nagy a szad ha tobben vagytok?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..nem bunyóztál a csajjal?
Milyen nagyvonalú vagy. 😄D
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
tegnap volt egy érdekes incidens.... bentünk biliárdozni 3-man fiuk.... és a csaj elfelejtette lezárni a gépet mi mentünk 6 kor 8-ig voltunk fizettem kaptam blokkot... kimentünk..... észrevettem hogy ittunk 2 kólát meg 1 sört és fizettem 3800ft-ot.... há mondom valami nem kóser szoltam a srácoknak hogy mindjárt jövök de jöttek mondom nem kelletek.... a csaj úgy megvolt lepõdve mintha rá akarnám borítani a pultot pedig csak egy félreértés volt... (igaz itt nem volt bunyó de ez is idegesítõ...)
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Primitív péló vagy!
Iskolai végzetségedet nem kérdezem, sem a korodat, mert tuti hazudnál.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
u.i mélységesen sajnálom a rengeteg helyesírási hibát te dühbõl írtam :S
amugy en telleg felek toluk es sztem tegyetek ti is igy mert azoknal nyomorultabb gecibb ember nem letezik ! meg amikor olyan 12 eves voltam akkor akart 1x 1 manus kirabolni a lakotelepen kovetett meg fordultam elekzdet rohanni felem en meg izombol sprinteltem elore 1 csajszihoz hogy kovet ez a fasz aztan az ember 1bol meg fordult es lelepett XD
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
1.
pl meg mo-n (lehettem kb 17-18 eves akkoriban) baktatok a fogas fele, mikor is latom magam elott a konfliktust: reszeg, (nem roma) 15-17 eves kis szarosok. mindegyik kezeben ott ficcen a rugos kes. azt a mai napig nem ertem, hogyan nem repultek hatra, amikor felpattintottak a keseket, de lenyeg a lenyeg: rabolni akartak. aztan adtam nekik ticket restaurant jegyeket a mekibe, meg fejenkent egy szal cigit. ket telo, (haverome is nalam volt eppen, bar nem emlekszem, hogy miert) cash, mp3 lejatszo maradt nalam. 😊
2.:
kb ket hete volt az utolso, (europan kivul mar) amikor az aljanep elkezdett ok nelkul b***tatni csak ugy... ok: tobben voltak megtehettek. szerencsere kb 5 percre voltam otthonrol, de azert hazakisertek. kb 1 ora elteltevel megyek fel a boltba cigiert, meg mindig engem hesszeltek. gondolotam egy nagyot es odamentem, majd megkerdeztem (akkor meg) udvarisan, hogy mijafasz van emberek... :|
na, kinyilt a pofajuk, hogy most nagyon durva veresekre kell nekem itten szamitani, amiert meg mertem oket szolitani. kes, boxer, szike, kiskanal, minden volt naluk. bevallom derekasan: megallt bennem az uto. de aztan kaptak egy hivast es elmentek, mondvan: "majd meg visszajovunk estig".
monstam nekik, hogy addig is viszlat. este mar m16-ossal mentem el otthonrol, be is kussoltak 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
ímó, anyam kinja, kozben meg avril-t hallgat otthon a macijaval...
dugj a szajaba 1g-t, majd elcsitul 😊
BUDA > miskolc.
am. nem alreg, hanem öcsém regiszrációja! egy gépen vagyunk...
szóval be lehet fejezni a gyanusitgatásokat nagyon gyorsan!
csak ennyit akartam
Divatcsapatok OLÉ!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"