Project Torque

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandi 18
Pénzért lehet venni.

rákerestem és nem talált semmit.<#conf>

mikor?

Szerintem már ezen az oldalon is elhangzott...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

hogy lehet AP-t szerezni?

burjanmate
Én már csak a ctf-et élvezem. Offroad.

TDU nick: HUN_Matt_92

kurvaszar lett <#levele><#rinya>

a Sim VS csuszkal mint allat, a Drift meg alig, az explorer alig ad pontot. amire eddig 120-at kaptal, az most 22. 4 embernel van +50% mass bonus. mondjam meg? <#falbav>

LYONESS - Your Cashback Company

most telepitettem, de máris az agyamra megy. ahelyett, hogy elindulna, csak frissiti magát.

burjanmate
OK, már mûködik, lehet a legutóbbi patch-ben javították ki. Már csak normális törésmodell kéne, de még így is a #1 ingyenes autós mmo nálam 😄.

burjanmate
Megnéztem másik os-en, régebbi video driver kell neki, de akkor meg más játék fog szaggatni.

Lui76
mekkora?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

van uj patch!!

Elfogy a memória esetleg és nemtud normálisan swappolni... sztem... vagy takarísd ki a gépedet.

burjanmate
Hi! Az miért lehet, h a játék elindul normál sebességgel, de 1 idõ után elkezd szaggatni? Tegnap elindítottam és miközben haverra vártam, 40-rõl szép lassan lement 20-ra...

mult het 10% RP, 15% XP bonusz volt. most 10 es 20

gondolom szokásos 5 😄

Nemtudom még,mert lehet elmegyek Balcsira.Bár kurva hideg van hozzá.Ha leszek,akkor összeszedjük az embereket.Majd még irok.Amugy hány %-os lessz a Hétvége?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

torque12
Sziasztok..

Vasárnap nem csináljuk meg ezt a 8 emberes-4 pedig áll futamot..?

Biztos érdemes csak nekem nincs vinyóm és nemtok játszani... pedig most venném meg az RX7et 😄

hogy áll most a PT rég nem játszok vele érdemes újra feltenni?
Tudtommal egybõl a játék könyvtárába tölti... de lehet mégse... de sajna ezt nem lehet beállítani...

Bandi 18
Hello

Hogy lehet azt beállítani hogy ne a C-re töltse azokat a rohadt frissítéseket? Mert ott nekem nincs helyem.

biztos, hogy azert?

en is kaptam az egyik acc-ra, es nem ertettem

két szép szememért... de különben azért mert aktív régi tag vagyok és jön a nyár és azért kaptam...

torque12
Mért?

Kaptam 1k AP t ingyééé hááá nagyon jó 😄

nah, torrentrõl leszedtem egy updatelt exe-t, amivel sikerült updatelni 100%-ra, és a játék is elindult! 😄
Nekem azóta sincs ilyen gondom... nálad nem a játékkal van a gond...

valami olyasmi.
ez azóta van, amióta megváltozot a client külselye.
egyszer sikerült 100%-ra updatelni, elindult a game, bejelentkeztem, kiválasztottam valamelyik szerót, és errort kaptam. Elinditottam megint a gamet, és újbol elejérõl kezdte a frisitést. :S
Amit letöltött törölt ha kiléptél? hmmm...

Hello!
Gondom van a PT frissitéssel.
Elkezdem frissiteni, egy bizonyos %-nál kiléptem belõle, és aztán egy bizonyos idõ elteltével ujból megnyitottam, a frissités elejétõl kezdõdik.
Miért? Eddig mindig ugy volt hogy folytatta. Ma pl. egész délután be volt kapcsolva a gépem, kb 30%-ig eljutottam vele, valamiért a gépem lefagyott, és kezdhettem elölröl! :S
Próbáloztam újratelepitéssel és akkor is ugyanaz a helyzet.
Vistát használok, de xp is van és azon is ugyanez a helyzet van! :@
Irtam PT fórumra, de még nem válaszoltak.
Valakinek ötlet?
Idõk kérdése és 0$ 😄😄😄

szerintem meg olyan 16 $

Egy rx7 kb 30 Euróba kerül.

Nahszóval van egy pár gondom. A egyik hogy arcade verseny (8 player ellen) versenyezte és csak 240!! XP-t és RP-t kaptam? Ez miért van? miért kepok mindig ilyen keveset? A másik pedig az hogy szeretnék egy rx7 -est venni, de nem birok mert FIZETNI KELL ÉRTE! Most mit csináljak?

csak legyen benne m;g t0bb ingyen cucc

ujdonsagok az uj patchben ( hamarosan )

nekem a szoba mindig valtozo, ott, ahol kb. hasonlo tudasu ellenfelek vannak. eventek arra jok, hogy ha teljesited az adott feladatot, akkor olyan dolgokat ( is ) kapsz, amiert csak AP-ert juthatnal hozza, ami valodi penzbe kerul, de ha ugyes vagy, akkor ingyen

helosztok uj vagyok a játékban azt szeretném megkérdezni hogy ti meik szobában szoktatok játszani ?illetve hgoy mire jok ezek az eventek?
Lui76
Most annyira nyomom hogy tavaly május óta mindössz kb 75e-t kalapáltam össze... Akkor elkészült a Phoenix maxra , azóta nem vettem kocsit sem.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

na gyerekek most töltöm a témát majd nemsoká kiderül mien... 😊
nekem is tobb mint egy eve megvolt mar az XP csaj, most tudtam ugy osszeegyeztetni, hogy legalabb 2 nap meglegyen belole, igy is baratno majdnem megsertodott miatta

Ma meg van Morello a boltban! "csak" 650.000 RP. Amig a keszlet tart ! 😊

Lui76
Annyi idõt egyben még naptárban sem láttam 😊
Családos apa...

eventek mikor vannak?

ingyen nem, en nyertem egy event-en

hogy leeht duplázót venni INGYEN?

az Acc csajjal jobb lesz a kocsik teljesitmenye. az XP csaj pedig 3 napon at duplazza a tapasztalat pontokat. szerintem hetvegen erdemes hasznalni, mert akkor vannak a szerver bonuszok. tehat bekapcsolod szombat reggel, es nyomod amig latsz, hetfo estig megy a bonusz. ha pedig van hozza duplazo itemed, vegkepp jol jarsz. kb. ennyire

Lui76
Múltkori akcióban kaptam vmi kétféle accelerátor csajt is, az még rátesz erre ?
(még nem mertem használni)

30% RP, 50% XP bonusz van!