Empire: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Egy próbát este hattól megér. Legfeljebb megint megszakad az install. Amúgy eléggé ledöbbentem mikor a doboz hátoldalára az volt ráírva hogy 35 giga szabad hely kell neki<#guluszem1>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Nekem ez van a hivatalos oldalon:

If you have purchased Empire as a digital download...

You will be able to activate your digital copy and play Empire on Wednesday 4th March from 10:00 CET / 01:00 PST.

If you have purchased a boxed copy...

You will be able to activate your boxed copy and play Empire on Tuesday 3rd March from 18:00 CET / 09:00 PST.

Rolika16
Hát pontos idõpont nincs ugye,hogy mikortól lehet szerdán aktiválni,tehát akkor éfjél után elvileg már lehet...

A fene se szarik tõle, ha olyan visszajelzések jönnek, hogy így-úgy szívnak a gyerekek a steames csodával, akkor várok a törtre. Ha jól szerepel a vásárlói válaszokban, akkor megveszem.
De amit eddig olvastam róla, ritka ocsmány találmány. Fölöslegesen terheli a gépet a játék alatt, csak egy szépségfoltját említve.
Remélhetõleg a Kingdom nyomán haladva nem az elõdök hagyományát követi, ahol kezdetben 2-5 egységes "seregek" bandukolnak.
Ha a 30-40E nagycsatákat a hardware egyben nem is tudná megjeleníteni, megoldható lenne szárnyakra/fázisokra lebontva megvívni. De itt a Shogun óta nem történt elõrelépés.
ejjj..en ma meg 8 kor kezet fogtam a futärral, kicsomgaolni sem volt idöm, rohantam melozni, ma megjövök lesegethetem a dobozt, a mai napot meg csak-csak kibirom, de a holnapi nap sosem fog vegeterni😞((
Rolika16
If you have purchased a boxed copy...

You will be able to activate your boxed copy of Empire and play on Wednesday 4th March.

Tehát dobozos verziót holnaptól.Legalábbis én angol tudásom ezt veszi ki ebbõl...

Elvileg este 6tól
Nekem a demo ezen a configon tökéletesen ment:

core2 2.66 e6750 4mb cache
asus 8800 GT
2Gb 800mhz ram

és csak az árnyékokat vettem mediumra anti aliasing 2x, a többi mind maxon van és 1280*1024

ha elkezd esni az esõ, akkor kiváncsi vagyok majd mennyit lassul, biztos sokat 😄😄
de "szaggatni" sztem így se fog, így is jobban megy majd, mint a medieval 2 a 2600 sempronon 1,5 giga 400mhz rammal a 6800-assal

nekem péntekig kell várnom, pontosabban szombat reggelig, de úgy érzem, nem élem meg 😄😄😄 nem bírom ki

KELL A SORTÛZ!!!!!!!!!
SötétBarom

Egyszerûen meg lehet, de már a medieval 2-t se bírta el a ma is jónak mondható gépem, ha huge scale mellett két fullos sereg ütközötött (kb 5-6ezer ember). Ez kb olyan kérdés, hogy a GTA-IVben miért nem nagyobb febontásúak a textúrák.. Mindent meg lehet oldani, csak nem sokmindenhez elég a mai hardver 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Rolika16
Dobozost holnaptól.

No, meló után sprintelek a boltba, megveszem jól! Hány órától lehet aktiválni?

Meg lehet csinálni (a demós modok alapján - lásd 9000 fõs Grandier egység - akár te is megcsinálhatod, az egységek létszámának növelésével), csak nem fogja bírni a procid, és diavetítés lesz belõle.

