6068
-
Slewy #2028 Zsil!
A seggfej két g betű, de mivel rendkívűl primitív vagy, ezért nem csodálkozok, csak javítalak. Ha már a total war-t nem is, legalább a helyesírási szótárt vedd meg, az számodra hasznosabb is. -
#2027 linkbe
:) -
roodie #2026 Nyilván, az a hülye meg balf*sz aki megveszi eredetiben... Te jó ég, milyen világban élünk mi? Ahol az a normális ha valaki letölti ingyé' aztán pattog hogy ez meg az nem jó, és akinek eredeti van dugja fel magának... :-) -
TDantes #2025 Egy, a warez verzió működik
Kettő, ez a játék megéri az árát
-
Zsil #2024 http://thepiratebay.org/torrent/4764884/Empire_Total_War_Sound_fix__Bug_fixes_and_updated_Crack
ez érkezett,ha jó akkor minden ok -
Zsil #2023 erre azért ne vegyél mérget -
Zsil #2022 eléggé idegesítő ez a forum,paráztatás ,csak az eredeti...nem lesz warez jó...ezt sokszor halottuk,de sosem volt igy,szerinted mi az arány az eredeti és a warez tábor között?1-10 kb!ez a magyar valóság,sőt nem csak magyar
És olyen játék még nem született ami előbb utóbb nem lett megoldva varezrw peccsestől mindenestől--pl fm 09---várni kellett csa
de ezt mindig elsütögetik-pár paraszt akinek anyu megvette azon élvez h nem fog menni nektek ha ha ha...szánalmas
+nem lesz magyarítás mi?(nem magyar verzio)aztán miért ezt is bonyolult megoldani szerinted
uh várunk és minden ok lesz-a segfejek meg élvezzenek tizezrekér-még pár hétig.erről ennyit -
wednes #2021 Be lesz fejezve a Medieval 2 és a kiegjei magyarítása.
Pont tegnap néztem fel a készítők honlapjára ott azt az információt olvastam, hogy szerződésre léptek a CD Projekt-tel. Úgyhogy hivatalosan is elkészülnek az eddig megjelent Total War játékok, magyar nyelven. Ami azt jelenti, hogy mostantól nincs letöltés a magyarításokhoz, mivel ezt a jogot a CD Projekt kapta meg. Tehát hivatalosan 100% magyar játékkal a boltban lehet majd találkozni.(vagy online vásárlás)
Remélem ez azt is jelenti, hogy lesz hivatalos Empire játék, magyar nyelven. -
Zsil #2020 na ne fárassz,70szk az pont elég.milyen évekről beszélsz te szerencsétlen-menj fel tw o-ra és nézz körül-évek mi? -
bgabor #2019 Nem lesz magyarítás, legalábbis gyári nem. Az lehet, hogy néhány lelkes magyar fordító nekiáll majd és lefordítja, mint tették az előző részekkel is, de ez évekbe telik.
Az alap Medieval 2 2006-ban jött ki és a magyarítása még mindíg csak 70%-os, és úgytűnik nem is lesz 100 soha. Más kérdés, hogy ez a 70%-os is kivállóan használható. -
nono55 #2018 Nem értem miért kell, csodálkozni, hogy a virágbolti verzióval bajok vannak.:))
Nekem egyébként semmi bajom nincsen vele, se a grafikával se a hanggal,se a peccsel. "Sajnos" kell alá egy izmosabb vas, és mindenéppen jó ha az eredetit nyüstöljük. Persze jogtiszta op. rendszeren. Régebben nekem sem volt túl sok eredeti szoftverem, de beújítottam és azóta minden tökéletesebben, gyorsabban, simábban fut. Nem csak pénz, inkább hozzállás kérdése, még mielőtt sokan nekem esnének, mérlegeljenek előtte. Egy Törökországban összerakott autó sem olyan, mint a törökök által összerakott autó Németországban. -
bgabor #2017 Aha, hát dugd fel nyugodtan a seggedbe az eredeti játékodat, mert különösebben nem érdekel mit csinálsz vele. -
tomgrey #2016 Nincs rá megoldás! Egyelőre a patch sem orvosolja! -
Zsil #2015 nyugi meg lesz oldva,mind a magyaritás és a peccs isÍ!csak várni kell még
ugye nem gondoljátok hogy nem lehet majd warezolni!(ahogy eddig is) -
obe #2014 hogyne, kb 1-2 ev, ha lesz olyan forditocsapat aki hajlando nekiällni, sajät eröböl, fizetseg nelkül , a sajät szabadidejet erre äldozva..tehät nem mostanäban -
#2013 Szerintem akkor itt hagyjuk abba. Én játszok tovább a játékommal, te meg azt csinálsz amit akarsz. Különösebben nem érdekel. -
Zsil #2012 jajj de rossz az irány! -
bgabor #2011 A barom te vagy, amiért visszaolvasás nélül beszélsz hülyeségeket, ne próbálj úgy csinálni, mintha a készítőket neveztem volna annak. -
mkapas #2010 Sziasztok!
