309
FC Sevilla
-
#229 Kedden Arsenalt fogadjuk, mot már igazán nyrnünk kéne ellenük. Az első vereségüket tölünk kéne elszenvedjék:D -
#228 Ez szép volt... nem semmi... 1 gólt se tudott rúgni a Madrid. Pedig ők még emberhátrányban is kéne, ezért madrid a real :DD -
#227 nagyon szép volt az első gól, meg sokkal jobbak voltatok, mint a madrid, grat nektek;) -
el bruja #226 jó meccs volt... szép volt, grat -
Nani17 #225 55.perc: Ramost kiállították szóvale emberelőnyben is vagyunk.. -
Nani17 #224 22.perc: Sevilla-Real Madrid 2-0 FABIANO ÉS KEITA -> hatalmas gólt rúgott!!!Sajnos az Athleticotól kikaptunk 4-3ra de kezd feltámadni a csapat!VIVA SEVILLA -
Nani17 #223 4 győzelem 4 vereség és van 12 pontunk és már a 10. helyen vagyunk szóval Go Sevilla!!!!!A BL-ben is jól állunk és közel a továbbjutáshoz a csapat!Fabiano és Kanouté jó formában és ezzel kezd alakulni a bajnokságban a felfelé menetelés a tabellán,jó látni hogy 1. BL-es idényben már is továbbjutást érő helyen vagyunk és sztem tovább is jutunk,sőt valószínű!Go Sevilla,jah és Grat az új edző 1. sikeréhez,1. meccsén csak így tovább!VIVA SEVILLA!!!! -
karajjj #222 a meccset láttad? -
#221 Ez az!!!!
3-0-ra győztünk Valencia ellen!!! Nem semmi kezdés -
Nani17 #220 Ramos aláírt a Spurshöz.. -
#219 Most mi van akkor?:(
Ramos elment?:((((( -
Nani17 #218 HIVATALOS! Az ifiedző veszi át az irányítást Manuel Jimenez
Sok sikert neki és legyen olyan eredményes a Sevilla mint az elmúlt években!Viva Sevilla!GoGo!!! -
#217 Mi lesz veled Sevilla? Juande Ramos -> Tottenham(valszeg). Ki lehet az utódja? -
#216 Utólag én is kivánnék Palopnak BSZ-t! (ha már így) 22-én töltötte -
#215 bsz!utólag is:DD Sevillának már csak a bajnokságban kellene javítani:) -
#214 Köszönöm:) -
kretyás #213 Boldog Szülinapot gondolom én:D
"otthol" :D:D:d -
#212 Mi??
Steauát legyürtük otthol, 2-1-re BL-ben:) -
#211 BSZ! -
#210 köv. meccs: Levante ellen.
Most már kötelezően nyernünk kell!!!!!!! -
#209 Holnap a Deportivót fogadjuk. -
#208 Sevilla - Prága 4-2 -
#207 2-0-ás vereséget szenvedtünk:((((((((((
-
#206 Neten nem szeretek nézni meccset, nincs meg a hangulat, inkább má nem nézek semmit se.
Egyszer kipróbáltam streamen, de nem az igazi. Épp, h csak a hang jó minőségű, a kép.. hát habár a kép minősége, ha egyre távolodunk a lcd-mtől akkor ki tisztul, de ugy meg hangyákat látok szaladgálni xD
Szal a TV az az igazi:) -
#205 megint csak Gol TV - TVUPlayer -
#204 20:00 Sportklub, :( A fenébe, mindig a sevillás meccset a s1 adta:P
Ellenfél: Zaragoza -
#203 A meccset a Espanyol nyerte 3-2-re:( -
#202 Ez az, x eddig (2-2) -
#201 Na wazzeg, vezet az Eszpányol:(( -
#200 Streamen a GolTV (TVUPlayer) adja a mai meccseteket. -
#199 Egy magyar sport vonatkozású tv sem fogja adni a mai meccset, rohadjanak meg:PPPPP Helyette női kosármérkőzéstadnak, de kit érdekel?! -
#198 Nah igen.. Oleguert nem is értem, h miért tartjátok:OOO Ő nem barca szintű játékos... inkább espanyol meg villareal... oda kéne menjen...
Amúgy van protekciója a fiúnak, vagy mi?
hoppá, ez már off -
#197 Majdnem mindenben egyetertek.Ez a pulsen:) jo vedo csak egy balfasz.Nalunk meg az oleger egy retek. -
#196 Kösz... a lényeg, h nagyon jó meccs volt, sztem is.
Amúgy ha Poulsen nem tapizza Giovannit, akkor talán másra is fordulhatott volna a végkifejlett:)
Nem tudom, de jó lenne, ha eltakarodna innen a dán védő, mert elképesztő, h milyen hülyeségeket csinál. Csak ebben az a vicc, h nagyon jó védő... Dudat pedig nem tudom, h miért teszi kezdőbe Ramos mester. Ja és Kerzhakovot már réges régen be kellett volna tenni, nem pedig deffensive módra kapcsolni... jah ezt má leírtam sry -
#195 Hat gyerekek en barcasz szurkolo vagyok de kanoc golja szep volt es jol is jatszottatok. -
#194 Következő meccsünk szept. 25-én, Kedden lesz 20:45-kor a Sport1-en!
Otthol játszunk az Espanyol ellen! Jó lenne, ha nem veszítenünk.
Ugyebár ez a meccs kissé deja vu érzés... itt visszavághatnak az Espanyol focistái az UEFA-kupa vesztése miatt, amit ugyebár a Sevilla vitt el, zsinorban 2-szer.
-
#193 Ebből sztem Canossa-járás lesz, vagy inkább súszterjárás xD -
karajjj #192 az kéne még... sírva fogok négykézláb menni madridig, csak ne tagadjatok ki... -
#191 na neee,így ki leszel tagadva ^^ -
#190 Az volt a baj, h nagyon beálltunk védekezni, és elől csak Kanuté volt... elképzelésem szerint Ramos 5-3-1-es felállást választott, nekem ez jött le, holott, a 4-3-2-1-es (vagy 4-3-3-as is jó lett vón) felállást kellett volna hasznosítania! A középpályásokkal nics gond. Óriási baklövést követett el JR, h védekezésre állította a csapatot. Bezzeg mikor beállította az orosz csatárt, akkor már másra fordult a helyzet.
Mondtam is az első játékidőben, h most mi a fenéért nem támadunk?!.