63
-
#63 Jeeeeeeeee Gears of War...PCRe :D...már nagyon várom :)))) -
sftomee #62 denagy az arca valakinek... -
fixpont #61 porokre = korokre -
fixpont #60 Megint sehol egy komoly rpg vagy porokre osztott strategia, csak a piff-puff. :( -
szasz85 #59 respect aDannyBoy
pontosan erről beszélek -
aDannyBoy #58 hülyebarom
IQ 0 -
aDannyBoy #57 magus: egyrészt semmi közöd nincs hozzá, hogy mim van itthon, másrészt ha szar géped van, attól még nem kéne fikázni, az új játékokat, harmadrészt egyik játék sem istenítve lett, amiből nem próbáltam még betat, a többinél pedig previewek, trailerek, screenek, handonok alapján készült a _jóslat_
Vegyél egy rendes gépet, ha arra fáj a fogad, de ne itt stresszelj. Vagy nem muszáj egyből játszani mindennel. Például Civ4-et én is most vettem elő, mert mikor megjelent, szaggatott huge pályán a gépemen. -
Garibaldi #56 Egy pont a Bioshocknak, sajnos látom, hogy megint bukni fog, nem igazán várják az emberek, pedig a System Shock 2 csapatának egy része készítette, ami szvsz a messze legjobb pc-s játék volt. Remélem ez is lesz annyira összetett és ilyesztő. A képek,videók sajna nem annyira jönnek be, majd remélem a játék.
A Witcher és Jericho is várólistán nálam. -
hypno #55 Személy szerint a MaRabU II-t várnám legalább 6 csilaggal. -
#54 szerencsére a bf2 tényleg nem ilyen idióta sci-fi fasság -
szasz85 #53 balee66
A cikkben valóban nincs benne a Turok, de nyilván nem a régire gondoltam hanem az új részre, a Turok Rebirth-re.
gvkerekes
Lehet hogy még nem készült jó PotC MMO, azért mondtam hogy nem idevaló mert szerintem nem egy nextgen nagyágyú.
és DJ BP
Az zavar hogy egyesek azért húzzák le a játékokat mert az ő gépük nem elég jó ahoz hogy játszani tudjanak vele. -
gvkerekes #52 Az egy dolog,h te minek tartod de sztem igen is idevaló, mert még soha nem adtak ki ebben a témában használható és részletes PotC MMORPG-t. Én személy szerint a The Witchert várom a legjobban már régóta figyelem a fejlesztést a honlapon. Bár egy apró malőr van az írásban. A witcher fantasy és nem sci-fi témájú. Illetve a varázslat nem tökéletesen egyenlő a "szuper erő"-vel! -
DJ BP #51 ,,Ezekhez pedig bizony atomerőmű kell, az magánprobléma ha valakinek nincsen, attól még nem kell lehúzni a játékokat."
Ennyi erővel az meg a te magánproblémád, ha ez zavar... -
balee66 #50 ET:QW-nak köze nincs a Battlefield-hez (szerencsére:D).
Melyik Turokról beszélsz? A cikkben egyik sincs benn, a Turok 2-vel pár éve játszottam, szal az már van:D
-
szasz85 #49 A CRYSIS az isten !!!!
No meg a jó öreg Call of Duty, és persze egy kis HOLY SHIT !
Bioshock, World in Conflict, Enemy Territory: Quake Wars (ez nem egy újabb Battlefied kiegészítő ? :) ), Field Ops (bár enyhe CS koppintásnak tűnik), Jericho, Pro Street (még mindig a Most Wanted a legjobb), Timeshift, Gears of War, The Witcher.
Ez a majd meglátjuk kategória.
Pirates of the Caribbean, SimCity Societies.
Na ez a kettő meg a vicc kategória, mi a f***t keresnek ezek a nagyágyúk között ????????
Meg persze még néhány nagyágyú:
Half Life 2 - Episode 2 (tudom hogy benne volt az 1. részben), GTA:IV Assassin's Creed , Halo 3, Turok, Haze, Black Site: Area 51 ......
Ezekhez pedig bizony atomerőmű kell, az magánprobléma ha valakinek nincsen, attól még nem kell lehúzni a játékokat.
