6068
  • Rolika16
    Csak custom battle-ban érhetőek el.
  • Prince23
    Ezt a kis nemzetekkle való játszást hogy lehet elérni? már letöltöttem a patchet hozzá, bemásoltam, és felülírta a dolgot. de nem érhető el, a grand campányban ugyanúgy a nagy nemzetek érhetők el.
  • bardocz
    Nah,már működik,nem csak az indítófájl-t kell bemásolni...Viszont nekem eléggé bonyolult ez a játék,nem tudom mit csináljak benne:D Amit észrevettem,hogy egyszerre csak 1 fejlesztés futhat.
  • TDantes
    Nem igaz, mert működik.
  • bgabor
    Ez azért van, mert a razor1911 féle verzió teljesen működésképtelen, valamit nagyon eltoltak. Nálam is ugyanez van. Van módszer rá, hogy el tudd indítani, de abban se lesz köszönet. Nem működnek a hadjáratok, rossz a hang, hiányzó fileok.
    Sajnos momentán nincs belőle működő warez verzió, csak a hibás razor1911 féle.

Szóval aki nem akar kiadni rá 50 eurót(ennyi az ára a steamen), annak várnia kell még.
  • Lobsterman
    A lementett csatákat hol lehet visszanézni? Sehol nem találok replay funciót, és a csata betöltésénél nincsenek ott a mentett filejaim.
  • Cat 02 #1942
    Na sikerül, méri is és van ingame chat is :p
  • bardocz
    Ugyan ezt csinálom,és sehogy sem működik...Elindítom,és visszadob windows-ba...
  • Scouser
    Idővel elmúlnak, addig kell a hadsereg. Ezek olyan emberek akiknek nem tetszik, hogy leigázták őket. Majd megszokják:)
  • Gideon Wieth
    Nah most egyébként huzamosabb időt is eltöltöttem a géppel. Angolokkal vagyok Amerikában hódítgatok elég rendesen... Spanyolokat franciákat tök jól kijátszottam... Háború Spanyolokkal rögtön enyém cherokee és cuba / így a 13 állam szövvel minden// Franciákat is kikergettem a keletipartról végig. Ráadásul a fele területet Luisianna pl diplomáciai uton szereztem meg. MOst viszont kicsit szarban vok mert rosszul mértem fel az irokézek erejét, és kevés a sereg amit küldtem :S

AM fontos kérdés. Amikor meghoditok területet a negativ ikonoknál megjelenik egy rakat ököl.. ezeket hogy lehet ellensúlyozni ? ill mivel?
  • Gideon Wieth
    hi neked eredeti van és úgy multizol ?
  • mnorbi
    az ujonan elfoglalt indian provinciak miert nem adnak penzt ? illetve hogy lehet ha lazadnak a lazadast ott leverni ? mert ugye ott nem lehet epitkezni ?

Az miert van hogy 5 technologiat nem tudok 1 ert elcserelni akarmelyik nemzettel ? pedig meg penzt is teszek melle ? bug ?
  • a.carkey
    Na fasza. Amióta ez a qurva új patch van fent, folyamatosan kidobál csatából, pedig korábban 1x nem crasheltem ...
  • Prince23
    Felólírtam a datában lévőkkel. de semmi változás nincs. nem látom a nemzeteket. vajon azért mert van mentésem??
  • Prince23
    Linkkel.
    sry de nem akrom, hogy így mentse ela böngésző
  • Hunor1
    @ANULU!
    Szevasz ! Próbáltál már tengeri ütközetet multiban?? Nekem tegnap volt egy 1v1 es nagyon élvezetes csatám! Volt vagy 1 óra hosszú.Én mentem 8 db 1.rate SOL -lal/anglia/ Az ellenfelem pedig 16! Kalózzal ! Iszonyat nagy feeling volt! Az elején azt hittem hogy simán lever mert nagyon jól mozgatta a 3 részre osztott galleonokat + gyorsabbak, főleg fordulékonyabbak is voltak..de azért lassan elkoptak. Képzeld használt néhány sérült hajóját simán kamikazének, nekemjött hogy így is sértsen, de inkább amiatt hogy még nehezebben tudjak mozogni elfordulni tőle.A végén megkérdezte hogy 5 csillagos vagyok- e ? hehe, nem mondtam, csak játszottam kicsit a POTBS- al..:-))
    Anulu nem jösz át ide is fórumozni?forum

@Mindenkinek:
    A steam oldalán menjetek rá a community fülre, majd jobb felső sarkon a "search"-ra írjátok be hogy Hungarian Total War . Simán be lehet lépni a magyar közösségbe egy egyszerü joinnal.
  • Beyond silence
    Hali! Király a játék... :) Ami nem megy a kereskedelem. Tudnátok segíteni? Franciákkal vagyok, tengeri utakon 0 a kereskedelmem... :( alapvetően ez azért van mert a britek stb. kalózkodnak a tengeri utakon? Egy tengeri flottával le kéne gyűrni őket és már megindulna vagy kéne másra is gyúrni?

