28
  • onimusha
    pedig nem nehéz, 1-2 óra és megszokod, igazából én a Gers of War-nál tanultam meg kontroller-el löni :), nah az felejthetetlen volt, az egész játék szingli részét haverommal Co-Op-ba toltuk végig egyik hétvégén, közbe persze headset és duma mit merre, honnan lőnek, LIVE jól ki van találva, pc-re elvileg az első ilyen játék ami tudni fogja, hogy a single/story részt is co-op-b/megmultizva nyomjad az talán a CrossFire ? vagy nem vmi ilyesmi fps izét hegesztget a Valve ?
  • archkoven
    A konzol tompaagyú hülyegyerekeknek való.
  • Petroczy
    Felnem foghatom, hogy tudnak emberek FPS-t gamepaddal játszani.
  • feamatar
    ez azért túlzás.
    amikenek nagy gépigénye lesz PCn azok még odébb vannak, és ha van monitorod akkor másfélévente elég gépre 80at rászánni, az meg simán megtérül a gámák árából+ emuzásból...
    Crysis kompatibilis gépet DX10es kártya kivételével már 50 rugóból össze lehet dobni...(persze feltételezem hogy vinyót nem cserél valaki másfél évente)DX10es kártyát meg mikor kellesz, max 30ból lehethesz szerezni...
  • Kain
    Azért a grafikán még dolgozhatnának, mert ez kb 2004-es szint...
  • narumon
    "hogy szó szerint aljadék módon, direkt addig vártak a PC-s megjelenéssel, ameddig csak lehetett, "

Hát szerintem azért nem lehet anyázni őket mert saját kiadású játékot a saját konzolukra nyomnak. A konzolokat a játékok adják el, teljesen normális és bevett stratégia, hogy addig próbálják exkluzivna tartani ameddig csak lehet.
  • narumon
    Húhh ezt el sem olvastam vegyül úgy... wiire sok jó játék. No látod ezért nem érted miért megy a Hype a Halo3 miatt.
  • zola2000
    Viszont minimum 150ezer forintot kellenet kiadnom pcre hogy játszhassak ezekkel, és az a gép nem lenne jó játékra három évig. Annyi pénzből kijönne egy ps3 a wii mellé, és az elég lenne 5 évig (vagy x360
    és még maradna is pénzem).
  • feamatar
    Hellgate London?
    The Witcher?
    Loki?
    nem lesz persze egyiknek se akkora vásárlóközönsége mint a Halonak de ez egy bonyolultabb ügy, nagyon szép exkluzív pc játékok jönnek ki őszel(ilyeneket mint Unverse At War, Settlers 5, Cryostasis meg még sorolható, persze lesznek átlagos gámák is... ezek közt is, de lesz nem egy kiemelkedő is...
    emellett pl a EuropaUniversalis, Medieval2, CoH kieg3as sztem minden stratéga nyálcsorgatott álma...

bár sztem az EGÉSZ játékpiac, konzoltól PCtől függetlenül legnagyobb dobása a Spore majd csak jövőre jön...

• Stryker
    Nekem például azért jött be a játék,mert többen is játszhattak vele Singelplayerben és ez kevés FPS játékról mondható el.
  • zola2000
    Meg a pcnek? Miért milyen jó pc exkluzív! címek jönnek pc-re ősszel-télen? Fogadjunk hogy a fifa nfs splinter cell és hasonló összplatformos címekre gondoltál.
    Válasz erre: 11
  • zola2000
    Kihagytad a resident evil umbrella cht, a dragon quest swordot, a super smash brosht xD
    válasz erre: 10
  • neoG
    asszem itt az SG-n is van a Halo fórumon megoldás.picit keresgélj
  • floatr
    Köpjetek le, de nekem már az unreal sem tetszett, akárcsak ez. Egyik sem tűnt akkor nagy eresztésnek h pár tízperces tologatás után ne legyen belőle elegem...
  • opeca
    ". A 2.rész meg egyébbként XP-n is indul csak kicsit trükközni kell vele, ennyi."

És hogyan? Elárulod?
  • opeca
    "Az első részt toltam néhány pályán keresztül, majd töröltem."

Nem volt rossz a Halo első része.
    Volt benne egy elég normális történet, meg nagyon jó hentelések.

Viszont a második részért fel kéne akasztani a Microsoftot, egyfelől, hogy szó szerint aljadék módon, direkt addig vártak a PC-s megjelenéssel, ameddig csak lehetett, aztán mikor PC-re átprotolták, Vista-hoz kötötték, és még a grafikája is olyan '95-ös szinten van.

Szóval ezek után vigye a HALO-t aki akarja. Szerencsére lesz egy rakás más, jó játék.

A Microsoft meg menjen a 3.14-csába.
  • RecoPhile
    Nekem mondjuk a bemutató filmje tettszet meg a zene ^^
  • feamatar
    meg a PCnek XD
  • quack
    a wii-re nem jön jó játék ősszel. a metroid augusztusban jön, a mario galaxy meg decemberben, és kész. nincs több jó játék még bejelentve se, csak hadonászós miniklip koppintások összecsomagolvasimán az xboxnak a legerősebb a lineupja most őszre sztem
  • Army1990
    A Halo mindenkinek mást jelent. Valakinek a multiplayer jön be, van akinek a képivilága stb. Nekem pl. a története és a játékmenet tetszik főleg a 2-é(és én PC játszottam).

Az agresszív hozzászólásokat meg mellőzük inkább, ez főleg neked szól Axon. A 2.rész meg egyébbként XP-n is indul csak kicsit trükközni kell vele, ennyi.

Elfogadom hogy valakinek nem jön be a játék, de azért még nem kell leszólni a játékot. Valakinek be jön, valakinek nem.
  • schrank
    konzolon minden más !!! én amióta pécém van nem merek autós játékot feltelepíteni mert félek kibaszni a gépet
  • Rage47
    hát én nem értem mit bírnak ebben a játékban, játszottam mindegyik résszel pc-n, de pár pálya után töröltem... vagy konzolon annyira más lehet? :o
  • zola2000
    A metroid3 bezzeg sokkal jobb játék, mégsem csapnak ekkora hisztit miatta. Na igen wiire nem csak egy jó játék jön ősszel xD
  • ColdFire
    beteg vagyok, korán van, kussojjatok :D
  • Axon
    Az ömlengéstől majdnem kidobtam a taccsot.
    Az első részt toltam néhány pályán keresztül, majd töröltem. A 2. részt nemrég szereztem be, de még ki sem próbáltam. Hihetetlen ez a hiszti egy szimpla fps körül. Na mondjuk a sok tompaagyú amerikainak ez kell és rögtön szaladnak megvenni.
    Majd megjelenik pc-re is, na persze only vista és a sok hülye szalad vistat is venni hozzá, meg persze gépet is. Pár száz ropiban benne lesz, hogy lövöldözhetnek egy kicsit.
  • schrank
    amit fennséged nem ismer az nem is létezhet
  • Hoz_Hun
    Ezt most nem értem. Sem az egyet sem a kettőt nem láttad, de játszottál velük egyszer? Hallás után? Vagy én értettem félre valamit?
  • ColdFire
    még az egyet meg a kettőt sem láttam, ismerem, egyszer jáccottam velük... :c