Empire: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Patch. Kijött hozzá az elsõ update. 😄

Más.
Amit szerintem kapcsoljatok ki, az a Dept of Field opció (alul). Iszonyat, hogy mennyire rontja a szemet, és szétszedi a campaign képernyõt. 😞

A medve nem játék.

Azt nem értem, hogyha felraktam az egészet dvdrõl, aktiválva van, akkor mi a lóf***t akar még a steamen????

fos az egész
fene tudja hanyadik telepítést kezdem a server terheltsége miatt
letojom fizettem érte hát szolgáltassanak
a steam is szánalom

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

és amiatt halt meg a steam? trükkös...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nem a Steam a szánalom, ha nem nagyon gyenge a forint!
hát én néztem hol lesz érdemes valaha megvenni a játékot ...

tiszta szánalom a STEAM. 60EURO, azaz 18,500Ft a Special Edition. Ugyanez itthon drága hazánkban 12keményezer ft >.> de még a sima is 14,500Ft... STEAM ássa el magát

Prince23
Már lehet aktiválni UK hírek szerint.

új tréler
kommentárral

Lehet hogy indította háttérben a steamet, de csak utána váltott át a steam ablakra, miután kicsomagolta a két dvdt a gépre. Az nem tetszik, hogy telepítés után a Steamben, a games listen nincs ott "rendesen" a játék: se ikon, se semmi, + egy "download starting" felirat "100% Ready" helyett a státusz alatt. :/ Ez így egy fos. Bontok egy bort, beteszem az új Prodigyt, faszkivan.

hogy telepited fel steam nelkul? nekem nagatol inditotta es nem is lehet telepiteni steam nelkul!
erdekes...

es nalam ugyanaz lofasz nem telepul!
Én ezt már kurvára nem értem:
feltelepítettem újból, de olyan, mintha a Steam ezt nem látná, és le akarná tölteni a játékot. Megõrülök.

a.carkey
Nem. 😞

A medve nem játék.

eza your steam session expired, please enter your password again üzenet másnak is felugrik a telepítés kezdetekor?

ha beírom akkor sem nagyon történik semmi...kb 15 perce ugyanaz...ha cancelelem és újraindítom az installt szintén...
a.carkey
Milyen jó, hogy nem is ez volt a spanyol lobogó ... 😄

A medve nem játék.

a.carkey
A kért SOL. Spanyol 😄

A medve nem játék.

meg a saját piacukat 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

jah, ez is max azért csúszhat holnapra mert akik törnék azok se tudják leszedni... XD

Scouser
Ettõl nem a játékot vágták haza, max a kedvedet😊

You\'ll Never Walk Alone

csak sajnos a kiadók nem értik meg valamiért ezt, hogy a unrar - play methódus kicsit egyszerûbb mitn a csoda netes aktiválás... , és akkor megy a rinya a warez miatt...

SötétBarom
Ennyit arrõl, hogy én megveszem. 10ezerér szopassák a saját anyjukat órákon keresztül. Ennyiért bizonyos helyeken engem szopnak le, nem én szopok.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

ewuk
istenem, hogy ezt a király játékot is sikerült hazavágni a kurva telepítéssel. embertelen mi megy itt, ráadásul minden ugyanúgy törhetõ, max több ideig tart...
Egyébként meg mi a retket apdételi magát egy játék a megjelenés napján? 😊))))

Nálam a következõ történt:
Lemezekrõl feltelepít. Utána steam automatikusan indul. A játék neve ott a games listán, de semmi ikon, és mellette egy "download starting" felirat. Ez nem nagyon jó, gondoltam magamban. Azért ráklikk, erre vmi updatebe kezd. Ebbe kb. 1%-nál belehalt.

Akkor "Activate Product" - erre azt mondja hogy nyugdodjak le, mermá' aktiváltam. Akkor steambõl "delete local content" majd DVD be, reinst. Szüttyög, aztán steam: "This game cannot be installed"
Miaf***?!? Jó, akkor dvd setup menüjébõl "uninstall", majd "reinstall".
Itt tartok most, ez megy, az elsõ dévédé felénél járok.
Kicsit GTAIV szaga van, nagyon felhasználóbarát.

a.carkey
Nem értik meg, hogy aki meg akarja venni, az úgyis megveszi, aki meg nem, az warezol. Ennyi. De ha kicsesznek a warez miatt a vevõvel, a vevõ is warezolni fog, és a tisztelt cég tönkremegy.

