Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
If you have purchased Empire as a digital download...
You will be able to activate your digital copy and play Empire on Wednesday 4th March from 10:00 CET / 01:00 PST.
If you have purchased a boxed copy...
You will be able to activate your boxed copy and play Empire on Tuesday 3rd March from 18:00 CET / 09:00 PST.
De amit eddig olvastam róla, ritka ocsmány találmány. Fölöslegesen terheli a gépet a játék alatt, csak egy szépségfoltját említve.
Ha a 30-40E nagycsatákat a hardware egyben nem is tudná megjeleníteni, megoldható lenne szárnyakra/fázisokra lebontva megvívni. De itt a Shogun óta nem történt elõrelépés.
You will be able to activate your boxed copy of Empire and play on Wednesday 4th March.
Tehát dobozos verziót holnaptól.Legalábbis én angol tudásom ezt veszi ki ebbõl...
core2 2.66 e6750 4mb cache
asus 8800 GT
2Gb 800mhz ram
és csak az árnyékokat vettem mediumra anti aliasing 2x, a többi mind maxon van és 1280*1024
ha elkezd esni az esõ, akkor kiváncsi vagyok majd mennyit lassul, biztos sokat 😄😄
de "szaggatni" sztem így se fog, így is jobban megy majd, mint a medieval 2 a 2600 sempronon 1,5 giga 400mhz rammal a 6800-assal
nekem péntekig kell várnom, pontosabban szombat reggelig, de úgy érzem, nem élem meg 😄😄😄 nem bírom ki
KELL A SORTÛZ!!!!!!!!!
Egyszerûen meg lehet, de már a medieval 2-t se bírta el a ma is jónak mondható gépem, ha huge scale mellett két fullos sereg ütközötött (kb 5-6ezer ember). Ez kb olyan kérdés, hogy a GTA-IVben miért nem nagyobb febontásúak a textúrák.. Mindent meg lehet oldani, csak nem sokmindenhez elég a mai hardver 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ennyi. Meg lehet, csak nincs értelme. Nincs hozzá még hardware.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Dettó a Shogun óta babrálok vele és a Med1-2 jött be a legjobban, még a hiányosságai ellenére is. Ez se rossz korszak, bár Napoleon háborúi jobban tûzbe hoznak. Az lesz a kieg...
A lovasság mozgása, meg a gyalogság "jégkorcsolya" becsúszása nem igazán tetszik, de a hajók gyönyörûek.
Egy spanyol örökösödési háború a francia zsandárlovassággal 1704-bõl azért szép lenne...
(a másik fele meg games for windows-live, ami kb. ugyanaz😊)
Waaaaaagh!
Lehet arról tudni vmit, milyen lett a ETW multi-ja?
Aztán ha mégis a végére jutunk, vmiért van egy olyan érzésem, hogy lesz egy napóleoni háborúk kiegészítõ... Biztos nem véletlenül van vége a nagy hadjáratnak 1799-ben az alapjátékban.
Kis hangulat fokozó:
jó kis évszázad volt ez.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Amikor errõl a steames õrületrõl olvastam, erõsen szkeptikussá tett, hogy megvegyem-e a játékot. Kifizetek 10e ft-ot azért, hogy a steam miatt vagy állandóan neten lógjon a gép vagy jóval lassabban induljon el anélkül (ha elindul)és már elõre jelzik, a multi még inkább beta állapotú? Akik most megvették, lesik az órát, mikor hagyja a steam, hogy amit megvett, használhassa is. Nem tudom, ki volt az ötletgazda, de remélem a válság más pályára sodorja.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Amit olvtársunk felvetett, döntõ csaták nekem is hiányzik. Illetve egy másik fórumon örömködött egy "hozzáértõ", hogy a franciákat egy általa látott videón kampányban a gép seperc alatt elintézte, ha ez igaz, akkor a hitelesség és erõviszonyok megint kaptak egy maflást a készítõktõl. A Med2-ben is Európa egyik vezetõ hatalma, a Francia királyság úgy vérzett el a gép által istápolt portugáloktól, dánoktól, hogy szem nem maradt szárazon.
Azért hátha jó lesz...
A medve nem játék.