2153
Project Torque
-
#948 Mission mód: Feladataid vannak,van ügyességi,vezetés technikai és történet szerinti mód. Igen kapsz de csak RPt :( legalábbis azt irta ki csak.Mert ilyen kulcsokat kel szerezni azzal tudod feloldani a missziókat.De ez is bugos,mert feloldod de nem tod elinditani.De nagyon komoly a Drag mód,Driftnél a hátsó kerekes autóknál is iszonyat jó a Drift mód csak a többinél nagyon gáz 4kerekes drift mód stb... -
xido #947 jaaaa...nem..a sima alapot -
#946 az új beta-t? -
xido #945 ha most kezdted,akkor még csak amatőr pályákra enged...szerezned kell némi rangot/szintet -
#944 valaki tudna segiteni hogy miért nem tudok játszani ?
beenged minden szobába, de csak spec-ként...
köszi -
xido #943 asszem én a Gamedaily linkről szedtem..amx-al jött..ez volt 1 hete kb éjjel -
#942 nekem most elég disznó 12-13k-val jön....asszem éjszaka be kapcsolva hagyom a gépet :( -
Seek #941 hát 400XP volt asszem a 6. mission fix XP-t ad Rp meg úgy tünik nincs mission módba -
#940 na ujra lekapom a game-t, még megvan a régi accountom, azt jövök tolni :)
autolistát tud valaki ? eclipse érdekelne -
#939 És mi a jutalom idő alpján rp/xp? -
Seek #938 Eddig 7. Missionig csináltam olyanok vannak benne hogy versenyezni kell a gép ellen 1Vs1 aztán volt olyan hogy ellenörző pontokhoz kell menni időre meg volt olyan hogy 4 ellenörző ponthoz kell eljutni úgy hogy a sebességed sose legyen 28 alatt.Változatos de szerintem piszok nehéz főleg hogy nem saját kocsival mész hanem Chorussal. -
#937 DE mi az a mission hol hogy miként zajlik ??
-
#936 látod, ez nagyon jó kérdés. nem tudni, hogy másolták-e profilod, vagy ugyanazt használja-e a sima és a béta verzió is. passz, ha még eddig nem vetted meg akkor továbbra se tedd, mert kitudja azzal is milyen bugok vannak. -
Seek #935 Szerinted ha a Bétába vettem 34 ezerért Panamát akkor azt majd megtarthatom vagy Beta után repül a kocsi? -
#934 ad1 a mentés a szervereken tárolódik, ad2 akik jelentkeztek azoknak átemelték a profilját a bétába. -
Szabi1991 #933 ehh, akkor külön mentés is van ? :S -
Seek #932 Letöltöd aztán telepíted ennyi telepítve 3,5gigát foglal majd el.Meg külön telepíti fel szal van alap PT meg külön a PT Beta. -
Szabi1991 #931 akkor vannak "egyjátékos versenyek", és azokra is add pénzt, meg XP-t ? :) -
#930 az ATi-nak nincs olyan kártyája hogy 9600GT :) olyan az nVidiának van, amin biztos kellett volna menjen, szóval ATi 9600Pro-d lehetett :) -
Szabi1991 #929 amikor regiztem, akkor kb 2 versenyt mentem, mert nem bírta a videokártyám :DD
azóta az új videókártyával egész jól megy..
[ma tettem fel azóta először xD] -
#928 ehh jól hangzik... -
Gibor #927 Az árak azért ilyenek mert félkész patch úgymond, bármely patch elött ez van... mert van egy pár GM haverom és ők mondták hogy nagyon érdekes a teszt szerver. -
#926 Még 8 óra, wáá -
#925 Mivel a bug riport nem megy az oldalon ide írom:
-Játékosok nincsenek pedig a szerver meg van egy picit telve
-Árak bugosok (pl EVOIX Handling Pro 8600>High 11600>Track 1800 :S)
-Drift mód bug>Ha váltanék simulation módra nem vált át. Marad drift módba.
-4kerekes autóknál a Drift mód felér a Stunt nevű régi játék fizikájával :S sajnos :S ezen javítani kéne nagyon...
-Chat-et mikor bezárod nem tudod kinyitni...
-Drag módba ha beértél a célba Kmh helyett MPh-t ír... (nálam írva: Max Speed 134 MPH,best clocked speed 136 KPH... :) érdekes)
-Drift mód C-1 Kategória felesleges....Driftelni esküszöm könnyebb mint Dragelni a Bétába...
-Az "új Itemek" nicnsenek.... rengetek új itemet írtak a fejlesztők,nah most van kb. 6-7 db új Backpack cuccos,de se új felni kaszni stb...
-2 Autó Kamera bug,A 4kerekes VW Scrissora hasonlítóban Driftnél kimegy a kamera párszor a fülkéből.
-A Sima VS módban mikor bemegyünk a 3Ds szobába egy Evo II -re hasonlító sárga autó 3ds viszonya nagyon csálé,nagyon elrondítja az összképet.+ Nagyon sok az egyforma textúra...De nagyon (kül nagyon tetszik :) De mondjuk lehet jo lenne ha itt is lehetne tiltatni a motort :)
-Mission mód nem lehet Resetelni
-Ha unlockolsz egy missiont nem tudod elíndítani :S
-De eldobni se...
-Practice módban nem törik az autó Thunder Alley-n :S
Kb ennyi ami fontos pár aprobb bug még van
-Menü töltés: - Hang akadozások
-Videó beállításnál eltünt a Saját kocsi részletessége beállítás menüpont (bár ez nem tudom bug-e :S )
-Dudák 99999999999 AP :S -
#924 nemsokat toltad ahogy nézem :) -
#923 Itt lehet letölteni de az a furcsa hogy se felhasználónevet se egy emailcímet nem kér.
Vagyis elméletileg mindenki töltheti.
Seek!
Később se kér valamit telepítés után? -
Szabi1991 #922 -
Gibor #921 Chorus nem? -
#920 Nekem a Phoenix lassan fullos csak még nincs meg a szentem a 4. szintes upgradekhez. -
Szabi1991 #919 oan mint vmi corsa+spark keverék xD -
#918 És milyen kocsival nyomulsz egyébként PT-ben Szabi ?
-
#917 Az az oldalon van ahol regisztráltál... -
#916 Én kaptam levelet de semmi link vagy valami :( -
Szabi1991 #915 reméljük, meg akkor lehetne olyan, hogy a tesztelők 1 autót ingyen választhatnak :)))) -
#914 háde gondolom lesz még teszt . -
Szabi1991 #913 1 óra múlva lejár a teszt elméletileg, 3 órája töltöm, és még 7 óra van hátra :-( -
#912 22Kbps most egy ideje de ez is nudli :(
-
#911 Nekem most jött össze a 140000 a Panamára ,de akkor még várok hátha ocsón hozzájutok.
Szintén kaptam levelet,és a letöltés szintén 5kb/45 óra -
#910 Ez most nem annyira fontos . Remélhetőleg nemsokára bekerül a PT-be patchként - addig gyűjtöm az RP-t az új dolgokra...
-
#909 egyáltalán nem ismertem, sőt elsőre azt hittem hogy "átcimkézték" és egy jaguar e-type van a képen :) egyébként én meg amerikai-autó-buzi vagyok, a japán vackok nem érdekelnek :))) kivéve persze 1-2 jobb darabot, zum Beispiel a AE86 trueno, vagy a Nissan 240sx :)