2153
Project Torque
  • chalezlopez
    Lehet még jelentkezni tesztre? Vagy már nem?
  • Gibor
    Nem ismered a 2000GT-t? (bár nem mindenki japán autó buzy) amúgy szerintem elég jó kis gép :D
  • Szabi1991
    most már én is :)

de a mai tesztelésről asszem már lemaradtam :'(
  • BiG G
    az igen jól néz ki a kicsike :) de hogy van ez? toyota, tehát eredeti kocsi és RP-ért vehető?
  • Seek
    Panama
    itt a kép a34 ezres panamáról meg egy új kocsiról
  • BiG G
    mivel töltöd? én a firefox DownThemAll! nevű kiterjesztésével, adtam neki számolatlanul sok slotot, így csordogál egészen elviselhetően...

Seek: 34 ezres Panni? Az igen, kár hogy már rég megvettem a sajátom x)
  • Seek
    Eddig nem találtam Bugot igaz csak Mission módba játszottam.Bár nem tudom hogy a 34ezer RP-s Panama az Bug-e vagy ajándék nekünk tesztelőknek hogy olcsóbban megvehetjük.
  • Szabi1991
    nekem stabil 5 kb/s :(
  • BiG G
    a kétharmada lejött, stabil 80k-val zötyög :) kíváncsi leszek rá, bár szinte biztos vagyok benne, hogy a speedbug megmaradt, sőt valószínűleg minden előző bug, plusz kapunk még mellé két vödörrel, cserébe az új pályákért, autókért és játékmódokért.
  • Szabi1991
    nekem még 40 óra :S
  • Seek
    Nekem lejött ki is próbáltam.Van benne sok jó dolog.Ami poén belerakták a játékba Bódi Szilvit.Csak az a gondom egyedül én vagyok fent.Na meg valami baki lehet a shopba mert vettem 120ezerből egy panamát egy Corvettet meg egy új kocsit ami az alap PT-be még nincs benne.A mission mód elég jó csak szerintem iszonyat nehéz.Drag meg olyan mint az NFS-be gumit kell égetni aztán jöhet a menet.
  • ALIENwoods
    megkérnék mindenkit aki játszik a Dianenel hogy MSN-n küldjön nekem screenshotot
  • ricsa008
    üdv
    én is benn vok
    de a kliens-t honnan lehet leszedni ?
  • kemszi2
    jön is vagy 7k-val :S mind1,úgy is éjfélig nem leszek itthon
  • CsuTy89
    Nekem is megvan, a gond az, h a PT-s felhasználónevemet nem fogadta el, szal lehet, h semmit sem ér az egész. :D
  • Norbi1990
    Én is kaptam :)
  • kemszi2
    én bent vagyok.most kaptam a levelet:)
  • Gibor
    hüha 1 hétig nem ovlt neten és 49 új üzi. hmm grat, ez tetszik. a Diane verzióra már regeltem is, hát a "Miért szeretnél a béta verzióval játszani?" kérdésre írtam egy olyan 2000 karaktert vagy az fölött.
  • burjanmate
    Ez a Corus őrölt jó kocsi! Class 1-ben órákat el CTF-ezek vele .
  • vass17
    ezt meg se kérdeztem, most vettem észre, hogy le van irva:)
  • vass17
    el tudná valaki magyarázni, mi a különbség a mostani pt és aközött, amire most lehet regisztrálni? :S nem teljesem értem, hogy mi van:D
  • kemszi2
    hát én még nem az biztos :(
  • kucsi08
    akkor ugy kérdem hogy valaki kapott már értesítést??
  • Peck
    Ezt kell kapnod : Sikeres Regisztráció! Néhány napon belül értesítünk.
  • kucsi08
    valaki kapott már visszajelzést erről a regről??
  • UnConnecteD
    nekem a login nevemet elsore elfogadta
  • kaposi1
    Feltetelezem hogy azt adod meg amit a jatekban hasznalsz ,igaz?
    Ha igy van akkor nem tudom mi lehet a gond.
    Nalam mukodott.
  • Smithwarden
    A regisztracional mindegy mit irok be, mindig hibas felhasznalonevet dob vissza.
    Masnal is van ilyen, mi lehet a gond?
    reg link
  • kemszi2
    vmikor összehozhatnánk vmi sg-s futamot
  • xido
    tegnapelőtt pár practice kört futottam,aztán tegnap online is elpöcögtem vele...jó lesz ez...főleg unalmas időkben,mikor nincs kedv komolyabb játékra figyelni:)
  • ChuckyHUN
    uhhhh:D
    Valamelyik nap ha lesz időm kipróbálom
  • BiG G
    Az igazi farmolás explorer módban 8 emberrel kombósat játszani :D Az a kombó, amikor 3 ugyanolyat veszel fel egymásután, ezt pedig megfejelheted kétszeres szorzóval is ha veszel hozzá bizbaszt a shopban. Egy tíz perces verseny alatt összejön 8-10k, RP csajjal és duplázóval pedig ennek a sokszorosa is :D
  • ChuckyHUN
    Ha nálam nagyobb szintűt verek el akkor több XPt kapok??
    Mert akkor segíthetnétek ;)))
  • ChuckyHUN
    Jó de ez F-II :D
    2. lettem végig törött jocsival mentem, nem akartam javittatni
  • R0zs0máK
    Csak? Én 2000 körül szoktam nyerni...
  • ChuckyHUN
    Lefarmoltam 1500 xp/rp t egy 7körös angol verseny alatt:D
  • burjanmate
    Nincs, amint láthatod.
  • ChuckyHUN
    Emlékszik még vcalaki amikor régen lehetett ingyen autókat igényelni???
    Na olyan lehetőség van még?
  • burjanmate
    Nyelvi problémákra mindenkinek javaslom ezt és ezt az oldalt, de a megoldás engem is érdekelne, mert több ismerősömnek is volt/van hasonló gondja. Talán valamelyik hardverrel nem jön ki.
  • JetiRulez
    Helló!
    (A FAQ-ból nem lettem okosabb, mert nem tudok angolul.)
    Pár napja letöltöttem és feltelepítettem ezt a játékot, hogy kipróbáljam. Frissítés után elindítottam, de egyből ez fogadott: "A ProjecTorque.bin hibát észlelt ezért leáll". Na erre nem számítottam. Először arra gondoltam, hogy a géppel nem stimmel valami, de minden ok. Aztán beugrott, hogy a letöltés egyszer megszakadt és hibás lehet a telepítő. Letöltöttem egy másik szerverről és újratelepítettem, de még mindíg a hibaüzenet jött játék helyett. Mostmár a VGA driverre gyanakodtam, de abból viszonylag friss verzió volt telepítve. Már csak a windows-ra gyanakodhattam ezután (újratelepíteni nem akarom mert az utóbbi 3 hónapban ezt már 3-szor is megtettem). Ha már az oprendszernél tartok felmerült, hogy biztosan valamilyen program kavar be, de nem találtam olyen programot, mely összeakadna vele. Később feltelepítettem öcsém gépére, ahol elindult, de az ő szarján gyenge a graf.