Egyébként meg ha nem készülnének olyan játékok amihez fél millás vas kell akkor még mindig Win95-ben pasziánszoznátok. -
#48 HL2 EP2 Orange Box mérnincs benn???????????????????:@
Bezzeg a karib-tengeres fityf*sz benn van a "nagyágyúk" között? XD LOL én sehogy se látom a PotC-ot nagyágyúnak XD -
RecoPhile #47 Én: Crysis, QW, NFS. Ennyi! :P
Ami nekem eddig a játékélmény jó volt az: JK2, JK3, Q3! :P
Még a WoW se múlta felűl -
#46 Az ET:QW-t és UT3-at sztem jobban várjuk, amúgy korrekt. -
az utolsó játék amit IGAZÁN élveztem, az a Mafia volt, meg a half life...(na jó a HL2 is jó volt) -
qwertzi #44 jah és van vmi ami nem pótol a csilli villi grafika, az pedig a JÁTÉKÉLMÉNY. utolsó játszható game a wow volt szvsz. -
#43 még jó hogy ebből csak a CoD meg a bioshock érdekel, meg esetleg a field ops (mert magyar ), úgyhogy nem lesz gond végigjátszani egyiket sem.
crysis-szal majd akkor, ha lesz gépem hozzá (kb. 10-15 év múlva), bár lehet hogy a többi is leolvasztja itthon a biztosítékot -
qwertzi #42 hát ezek közül a simcity-t várom a legjobban, a többi full grafikás fps-el meg játszanak a majmok, ha fps kell nyomom a q3-at, quake4-et is sikerült totálisan elbniuk -
#41 ezeknek azért a nagyrésze egy kupac trágya csak jól néz ki, attól még nem kéne isteníteni kedves cikkíró a játékokat mert van egy atomerőműved otthon -
#40 nekem már sikerült csalódnom benne a publikbéta teszten -
Gee the CM #39 Húú, én is úúúgy várom ezt a sok hype-olt játékot, nagyon is tudjátok melyik a jó játék, majd én megmondom, szerintem az X és az Y játék lesz a legjobb, nem is várom meg míg megjelenik, inkább előre elkezdem dícsérni, jujjjuj, még mindig nem jelentek meg, pedig tudom, hogy nagyon jó lesz mind, jujjuj már úgy izgulok, jujjuj... -
#38 hát ezek nagyon jó gámék lesznek, tényleg várjuk őket! -
aDannyBoy #37 ezt nem hiszem el... remélem csak poénkodsz
(segítek: további cikkek, sorozat első része)
-
#36 én legjobban a Half-Life Episode2-t várom
az hol van itt? -
#35 akármit mond a cikk iró a legkedvesebb nfs a porsche:-) 2évig nyomattam
azért kiváncsi leszek az újra is underground-tól összesen játszottam a needforspeedekkel max10órát mert szarok voltak
a mérce: GTR2 rFactor F1 Challenge99-02 Gpl RallyMasters LiverForSpeedS2 -
#34 Azért CoD 4-nél ezen jót mosolyogtam:
"A multiplayer részletei egyelőre még nem ismertek, de meglepődnék, ha nem tudna az előző részek nyomába érni."
gametrailers.com-on ha nincs fönt legalább 10 videó a multi részről, akkor egy sem. Ezek közül legalább 5 a speciális képességek és fegyverek, mint a C4, double tap, falon átlövés, sleight of hand, csendes futás, ésatöbbi. Csak ugye picit körül kellene nézni. -
balee66 #33 Tudtam hogy bekerül a ET:QW :D
Ha tényleg a Splash Damage végezte a teljes fejlesztést, és iD lesz a kiadó, akkor nem fogunk csalódni benne -
1Obi1 #32 Vazz, milyen erős felhozatal
Csak kár hogy a GTA-t nem lehet idesorolni... -
Atees1987 #31 engem is , igazi nagyágyú, kész spanyol Armada -
Oblivion 5 #30 Nah ezeket tényleg nagyon de nagyon várjuk!!!
-
#29 Jericho, BioShock, Gears of War, Witcher. Nyamm! Kegyetlen ősz lesz ez! -
aDannyBoy #28 undying nekem is emlékezetes. belekezdtem játszani éjjel és utána nem tudtam aludni, annyi adrenalin lett bennem -
#27 COD4, GEARS OF WAR ezek lesznek a menők! -
RedRiot #26 Hmm, ez a Jericho ígéretesnek tűnik. Az Undying igen nagy kedvencem volt, többször beszartam tőle. Remélem ez is legalább annyi parát fog biztosítani. -
#25 innen egyedül csak a Pirates of the Caribbean MMO érdekel -
#24 Jééé és tényleg