A tengeri csata eddig nem nagyon megy, ha tudtok arról is jók lennének tippek! KÖSZ!!
  • Jeszy
    sziasztok! az a kérdésem lenne hogy most kezdtem egy Short Campinget és ha lettelik az 50 év és teljesítem minden küldesésem akkor itt is kidob egy olyan ablakot amibn fel ajálja az hogy mehessek továb a long campingara mint pl a Rome-ben????
  • Cat 02 #1930
    Warez verziót sikerült már valakinek x-el megcsinálnia h mérje/lehessen chatelni ?
  • Robez84
    Ez de kár hogy csak a csatáknál oldja fel a frakciókat és a Camping módban nem...:( pedig már kezdtem örülni...
  • Rolika16
    http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=234011
  • Lobsterman
    Lehet akkor a számokra rosszul emlékszem, de lényeg hogy a területekhez be kell harcolni a sokkal fejlettebb angolokat, spanyolokat, franciákat ami azért nem rossz.
  • Prince23
    Nem lehet feltörni a többi kis játszható nemzeteket?
    Körül néztem a mappában, de sajnos nem találok text fileokat, mint az előzőeben
    mek megnézem a hiv fórumot..
  • giczinger
    van akinek nem megy a game
    a steam nem akar indulni így a gamét sem tudom elindítani

valaki még jár ilyen cipőben?
  • POI33
    Nemtom de nálam 22 területet kell elfoglalni, és az elején 8 terület már az én kezembe van. Szval összesen nálam csak 14 területet kell elfoglalni.
  • obe
    ha hazaerek räpillantok, most melobol okoskodom csak..de tuti hogy a fömenüben lättam a verzioszämot, en tegnap steam bekapcsoläsäsval hagytam frissiteni
  • Scouser
    Kb 10 -15 kör óta háborúztam a Svédekkel és marha érdekes, hogy az Oroszok, akik gyakorlatilag a játék eleje óta háborúban állnak velük egyetlen hadsereget sem indítottak ellenük. Persze szétvertem a svéd birodalmat és már enyém minden, de ha egyszer Oroszország a szövetségesem, akkor miért nem segít? Vagy ha nem is segít, de ha már alapból háborúban állnak velük, akkor miért nem támadják.

Jah és most 1740-ben először kifagyott a játék és miután újra betöltöttem újra kifagyott, de most máshol. Ha az embernek sok egysége van a kampány képernyőn, akkor nagyon képes laggolni. De könyörgöm ez egy olyan gyerekes felület, ennek nem szabadna laggolni, nevetséges.

Különben parádés a játék. Most még csak a virágbolti van meg, de következő havi fizuból biztos megveszem az eredetit, addig úgyis javítják a hibákat benne.
  • a.carkey
    Nincs is ilyenem ... Sima verzióm van, eredeti.
  • a.carkey
    THX!

Hol tartunk most? :D
  • drop
    megtudná mondani valaki menyi helyet foglal a vinyon mert csak 80gb van és 35gb láttam
  • obe
    a video options ablakot megnyitod a jätek menüjeben, ott lesz a bal laso sarokban averzioszäm
  • Lobsterman
    Hát igen. Elég durva az USA kampány. Nem elég hogy full technikával indul mindenki, de sokkal durvább hadseregeik vannak az indiánok kivételével, csak 54 köröd van hogy elfoglalj 30 területet, ráadásul kevés terület van, a kontinensen, azok is messze egymástól, és ráadásul háborúba kell lépned hozzájuk gyakorlatilag minden nagyobb hatalommal...
    Én elkönyveltem magamban hogy lehetetlen, és inkább indítottam egy hosszú kampányt az osztrákokkal :)
  • mnorbi
    azért van 1-2 fura dolog... road to independence 4. campaign tolom (igy lehet egyedül usaval világ térképen tolni) minden nemzet fullos tech tree vel indit csak én nem...

Az kérdés hogy ez így van normál world campaignba is vagy csak itt ? az azért elég illuzio rombolo lenne..
  • badsco
    Ahh. Vazzeg. Törölni kell a ClientRegistry.blob fájlt a steam könytárból és megindul. K.anyjukat
  • badsco
    Options menüben nem írja ki valahol? Ha el tudnám indítani a játékot talán megtalálnám.
  • a.carkey
    Honnan lehet tudni, hogy melyik verziószámú patch van fent?
  • badsco
    Mi a f@sztalicska van a steammel? Semmit nem csinál és kb egy órája csak loggol befelé, Hiába resiztem.
  • a.carkey
    Folyamatosan érkezik a csatatérre. Ha kiesik egy, bejön egy. Kb.
  • BF109
    pont ez a gondom hogy nem vezeti a másik sereget az AI. megtámadom az ellenséget egy sereggel de nem csatázok csak körbekerítem majd egy másikkal is és akkor indítom a csatát. a felugró ablakban ott van az én seregem meg a "reinforcement" erősítés sereg is de az nem harcol... nálatok hogy van, hol lehet beállítani hogy az ai vezesse a másik saját sereget?
  • Pierre75
    Ne tedd fel a 9.2-t, 8.9-9.1.-9.2 sorrendben váltottam, új OS lett a vége. A 9.3 meg itt lesz lassan.

Láthatod a lehetőségeid a battle-nál egy 2x2-es csatánál. A megszokott beállítási lehetőségeket is meggyomlálták.