Öt év múlva nyílik az űrhotel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre csak egyet tudok mondani ... legyenek fönt jó sokat, és kellemes csontritkulást kívánok nekik! És most egyáltalán nem az irigység beszél belõlem hanem a józan ész. Én speciel nem lennék akkora idióta hogy egy ennyire kezdetleges stádiumában járó akármire pénzt adjak ki /mármint nem fejlesztési hanem fogyasztói szempontból/. Ha valaki már öreg és nincs ideje várni 20 évet azt még részben megértem, de azt is csak részben ...
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Na de ha 5 év múlva összehoznák ezt, és lenne lém rá, akkor én is csak odafelé vennék jegyet. És megpróbálnék nem is visszajönni ide a Földre. 😊
De semmiképpen nem hiszem hogy hõsként kéne tisztelni.
Szerintem ez nagyobb tett volt, így méltóbb volt a megbecsülésre és az állami elismerésre is, mint xy noname politikusnak vagy mûvésznek „életmûvéért” esetleg „országért tett szolgálataiért” osztogatott kitüntetések.
Vannak akik valamiben sokkal jobbak a többieknél. Simonyi pl. abban, hogy 4-5 milliárd Ft-nak megfelelõ összeget olyan célra költött el ami megfelel a legtöbbünk vágyinak és egyezik az emberiség céljaival. Fogadok, hogy Gyõzikét így sokkal többen tisztelik, mert õ is ezt teszi, csak az alantas primitív oldalról mutatja meg az embereknek kicsiben, hogy ha sok pénzed lesz akkor mi mindent tehetsz meg.
De hát a tettek nagyságának megítélését úgyis mindenki a saját értékrendje szerint értékeli.
\"The voices are back... Excellent.\"
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Ehhez kár mindenféle összeesküvés elméleteket gyártani.
Az ûr valóban nem olyan misztikus. Föld körüli pályán a sugárterhelés sem akkora, mint a bolygõközi ûrben.
Link: http://www.space.com/news/070814_bigelow_sundancer.html
Igen, ez az orosz minta, ahol a modulokat raketaval lovik fel, ezert is kupos minden modul egyik vege es lekerekitett a masik. Ilyen az iss osszes orosz modulja is. (az oroszoknal minden modul kepes onalloan is mukodni, az ameriai rendszerben viszont egymastol fuggenek) A vicces az, hogy ha az allomast kettevalasztanak amerikai es orosz reszre, akkor csak az orosz resz maradna fent. <#vigyor5>#vigyor5>
"Az ûrutazás egy végtelenségig misztifikált téma, aztán kiderül hogy 20m$-ért bármelyik öregember, vagy az ûrsiklón bármelyik piás simán repülhet."
Vagy jon egy bator ember es epit egy urhajot maganpenzbol es fillerekert. Ez volt az igazi attores, mert megmutatta, hogy nem kell hozza olyan sok penz, es hogy egy kis maganceg is megcsinalhatja. Egyebkent a dolog nem olyan misztikus, mindenki ismeri hogy mukodik a sojuz vagy az ursiklo, mindketto eleg regi ahhoz, hogy a terveik pulbikusak legyenek. (egy idoben pl. a nasa egyik ftp szervererol mindent le lehett tolteni ingyen) Igazabol a magan urkutatashoz csak az elszantsag hianyzik, egy nem tul megbizhato szuborbitalis repulot barki ossze tud dobni akinek van egy kisebb muhelye csak sokan nem merik vallalni a kockazatot.
A scaled composites-nal nemreg meghalt egyik mernok pl. gazcsobol epitett hibrid raketat, majd felkototte a biciklijere, majd felult ra es kiprobalta. Tragikus, hogy vegul a biztonsagosabbnak hitt munkahelyen halt meg.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
idézek: "több év óta nem hangzott az ûrbõl magyar kommunikácó..."
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Elvégre a Dubai-i mesterséges pálma szigetek is lehetetlen mission-nek tûnt még az elején, mégis bejött nekik 😊 Tehát ha valami nagyot sikerül összehozni tuti lesz rá elég pénzeszsák hogy megfizesse.
Meg ha komolyan gondolják, akkor felfújás után valami keményedõ anyaggal/habbal még gondolom kiöntik a "falakat", mert elég litosan mennének keresztbe és hosszába a mikrometeoritok.
Na jó, mostmár ezt is tudom.
Starcraft + Diablo III - esemve
Starcraft + Diablo III - esemve
Elég furcsa lenne ha valak csak oda váltaná meg a jegyet.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
A budapesti elkerülõ(körgyûrû) mennyi ideje készül?
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...