139
Vajon leveri-e a majdani Crysis-t!!! *-)
-
Gabe18 #99 De amúgy is ez egy személyes vélemény.Mindenki maga tudja neki mi tetszik.
Én olvastam a Stranglehold-ra,ami ugye Unreal 3 motoros,olyat is hogy "ocsmány" grafikája van. -
Gabe18 #98 Hát én most ezt igy részletekre nem bontanám.Ugy kompletten az egész grafikai megvalósitás,az összes effektel,maga a grafikai stilus,a szinvilág,fények,meg minden.
De ebben semmi technikai megközelités nincs.Csak egyszerüen ha ránézek a játékra,akkor nekem tetszik annyira legalább mint a Gears of War. -
#97 Lehet rosszul értelmeztem amit irtál: Szal a Bioshock jobb a Gears of War-nál? Ha igy van, akkor pontosabban a játékban melyik grafikai részlet jobb a viz effekten kivül a Gears-nál?
Hü de kiváncsi vagyok! :)
-
Szeszmester #96 Gondolhattam volna :) -
tsabigo #95 De igen.Ez az uncut a Németeknek van, hogy ne zöld legyen a vér. -
Gabe18 #94 Nem lehet hogy a németet már megint megcenzúrázzák,és ez csak azt jeöli hogy ez a "normál"? -
Szeszmester #93 :D
Kijött a PAL verzió, a törést készítő csapat büszkén hirdeti, h Uncut. Ez konkrétan mit jelent? -
#92 "A hullák nekem elég sűrűn csinálnak olyat, h rángatózik a kezük vagy a lábuk, tök béna."
Rángatja az ideg, amikor a valóságban letéped egy gyík farkát, az is rángatózik, pedig arra mindent lehet mondani, csak azt nem h él. -
Gabe18 #91 A hullák nekem is rángatóznak,annyira engem nem zavar,gondolom a fizika valami kissebb hibája.
A grafika szerintem csak 2 játékal állitható szembe,Gears of War,RS:Vegas. De egyiket se hoznám ki ellene győztesnek. -
Szeszmester #90 A hullák nekem elég sűrűn csinálnak olyat, h rángatózik a kezük vagy a lábuk, tök béna.
A grafika tényleg nem annyira ütős, de szerintem egész jó, meg van egy hangulata.
Ezeket a big daddyket hogy kell hatékonyan megölni? A pisztoly semmit nem ér ellenük, páncéltörő lövedékkel sem. Én úgy szoktam, h h beléjük eresztek egy tárat gépfegyverrel, közben elkapom és visszadobom a gránátokat, majd miután kiürült a tár és még életben vagyok, mehet pisztolyból a páncéltörő, majd sörétes, ekkor ált. meghalok. 2-3 ilyen kör és kifekszenek, de csak 2 körig van náluk a kislány. Apropó, többet is ki lehet szabadítani (vagy megölni), mint amennyi karika van a térkép alatt! Neptune's Bounty pályán alapból 3 kis akrika van lent. Én az első nagy teremben 3ször megöltem ugyanazt a big daddyt és így kiszabadítottam 3 kislányt. Később találkoztam egy big daddyvel és egy kislánnyal. Ha a kiscsaj lelépett, többször nem jött vissza, szóval gyorsan le kellett zavarni az apucit. Mind1, így kiszabadítottam a pályán a 4. kiscsajt is.