Ennyi. Meg lehet, csak nincs értelme. Nincs hozzá még hardware.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Pluskast
Hmm hát azért a csatáknál megint kis létszámú seregek fognak kûzdeni egymással. Ha azt veszem alapúl hogy egy egységben lesz 160 ember és max 20 egységed lehet a csata mezõn akkor az testvérek között is csak gyenge 3200. Miért nem lehet végre úgy megcsinálni, hogy 30-40 ezres seregek csapjanak össze egymással?? Pláne ebben az idõben ez evidens volt. <#rinya><#rinya>

Pluskast
Én a svédekkel kezdek😊

STEAM azért jobb mint a GFWL

Turkált a játék egyik file-ban, twcenter-en láttam, ott megtalálod.

Dettó a Shogun óta babrálok vele és a Med1-2 jött be a legjobban, még a hiányosságai ellenére is. Ez se rossz korszak, bár Napoleon háborúi jobban tûzbe hoznak. Az lesz a kieg...
A lovasság mozgása, meg a gyalogság "jégkorcsolya" becsúszása nem igazán tetszik, de a hajók gyönyörûek.
Egy spanyol örökösödési háború a francia zsandárlovassággal 1704-bõl azért szép lenne...
Hogyan csinált 9000 gránátost? Amúgy a Shogun óta imádom a sorozatot nehogy valaki azt higgye, hogy ócsárolom. Nem vártam annyira a hajós részt ,nem tudom miért, mert amugy érdekel de amikor megláttam a demot bevallom leesett az állam...

Djuree
nem kell baszarni a steamtõl, én már jó 5 éve használom és semmi gondom vele😊 én sem szerettem az elején de ez a jövõ. 5 éven belül már a legtöbb játék steames lesz😉
(a másik fele meg games for windows-live, ami kb. ugyanaz😊)

Waaaaaagh!

Cossacks2 multi-ban lehetett ilyen döntõ csatákat összehozni. Amikor 2-2 tucat gyalogosszázad és lovassquadron egymásnak esett... Beleizzadt a gép, de gyönyörû volt.
Lehet arról tudni vmit, milyen lett a ETW multi-ja?
Nem így gondoltam, de azért én szívesen lejátszanék eredeti tört. csatákat eredeti létszámmal. Hidd el ,hogy nem csak annyi a különbség hogy, sok az ember. Sok ujj dolog jönne be. Pl. totális vereség egy csatától. Ez ugye elég nehéz 3000 embernél . Max.8 vesztes csata után. Nem reális.

Bíztató dolgokat ír, legjobban az tetszik, hogy a stratégiai térkép mérete óriási, és hogy változatos a játék: gerillaháború indiánok ellen Amerikában, sortüzes õrületek Európában...

Aztán ha mégis a végére jutunk, vmiért van egy olyan érzésem, hogy lesz egy napóleoni háborúk kiegészítõ... Biztos nem véletlenül van vége a nagy hadjáratnak 1799-ben az alapjátékban.

nem baj ha nem lesznek tízezres csaták, 3 sereget normálisan úgyis képtelen az ember irányítani, csak fejetlen katyvaszt látsz ha 40-60 egységet kell kommandírozni, arról nem is beszélve, hogy olyan szép egység összeakadások termelõdnének hogy a klaviatúrám bánna jobb esetben<#eplus2>
Nem, nem videó volt csak cikk,azt írta,hogy az elõzõ részekhez képest többszörös embermennyiség a terepen de nem részletezte. Na most pl. a MTW2. tizenvalahány ezer ember bírt bár erõs gépen is beszaggatva. Természetesen 4-5 hadsereg egyszerre,nem egy. Sajnos.

Köszi! <#eljen>

Azon gondolkozom, hogy játsszak-e majd az osztrákokkal. Mert ugye sok magyar katona volt a seregükben, akiket nem lenne kedvem a poroszokkal lemészárolni, viszont a Habsburgokat meg mindig is rühelltem. 😄

Kis hangulat fokozó:
jó kis évszázad volt ez.

