309
FC Sevilla
-
karajjj #189 hát szerintem ettől többet is kihozhatott volna magából a sevilla -
karajjj #188 "Barbie-rózsaszín" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hát őszintén megmondom, agyhalál ez a mez... -
#187 Háát nem tudom, én hálát adnék ha x-elnünk is, csak ne vesszünk. Barca nagyon támad... és leginkább a jobb szélső védelmi rendszerünkkel van a gond, ott is támadnak a katalánok leginkább. Ha ez így fog menni, ebből gól lesz.
meglátjuk. -
karajjj #186 még simán meglehet a győzelem! -
#185 Jah, akkor Renátó. Télleg
-
Nani17 #184 hát nem vmi extrás ,félidőben 0-0 de közelebb álltunk a gólhoz mint a Barca méghozzá Renato kapufájával,1támadóval játszunk de nem rosszul,Go Sevilla! -
#183 Fúú, bakker, biztos Palermótól csórták el...pfff
Adriano jó egy kapufát fejelt, bazz.
Palop viszont szupert védett -
karajjj #182 mieza a rózsaszín mez?????? -
el bruja #181 majd kiderül nemsoká:) -
#180 Kanouté most be kell találjon... amit művelt az Arsenal ellen... most itt beválltja:DD -
el bruja #179 ne higgy ebben nagyon:) -
#178 Na király, szuper a banner, mégegyszer -
mrroma #177 tok jo ez a banner, nem csinalsz egyet a Roma oldalra is, ha engedi az idod, nagyon megkoszonnem, es biztos nem csak en, ha nem hat gond egy szal se, hatha akad valaki nalunk is aki ert hozza, de azert ez nagyon franko. Gratula -
Nani17 #176 Ronaldinho nem fog játszani ellenünk ami valamejest megkönnyíti fiaink dolgát..de hát mondjuk tavasszal játszott Dinho és mégis kivertük őket 2-1.re,ma is jó lenne 1 ien eredmény,go Sevilla! -
karajjj #175 na bentvan a banner -
el bruja #174 fasza lett a bannerjo izgalmas lesz a mai meccs, az 100:) -
#173 Én a Rómával vagyok így... a sevilla és a róma a két szemem fénye:DD
Angolban pedig Chelsea szimapatizáns vagyok, és tottanham. De nem vagyok oda értük, úgy mint a Sevilláért és a Rómáért.
Sajnos még csak nem is láthatom a chelsea meccseket a Tv-ban:( angol helyette skót megy, meg francia... -
karajjj #172 háááááááááát
Real, Juve, a Lyon meg a szivem csücske
ja meg még megnézem az Arsenal meg a Sevilla meccseket is -
#171 Be hát:) Respect!
amúgy te reálos vagy? meg juvés? -
karajjj #170 remélem ezért befogadtok tiszteletbeli sevilla szurkolónak :DDDD -
#169 OK, thx. hálásak vaunk -
karajjj #168 írok gabbernek, ő be tudja rakni -
#167 bazz... ez tetszik... berakod? -
Nani17 #166 jah és tök atom lett a banner ^^ -
Nani17 #165 Ennél a 3-0nál már csak jobb lehet,amugy meg nem kemény csoport szal ha 2. helyen is de továbbjutunk!Viva Sevilla! -
karajjj #164 igazából nem volt sok idő, mert tegnap már terveztem, hogy csinálok egyet és már megvoltak az elképzelések, csak össze kellett pakolni...
na itt a nagy mű
-
#163 oK-ok...
ez biztos sok időbe kerül neked, mi? mégegyszer thx -
karajjj #162 azt majd csak a topik házigazdája tudja, amit asszem 500 hozzászólás után lehet választani... de pontosan nemtudom -
#161 Várom kiváncsian...
mondjuk azt meg tudnád oldani a mező felé (ahol írunk az felé) betenni egy naptárszerű bannert, h utbbi meccs, következő meccs... csak oda én is kéne tudjak beírni meccseket, és eredményt...
na mindegy, csináld csak -
karajjj #160 van egy jó ötletem hozzá, ja meg természetesen helyet kap rajta Puerta is! -
#159 jaja, nagyon megköszönném, rád bízom:) -
karajjj #158 csináljak nektek bannert? -
#157 Ma 21:45-kor nagy rangadó! Barcelónában!
sevilla fc címere: [URL=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/4/45/Sevilla_fc.gif]Banner"[/URL] -
#156 Szégyenteljes első bemutatkozó BL meccsünk:
Arsenal - Sevilla mérközés
Nem, nem, ez csak összefoglaló! Elég hosszó, köszönhető ez a sok helyzeteknek, amit Kanouté kihagyott:P -
#155 Moszkvábn lesz a döntő:P Sevilla-Milannak én örülnék:D -
#154 Heh... akkor Madridban lesz a döntő?! Ezt nem tudtam.
Én meg remélem, nem két spanyol fogja játszani a döntőt. Az egyik legyünk mi (:DD), a másik mindegy, csak ne spanyol legyen:D Arra ott van a bajnoki, meg a királyikupa.
Uefa-ból ép elegem volt, h nekünk az Espanyol jutott. Jobban örültem vón a Werdernek. -
#153 Sajnálom srácok, ez sztem legalább akkora "meglepetés" volt mint az inter veresége !
Sevillának is ahogy a többi spanyol csapatnak is a 16 között a helye !!!
Barca-hoz már írtam:
Spanyol házidőntőt akarok, ahol mi leszünk az egyik fél :D
Hala Madrid ! -
mrroma #152 jobb volt az Arsenal ma, el kel ismerni(sajnos),de fel a fejjel a tovabjutas siman meglehet, a Steaua nem okozhat gondot,a Slavia kemeny dio lesz de jobb a Sevilla, ugyhogy szerintem nincs ok aggodalomra.Hajra Sevilla!!! -
#151 Az kötelező... még lesz egy meccsünk az ágyúsok ellen otthon, hátha nyerünk ott. -
#150 A továbbjutás meglesz...