Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más.
Amit szerintem kapcsoljatok ki, az a Dept of Field opció (alul). Iszonyat, hogy mennyire rontja a szemet, és szétszedi a campaign képernyõt. 😞
A medve nem játék.
fene tudja hanyadik telepítést kezdem a server terheltsége miatt
letojom fizettem érte hát szolgáltassanak
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
tiszta szánalom a STEAM. 60EURO, azaz 18,500Ft a Special Edition. Ugyanez itthon drága hazánkban 12keményezer ft >.> de még a sima is 14,500Ft... STEAM ássa el magát
erdekes...
es nalam ugyanaz lofasz nem telepul!
feltelepítettem újból, de olyan, mintha a Steam ezt nem látná, és le akarná tölteni a játékot. Megõrülök.
ha beírom akkor sem nagyon történik semmi...kb 15 perce ugyanaz...ha cancelelem és újraindítom az installt szintén...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Lemezekrõl feltelepít. Utána steam automatikusan indul. A játék neve ott a games listán, de semmi ikon, és mellette egy "download starting" felirat. Ez nem nagyon jó, gondoltam magamban. Azért ráklikk, erre vmi updatebe kezd. Ebbe kb. 1%-nál belehalt.
Akkor "Activate Product" - erre azt mondja hogy nyugdodjak le, mermá' aktiváltam. Akkor steambõl "delete local content" majd DVD be, reinst. Szüttyög, aztán steam: "This game cannot be installed"
Miaf***?!? Jó, akkor dvd setup menüjébõl "uninstall", majd "reinstall".
Itt tartok most, ez megy, az elsõ dévédé felénél járok.
Kicsit GTAIV szaga van, nagyon felhasználóbarát.
A medve nem játék.
aztan kinyogi hogy nem kell megadni mert mar aktivaltam!
hat mit mondjak kezdek ideges lenni!
A medve nem játék.
utana mindig reinstall ra kell nyomnom hogy megint probalja raki!
nalad is ez volt vagy csak en szopok vele igy?
Hát, qurva anyját a SEGAnak és megbaszhatná valaki a steamet is ...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
de bazeg nem ertem 2 dvd rol nem tom feltenni jatekot? nagyon lol...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Nekik jól jött, de kurva sokan lesznek idegesek az egész odateszem ahová akarom, illetve a "csak a nyakunkon keresztül patchelhetsz" rendszer miatt ...
A medve nem játék.
Én leszedtem a demot és full lassan tölt, pedig grafikailag nyélen megy a game.
Remélem, hogy ez csak demo para😊