309
FC Sevilla
  • Prince23
    Kedden Arsenalt fogadjuk, mot már igazán nyrnünk kéne ellenük. Az első vereségüket tölünk kéne elszenvedjék:D
  • Prince23
    Ez szép volt... nem semmi... 1 gólt se tudott rúgni a Madrid. Pedig ők még emberhátrányban is kéne, ezért madrid a real :DD
  • mike0013
    nagyon szép volt az első gól, meg sokkal jobbak voltatok, mint a madrid, grat nektek;)
  • el bruja
    jó meccs volt... szép volt, grat
  • Nani17
    55.perc: Ramost kiállították szóvale emberelőnyben is vagyunk..
  • Nani17
    22.perc: Sevilla-Real Madrid 2-0 FABIANO ÉS KEITA -> hatalmas gólt rúgott!!!Sajnos az Athleticotól kikaptunk 4-3ra de kezd feltámadni a csapat!VIVA SEVILLA
  • Nani17
    4 győzelem 4 vereség és van 12 pontunk és már a 10. helyen vagyunk szóval Go Sevilla!!!!!A BL-ben is jól állunk és közel a továbbjutáshoz a csapat!Fabiano és Kanouté jó formában és ezzel kezd alakulni a bajnokságban a felfelé menetelés a tabellán,jó látni hogy 1. BL-es idényben már is továbbjutást érő helyen vagyunk és sztem tovább is jutunk,sőt valószínű!Go Sevilla,jah és Grat az új edző 1. sikeréhez,1. meccsén csak így tovább!VIVA SEVILLA!!!!
  • karajjj
    a meccset láttad?
  • Prince23
    Ez az!!!!
    3-0-ra győztünk Valencia ellen!!! Nem semmi kezdés
  • Nani17
    Ramos aláírt a Spurshöz..
  • Prince23
    Most mi van akkor?:(
    Ramos elment?:(((((
  • Nani17
    HIVATALOS! Az ifiedző veszi át az irányítást Manuel Jimenez

Sok sikert neki és legyen olyan eredményes a Sevilla mint az elmúlt években!Viva Sevilla!GoGo!!!
  • nono84
    Mi lesz veled Sevilla? Juande Ramos -> Tottenham(valszeg). Ki lehet az utódja?
  • Prince23
    Utólag én is kivánnék Palopnak BSZ-t! (ha már így) 22-én töltötte
  • LasCar16
    bsz!utólag is:DD Sevillának már csak a bajnokságban kellene javítani:)
  • Prince23
    Köszönöm:)
  • kretyás
    Boldog Szülinapot gondolom én:D

"otthol" :D:D:d
  • Prince23
    Mi??

Steauát legyürtük otthol, 2-1-re BL-ben:)
  • hunbasser
    BSZ!
  • Prince23
    köv. meccs: Levante ellen.
    Most már kötelezően nyernünk kell!!!!!!!
  • Prince23
    Holnap a Deportivót fogadjuk.
  • Prince23
    Sevilla - Prága 4-2
  • Prince23
    2-0-ás vereséget szenvedtünk:((((((((((
  • Prince23
    Neten nem szeretek nézni meccset, nincs meg a hangulat, inkább má nem nézek semmit se.
    Egyszer kipróbáltam streamen, de nem az igazi. Épp, h csak a hang jó minőségű, a kép.. hát habár a kép minősége, ha egyre távolodunk a lcd-mtől akkor ki tisztul, de ugy meg hangyákat látok szaladgálni xD
    Szal a TV az az igazi:)
  • banok
    megint csak Gol TV - TVUPlayer
  • Prince23
    20:00 Sportklub, :( A fenébe, mindig a sevillás meccset a s1 adta:P
    Ellenfél: Zaragoza
  • Prince23
    A meccset a Espanyol nyerte 3-2-re:(
  • Prince23
    Ez az, x eddig (2-2)
  • Prince23
    Na wazzeg, vezet az Eszpányol:((
  • banok
    Streamen a GolTV (TVUPlayer) adja a mai meccseteket.
  • Prince23
    Egy magyar sport vonatkozású tv sem fogja adni a mai meccset, rohadjanak meg:PPPPP Helyette női kosármérkőzéstadnak, de kit érdekel?!
  • Prince23
    Nah igen.. Oleguert nem is értem, h miért tartjátok:OOO Ő nem barca szintű játékos... inkább espanyol meg villareal... oda kéne menjen...
    Amúgy van protekciója a fiúnak, vagy mi?
    hoppá, ez már off
  • DONGUBA
    Majdnem mindenben egyetertek.Ez a pulsen:) jo vedo csak egy balfasz.Nalunk meg az oleger egy retek.
  • Prince23
    Kösz... a lényeg, h nagyon jó meccs volt, sztem is.

Amúgy ha Poulsen nem tapizza Giovannit, akkor talán másra is fordulhatott volna a végkifejlett:)
    Nem tudom, de jó lenne, ha eltakarodna innen a dán védő, mert elképesztő, h milyen hülyeségeket csinál. Csak ebben az a vicc, h nagyon jó védő... Dudat pedig nem tudom, h miért teszi kezdőbe Ramos mester. Ja és Kerzhakovot már réges régen be kellett volna tenni, nem pedig deffensive módra kapcsolni... jah ezt má leírtam sry
  • DONGUBA
    Hat gyerekek en barcasz szurkolo vagyok de kanoc golja szep volt es jol is jatszottatok.
  • Prince23
    Következő meccsünk szept. 25-én, Kedden lesz 20:45-kor a Sport1-en!
    Otthol játszunk az Espanyol ellen! Jó lenne, ha nem veszítenünk.
    Ugyebár ez a meccs kissé deja vu érzés... itt visszavághatnak az Espanyol focistái az UEFA-kupa vesztése miatt, amit ugyebár a Sevilla vitt el, zsinorban 2-szer.
  • Prince23
    Ebből sztem Canossa-járás lesz, vagy inkább súszterjárás xD
  • karajjj
    az kéne még... sírva fogok négykézláb menni madridig, csak ne tagadjatok ki...
  • hunbasser
    na neee,így ki leszel tagadva ^^
  • Prince23
    Az volt a baj, h nagyon beálltunk védekezni, és elől csak Kanuté volt... elképzelésem szerint Ramos 5-3-1-es felállást választott, nekem ez jött le, holott, a 4-3-2-1-es (vagy 4-3-3-as is jó lett vón) felállást kellett volna hasznosítania! A középpályásokkal nics gond. Óriási baklövést követett el JR, h védekezésre állította a csapatot. Bezzeg mikor beállította az orosz csatárt, akkor már másra fordult a helyzet.
    Mondtam is az első játékidőben, h most mi a fenéért nem támadunk?!.