2153
Project Torque
  • Peck
    Mission mód: Feladataid vannak,van ügyességi,vezetés technikai és történet szerinti mód. Igen kapsz de csak RPt :( legalábbis azt irta ki csak.Mert ilyen kulcsokat kel szerezni azzal tudod feloldani a missziókat.De ez is bugos,mert feloldod de nem tod elinditani.De nagyon komoly a Drag mód,Driftnél a hátsó kerekes autóknál is iszonyat jó a Drift mód csak a többinél nagyon gáz 4kerekes drift mód stb...
  • xido
    jaaaa...nem..a sima alapot
  • kemszi2
    az új beta-t?
  • xido
    ha most kezdted,akkor még csak amatőr pályákra enged...szerezned kell némi rangot/szintet
  • tonyr #944
    valaki tudna segiteni hogy miért nem tudok játszani ?
    beenged minden szobába, de csak spec-ként...
    köszi
  • xido
    asszem én a Gamedaily linkről szedtem..amx-al jött..ez volt 1 hete kb éjjel
  • kemszi2
    nekem most elég disznó 12-13k-val jön....asszem éjszaka be kapcsolva hagyom a gépet :(
  • Seek
    hát 400XP volt asszem a 6. mission fix XP-t ad Rp meg úgy tünik nincs mission módba
  • tonyr #940
    na ujra lekapom a game-t, még megvan a régi accountom, azt jövök tolni :)
    autolistát tud valaki ? eclipse érdekelne
  • Lui76
    És mi a jutalom idő alpján rp/xp?
  • Seek
    Eddig 7. Missionig csináltam olyanok vannak benne hogy versenyezni kell a gép ellen 1Vs1 aztán volt olyan hogy ellenörző pontokhoz kell menni időre meg volt olyan hogy 4 ellenörző ponthoz kell eljutni úgy hogy a sebességed sose legyen 28 alatt.Változatos de szerintem piszok nehéz főleg hogy nem saját kocsival mész hanem Chorussal.
  • Lui76
    DE mi az a mission hol hogy miként zajlik ??
  • BiG G
    látod, ez nagyon jó kérdés. nem tudni, hogy másolták-e profilod, vagy ugyanazt használja-e a sima és a béta verzió is. passz, ha még eddig nem vetted meg akkor továbbra se tedd, mert kitudja azzal is milyen bugok vannak.
  • Seek
    Szerinted ha a Bétába vettem 34 ezerért Panamát akkor azt majd megtarthatom vagy Beta után repül a kocsi?
  • BiG G
    ad1 a mentés a szervereken tárolódik, ad2 akik jelentkeztek azoknak átemelték a profilját a bétába.
  • Szabi1991
    ehh, akkor külön mentés is van ? :S
  • Seek
    Letöltöd aztán telepíted ennyi telepítve 3,5gigát foglal majd el.Meg külön telepíti fel szal van alap PT meg külön a PT Beta.
  • Szabi1991
    akkor vannak "egyjátékos versenyek", és azokra is add pénzt, meg XP-t ? :)
  • BiG G
    az ATi-nak nincs olyan kártyája hogy 9600GT :) olyan az nVidiának van, amin biztos kellett volna menjen, szóval ATi 9600Pro-d lehetett :)
  • Szabi1991
    amikor regiztem, akkor kb 2 versenyt mentem, mert nem bírta a videokártyám :DD

azóta az új videókártyával egész jól megy..
    [ma tettem fel azóta először xD]
  • BiG G
    ehh jól hangzik...
  • Gibor
    Az árak azért ilyenek mert félkész patch úgymond, bármely patch elött ez van... mert van egy pár GM haverom és ők mondták hogy nagyon érdekes a teszt szerver.
  • CsuTy89
    Még 8 óra, wáá
  • Peck
    Mivel a bug riport nem megy az oldalon ide írom:

