Õszi-téli játékmustra II. : A 14 nagyágyú!
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és hol van a Halo 3 ? hiszen itt is pár multiplatform cim vagy az csak mellékes és inkább pc only cimekrõl beszélünk ? :)
xbox360+komputer
SimCity Societies a Quake Wars és a Kalozos mmo nem érdekel a többit várom ezerrel!!
Next PC upgrade: 2022
Én az nfs-ekért inkább az electronic artsot hibáztatnám. Nem hinném h 1 játékot 1 év alatt kéne összedobni és silányul kiadni.
"szerintük a Porsche volt az igazi vagy a High Stakes"
Noss igen, utóbbi óta csak bénáznak nfsnél.
Ja.. 1ik játék se foglalkoztat ^^ Úgy se mennek a gépemen ;>
Noss igen, utóbbi óta csak bénáznak nfsnél.
Ja.. 1ik játék se foglalkoztat ^^ Úgy se mennek a gépemen ;>
Azért dolgozol hogy megélj valahogy, de közben nincs idõd élni!
Enemy Territory: Quake Wars,Clive Barker's Jericho,Need for Speed Pro Street, Timeshift,Call of Duty 4, Crysis, Unreal Tournament 3.<#vigyor2>#vigyor2>
A béta 2 sokkal jobb mint az 1 volt. Szerintem baromi jó game lesz :)
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
de most vin a codnéggyel még mindíg nem lesznek benne jármûvek multiba ? akkor mi a ...csának bele rpg <#szomoru2>#szomoru2>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
nna ja az az egy ami érni fog valamit ez a qwet akkora guánó lett így a publik bétából tapasztalva hogy ....
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Nem vagy semmi:) Engem egyedül a Frontlines-Fuel of war izgat de az még nincs is köztük:)
Ezek közül nagyjából mindegyik kelleni fog. A Quake Wars bétájával már toltam 35 órát, most már jöhetne a teljes is. A World in Conflict meg marha jó lesz, a béta is királyság volt... Nos Witcher, már elõrendeltem. Cod4 is nagyon kell. Mag az Ut3-at is majd biztosan megnézem....
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
← ElőzőOldal 2 / 2