Őszi-téli játékmustra II. : A 14 nagyágyú!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
pontosan errõl beszélek
Vegyél egy rendes gépet, ha arra fáj a fogad, de ne itt stresszelj. Vagy nem muszáj egybõl játszani mindennel. Például Civ4-et én is most vettem elõ, mert mikor megjelent, szaggatott huge pályán a gépemen.
A Witcher és Jericho is várólistán nálam.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A cikkben valóban nincs benne a Turok, de nyilván nem a régire gondoltam hanem az új részre, a Turok Rebirth-re. http://www.gametrailers.com/player/22117.html
gvkerekes
Lehet hogy még nem készült jó PotC MMO, azért mondtam hogy nem idevaló mert szerintem nem egy nextgen nagyágyú.
és DJ BP
Az zavar hogy egyesek azért húzzák le a játékokat mert az õ gépük nem elég jó ahoz hogy játszani tudjanak vele.
Ennyi erõvel az meg a te magánproblémád, ha ez zavar...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Melyik Turokról beszélsz? A cikkben egyik sincs benn, a Turok 2-vel pár éve játszottam, szal az már van😄
No meg a jó öreg Call of Duty, és persze egy kis HOLY SHIT !
Bioshock, World in Conflict, Enemy Territory: Quake Wars (ez nem egy újabb Battlefied kiegészítõ ? 😊 ), Field Ops (bár enyhe CS koppintásnak tûnik), Jericho, Pro Street (még mindig a Most Wanted a legjobb), Timeshift, Gears of War, The Witcher.
Ez a majd meglátjuk kategória.
Pirates of the Caribbean, SimCity Societies.
Na ez a kettõ meg a vicc kategória, mi a f***t keresnek ezek a nagyágyúk között ????????
Meg persze még néhány nagyágyú:
Half Life 2 - Episode 2 (tudom hogy benne volt az 1. részben), GTA:IV Assassin's Creed , Halo 3, Turok, Haze, Black Site: Area 51 ......
Ezekhez pedig bizony atomerõmû kell, az magánprobléma ha valakinek nincsen, attól még nem kell lehúzni a játékokat.
Egyébként meg ha nem készülnének olyan játékok amihez fél millás vas kell akkor még mindig Win95-ben pasziánszoznátok.
Bezzeg a karib-tengeres fityf*sz benn van a "nagyágyúk" között? XD LOL én sehogy se látom a PotC-ot nagyágyúnak XD
http://www.youtube.com/user/kilipeti
Ami nekem eddig a játékélmény jó volt az: JK2, JK3, Q3! 😛
Még a WoW se múlta felûl <#idiota>#idiota><#wave>#wave>
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
az utolsó játék amit IGAZÁN élveztem, az a Mafia volt, meg a half life...(na jó a HL2 is jó volt)
crysis-szal majd akkor, ha lesz gépem hozzá (kb. 10-15 év múlva<#nyes>#nyes>), bár lehet hogy a többi is leolvasztja itthon a biztosítékot<#rolleyes>#rolleyes>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
(segítek: további cikkek, sorozat elsõ része)
az hol van itt?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
azért kiváncsi leszek az újra is underground-tól összesen játszottam a needforspeedekkel max10órát mert szarok voltak
a mérce: GTR2 rFactor F1 Challenge99-02 Gpl RallyMasters LiverForSpeedS2
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
"A multiplayer részletei egyelõre még nem ismertek, de meglepõdnék, ha nem tudna az elõzõ részek nyomába érni."
gametrailers.com-on ha nincs fönt legalább 10 videó a multi részrõl, akkor egy sem. Ezek közül legalább 5 a speciális képességek és fegyverek, mint a C4, double tap, falon átlövés, sleight of hand, csendes futás, ésatöbbi. Csak ugye picit körül kellene nézni.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ha tényleg a Splash Damage végezte a teljes fejlesztést, és iD lesz a kiadó, akkor nem fogunk csalódni benne
Csak kár hogy a GTA-t nem lehet idesorolni...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Omegared: HL2 ep2: t'án el kéne olvasni a cikksorozat elsõ részét, amiben a folytatások, kiegészítõk kaptak helyet 😊
Onimusha: jaja PC only a cikk, mármint úgy hogy csak olyan van, ami jön PC-re és a rilíz dátumok is PC-sek. ezért nem is részlteztem sehol, hogy milyen platformokon van még. Bemutatóknál ofcoz azért belefér ez az infó is.
Inquisitor: értsd, hogy nem tudunk róla túl sokat
gyuri12: szubjektív a pontozás. 5: I love it, láv it! 4:király lesz 3:elmegy 2:ehh 1:nem került be a cikkbe
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Elég érdekes megjegyzés ahhoz képest, hogy a screenshotok fele és a videok harmada a multiplayer részbõl van. Ha jól összerakják még az is lehet a multi fogja eladni jobban.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"