Project Torque

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Régi-új játékos vagyok, egy régebbi, még talán béta állapotában kezdtem el játszani a játékkal, 1-2 éve. A nickem: CsabaHUNDeat.
Van egy kis problémám: ha beállítom a kontrollerem (PS2 joypad + usb Madrics SuperBox 3), vista alatt, a játék seperc alatt elfelejti a beállításokat, vajon mi ennek az oka? Esetleg valami config file-ban lehetne alapértelemzettnek beállítani az irányokat legalább? Amikor felraktam a gamét, az 1. versenyen tudtam használni a joypadot, azóta nem sajnos, de bármilyen irányítási opciót állítok nem jegyzi meg, ha az alapot állítom el, akkor visszalépéskor üres a mezõ! Légyszi segítsetek, mert a billentyûzettõl már vízhólyagosak az ujjaim! 😊
Köszi: Cs.

ALIENwoods
Aki PTzik és ismerõs az vegyen fel benne 😛
alienwoods2 néven vok :]

ugy hallottam lesz par valtozas. pl. wangan es explorer kevesebb pontot fog adni. hamarosan kiderul, milyen lesz az uj rendszer

LYONESS - Your Cashback Company

Clava
hy most raktam fel én is a gémet nem rossz bár még van mit felfedezni benne

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

csak AP ért lehet.... azért meg fizetni kell... Javaslom ha most kezdted csinálj új accountot.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

TaRka0107
Szevasztok!! Nicknevet hogy lehet változtatni? Elején lehetett, de akármit beírtam: ez a név már foglalt! Szóval, most a nicknevem számokból áll!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Hellosztok.Készítettem egy PT-s közösségi oldalt csak magyaroknak.
hungarianpt.cjb.hu
remélem nem ütközik szabályzatba hogy belinkeltem 😄 amugy még fejlesztés alatt de már hasznalhato

TaRka0107
De most tettem fel nemrégen a gamet! És gondolom azért!

Hát elég régen volt már patch nem tudom neked mit töltöget,valamit akkor töröltél a meglévõbõl.

Project nick:nepster

huh de ki van halva ez a topic 😄 amugy a http://project-torque.extra.hu honlapot abba hagytad gibor? látom nem nagyon dolgoztad ki ha gondolod én csinálok belõle jo kis puccos honlapot..értek az e107-hez...de csak ha érdekel 😄

http://img19.imageshack.us/my.php?image=64732361.jpg ezt akartam irni, de nem tetszik neki

jelentem, megvan EZ a szint is

Sok a patch a legutolsó client frissítés óta...

TaRka0107
Szevasztok!! Ez mindennap tölt valami update-et mert már unom. Tegnap feltettem akk töltött valamit vagy másfél óráig! Most meg megint!lol

Lui kollega jol mondja. Sim VS-re inkabb a Stallion valo

Lui76
Hát a Phoenix csak annak való mint pl én , akinek nem elsõsorban az eredmény a fontos.
Sztem Race-re nem igazán alkalmas.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Ha szeretnél csatlakozni az SG-Clánhoz,akkor olvass vissza egy kicsit.😊

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

torque12
Race

TaRka0107
Már megvan!

TaRka0107
Szevasztok!! Azt szeretném kérdezni hogy ezt a játékot honnan tudom letölteni, mert látom h "free to play". FAQ-ba nem igazán találtam!😄

drift vagy versenyre ?

torque12
Sziasztok. A Phoenix vagy a Stallion a jobb ? nem tudok választani 😊

na, jatszik meg valaki ?

kemszi2
én jelentkeznék rá
De van hogy többet is ad,mert akkor még nem számoltad azokat a cuccokat,amik neked vannak.Egy szint kell szedni,és nem szabad hibázni.Én már voltam ilyen Combo-s napon,ugy-hogy azért mertem kiiratni.
De kaptam már 16-18-at is.

