63
-
aDannyBoy #23 Davidus: nem fért be :) ha elég jó lesz, akkor megjelenéskor úgyis lesz róla szó
Omegared: HL2 ep2: t'án el kéne olvasni a cikksorozat első részét, amiben a folytatások, kiegészítők kaptak helyet :)
Onimusha: jaja PC only a cikk, mármint úgy hogy csak olyan van, ami jön PC-re és a rilíz dátumok is PC-sek. ezért nem is részlteztem sehol, hogy milyen platformokon van még. Bemutatóknál ofcoz azért belefér ez az infó is.
Inquisitor: értsd, hogy nem tudunk róla túl sokat
gyuri12: szubjektív a pontozás. 5: I love it, láv it! 4:király lesz 3:elmegy 2:ehh 1:nem került be a cikkbe
-
thhommy #22 És a Stranglehold meg a BIA: hell's highway hol marad? Najó és talán még az Airborne -
az hogy nem mindenki grafikabuzi hanem vannak olyanok akik tudják mi az a játékélmény -
Spica #20 ehh, a grafika alapján egyikhez se elegendő a gépem. meg amúgyis egyik se fogott meg, hisz a többsége vmi lövöldözős valami. na jó maradok a régieknél. -
gyuri12 #19 mijaz,hogy a Witchert és a GoW-ot csak ennyire várjátok??!!
-
Petikek #18 Na ez jó kis lsita, az egészhez annyit, hogy nem értem hogy a CoD hogy akpott öt csillagot, mikor a Witcher csak négyet. Én azt várom a legeslegjobban. Utána Meg a PoC-ot, de hát nem én avgyok a döntő szempont. -
Inquisitor #17 "Crysis - Multiról egyelőre nincs szó sajnos, de ki tudja mit hoz a jövő."
Elég érdekes megjegyzés ahhoz képest, hogy a screenshotok fele és a videok harmada a multiplayer részből van. Ha jól összerakják még az is lehet a multi fogja eladni jobban. -
Inquisitor #16 Halo 3 jelenleg Xbox360 Only. Éppen úgy, ahogy Xbox only volt az 1 és 2 is, és csak egy évvel, évekkel késöbb jött PC-re. Ebből az első rész egy optimalizálatlan szutyok lett, a második rész meg buhera nélkül csak Vistán megy. -
Ebből szinte az összeset várom. :) -
GoW Pc-re új mapokkal? Le vok maradva. X360-on talán az egyik legjobb game.
Őt várom.
Hamár hiányok. merre van a HL2 Episode Two? Hl2 hiányom van nagyon :)) -
onimusha #13 és hol van a Halo 3 ? hiszen itt is pár multiplatform cim vagy az csak mellékes és inkább pc only cimekről beszélünk ? :) -
SimCity Societies a Quake Wars és a Kalozos mmo nem érdekel a többit várom ezerrel!! -
carlos05 #10 Én az nfs-ekért inkább az electronic artsot hibáztatnám. Nem hinném h 1 játékot 1 év alatt kéne összedobni és silányul kiadni. -
kelkaposzta #9 "szerintük a Porsche volt az igazi vagy a High Stakes"
Noss igen, utóbbi óta csak bénáznak nfsnél.
Ja.. 1ik játék se foglalkoztat ^^ Úgy se mennek a gépemen ;> -
Hellgate: London miért is maradt ki?:P -
Zsocee #7 Enemy Territory: Quake Wars,Clive Barker's Jericho,Need for Speed Pro Street, Timeshift,Call of Duty 4, Crysis, Unreal Tournament 3. -
A béta 2 sokkal jobb mint az 1 volt. Szerintem baromi jó game lesz :) -
de most vin a codnéggyel még mindíg nem lesznek benne járművek multiba ? akkor mi a ...csának bele rpg -
nna ja az az egy ami érni fog valamit ez a qwet akkora guánó lett így a publik bétából tapasztalva hogy .... -
Nem vagy semmi:) Engem egyedül a Frontlines-Fuel of war izgat de az még nincs is köztük:) -
Ezek közül nagyjából mindegyik kelleni fog. A Quake Wars bétájával már toltam 35 órát, most már jöhetne a teljes is. A World in Conflict meg marha jó lesz, a béta is királyság volt... Nos Witcher, már előrendeltem. Cod4 is nagyon kell. Mag az Ut3-at is majd biztosan megnézem....