50 éve regisztráltam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...
szvsz nem menõ kockának lenni 😄DDDDD
ReaL MaDRid x siempre
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Vagy netán visszatér-e a lágszóró 50 év mulva hogy ujra felperzselje a fórumot? 😄 ehhez még sok dorrungatáson kell átesni 😊
és mennyi pénzünk fog vipre menni ha ötven évig meg akarjuk tartani? 😄
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
-100.000 hsz felett már nem mindig annak megy a címzés,akinek te akartad
-néha eltûnnek bannerek
-sokszor látok olyat,hogy 1 hsz van egy oldalon,közben meg már van vagy 2500 hsz a topikban.
-néha lassú az sg,a régi sokkal gyorsabb volt.
-a fejlécszínekhez már nem lehet úgy igazítani a logót,mert aki mozillás,annak ie-ben nem lesz jó,aki meg ie-ben nyomja,annak meg mozillában nem lesz jó a logo.
és csak pár dolgot soroltam fel,ennél van még több is,csak hirtelen ennyi jutott eszembe.
ya,még ezsembe jutott közben: kiosztottak egy gyereknek 1(!) db büntetõpontot,és az ottragadt neki úgy 5-6 hónapig...aztán megelégelte a dolgot,és szólt azt hiszem St-nek,azóta már jó neki.
no meg én is bannolva vagyok a chatrõl,de hogy miért...erre egyik modi sem tudott választ adni!pedig csak annyit csináltam,hogy néha-néha köszöntem,meg hozzászóltam a chatelõk témájához,és egyszer sem írtam még csak negatív reakciót sem.
ReaL MaDRid x siempre
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
kicsit butább volt még akkor a fórum -.- de legalább nem volt ilyen bugos 😄
ReaL MaDRid x siempre
Egyébként a régi design az a kezdetektõl volt, vagy még azelõtt is volt egy kezdõ design?
http://flickr.com/photos/zolika90/
nem belsõs info,csak régebben rendezni akartunk egy fifa 07 sg bajnokságot(amit meg is rendeztünk),és írtunk egy levelet az sg-nek,hogy támogassa az ötletet,és segítsen.nem is kellett volna még csak pénz sem(vagy igen minimális),és ez az sg-nek is jól jött volna(reklám),mert ha egy nagyobb volumenû bajnokság lett volna,akkor valószínüleg több helyen is reklámozva lett volna a bajnokság - pl bannercserével.
csak olyanokra gondoltunk,hogy helyezzenek el egy kis képet,egy reklámszerûséget,és egyéb ilyen apróságokat,de a válasz az volt,hogy az sg.hu-nak nincs ilyesmire anyagi forrása.és ha már egy ilyen kis vacak bajnokságra nincs,akkor mire van?
ezt az új designt is megcsináltatták a carnationnel,és teli van buggal,arra nincs pénzük,hogy kijavíttassák -.-
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Furcsa belegondolni, hogy egyszer majd a leendõ gyermekem fogja olvasgatni a régi kommentjeimet, és hogy valamikor majd történelem lesz mindaz, amiket most leírkálunk.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
MTV székház ostroma
szeptember 11. terrortámadás->3. világháboró kezdete(???)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
total nem ez a lenyege, hogy ki er el tobb evet style...
omg...
szerk: "én is 63 leszek 50 év múlva" jah oke ertem, nemszoltam <#rolleyes>#rolleyes>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
amugy 85 évet adott a gép.. joaz
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/