Hát,ha mondjuk ha 15%-al többet ad,akkor egy kör alatt keresel KB 12-ezret.Lehet számolni.😊

ezzel a modszerrel kb. mennyi jon ossze ugy egy ora alatt ?

Szép napot mindenkinek.Látom nagyon nagy a punny,gondoltam feldobom egy kicsit.
Szóval akinek a holnapi nap megfelel,csinálhatnánk egy RP-vadászatot.Természetessen Expoller-ben.Irjon ali tud valami jó idöpontot.Szabályok ki vannak irva.Lehet jelentkezni.

Lui76
Lehet a proccod kevés mert én laptopon is nyomom és a 6100Go-s VGA-val
minimumon eljátszogatok. 2200MHz a procim

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Magától megoldódott... A sokadik próbálkozásra elindult a frissítés. Viszont elég rég játszottam már a játékkal, és meglepve tapasztaltam, hogy idõközben igencsak megnövekedett a gépigény. Jóm õskövület a gépem (Barton 2600+, 2 Giga RAM, 128 Megás 6600GT), de régen közepes grafikával ment normálisan, most meg mindent a minimumra kellett vennem.

Hát nem tudom... annyit tudok segíteni hogy a www.aeriagames.com on a fórumba utána olvasol.

Sziasztok,

Magyon rég játszottam a játékkal, gondoltam elõveszem megint. Csak épp az a baj, hogy ha elindítom, akkor ugye jön az ápdét keresés. Csakhát egy pici várakozás után saját maga kíbálja fel a lehetõséget, hogy lépjek ki a játékból. Ha itt No-t nyomok, akkor meg nem történik semmi.

Van valami tipp, hogy ez most mi lehet? Lehúztam, a legutolsó full installt, ráengedtem a gépre, telepítés után ugyanez a helyzet.

Jah... mondjuk nemtom mér veszik ki állandóan... 😄

morello megint volt, megint nincs 😞

jatiking
Köszi,meg is jöttek a cuccok. 😛 majd már csak szerdán kell regelni + cuccokért másik oldalra. :F

jatter

Ja és ha beadtad a kódot akkor submit katt ha nem lenne egyértelmû.

KattIde.
Felül a loginnál bejelentkezel a projectos névvel jelszóval és alul majd megjelenik ezen az oldalon egy üres mezõ ahova be kell adni azt a kódot amit kaptál az emilben.Miután bejelentkeztél elvisz máshova de ha mégegyszer katt a linkre akkor már látható lesz az üres mezõ alul.

18. án bekell regelni asszem az IGN file planet re és kapsz egy kódot amit a project torque weblapján be írsz és megkapod az ott felsoroltakat.

jatiking
Sziasztok.
Kéne egy kis help.Jött 1email a project-tõl.Tuti ti is kaptatok.Sajnos noob vagyok angolból,így nem tudom mirõl van benne szó.Vmi free giftekrõl írnak.Ez a tárgy.
"IGN helps celebrate lastest Project Torque release - Free game items!"
Errõl kérnék vmi angolúl tudó csapattárstól egy rövid ismertetõt,ha nem nagy gond.
Köszöntem.
bb all

jatter

ÖÖÖ asszem 26...

ok, akkor husvetkor folyt. kov

Gibor megnezted, mikor tudod legkozelebb tuningolni az EVO-t?

Böjt...

jatiking
Mi ez a csend? 😄

jatter

hehh, vicces limitek lettek. EVO, buggy-hoz level33 kell, maxos Vettehez meg 46 :o

persze

Lunatic83
a Crew/klán/ adatait késõbb lehet változtatni?

Xbox Live: Lunatic HUN

Épgitech Formula force GP

Mid van GX-25?Nekem egy hitvány Logitech van,de ha lessz lovém akarok venni egy komplett Szimulátor ülést.

Mikor szétszedem kipucolni, az egyik chip re azt hittem hogy rizs a másikra meg hogy csirke.... és megrágtam... 😞

jatiking
Én gamepaddal tolom,és nekem elég jó vele.

jatter