-Játékosok nincsenek pedig a szerver meg van egy picit telve
    -Árak bugosok (pl EVOIX Handling Pro 8600>High 11600>Track 1800 :S)
    -Drift mód bug>Ha váltanék simulation módra nem vált át. Marad drift módba.
    -4kerekes autóknál a Drift mód felér a Stunt nevű régi játék fizikájával :S sajnos :S ezen javítani kéne nagyon...
    -Chat-et mikor bezárod nem tudod kinyitni...
    -Drag módba ha beértél a célba Kmh helyett MPh-t ír... (nálam írva: Max Speed 134 MPH,best clocked speed 136 KPH... :) érdekes)
    -Drift mód C-1 Kategória felesleges....Driftelni esküszöm könnyebb mint Dragelni a Bétába...
    -Az "új Itemek" nicnsenek.... rengetek új itemet írtak a fejlesztők,nah most van kb. 6-7 db új Backpack cuccos,de se új felni kaszni stb...
    -2 Autó Kamera bug,A 4kerekes VW Scrissora hasonlítóban Driftnél kimegy a kamera párszor a fülkéből.
    -A Sima VS módban mikor bemegyünk a 3Ds szobába egy Evo II -re hasonlító sárga autó 3ds viszonya nagyon csálé,nagyon elrondítja az összképet.+ Nagyon sok az egyforma textúra...De nagyon (kül nagyon tetszik :) De mondjuk lehet jo lenne ha itt is lehetne tiltatni a motort :)
    -Mission mód nem lehet Resetelni
    -Ha unlockolsz egy missiont nem tudod elíndítani :S
    -De eldobni se...
    -Practice módban nem törik az autó Thunder Alley-n :S

Kb ennyi ami fontos pár aprobb bug még van

-Menü töltés: - Hang akadozások
    -Videó beállításnál eltünt a Saját kocsi részletessége beállítás menüpont (bár ez nem tudom bug-e :S )
    -Dudák 99999999999 AP :S
  • BiG G
    nemsokat toltad ahogy nézem :)
  • kaposi1
    Itt lehet letölteni de az a furcsa hogy se felhasználónevet se egy emailcímet nem kér.
    Vagyis elméletileg mindenki töltheti.

Seek!
    Később se kér valamit telepítés után?
  • Szabi1991
  • Gibor
    Chorus nem?
  • Lui76
    Nekem a Phoenix lassan fullos csak még nincs meg a szentem a 4. szintes upgradekhez.
  • Szabi1991
    oan mint vmi corsa+spark keverék xD
  • Lui76
    És milyen kocsival nyomulsz egyébként PT-ben Szabi ?
  • Lui76
    Az az oldalon van ahol regisztráltál...
  • uHs Gerzson
    Én kaptam levelet de semmi link vagy valami :(
  • Szabi1991
    reméljük, meg akkor lehetne olyan, hogy a tesztelők 1 autót ingyen választhatnak :))))
  • Lui76
    háde gondolom lesz még teszt .
  • Szabi1991
    1 óra múlva lejár a teszt elméletileg, 3 órája töltöm, és még 7 óra van hátra :-(
  • Lui76
    22Kbps most egy ideje de ez is nudli :(
  • kaposi1
    Nekem most jött össze a 140000 a Panamára ,de akkor még várok hátha ocsón hozzájutok.

Szintén kaptam levelet,és a letöltés szintén 5kb/45 óra
  • Lui76
    Ez most nem annyira fontos . Remélhetőleg nemsokára bekerül a PT-be patchként - addig gyűjtöm az RP-t az új dolgokra...
  • BiG G
    egyáltalán nem ismertem, sőt elsőre azt hittem hogy "átcimkézték" és egy jaguar e-type van a képen :) egyébként én meg amerikai-autó-buzi vagyok, a japán vackok nem érdekelnek :))) kivéve persze 1-2 jobb darabot, zum Beispiel a AE86 trueno, vagy a Nissan 240sx :)