2153
Project Torque
-
#868 imádlak benneteket :) -
#867 shop/garázs ott van rögtön középen hogy test drive -
#866 Láma kérdés:
Autókat hol lehet csak ugy tesztelni? -
#865 Dehogynem... Megvan a megoldás!
Amikor megáll az update, akkor a .cache és .ini fájlokat ki kell törölni, és ujrainditani az exét. Ha kiir errort akkor még1x ujra a gamet ennyi az egész remélem érthető, ha valakinek gázosh az irjon és elmagyarázom! -
#864 az updátet próbáld késöbb.más nem lehet rá mondani... -
#863 Micsoda on élet van itt:X -
#862 most miért akarod egyből formázni? -
#861 -
#860 uninstall -
#859 beakadt a farkam a sliccembe help -
#858 Még mindig semmi valaki help mi van ezzeeee???
Pedig régen tiszta jó kis game volt mikor megjelent:(((( -
#857 Megáll az update 16% nál :((((((((((((( -
#856 843 valaki plz -
#855 Nos, szerintem Te is tudod hogy miért nincs "magyar gyártású" játékhoz magyar szöveg/hang stb. Amennyiben nem úgy elmondom hogy a játékok úgy első soron általában a Kiadó elvárásainak felelnek meg, a kiadó magába foglalja a célközönséget is többnyire. PT-nél a célközönség USA = angol, Level-R-nél pedig Japan = japán nyelv.
Hogy ne ess kétségbe a CRC-hez, ami az Invictus saját költségvetéséből készült és elsősorban nekünk magyaroknak, ott az alap nyelv és a hangok is magyarok (sőt még a birka bééégetés is :D.)
Ugyan akkor LA Street Racinghez csináltunk (SLM) magyarítást (szerencsére nem volt nehéz :P ).
Nekem nincs tervezve a PT Diane-hoz magyarítás készítése, majd meglátjuk mennyire leszrá igény. -
Szabi1991 #854 de azért 5 perc alatt összedobnának egy magyar szöveg csomagot, feldobbnák FTP-re, és egyből hangulatosabb lenne a játék..
na meg ez is mien már, hogy magyar játék..angol faq -.-" -
#853 mivel nem elsősorban nekünk szánták,meg azért több magyar tud angolul gondolom én,mint amerika vagy angol magyarul
+amennyi szöveg van benne mind1 is hogy magyare,vagy sem szerintem -
xido #852 hülye kérdés...az időtáblázat micsoda a regisztrálásnál?:))..
ha bejelölök valamit..más időpontban nem enged be a server?
és miért nincs 24-8..én éjjel szoktam játszani:) -
xido #851 úristen az mekkora duplarész volt:-))
bocs az offért:))) -
Szabi1991 #850 amúgy nemértem, hogy miért nincs magyar nyelv, egy magyar fejlesztésű játékban :S -
#849 kezdek olyan lenne mint Cartmen mikor a nintendo wii-re vár...gyerünk gyerünk -
ricsa008 #848 tyű má naon várom remélem sikerül
PT forever -
#847 remélem megkapom a tanácstul a zengedélyt -
#846 én iserre vártam már mióta -
#845 Már regisztráltam is :D. -
Szabi1991 #844 Az Invictus örömmel jelenti be, hogy a mai naptól lehet regisztrálni a legújabb, ingyenes MMO autóverseny, a Project Torque új verziójának Béta tesztjére.
Magyar fejlesztésű játék lévén elsőként a magyaroknak kedvezünk, így először a magyar játékosoknak engedünk betekintést a játék eddigi legnagyobb frissítésébe, melyet a Diane kódnévvel illetünk.
A folyamatos fejlesztések alatt kiemelt figyelmet fordítunk a játékosoktól érkező visszajelzésekre.
Ennek köszönhetően kerülnek ingyen elérhetővé a Diane verzióban az olyan új tartalmak, mint:
- Drift játékmód
- Drag játékmód
- Mission rendszer rengeteg változatos küldetéssel
- új pályák, köztük a híres Japán hegyi szerpentinek és autópályák - csinos lányok
- új licenszelt és fantázia autók
- 3D szoba, ahol az egybegyűltek megcsodálhatják egymás tuning verdáit
- új, minden igényt kielégítő, több csatornás chat rendszer
- rengeteg új item
... és számos meglepetés, melyre a tesztelés és az event-ek során derül fény
A regisztrációhoz klikkelj ide!
A regisztrációs időszak után hamarosan megnyitjuk a letöltés, hibajelentés menüpontokat és a kiválasztottaknak e-mailt küldünk.
Bővebben a Project Torque-ról magyar nyelven itt olvashatsz.
(forrás:HSW)
-
#843 Az miért van, hogy régen normálisan ment a PT, amióta újratelepítettem meg szaggat, mint állat (a régi winfos is megvan, az újat új partícióra raktam). És ez nem pont idevág, de van valahol leírás RivaTuner-hez, 8600GT beállítására? Előre is kösz! -
UnConnecteD #842 nincs ido jatszani? vagy miert nem tuningoltad meg mindig? -
Gibor #841 hát de te tuningolt mazdával jöttél ellenem... nekem egy alap Evo-m van még. -
#840 nagyon kíváncsi vagyok amúgy,hogy mik lesznek a Mission-ok... -
UnConnecteD #839 multkor a mazdamat se nyomta le, de azert megnezhetjuk a corvette-emmel is :) -
Gibor #838 Mertsokan panaszkodtak hogy az evo meg impreza nem veri meg az RX-7et ezért csináltak 5. tuningot a két verdához... -
#837 De miért nincs mindenhez 5-ös tuning ? -
#836 -
Gibor #835 hát abba ne légy olyan biztos... mert a panamát is lenyomja 5ös tuningal... -
UnConnecteD #834 az evo-d meg mindig elegge lassu -
#833 na akkor megyek letesztelem :) -
Gibor #832 mondjuk nembaj :D mert nem ér az evom nyomába :D :D :D xD
-
Gibor #831 ?azda RX-8 Realased!!! nem lett rossz... csak hát class 4 :( -
#830 Hát a Thunder Alley-n lenne még mit pofozni gyerekek. Hova kell sírni? -
Gibor #829 Május első felében fog megjelenni.