Egyébként eddig nem vettem észre, hogy nagy különbség lenne, ha megölöd vagy megmented őket. Sőt, megmenteni érdemesebb. Eddig 6 csajt mentettem meg, minden 3. után kaptam 200 ADAM-ot, a lányokért pedig fejenként 80-at. Tehát csak 40-nel kevesebb, mintha megölöm őket. De ezen kívül minden 3. után kaptam egy tonikot és még vmi cuccot, talán lőszert, nem emlékszem. -
fozelek #89 Ha most végeztem a Hephaistos pályával, akkor hol járok? Csak én már úgy érzem hogy tök régóta nyomom, de a Rapture Metro-nál kiválasztható helyek közt még van egy csomó üres. -
#88 Nem akarom nagyon lehuzni; ilyen valosághü viz effektet még egyik gémben sem láttam. De mindjár itt az elején a lövöldözö tök egyforma öregnyanyák helyett, kedvcsinálonak betehettek volna jobb grafikát. A hullák szinte 2 dimenziosak. Elég agyament kezdés. De gondolom az egész játéknak ez a filling a tulajdonsága. Kipihent aggyal érdemes nyomni. :) -
#87 gyűjtögess csak, mert én a végefelé járok és majdnem 1000 ADAM-ot szedtem össze az uccso 3 kiscsajtol, el is vásároltam..... -
greco #86 Egy gyógyítás már megvolt,de nullát mutat az a számláló ami a jobb alsó sarokban van. -
tsabigo #85 Ha szereztél elég ADAM-ot, amit a Little sisterek meggyógyításakor vagy megölésekor kapsz, azt tudod beváltani egy megfelelő automatánál.Ez az automata úgy néz ki hogy két óriási littlesister baba áll a két oldalán. -
greco #84 Már valaki kérdezte, de én sem tudom. A génbanknál, hogy lehet + helyet csinálni? Mert nekem még mindig csak 2 van , pedig már igen előrehaladtam a játékban.
-
#83 esetleg nem tud valaki olyan oldalt ahol ilyen retro posztereket képeket találok mint a játékban?? -
#82 köszi, véletlenül rápillantottam és meglett:) -
#81 jo oks visszaolvastam ok indul :) 10 perc és én is nyomni fogom -
#80 ez müködik bioshock xbox360 usa dagger ??? pal os ez vagy elindul szerintetek?? -
Szeszmester #79 Azt írja, h a 2. pályán vannak, az a Neptune's Bounmty vagy ilyesmi, de szerintem az elsőn is voltak, mindegy.
Ha megöltél egyet, a hulláját is meg tudod vizsgálni (talán fényképezni?).
-
#78 Az íróasztalon van a kapcsoló -
#77 jöhet +1 -
#76 Ha tetszik szavazzátok meg, és berakatom.
-
#75 a nitroglicerint hogyan lehet kivenni a rács mögül??? -
#74 nem csak egyszer kell végigmennie a research csíknak, sokszor kell fényképezni (talán 3x kell végigmennie és akkor lesz full) -
#73 hello, elakadtam kéne egy kis help
big daddyvé kell változnom, a szagminták már megvannak, bementem egy másik terembe, ahol rám rádiózott a tag hogy itt kéne valami hangszabályzót megkeresnem, de az istennek sem sikerül megtalálni (a harmadik összetevőt még nem kerestem)
valaki dobjon valami helepet plz -
KADARKA #72 Itt a megoldás csak nem értem:Found in the second level, you will need to kill one and the resarch his body. When you kill a body you will then be able to do research on it finding differnt tonics and plasmids. -
KADARKA #71 Hát nem akar össze jönni az Achievements...The player has fully researched the Nitro meg a többi Splicer!!! -
KADARKA #70 Ok. már görcsölök vele egy jó ideje idegesít mert szinte csak azok hiányoznak... -
#69 Akkor passzolom, nekem első nekifutásra egyik ilyen Researched achievements-t sem adta be, majd második nekifutásra ráfekszek.
Valamelyik külföldi fórumon olvastam, hogy így kell, de ha rájöttél, megoszthatnád. -
KADARKA #68 Akárhogy csinálom közelről szinte benne vagyok a szájába és nem ad Achievementet. -
#67 Nagyon közelről, akkor kell lefényképezni, mikor épp támad. -
KADARKA #66 Nem akarja be adni sehogysem az Achievements....Fully Researched Nitro Splicer meg a többi Splicer se.... -
#65 nem vagyok nagy lövö,de a boncmester annyira konnyu volt,hogy nem is emlékszem ra,h hogy nyirtam ki:) -
tsabigo #64 Hát végigtoltam én is.Ezt a játékot nagyon eltalálták.Szerintem zseniális. -
Szeszmester #63 Örömbódottá.
Fényképezni kell és kutatni, nemtom, én most megyek a fényképezőért. A nitro splicer az az, amelyik dinamitokat dobál. -
KADARKA #62 Fully Researched Nitro Splicer: Achievements
The player has fully researched the Nitro Splicer. ez mitjelent???? -
tsabigo #61 Köszi.Közben megtaláltam.Pár százszor már elmentem mellette. -
#60 Középen a lift körül körbe tudsz menni, ki lehet róla menni a második és harmadik emeletre is, ott lesz a hullája az emeleti folyosón.