6068
  • a.carkey
    Én csak azt látom, hogy a "miért nem indul el a road to independence", meg a "milyen fájlokat kell bemásolni" részek között, plusz a személyeskedések, eltűnnek a játékkal foglalkozók számára az egyszer-kétszer már leírt infók és folyamatosan visszakérdeznek, holott alul is van kereső.

Most, hogy tök máshogy néz ki a térkép, a fejlesztés, a diplomácia, van tengeri csata is, és szinte minden színtéren tűzfegyverekkel harcolnak a felek és így más a játék, szóval tényleg kell pár fogodzó elindulásnak még egy kiforrott TWsnek is.

Engen nem érdekel ki ütött először, ahogy az sem, ki mit mondott 6 oldallal korábban, amire minden fél minden oldalon válaszol. Korábban is végigolvastam amiről irogattatok, de mindig azt állapítottam meg, hogy folyamatosan szájkaratéztok a semmiről, ahelyett, hogy játszanátok. Egyesek szabit vesznek ki a game miatt, mert nagyon várták, ti meg nem tudtok túllépni tök lénygtelen dolgokon. Szerintem hagyjátok abba itt vagy beszéljétek meg priviben. De ugyanezért kéne egy help, hogy lehetőleg a warez részek kitárgyalása se üssön vissza. Az elején még megértettem, hogy volt akinek eredetije volt és az is warezolt a steam szarságai miatt, de azóta ez változott, most már minimálisra kéne szorítani a témát.
  • SZU
    Úgy érzem egy meg nem értett ember vagy itt a topicban! /=)
  • bgabor
    Többször elmondtam már, hogy most nem ez a helyzet. Te se olvastál vissza ha ilyeneket beszélsz. Nem a már ezerszer leírt infóra kérdeztem rá, de ezt is leírtam már vagy háromszor. Visszatetsző ha olyan beszél a visszaolvasás fontosságáról aki maga sem olvas vissza.
  • a.carkey
    Ezért lenne jó, ha lenne a FAQ vagy egy help, hogy mit kell csinálni ha valami hiba van a virágbolti ill eredeti verziónál. Akkor a már ezerszer leírt info, vagy a rá való utalás (ált. 1 max 2 oldallal visszaolvasva) nem veszne el a személyeskedések és a "mi a baj a warez verzióval" téma sodrában ...
  • a.carkey
    Lehet piciket előre és hátra lépegetni, ahogy az ellen pl folyamatosan csinálja a tüzérségével. .D
  • nono55
    Köszi, gondoltam, hogy valami fejlesztési hiányból fakad...csak nem tudtam melyik! Ezer kösz, még egyszer!
  • Robez84
    Előfordulhat az is hogy a Windows-al van valami gebasz...Elvileg ugyanaz a verzió van meg neked mint pl. Nekem. Néhányszor volt már olyan nálam is hogy simán mennie kellett volna egy játéknak és hibaüzikkel kifagyott, aztán mikor újratelepitettem az XP-t utána műxött rendesen.Ez lehet valami programhiba vagy a Xp-n összegyűlt szemét miatt is! Sztem.
  • erdos
    Ki kell fejleszetni, asszem Fire by rank a neve. Onnantól fognak lőni a többiek is mint az angyalok.
  • erdos
    A falnál nem csak egy oldalra tudsz bebújni, ha nyomva tartod az egeret és áthúzod a fal másik oldalára akkor oda zöldít :-) szóval akkor a másik oldalon veszik fel a pozíciót.
    Hátha még nem volt és segít.
  • nono55
    Szasztok!

Volna egy kérdésem. Amikor csatázom, felállítom az egységeimet. Az első sor tüzel a 2-3-4. sor meg csak áll, mint a cövek. Tüzelés után nem lehet a mögötte lévő sort előre küldeni, hogy tüzelni tudjanak, míg a korábbi első sor újratölti a fegyverét?
  • bgabor
    Ugyanez a hiba nálam is, és még jónéhány embernél.

Mennyi embernek kell még jeleznie ugyanezt a hibát, hogy elhiggyék végre a tisztelt fórumtársak, hogy gondok vannak a razor féle warez release-el, ahelyett, hogy ostoba módon nekünktámadnának emiatt, mint ahogy azt Cat02 tette velem szemben a #1955-ben és a #1963-ban???
  • bgabor

Tudom bakker, háromszor telepítettem már újra a játékot, és már elsőre se okozott nehézséget telepítéskor a keresett fileok útvonalának a megadása, se a crack bemásolása, sa az újratelepítésnél csak a szükséges crackfileok bemásolása, se a soundfix beszerzése. Ez mind magától értetődött.

Ennek ellnére amikor elindítom a Grand Campaignt, gyönyörű hibaüzenettel vág ki az asztalra a játék. ("hibát észlelt ezért leállt")

Jó lenne ha egyesek nem abból indulnának ki ilyenkor, hogy rajtuk kívül mindenki más sík hülye az informatikához. Ugyanis az SG fórumon lévő júzerek jó része elég nagy tapasztalattal rendelkezik tört játékok beizzításának témakörében.
  • BreakDown
    Nekem nem indul el a játék. Szépen feltelepítettem ahogy illik, a direct x-et is frissítettem dvd-ről és bemásoltam a crack-et a főkönyvtárba, de semmi. Belép, aztán hirtelen hibát észlel az empire.exe-vel kapcsolatban és értesíthetem a microsoftot erről...
  • mnorbi
    az ujonan elfoglalt indian provinciak miert nem adnak penzt ?
  • SZU
    Még mielőtt nagyon belemélyednél a személyeskedés mocsarába, Cat02 arra célozhatott, hogy az iso nem rossz, csak többször is kérdezni fogja, hogy hol van telepítés közben.