A medve nem játék.

es minden probalkozasnal be kell potyogni a kodot...

aztan kinyogi hogy nem kell megadni mert mar aktivaltam!

hat mit mondjak kezdek ideges lenni!
a.carkey
Már attól hányni tudok, ha csak egy helyrõl eröltethetek le patchet, de amit ezzel a játékkal már a demo megjelenésétõl fogva produkált a SEGA, nos az ismét megkérdõjelezi, hogy érdemes-e bármit eredetiben megvenni ...

A medve nem játék.

nalam azt csinalja hogy kb fel percig benazik aztan steam busy es megall...
utana mindig reinstall ra kell nyomnom hogy megint probalja raki!

nalad is ez volt vagy csak en szopok vele igy?
a.carkey
93%-nál megállt. Hozzányúltam, erre kezdi újra 0-ról!!!!

Hát, qurva anyját a SEGAnak és megbaszhatná valaki a steamet is ...

A medve nem játék.

ehh..preparing for install...ezt lesem fél órája😞(..megõrülök ha ma este nem rakja fel, még netezni sem merek, nehogy elfogyjon a sávszél😊)
a.carkey
Közben megnéztem a 19. részt a clone warsból, és még mindig telepít, de nem merem átállítani a settingst, nehogy megálljon túlterheltség miatt ...

A medve nem játék.

Köszi! Ez azért nagyon gagyi a részükrõl. Hihetetlen f....g.Átraktam a steamot.

De azért kiváncsi lennék, hogy mi volt a terv??
Az a gáz, hogy a steam nincs felkészülve ekkora játékra.
Végül felment, de az csak mese, hogy a steam-en csak aktiválni kell a dobozos verziót, mivel nekem csak 5-szörre volt hajlandó feltenni a játékot a dvd-rõl, addig 4-szer megróbálta letölteni a hülye steam.

ehh nekem el se kezdi telepiteni mert egybol mondja hogy le van terhelve steam!
de bazeg nem ertem 2 dvd rol nem tom feltenni jatekot? nagyon lol...
Már megvan. Minden térkép szélén van egy szürke sáv, abba kell bekattintani.

Hát ezzel a steam-os megoldással még lesznek gondok. Úgy terveztem, hogy megveszem de ilyen áron inkább várok valami más megoldásra, pedig idáig minden rész meg van eredetiben
a.carkey
Az update 30%-on. Megyek, és megnézem egy filmet, mert ez így egy évig fog tartani. 😄

A medve nem játék.

Hogy lehet hajót küldeni a kereskedelmi utvonalakra? MErt sehogy sem megy és kalózkodnak rajta a mocskok.

a.carkey
Megint lehet szopni fél estét az update patch miatt. Akárhogy állítom be, valami iszonyat lassan tölt. Ha újra kell raknom, meghalok a gép elõtt az unalomtól ...

A medve nem játék.

persze hogy túlterhel, kb. tízezer olyan türelemetlen kocka akarja 18.00 után egybõl aktiválni, mint mi<#hehe>
hát sajnos oda fogja pakolni ahol a steam van, anno én is a C/rendszer vinyóra raktam, de nálm nem gond, igy is 3/4-e szabad a hd-n, sõt most nem is jön rosszul hogy a game is egy wd raptor-on fut😊
a.carkey
Mellesleg, simán dögöljön meg a SEGA, hogy ezt steamre vitte ...

Nekik jól jött, de kurva sokan lesznek idegesek az egész odateszem ahová akarom, illetve a "csak a nyakunkon keresztül patchelhetsz" rendszer miatt ...

A medve nem játék.

a.carkey
Nem láttam ilyet. 😞

A medve nem játék.

a.carkey
Már van valami patch vagy mit updatel???

A medve nem játék.

ewuk
valszeg telepítés közben valaho lehet választani hogy szokásos vagy egyéni telepítés, na ott az egyénit kell választani és megadni hova rakja.
Hali. Légyszi gyors választ valakitõl ,hogyan kell más patricióra telepíteni? Köszi.

Nektek is lassan tölt?
Én leszedtem a demot és full lassan tölt, pedig grafikailag nyélen megy a game.
Remélem, hogy ez csak demo para😊
Nekem a dobozos verziónál azt írja ki a második dvd-nél, hogy leterheltek a steam serverei. Ilyen problémája volt valakinek?

ewuk
nem csodálom 😄 én spanyolokkal kezdenék. azok biztos jó arcok.