Én arra lennék kiváncsi hogy lesz-e magyar változat?
köszönöm a felvilágositást! -
#2009 Hát nézd, warez verzió... Jobbat nem tudok mondani. 1750-ben engem is kivágott és nem tudtam folytatni. Ez volt a másik indok, hogy áttértem eredetire...
De miért nem írsz egy e-mailt a Creative Assembly-nek, hogy milyen "barom" módon írták meg a játékot, hogy még a warez sem megy normálisan.. Jézusom... -
bgabor #2008 Aha.
Szóval akkor leírom negyedszer is a legújabb barom kedvéért, aki visszaolvasás nélkül elővezeti "a ménem nézed meg az interneten, te hülye" című dumát:
Megoldottam hogy ne fagyjon ki a RTI kampány, és a fegyverdörgést is a fixel, NEM EZ A PROBLÉMA!!!
A Grand Campaign nem működik, ott vág ki az asztalra. -
Zsil #2007 kreativitással nincs bajom
www.Zsil-works.deviantart.com :) sorry+köszönöm-de még mindig nem irod le az utmutatót? -
tomgrey #2006 A külföldi fórumok szerint igen. Elméletileg úton van a következő patch... -
Slewy #2005 http://twonline.jatekok.hu
ez jó kis total waros:D oldal, csak az ampire még foghíjas.
Aki leszedte az updatet elmondhatná, mi a véleménye róla, meg hogy igaz-e a hír, hogy "fagyogat"... -
#2004 Piratbay... mondtam, hogy legyetek kreatívak már... -
#2003 Különben tudnál adni egy olyan fórum linket, ahol a játékról lehet beszélgetni és az élményeinket megosztani, esetleg online meccseket szervezni? Nekem sincs szükségem rá, hogy ilyeneket szarságokat olvasgassak már napok óta. Az #1922-es hozzászólásban megpróbáltam egy normális beszélgetést kezdeményezni, de nem jött össze. Ja, az info jöhet privátban is... -
Zsil #2002 persze,de napi 200 hsz van,ez eléggé megnehezíti a dolgot,talán ha valaki 1szer leirná részletesen....ui-én meg fogom oldani magam részéről miszen fm09 sem egyszerű sőt....csak 1szer szeretném végigolvasni-angolul is jó csak give me a link please -
#2001 Teljesen igazad van. Azok után, hogy 2 napot folyamatosan játszottam a warezzal, és ez a két nap is csak egy fél kampányra volt elég, úgy gondoltam nem kérdés, hogy jó helyre kerül az a pénz. Ja és hogyan csináltam? Eladtam a WoW accountomat. ennyi... -
tomgrey #2000 Vártam már egy ilyen hozzászólást! :DDDD
Teljesen megértem mindkét oldalt, egyébként tényleg fárasztó már a hogyan kell feltenni kérdés... -
Slewy #1999 Nem fogok álszentkedni, töltök le én is, de a tetves mocskos k..va életbe már, hogy az egész fórumon azt kell olvasni, hogy a ki.aszott warez verziót hogy kell feltenni. Ha pöcsölős a warez játssz mással, ha kell a játék vedd meg az ereetit és ha gond van lehet írogatni a sega-nak, meg a CA-nak, de nekem eddig nem volt, mert eredetiben van meg. Nem fogok megvenni minden játékot, de ha valami igazán fontos az embernek és tudja, hogy eljátszogat vele majd jó sokáig, akkor igazán érdemes lenni azt a 10 pénzt kiadni rá, minthogy másnak azzal ba...átok az agyát, hogy a játékról szeretne a fórumon olvasni és folyamatosan csak a - "Razor ilyen van, olyan van, most ez a baj, az a baj" - nem
megy a warez mert kalóz vagyok és híresztelem is ráadásul erőszakosan, még akkor is, ha mindenki telibe..arja, mert gondolom az emberek a játékkal kapcsolatban nem erre kííváncsiak. Mostanában ritkábban is nézek ide, pont ezért, mert mindig ezt a sok fas.ságot kell olvasni.