Ezeket mindig kiválasztod és végigmegy. Aztán rákeresel a neten a Empire TW soundfixre, bemásolod. Meg van még valami másik felülírós móka, hogy rendben legyen a Road to independence hadjárat. Innentől mennie kellene a razornak is.

Ha neked így sem megy és mindent megcsináltál, akkor ok. Hülyézz le engem is, ha meg nem akkor szállj magadba és lapozzgass vissza, mert ezt kb. 5-6x részletesen leírták már.
  • koj
    Hali! Na jól megszívtam. Angliával kezdtem, csináltam egy hatalmas hadsereget 5 generálissal meg többszáz emberrel ami elég fejletlen volt:d
    A terv az volt hogy lerohanom franciákat. Csináltam nagy flottát, először egy részét átvitték a seregnek, aztán a kalózok szétverték a flottát, Ausztria,Svédország,Lengyelország hadat üzent. Majd a seref fele ami átért franciákhoz megsemmisült egy csatában. Nagyon nehezen de békét kötöttem, de teljesen lemeradtam a fejlődésben. Tiszta jó.:D

Őő. hogy lehet államformát, meg királyt választani? meg a vallást? ezeket nem találtam.
  • Scouser
    Véleményem szerint azt inkább épületek ellen érdemes használni.
  • bardocz
    Velence háborúba hívott,hát mondom legyen,velem pár kis fasszopó nem fog ki:) Első csatában el is futott mind...De az ágyúimmal nem vagyok megelégedve,összesen ha 8 embert megöltek a több százas seregből.Van valami,hogy pontosabbak legyenek,meg használhatóak?
  • bgabor
    Ja, szóval még ostoba is vagy, ez magyarázza hogy összefüggéstelen dolgokat mondasz.
  • Elar
    Sziasztok

Egy apró problémám van a gameval, de emiatt nincs is kedvem vele játszani.
    Egyszerűen alig bírom olvasni a szövegeket a monitoron. Elsősorban a fekete alapon fehér betűket. Teljesen összemosódnak és nehézkes a játék kezelése emiatt.
    9.2 Catalyst van fent, Hd4800 kari tehát ez elég hozzá.
    Valszeg én bendzsózok el vmit, de mit?
    Valszeg nem is a gameban kell vmit átállítanom, de akkor hol?
    Tudnátok segíteni?
  • obe
    hmm..valóban nyoma sincs a főmenüben, bocs..találtam a steamben egy view player manualt, kb 2 mb, de nekem nem nyitja meg, pedig fiss adobe figyel a gépen
  • roodie
    Jobb klikk Steamben a játék nevén és "View update news" ?
  • sakkay
    Köszi ez azért elég durva valami readme cuccot mellékelhetnének. Had tudjam már mi ez...
  • Prince23
    Játékon belüli menűn nem is fogsz. azt hiszem ilyen a steam.
  • sakkay
    Szevasztok! Már megint letöltött valamit a steam de sehol nem látok verziószámot, vagy patch leírást.
  • Cat 02 #1963
    Akkor mégiscsak béna vagy, még 1 normális iso-t se tudsz letölteni.
  • obe
    spektrum, most kezdődik, sorsdöntő csaták : waterloo
  • bgabor
    Képzeld seggfej, nem vagyok béna, csak valszeg a letöltött isom rossz.
  • badsco
    Ezt én is észrevettem. Roppant bosszantó, hogy sokszor simán legyalulhatnám az ellent, de nem lehet beguggolni a falak mögé, csak az egyik oldalról.
  • Gideon Wieth
    gyűjtői változat vagy hasonló nincs MO-n ??
  • Gideon Wieth
    kérdés. Nekem az ágyúk és a puskásaim nagyon lassan lőnek. Ez normális ? lehet valahogy gyorsítani ?
    Am azt tuttátok hogy be lehet menni a házakba ? :D Kurvajó :D előbb vettem észre és legyőztem egy kétszer akkora sereget :D Beküldtem mindenkit a házakba 8///lőfegyveresek.../// és onnan osztottam őket :D
  • Gideon Wieth
    letöltöttem nem lett jobb. azzal se lett sűrűbben ágyúhangom :) de mindegy ezt úgyis megveszem. Sajna medievalnál elkövettem a hibát h nem vettem meg.Azóta bánom és azóta nem is találom sehol
  • akademy
    jól látom? mindig csak a fal egyik oldalát lehet fedezékként használni a másikat nem??????
  • Cat 02 #1955
    Az h béna vagy nem egyenlő azzal h működésképtelen...
  • Rolika16
    http://shop.pcdome.hu/termek/2351/empire_total_war
  • Kurfürst
    Soundfixet le kell tölteni hozzá, és lesz hang, minden megy a multin kívűl, bár nekem a Road to Independence oktató campaign fagy..
  • bardocz
    Na akkor megpróbálok az is építeni még Nagyon új ez még nekem.
  • a.carkey
    Ahány iskolád van, annyi fejlesztésed futhat egyszerre.
  • Gideon Wieth
    Hol lehet kapni eredetibe a játékot és milyen pakkok vannak mennyiért ?

576 cdgalaxisnál nem láttam
  • Gideon Wieth
    Nem igaz...Nekem elsőre felment a játék minden hiba nélkül razorral hangokkal is minden ok --- Tény néha puska és ágyúlövés nincs --- Teljesítménnyel gondok vannak de az eredetiben is szóval a razor egy normál müködésképes verzió. Nekem egyszer nem fagyott ki...