Őszi-téli játékmustra II. : A 14 nagyágyú!

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sopi
Jeeeeeeeee Gears of War...PCRe 😄...már nagyon várom 😊)))

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

denagy az arca valakinek...

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

porokre = korokre
Megint sehol egy komoly rpg vagy porokre osztott strategia, csak a piff-puff. 😞
respect aDannyBoy
pontosan errõl beszélek

hülyebarom
IQ 0

magus: egyrészt semmi közöd nincs hozzá, hogy mim van itthon, másrészt ha szar géped van, attól még nem kéne fikázni, az új játékokat, harmadrészt egyik játék sem istenítve lett, amibõl nem próbáltam még betat, a többinél pedig previewek, trailerek, screenek, handonok alapján készült a _jóslat_

Vegyél egy rendes gépet, ha arra fáj a fogad, de ne itt stresszelj. Vagy nem muszáj egybõl játszani mindennel. Például Civ4-et én is most vettem elõ, mert mikor megjelent, szaggatott huge pályán a gépemen.

Egy pont a Bioshocknak, sajnos látom, hogy megint bukni fog, nem igazán várják az emberek, pedig a System Shock 2 csapatának egy része készítette, ami szvsz a messze legjobb pc-s játék volt. Remélem ez is lesz annyira összetett és ilyesztõ. A képek,videók sajna nem annyira jönnek be, majd remélem a játék.
A Witcher és Jericho is várólistán nálam.
Személy szerint a MaRabU II-t várnám legalább 6 csilaggal. <#eplus2>
koschwarz
szerencsére a bf2 tényleg nem ilyen idióta sci-fi fasság<#hehe><#nezze>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

balee66

A cikkben valóban nincs benne a Turok, de nyilván nem a régire gondoltam hanem az új részre, a Turok Rebirth-re. http://www.gametrailers.com/player/22117.html

gvkerekes

Lehet hogy még nem készült jó PotC MMO, azért mondtam hogy nem idevaló mert szerintem nem egy nextgen nagyágyú.

és DJ BP

Az zavar hogy egyesek azért húzzák le a játékokat mert az õ gépük nem elég jó ahoz hogy játszani tudjanak vele.

Az egy dolog,h te minek tartod de sztem igen is idevaló, mert még soha nem adtak ki ebben a témában használható és részletes PotC MMORPG-t. Én személy szerint a The Witchert várom a legjobban már régóta figyelem a fejlesztést a honlapon. Bár egy apró malõr van az írásban. A witcher fantasy és nem sci-fi témájú. Illetve a varázslat nem tökéletesen egyenlõ a "szuper erõ"-vel!<#alien2>
,,Ezekhez pedig bizony atomerõmû kell, az magánprobléma ha valakinek nincsen, attól még nem kell lehúzni a játékokat."

Ennyi erõvel az meg a te magánproblémád, ha ez zavar...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ET:QW-nak köze nincs a Battlefield-hez (szerencsére😄).

Melyik Turokról beszélsz? A cikkben egyik sincs benn, a Turok 2-vel pár éve játszottam, szal az már van😄

A CRYSIS az isten !!!!
No meg a jó öreg Call of Duty, és persze egy kis HOLY SHIT !

Bioshock, World in Conflict, Enemy Territory: Quake Wars (ez nem egy újabb Battlefied kiegészítõ ? 😊 ), Field Ops (bár enyhe CS koppintásnak tûnik), Jericho, Pro Street (még mindig a Most Wanted a legjobb), Timeshift, Gears of War, The Witcher.
Ez a majd meglátjuk kategória.

Pirates of the Caribbean, SimCity Societies.
Na ez a kettõ meg a vicc kategória, mi a f***t keresnek ezek a nagyágyúk között ????????

Meg persze még néhány nagyágyú:
Half Life 2 - Episode 2 (tudom hogy benne volt az 1. részben), GTA:IV Assassin's Creed , Halo 3, Turok, Haze, Black Site: Area 51 ......

Ezekhez pedig bizony atomerõmû kell, az magánprobléma ha valakinek nincsen, attól még nem kell lehúzni a játékokat.

Egyébként meg ha nem készülnének olyan játékok amihez fél millás vas kell akkor még mindig Win95-ben pasziánszoznátok.

Danus16
HL2 EP2 Orange Box mérnincs benn???????????????????:@
Bezzeg a karib-tengeres fityf*sz benn van a "nagyágyúk" között? XD LOL én sehogy se látom a PotC-ot nagyágyúnak XD

http://www.youtube.com/user/kilipeti

Én: Crysis, QW, NFS. Ennyi! 😛

Ami nekem eddig a játékélmény jó volt az: JK2, JK3, Q3! 😛
Még a WoW se múlta felûl <#idiota><#wave>

Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!

scorpeeon
Az ET:QW-t és UT3-at sztem jobban várjuk, amúgy korrekt.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

koschwarz
<#vomit><#vomit><#vomit>

az utolsó játék amit IGAZÁN élveztem, az a Mafia volt, meg a half life...(na jó a HL2 is jó volt)

jah és van vmi ami nem pótol a csilli villi grafika, az pedig a JÁTÉKÉLMÉNY. utolsó játszható game a wow volt szvsz.

koschwarz
még jó hogy ebbõl csak a CoD meg a bioshock érdekel, meg esetleg a field ops (mert magyar <#vigyor2>), úgyhogy nem lesz gond végigjátszani egyiket sem.