Na, Remélem ezzel nem bántok senkit :D -
tomgrey #1998 Összetúrtam a netet... ez így van. Bár vsz. hamarosan megtalálható lesz torrent oldalakon... -
#1997 csak eredetihez van patch, mert csakis kizárólag STEAM-en elérhető. Na ez volt a fő indok, hogy ma reggel autóba szálltam és elmentem a Media Marktba. -
Zsil #1996 sajnos ahonnan szedtem ott egy kurva mukk sincsen irva a telepitésről--én még nem raktam föl!uh csak infokat gyüjtök,ezért kértem ha valaki 1szer leirná összeszedetten.köszi patch mikor? -
#1995 Mondjuk azt nem akarom elhinni, hogy ahonnan letöltitek nem írják le 30-szor, hogy hogyan kell megcsinálni. Legalábbis torrent oldalakon elég szájbarágós az egész. Sőt, anélkül fel sem lehetne rakni... -
Zsil #1994 ok igazad van!de más forumokon is(ha bajos a telepítés)legalább egyszer leirja valaki lépésről lépésre és akkor nincs semmi gondja senkinek,hanem csak az üzenet"számát kéne megadni,ezért kérek valakit,szánja el magát egy kis gyorstalpalóra-igy nem kell összeszedegetni" a dolgokat a kommentárokból. -
Zsil #1993 sziasztok!patch van e már? -
tomgrey #1992 Szia! Vistát használsz? -
#1991 Ja még annyit, hogy egészen a mai napig nekem is a warez verzió volt meg, és érdekes, hogy én meg tudtam oldani, hogy működjön, hogy legyen hangja a fegyvereknek és hogy ne fagyjon ki a RTI kampány sem. És nem írtam ide, hogy hogyan kell, mert basszameg ez nem más mint a kibaszott internet amin rajta vagyunk és csak ki kell nyitni a szemünket és mindenre választ kapunk. Nem egyszerre iderohanni, hogy mások megmentség nekünk a világot. Az ilyen emberekből akik az első problémánál sírva futnak segítségért lófasz se lesz, ébredjetek fel és oldjátok meg a problémáitokat, mert mindenre van megoldás csak éppen könnyebb telefloodolni a topicot ahelyett, hogy egy kis erőfeszítést tenétek... Nah... -
bgabor #1990 Hidd el, én se tépném a számat erről, ha menne a játék. Sajnos nem megy, hiába telepítettem fel tökéletesen.
Így sajnos várnom kell egy működő verzióra, mert 50 Eurót nem tudok kiadni rá, bármennyire is szeretnék. -
#1989 Tökéletesen egyetértek. Ha visszaolvasunk az utolsó 4-5 oldalon csak elvétve van olyan hozzászólás, hogy ki hogyan áll a játékban, mire jött rá, hogyan kell csinálni stb... Pedig erről kéne szólnia a topicnak