<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Itt arra gondolsz, ahol buherával 9000-re feltornázta a gránátosok számát?
Amikor errõl a steames õrületrõl olvastam, erõsen szkeptikussá tett, hogy megvegyem-e a játékot. Kifizetek 10e ft-ot azért, hogy a steam miatt vagy állandóan neten lógjon a gép vagy jóval lassabban induljon el anélkül (ha elindul)és már elõre jelzik, a multi még inkább beta állapotú? Akik most megvették, lesik az órát, mikor hagyja a steam, hogy amit megvett, használhassa is. Nem tudom, ki volt az ötletgazda, de remélem a válság más pályára sodorja.
Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Egy kis remény azért van,valahol olvastam egy friss cikket ahol azt írta a pasas, hogy szebb grafikával többszörös embermennyiséget tud megjelentetni a progi. Ha igaz remélem ki is használják.

Csak Kedd este 6ig..akkortól lehet aktiválni a dobozos verziókat...a letöltõs verziót csak szerdán..
A stam könyvtár egészét másold át, az indító ikont az asztalról másold és a másik gépen írd felül a már meglévõ steam könyvtárat. Az indító ikont meg rakd ki az asztalra majd az indításkor a haverod kódját írd be. Hihetetlen de menni fog.

Pluskast
Na megnéztem hátha mûködik de sajna a kódbeírás után megszakad az installálás😞 A francba hogy szerdáig várni kell 😞(

Magyar szinkronnal a dvdrip fenn van a rapid-on, de a data-n megtalálod a szovjet Háború és békét szintén nagyszabású csatajelenetekkel.

Amit olvtársunk felvetett, döntõ csaták nekem is hiányzik. Illetve egy másik fórumon örömködött egy "hozzáértõ", hogy a franciákat egy általa látott videón kampányban a gép seperc alatt elintézte, ha ez igaz, akkor a hitelesség és erõviszonyok megint kaptak egy maflást a készítõktõl. A Med2-ben is Európa egyik vezetõ hatalma, a Francia királyság úgy vérzett el a gép által istápolt portugáloktól, dánoktól, hogy szem nem maradt szárazon.

Azért hátha jó lesz...
Prince23
Pár kép:

jah, nem is nekem jött, bocvsi 😄
Nem sima, Special Forces Edition 12900 valamennyi. az utsó, miután megláttam, hogy kiírtad fel is hívtam még, hogy ugyanerre a névre kéne még1, és mondta, hogy már nincs, az az utsó 😄
Pluskast
Pontosan 😊 Engem a hús érdekel nem a tányéron megtalálható díszítés😊

a.carkey
Azért egy First Rate SOLt, egy jófajtát, megnéztem volna.

A medve nem játék.

a.carkey
Akkor a tiéd sima. 😄

A medve nem játék.

Pluskast
Engem az ilyesmi nem érdekel😊 Nekem a játék a lényeg a többi más kiegészítõ csak foglalja a helyet meg fogja a port😊

holnap megyek érte
mert nekem tették félre az utsót 😄
a.carkey
Nem tudom special edition volt-e, de a CDGalaxisban már csak a sima van.

A medve nem játék.

a.carkey
Ok. Köszi.

A medve nem játék.

Pluskast
De nem mondtam az eladónak, hogy a nevemre el van rakva egy példány. Mondtam egy Empire Total Wart kérnék és adott szó nélkül.

Pluskast
Elõzetesen írtak mailt, hogy hétfõtõl kapható. Én meg ma bementem és kértem egyet.

a.carkey
Saját példányodért mentél, mert szóltak, hogy megjött, vagy bementél és volt egy a boltban?

A medve nem játék.

Prince23
Ekkor marhaságot. na grat steam, grat

Pluskast
Valszeg azért nincs fent sehol mert szerdánál elöbb nem tud vele senki sem játszani. Ma délelött elmentem a cd galaxisba megvettem, viszont az eladó elmondta, hogy a játékhoz tartozó kódot aktiválni kell. Azonban hiába aktiválod szerdánál elöbb nem tudsz játszani vele csak akkor old fel a kód.