50 éve regisztráltam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
jókat mosolyogtam,miközben olvastam a topikot :) +fav

ReaL MaDRid x siempre

bujcsik555
hoppá fén=vén hát már ien öreg vagyok hogy nem látom a bezüket

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bujcsik555
nem tok angolul de megcsináltam és 94et mondott. akkor még majd 80 évet fogok élni. de fén po:cs leszek:D

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

73 év:(

kevesebbre számítottam...

reméled? mért?

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

PetruZ
Majd akkor itt találkozunk és megkérdem tõled, milyen egy évvel idõsebbnek lenni, mint én? ;)
NeverwinterKING
én 50 év múlva 66 leszek. akkor már csak 600 év és mindenki félni fog tõlem :D

am minden elmúlik egyszer... lehet h 20 év után nem is lesz ennyi ember itt esgén. :D de erre nagyon kicsi az esély :D

\"You are fucking crazy people!\"

addigra bezárják az SG-t remmélem :)

Nekem két éve halottnak kellene lennem.

wowzol belagol a server aztán angy german kidezel és szívrohamot kapsz

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

neevous
Your calculated life expectancy is 89years. o.O

soulhunter
ehh... bár baromi egészségtelen életet élek, és pont nem élek 50 évet (csak 49-et) <#crazya> még, de ah magam ismerem, még 5 év mulva se tom megnézni itt az 1. hsz-em, mert addigra bannolni fogják a nevem <#idiota>

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Davidus
90<#idiota>

V9ykn8_TZL0

csekkoljátok a népszerü témákat :DDDDDDDD

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Mike
jade
csak néha összevissza beszélek

meg minidg kiesek a gumis szerepembõl, sry, punkerbácsi

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

zsír

bash.hu-ról

<13:38:32> <Lehel> lassan kezdhetem tervezgetni, mit csinálok ha nyugdíjas leszek
<13:38:54> <micimacho> odebb van az meg, csak tervezgess
<13:39:46> <Lehel> pl.: 1. akciós csirkefarhát vadászat a teszkóban 2. a szelektív gyûjtõbõl kipecázni a visszaváltható üvegeket 3. sakkozni a téren, miközben teli szájjal szidom a fiatalokat

PyRex
88

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Csirke4
Nekem is 85. :o
#73 megcsináltam ezt a kalkulátort. nem tudok angolul összevissza kattingattam és a végén 89-et dobott ki. király?

Punker
nem 12 vagy most? :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Sir Quno Jedi
halandók... pfúájjj...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mike
én meg 85 :(
ha még élek
bár az 50 éves regisztrációmat 2051-ben ülöm meg, akkor csak 79 leszek

ScarY MAN
am +fav xD

...

ScarY MAN
azért pl 10 év múlva is érdekes lesz ezt visszaolvasni xD a 2001 es HSZ ek is milyen poénosak xD ... am én 50 év múlva 68 éves leszek xD ...ha leszek... és nem találom fel az idõgépet és akkor 2107 ben leszek 45 éves xD

...

Mert az lesz a legolcsóbb. persze nem gépre töltjük a filmeket, hanem az agyunkba bele. <#idiota>

majd öregotthonból 1gb-s nettel fogunk SGzni meg warezolni :D:D:D:D

Számoljátok ki mennyi idõtök van még! Az oldal egy csomót kérdez a mostani életviteletekrõl, és ha így folytatjátok megmondja meddig éltek. Nekem 80 éves koromig nem kell aggódnom, hacsak nem üt el a busz.

Az SG él, az SG élt, az SG élni fog. Az unokáimnak (bár ahhoz eelõbb egy feleség kellene...) is azt fogom mesélni, hogy "annak idején 2006-ban megválasztottak a Mafia topic házigazdájának..." sõt, a fejfámra is ezt íratom: "permbanned, because dead without a permission."

Egyébként fav+, ez jónak ígérkezik :)

Picar77
50 év és re :DD

()() (^^)

lesz temetés podcast :D

Twetr0x
én 50 év múlva 65 leszek fiam.<#beka2>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

PyRex
én 77 :)

PyRex
találkozunk 50 év múlva... :)

50 év mulva leszek 63 éves... <#zavart1><#buck> majd papának szólítalak titeket <#vigyor><#idiota>

Tinman
50 év pfff... hát nem hallottátok????!!!!
Az EA az Ubisoftra pályázik, ha összejön nekik akkor WE R DOOOOMEED <#vigyor5>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

2057 cimu doksifilmet nezze meg mindenki, pont idevag a temaja :D

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

acsati
<#idiota>
lehet hogy emos
ColdFire
jó neked :D

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
eh ilyet énis akarok :D

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Mike
akkor hülye vagy, már megbocsáss
35 vagyok, és nem érzem magam öregnek, sõt

Csirke4
Halálra fórumozza magát.
Davidus
<#idiota>

V9ykn8_TZL0

És melyik öngyi típust választod?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

The Protector
Én minden nap sportolok.Nagyon egészségesen élek de nem akarok 30éves korom után élni.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Mike
max neked

Mike
Coldika, nem leszel te felannyi
ha én 80 akkorn te 60

Csirke4
Gombafelhõ közepén fog szétfolyni az SG szerver.<#bdead><#bdead><#bdead>
en videken is inkabb 2 cso:cs kozott fulladnek meg :D munka kozbe :D