2153
Project Torque
-
Gibor #1912 I forgot my password... -
Attiska #1911 Elővettem ismét a játékot, de a loginnál elakadok, elfelejtettem a jelszavam, hol lehet jelszóemlékeztetőt kérni? -
Gibor #1910 Egyszerü.... multiban amelyik a kedvenc játékmódod játszol aztán X kilóméterér kapsz piros kulcsot... -
normomo #1909 Még annyit szeretnék kérni hogy valaki valamilyen tanáccsal elátna,mit miért lenne érdemes csinálni,vagy hogy lenne jo ez meg ez...
Köszönöm szépen -
normomo #1908 köszi szépen a segitséget -
#1907 Azt multi versenyértkapsz. -
normomo #1906 sziasztok!szeretnék segitséget kérni!!
missionba elkezdtem játszani,még teljsen uj vagyok!azt szeretném kérdezni hogy elfogyott a piros kulcsom és utána nem enged seemit se csinálni a carrierben!hogy szerezzek kulcsot vagy nem értem?
köszönöm szépen előre is a segitséget -
Gibor #1905 Igen egyész napos kocka leszek mihelyst megkapom a vinyómat :D holnap jön meg szervizből aztán lesz hely a gépemen feltenni mert most van kemény 7.5gb os vinyóm, kicsit aláadtam az 1tb nak :D -
#1904 Játszik ezzel még valaki? -
#1903 valaki nem jön egy kicsit játszódni ma? -
#1902 Pénzért lehet venni. -
ast00 #1901 rákerestem és nem talált semmit. -
ast00 #1900 mikor? -
Gibor #1899 Szerintem már ezen az oldalon is elhangzott... -
ast00 #1898 hogy lehet AP-t szerezni? -
#1897 Én már csak a ctf-et élvezem. Offroad. -
UnConnecteD #1896 kurvaszar lett
a Sim VS csuszkal mint allat, a Drift meg alig, az explorer alig ad pontot. amire eddig 120-at kaptal, az most 22. 4 embernel van +50% mass bonus. mondjam meg? -
ast00 #1895 most telepitettem, de máris az agyamra megy. ahelyett, hogy elindulna, csak frissiti magát. -
#1894 OK, már működik, lehet a legutóbbi patch-ben javították ki. Már csak normális törésmodell kéne, de még így is a #1 ingyenes autós mmo nálam :D. -
#1893 Megnéztem másik os-en, régebbi video driver kell neki, de akkor meg más játék fog szaggatni. -
#1892 mekkora?
-
UnConnecteD #1891 van uj patch!! -
Gibor #1890 Elfogy a memória esetleg és nemtud normálisan swappolni... sztem... vagy takarísd ki a gépedet. -
#1889 Hi! Az miért lehet, h a játék elindul normál sebességgel, de 1 idő után elkezd szaggatni? Tegnap elindítottam és miközben haverra vártam, 40-ről szép lassan lement 20-ra...
-
UnConnecteD #1888 mult het 10% RP, 15% XP bonusz volt. most 10 es 20 -
Gibor #1887 gondolom szokásos 5 :D -
HUN BECSEHELY #1886 Nemtudom még,mert lehet elmegyek Balcsira.Bár kurva hideg van hozzá.Ha leszek,akkor összeszedjük az embereket.Majd még irok.Amugy hány %-os lessz a Hétvége? -
#1885 Sziasztok..
Vasárnap nem csináljuk meg ezt a 8 emberes-4 pedig áll futamot..? -
Gibor #1884 Biztos érdemes csak nekem nincs vinyóm és nemtok játszani... pedig most venném meg az RX7et :D -
ricsa008 #1883 hogy áll most a PT rég nem játszok vele érdemes újra feltenni? -
Gibor #1882 Tudtommal egyből a játék könyvtárába tölti... de lehet mégse... de sajna ezt nem lehet beállítani... -
#1881 Hello
Hogy lehet azt beállítani hogy ne a C-re töltse azokat a rohadt frissítéseket? Mert ott nekem nincs helyem. -
UnConnecteD #1880 biztos, hogy azert?
en is kaptam az egyik acc-ra, es nem ertettem -
Gibor #1879 két szép szememért... de különben azért mert aktív régi tag vagyok és jön a nyár és azért kaptam... -
#1878 Mért? -
Gibor #1877 Kaptam 1k AP t ingyééé hááá nagyon jó :D -
60voltosNeon #1876 nah, torrentről leszedtem egy updatelt exe-t, amivel sikerült updatelni 100%-ra, és a játék is elindult! :D -
Gibor #1875 Nekem azóta sincs ilyen gondom... nálad nem a játékkal van a gond... -
60voltosNeon #1874 valami olyasmi.
ez azóta van, amióta megváltozot a client külselye.
egyszer sikerült 100%-ra updatelni, elindult a game, bejelentkeztem, kiválasztottam valamelyik szerót, és errort kaptam. Elinditottam megint a gamet, és újbol elejéről kezdte a frisitést. :S -
Gibor #1873 Amit letöltött törölt ha kiléptél? hmmm...