX #1578 Nekem speciel óriási előrelépés hogy nincs az a sok diplomata, nem kell ezáltal azt se végignéznem hogy az összes látható nemzet azokon vezeti le a kilóméterhiányát és ide-oda rohangálnak percekig a kör végén. Az is ötletes és szükséges módosítás lett, hogy a kereskedelmi útvonal nem sötét köd, mert hát azon a saját hajóink közlekednek mégiscsak. A szövetségesek hozzájárulására még nem derült nálam fény, mert eddig nem sokat segítettek, de a tengeri csatákat iszonyat eltalálták :) -
Cat 02 #1577 Na megostromoltak, hát érdekes volt, kb végig azt hittem h veszteni fogok... :D Közepén ráküldtem 20 lovast kamikazeben az ellen general csapatára és legyőzték őket :D
Tengeri csatát viszont még gyakorolni kellene =\ -
OculusDei #1576 akkor lehet hogy hüjéskedek a sok hüje kérdés láttán? -
markus3 #1575 meddog tart egy olyat felépíteni? -
#1574 Mert nincs pénzed. vagy nincs felépítve a barrackja -
markus3 #1573 de attól nem jelenik meg ember ha rákattintok arra az ikonra -
bgabor #1572 Te tényleg ennyire inkompetens vagy informatika témakörben, vagy most csak hülyéskedsz?
Úgy tűnik téged átvertek. Alt+F4 kombináció az ablak/futó program bezárása a windowsnál, már a Windows 95 óta. -
#1571 mert az alt f4 az bezárja a progikat :D:D
Alt f1 egyébként és trainer filet kell leszedni :D -
#1570 Egy ember formmájú ikont...
Ez az első rts-ed? :) -
markus3 #1569 reinforcemnets-nél meg az armi-nál mit kell nyomni h legyen is katonám?? -
OculusDei #1568 miért van az hogy ha megnyomom az alt+f4-et akkor kilép? azt mondták az behoz egy csítkódot. valaki kipróbálná hátha csak nálam megy ez? -
#1567 Településre rá mész... és ott van hogy reinforcemnets meg armi... arra vidd rá.
Kikötőt külön találod. -
markus3 #1566 segítség!
hogy kell sereget gyártani???? -
#1565 valaki itt segítsen :) -
#1564 Mondjuk így könnyű ilyen alapon hasonlítgatni visszafelé. Az empire 2009-es, a medi2 2006 decemberi. Egyértelműen a jelenállás szerinti kijött Empire kell legyen jobb valamiben. Akkor a medi 2 jobb volt, a romehoz képest is teknikailag főleg.
Én se értem mit ért a bughalmaz során... akad az empireban is bőven. Hivatalos fórumokon panaszkodnak már a keddi megjelenést illetően...
s a fejelsztő az ígérte, hogy nagyon sok patch várható az empirehoz. Mondjuk no komment, ilyen a steam. -
bgabor #1563 Ne is haragudj, de milyen alapon nevezed te a medieval 2-őt "működésképtelen bughalmaz"-nak? Mégis melyik verzióval játszottál te utoljára? Mert momentán a kingdoms kiegészítővel az 1.3 verziószámon áll és egyáltalán nincsenek bugok benne. Vannak nagyon ritkán,a csata közben furcsa dolgok de semmi olyasmi amit a Rome ne produkált volna anno. A nagyobb bugokat már az 1.1-1.2 nél végleg kigyomlálták, az 1.3 pedig mint mondtam gyakorlatilag bugmentes.
Úgyhogy nemértem mi a fenére alapozod ezeket a "a medi2 egy működésképtelen bughalmaz" jellegű, egy hozzám hasonló rajongó számára durván igazságtalannak hangzó kijelentéseket. -
#1562 de több fajta sound fix van? mert 1 már fenntvan a masinán.. :) -
#1561 Olvass vissza. Vagy írd be googlebe, hogy empire tw soundfix download. Kb. -
#1560 A capitalban milyen épületeket emelsz. Nekem Moszkvában és Stockholmban 5 egység/kör, jelenleg ... -
#1559 valaki vmi tipp h h kéne előcsalni a puskák hangját a játékban? :) átnéztem már 3 oldalt + gugliztam kicsit .. mindenhol a sound fix for all releases cuccba ütköztem.. nos az fennt van, de még így sincs javulás.
kössz!
ui: aki meg azzal jönne, h menj vedd meg, az verje bele a pénztárcájába inkább, mert megfájdul az ujjacskája a sok gépeléstől az arany billentyűzeten :p -
#1558 Kattints rá a városnévre ami feketében áll! :) -
Andretti #1557 Helló mindenki. Nem olvasott már valaki arról, hogy a .lua és a .pack fájlokat hogyan lehetne visszafejteni? Van (lesz) official sdk, vagy modding tutorial, vagy le kell menni gépi kódba? -
#1556 Az mitől függ, hogy hány egységet lehet kiképezni egy kör alatt? Legyetek szívesek válaszolni, nem kell itt öllni egymást. Ha valakinek a Med2 tetszik jobban, akkor azzal játszik, ha az Empire akkor azzal. Ennyi. -
Neoncsoves #1555 hát nekem ilyen nem volt :S max akkor lehet ha útba van egy ilyen erőd és nem tudja kikerülni az egységed akkor be kell vinni az erődbe és onnan ki... nem tom mi ez amugy :S -
#1554 Na és ki emlegette ezt a csúnya szót? Én biztos nem.
Sötétbarom: ezé mér lennék idióta? akkoriban ez ütött. Diplomáciát pedig egy szóval sem hoztam fel vagy hasonlítottam. összességzésképpen nálam a medi 2 a jobb, középkort jobban szeretem alapból, mint az újkort.
Tobábbra sem saroztama az empiret, szal fulllra nem értelek. nekem is tetszik. de a favorit... ááá kise mondom má, mert hülye, idióta leszek. -
#1553 Sziasztok! Valaki segítene hogyan kell játszani Local networkon ? /hálózaton// Mert most felraktam a steam-et is de és elindítottam a játékot de így is azt irja hogy steam running kell játékhoz...vagy valamit eltontottam ? pls help :) -
#1552 akkor erre mondj valamit légyszíves :D -
#1551 Az mitől függ, hogy hány egységet lehet kiképezni egy kör alatt? -
#1550 Milyen szupcsi, hogy az csak a bevezető az egész játékba, nem? :DDDDDDD -
Neoncsoves #1549 annyira rontja az összképet az, h távolról ilyen 2D-s GIF animációkba mennek át az egységek :) nem lehet valahogy kikapcsolni? (ja és minden ultran van...)