crysis-szal majd akkor, ha lesz gépem hozzá (kb. 10-15 év múlva<#nyes>), bár lehet hogy a többi is leolvasztja itthon a biztosítékot<#rolleyes>

hát ezek közül a simcity-t várom a legjobban, a többi full grafikás fps-el meg játszanak a majmok, ha fps kell nyomom a q3-at, quake4-et is sikerült totálisan elbniuk

magus
ezeknek azért a nagyrésze egy kupac trágya csak jól néz ki, attól még nem kéne isteníteni kedves cikkíró a játékokat mert van egy atomerõmûved otthon

schrank
nekem már sikerült csalódnom benne a publikbéta teszten<#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Húú, én is úúúgy várom ezt a sok hype-olt játékot, nagyon is tudjátok melyik a jó játék, majd én megmondom, szerintem az X és az Y játék lesz a legjobb, nem is várom meg míg megjelenik, inkább elõre elkezdem dícsérni, jujjjuj, még mindig nem jelentek meg, pedig tudom, hogy nagyon jó lesz mind, jujjuj már úgy izgulok, jujjuj...
Broafka
hát ezek nagyon jó gámék lesznek, tényleg várjuk õket!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ezt nem hiszem el... remélem csak poénkodsz
(segítek: további cikkek, sorozat elsõ része)

MaSzKa
én legjobban a Half-Life Episode2-t várom

az hol van itt?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
akármit mond a cikk iró a legkedvesebb nfs a porsche:-) 2évig nyomattam
azért kiváncsi leszek az újra is underground-tól összesen játszottam a needforspeedekkel max10órát mert szarok voltak

a mérce: GTR2 rFactor F1 Challenge99-02 Gpl RallyMasters LiverForSpeedS2

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Sadist
Azért CoD 4-nél ezen jót mosolyogtam:

"A multiplayer részletei egyelõre még nem ismertek, de meglepõdnék, ha nem tudna az elõzõ részek nyomába érni."

gametrailers.com-on ha nincs fönt legalább 10 videó a multi részrõl, akkor egy sem. Ezek közül legalább 5 a speciális képességek és fegyverek, mint a C4, double tap, falon átlövés, sleight of hand, csendes futás, ésatöbbi. Csak ugye picit körül kellene nézni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Tudtam hogy bekerül a ET:QW 😄
Ha tényleg a Splash Damage végezte a teljes fejlesztést, és iD lesz a kiadó, akkor nem fogunk csalódni benne

Vazz, milyen erõs felhozatal<#finom>
Csak kár hogy a GTA-t nem lehet idesorolni...
engem is <#idiota> , igazi nagyágyú, kész spanyol Armada <#idiota>
Nah ezeket tényleg nagyon de nagyon várjuk!!!
Voltan
Jericho, BioShock, Gears of War, Witcher. Nyamm! Kegyetlen õsz lesz ez!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

undying nekem is emlékezetes. belekezdtem játszani éjjel és utána nem tudtam aludni, annyi adrenalin lett bennem

tommyg
COD4, GEARS OF WAR ezek lesznek a menõk!

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Hmm, ez a Jericho ígéretesnek tûnik. Az Undying igen nagy kedvencem volt, többször beszartam tõle. Remélem ez is legalább annyi parát fog biztosítani.

NEOreg3
innen egyedül csak a Pirates of the Caribbean MMO érdekel<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Omegared
Jééé és tényleg <#worship><#idiota>

Davidus: nem fért be 😊 ha elég jó lesz, akkor megjelenéskor úgyis lesz róla szó

Omegared: HL2 ep2: t'án el kéne olvasni a cikksorozat elsõ részét, amiben a folytatások, kiegészítõk kaptak helyet 😊

Onimusha: jaja PC only a cikk, mármint úgy hogy csak olyan van, ami jön PC-re és a rilíz dátumok is PC-sek. ezért nem is részlteztem sehol, hogy milyen platformokon van még. Bemutatóknál ofcoz azért belefér ez az infó is.

Inquisitor: értsd, hogy nem tudunk róla túl sokat

gyuri12: szubjektív a pontozás. 5: I love it, láv it! 4:király lesz 3:elmegy 2:ehh 1:nem került be a cikkbe

És a Stranglehold meg a BIA: hell's highway hol marad? Najó és talán még az Airborne
schrank
az hogy nem mindenki grafikabuzi hanem vannak olyanok akik tudják mi az a játékélmény

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

ehh, a grafika alapján egyikhez se elegendõ a gépem. meg amúgyis egyik se fogott meg, hisz a többsége vmi lövöldözõs valami. na jó maradok a régieknél.
mijaz,hogy a Witchert és a GoW-ot csak ennyire várjátok??!!

Na ez jó kis lsita, az egészhez annyit, hogy nem értem hogy a CoD hogy akpott öt csillagot, mikor a Witcher csak négyet. Én azt várom a legeslegjobban. Utána Meg a PoC-ot, de hát nem én avgyok a döntõ szempont.
"Crysis - Multiról egyelõre nincs szó sajnos, de ki tudja mit hoz a jövõ."

Elég érdekes megjegyzés ahhoz képest, hogy a screenshotok fele és a videok harmada a multiplayer részbõl van. Ha jól összerakják még az is lehet a multi fogja eladni jobban.

Halo 3 jelenleg Xbox360 Only. Éppen úgy, ahogy Xbox only volt az 1 és 2 is, és csak egy évvel, évekkel késöbb jött PC-re. Ebbõl az elsõ rész egy optimalizálatlan szutyok lett, a második rész meg buhera nélkül csak Vistán megy.

Csuhai G
Ebbõl szinte az összeset várom. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Omegared
GoW Pc-re új mapokkal? Le vok maradva. X360-on talán az egyik legjobb game.
Õt várom.
Hamár hiányok. merre van a HL2 Episode Two? Hl2 hiányom van nagyon 😊)

Oldal 1 / 2Következő →