2153
Project Torque
-
UnConnecteD #1952 + 45 RP / XP van! -
Gibor #1951 tölts le másikat ez szar... -
kija #1950 Sziasztok nem rég szedtem le a Setup_ProjectTorque_20090618-ot
nam szóval... elindítottam a Setup_ProjectTorque_20090618_DNA-ot
ami végig ment és ezt a hibát írja ki
Installer integrity check has failed. Common causes include incomplemente download and damage media.Contact the installer's author to obtain a new copy.
mi a gond pls segítsetek ... -
UnConnecteD #1949 http://levelr.gamigo.de/ <<< -
#1948 Kéne a német változatának a webcíme, ha valaki tudja írja meg please :) -
Gibor #1947 én beszoptam mert a lvl limit felment és csak 30 ason lesz tuning az evo hoz... de addigra én nsx et vezetek :D még 1 szint és nsx. -
UnConnecteD #1946 egy alap kocsi arabol nem nem nagyon lehet tuningolni. meg 3bol sem igazan. sim drift-ben eleg jo pontokat adnak most is. meg a drift mod se fizet rosszul, ha ugyes vagy. most en is gyujtok, meg 1.7 millio RP hianyzik az egyik kocsi tuningjahoz -
#1945 Pedig kár, mert hiába van vagy 6 autóm, ha nem tudom élvezni a játkot mert mindegyik alap szintű és mindig elvernek. Pedig fognám eladnám egy verdát ami nem kell majd feltuningolnék egy másikat és jól érezném magam :) -
UnConnecteD #1944 es ez eleg sokaig igy is marad -
Gibor #1943 Nagybetűkkel kivan írva fent hogy még nem lehet eladni... -
#1942 hy pár napja kezdtem a gamet nagyon faxa csak lenne 1 kérdésem autót elehet adni amit megvetem ?? -
Gibor #1941 Akkor én valahogy nagyon jól csinálom... -
#1940 nekem még mindig nincs 1db ap-m sem:D -
Gibor #1939 Jaja... főleg hogy kaptam 1k AP t megint valami nyári cucc miatt és már van 2780... még 2szint és megveszem az nsx et szerintem. -
#1938 én is toltam egy kicsit.50%-al szép az élet:D -
Gibor #1937 Kiis lett használva... egész délelőtt... majd még este fele fojtatás -
UnConnecteD #1936 +50% XP / RP bonusz van ! -
#1935 áááhh én ezen a héten nem nagyon tudok fejutni....talán holnap... -
#1934 Sebaj,
Én ma is nyomtam, Igen szemét tud lenni a Thunder Alley. -
Gibor #1933 sajnos én nemtom mivel holnap 3kor kezdek :S szóval én MOST mek aludni :D de 4re hazaérek aztán nyomhatjuk hacsak nemkell megint mocit szerelnem... -
#1932 jap, ma elvileg én is tolom kicsit.
30.000 RP-t költöttem Lion Sedanra, de noobok közt élvezet 200 km/hval száguldani :D -
Gibor #1931 Sajan mennem kellet aludni :D majd ma -
#1930 Ptzünk épp MOST. én valszeg egész este maradok online :) -
#1929 hy all
leszedtem a Project torque 2009.2.17 clientet és mindig frissíteni akar
az mért van?
ráadásul a hivatalos oldalról szedtem le -
#1928 Én is előveszem néha, mondjuk úgy négy havonta. Mindig bízok benne, hogy most jobb lesz, de nem. Mindig összezárnak kettesben valami agyontuningolt csodával, ami úgy fordul, ahogy a srác a gombokat nyomja ellentétben az én alap verdámmal, ami csak gumit égetni tud. Így aztán nem valami fun a játék. Úgy kb negyed óráig tudom élvezni. Aztán újabb négy hónapra intek búcsút neki. -
#1927 én tolom.viszonylag rendszeresen -
Gibor #1926 Igen játszanék de valahogy hihetetlen hogy napok óta töltöm... -
#1925 Project torque Client 2009.2.17 ezt szedd le
-
UnConnecteD #1924 jatszik meg valaki? ahhoz kepest, hogy egyre jobban sullyed a jatek, eleg sok uj magyarral talalkozok -
UnConnecteD #1923 nem, csak el kell erni az aktualis szintet, eleg regen volt mar frissites -
#1922 Mar megvan ,nem a hivatalos oldalrol toltottem,es az volt a gond.minden initasnal ennyit frissit? -
#1921 Lehet, hogy meg sincs neked a játék. Vagy véletlenül a paintet indítottad el. -
#1920 -
#1919 segitseg.a jatek nem akar elindulni miert lehet?
-
lexmark111 #1918 Elinditom, és az upgrade 49 százalékon ledob valaki? Segitség !!!!!!!!! -
UnConnecteD #1917 bemesz a garazs-ba, ott jobbra a Gift, ramesz a kurzorral valamelyikre, es bal oldalt megnyomod a USE gombot -
Attiska #1916 Megoldódott a login probléma. Szóval, a jelszóban szereplő számokat nem a numerikus billentyűzeten kell bevinni.
Ma kaptam egy invictus terepjárót ingyen, meg két giftet. A giftekkel mit kell csinálni, hogyan lehet felhasználni őket? -
UnConnecteD #1915 kozerdeku info, masik forumon Bazzzs irta :
" PD-ről jutott még most eszembe, hogy mivel így elég sok piros kulcsot lehet kapni, ajánlatos a karrier első oldaláról a 7-es küldetést megcsinálni aranyra (1500RP, 1000XP, sárga kulcs). A sárga kulcsokat meg a driving challenge első oldalán található gate hunt on mud 4-en a legjobb ellőni. Szerintem a challeng-ek közül ez totál könnyű lett, fél percig se tart, és 3500 RP, 600XP. "
mukodik! -
Attiska #1914 Egyre izgalmasabb, csináltam próbaképpen egy új accountot, és azzal sem tudok bejelentkezni a játékba... Asszem lesz majd egy reinstall. -
Attiska #1913 A weboldalra be tudok jelentkezni azzal a jelszóval amit sejtek, hogy jó. Megváltoztatom a jelszót ott, de a játékba továbrra sem tudok belépni az új jelszóval sem. :(