139
Vajon leveri-e a majdani Crysis-t!!! *-)
  • KADARKA
    A problem meg oldva!és sikerült végig vinnem csak annyit tudok hozzáfűzni hogy nagyon bruta game volt!
  • KADARKA
    A végefele járhatok elakadtam, egy lifthez kellene egy kód de nem tudom hol van és nem tudok tovább menni.... help
  • kill3r21
    jah az tetszett...idegbetegségét töltötte épp..a boncterembe...jah elég sok élete volt de ha a buciját lövöd azt igen nemszereti....meg ha a sima pisztollyan de másfjta ezüst tölténnyel nyomsz neki a fejébe eggyet kettöt azt kifejezetten utálja
  • HUNMarcus
    ahhoz képest h nem-igen jött be video alapján a játék, miota megvettem nem birom abbahagyni....
  • HUNMarcus
    van egy rohadék boncmester épp kicsinál valakit mikor odaérek, a telekinézis megszerzése után....már egy órája próbálom kinyirni de igen sok élete van, biztos valami főellen akar lenni, mert elég nehéz lesz kinyuvasztani
  • Soldiers
    Xbox 360-ra már lelehet tölteni a full dvd-t (teljes játékot)
  • moralosan
    mi a faszhom köze van egymáshoz a két játéknak?
    belső nézet?
  • REALista
  • JackSlater
    Az egyik legjobb game 360-on,biztos meglöki majd az eladásokat....
    Azért mondjuk a Crysis nincs veszéjben szvs:)
    IGN 9.7 ez mindent elmond.
  • JackSlater
    nincs benne coop mod.
  • REALista
    Végig lehet majd tolni a játékot kooperatív módban mint a Gears of War-t?
  • Istencsászár
    pár óráig, engedély nélkül:), persze ha kiroccantál amcsiba, mert talán ott volt:)
  • kill3r21
    egyébként meg valahol meg már árulták szal akár énis vehettem eggyet :D
  • quack
    nem lépsz fel lájvra azt kész
  • FoToS
    Én vigyáztam volna a megjelenés előtt játszani a játékkal a szeptemberi bann miatt :(
  • FoToS
    Én pl pont azért nyomtam rá mert Xbox360 verzió az,hogy pc-n is olyan a senkit nem érdekel akinek itt van gondja az ide irja a pc-s meg a pc-be!!
  • kill3r21
    értem..hát akkor delete
  • Istencsászár
    Mivel egy az egyben ugyan az mint a Pcs verzió felesleges 2 topik..
  • kill3r21
    Nah mivel nem volt még illen Topik ezért nyitottam....itt segithetünk egymásnak...stbstb aki már türelmetlen volt és tolja a játékot...:)
    ÉN pl már elis akadtam...:D