50 éve regisztráltam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
látom, bele sem sikerült olvasni a topikomba
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
idáig senkinek nem jutott eszébe bezáratni, sõt szépen pörög
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
(Aranyos ahogy a végén ad egy csomó tippet hogy hogyan kéne pokollá tennem az életem ahhoz hogy plusz negyed évvel meghosszabbíthassam a várható élettartamomat pl mondjak le a kávéról és cserébe vén szarként negyed évvel tovább vegetálhatok majd <#hehe>#hehe>)
sztem close vagy rakjátok át a sajátba vagy nemtom
amugyis miez? a vágjunk fel vele hogy ki regisztrált régebben c. showmûsor? cöhh.
Bazinga!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mike
2007. 08. 16. - 50 éve regisztráltam
2007. 07. 04. - Ki reggelt 7-e elõtt
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
majd lefagyasztatom az agyam, meg a gerincem
késõbb jó leszek még cyborg katonának 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
valamikor nyomhatnánk egy sört
meg még hívnánk olyanokat, akiket kölcsönösen kedvelünk
rossz lesz annak aki annak látja
lehet a legjobb gazdasági helyzet is, ha te szarul akarod magad érezni, akkor szarul is fogod
bazki 79 leszek 50 ev mulva :C szerintem azt nem erem el, mert addig elvisz a vernyomasom :C
szerk: tesztet kitoltottem rendesen... es 78 evesen fogok meghalni a teszt szerint... szal akkor nem fogunk mar itt talalkozni :C
<#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
111 éves kor 😄😄😄 nem lenne kis ték 😊
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Amúgy a számítások szerint 83 évig élnék. Ez tökéletes. Tovább nem is akarnék.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Well spoken bro! 😄
Amúgy ettõl nem nagyon kell tartani szerintem. Hamarosan kurva nagy gazdasági krízis lesz, és az lesz a vége, hogy az unokáink (de talán már a fiaink is) vérre menõ harcot folytatnak egy pocsolyányi vízért. Mi vagyunk az utolsók, akik még mindezt élvezhetik. Én meg is teszem, chicks, booze, rock n roll!!! 😄
A viccet félretéve, tényleg félek, hogy ez így már nem tart sokáig...
ReaL MaDRid x siempre
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Én olyan 50-60 közöttre számítottam.... 😄
+fav
hmm